FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 781.489
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
SimeKZ kaže...

https://www.mmoga.com/FIFA-Coins/FUT-Coins-PC,FIFA-15/

Kako vec imaju, meni nije jasno...

Čudno? Pa zar nisu napravljeni svi koraci da se to ne dogodi? Izgleda da su jedino do sada uspjeli blokirati ljude koji su kupili fifa pointse. U dva dana nisu uspjeli ljudima vratiti pointse, u dva dana pojavili su se preprodavači coinsa... i što je logičan slijed nakon svega?  Nije teško pogoditi..

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Čudno? Pa zar nisu napravljeni svi koraci da se to ne dogodi? Izgleda da su jedino do sada uspjeli blokirati ljude koji su kupili fifa pointse. U dva dana nisu uspjeli ljudima vratiti pointse, u dva dana pojavili su se preprodavači coinsa... i što je logičan slijed nakon svega?  Nije teško pogoditi..

Daj jos jednom to napisi, nisi dugo...

Hebiga, koliko vidim FUTmilionere nije u funkciji a ja ne razumijem od kud stranicama vec coinsi. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Krece pre load na ps4 :)

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Hebiga, koliko vidim FUTmilionere nije u funkciji ...

Probao si?

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Hebiga, koliko vidim FUTmilionere nije u funkciji ...

Probao si?

Jednostavnim guglanjem sam doso do tog zakljucka... 

16 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Očito ti nije dosta bahatosti i provociranja.. Ako ništa drugo, bar si višestruke citate usavršio pa će svađe s tobom biti preglednije {#}

130 000 coinsa nije teško imati ako si uplatio 50 - 100 eura za Fifa POINTSE, a koliko sam čitao po ea forumu jako veliki broj njih je pripremio svote od 100+ eura/funti za FP. Pritom ne govorim da dotični nije do coinsa došao ilegalno, već samo dajem još jedan logičan primjer odakle nekome već sada toliki coinsi.

šumski put je bio ravan.
13 godina
FIFA 15

Preload za PC je u Americi bio i da pocinju 23 sa igrom. Promijeniti FlyVPNom na USA, stavite download i imate preload.

http://www.image-share.com/ijpg-2699-217.html

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
dreammaker kaže...

Očito ti nije dosta bahatosti i provociranja.. Ako ništa drugo, bar si višestruke citate usavršio pa će svađe s tobom biti preglednije {#}

130 000 coinsa nije teško imati ako si uplatio 50 - 100 eura za Fifa POINTSE, a koliko sam čitao po ea forumu jako veliki broj njih je pripremio svote od 100+ eura/funti za FP. Pritom ne govorim da dotični nije do coinsa došao ilegalno, već samo dajem još jedan logičan primjer odakle nekome već sada toliki coinsi.

Da si pogledao link koji je stavio šime vidio bi da jedna stranica u ponudi već ima coinse po nekim cijenama i mogu se naručiti. Prije tipkanja probaj pogledati o čemu pričamo a onda se slobodno uključi.

Nažalost, nismo pričali o ljudima koji su kupili pointse več o stranicama koje nude coinse...

Ne znam zašto bi kometiranje stranica koje nude coinse bila bahatost?

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Da si pogledao link koji je stavio šime vidio bi da jedna stranica u ponudi već ima coinse po nekim cijenama i mogu se naručiti. Prije tipkanja probaj pogledati o čemu pričamo a onda se slobodno uključi.

Nažalost, nismo pričali o ljudima koji su kupili pointse več o stranicama koje nude coinse...

Ne znam zašto bi kometiranje stranica koje nude coinse bila bahatost?

Bahat je tvoj pristup u početku posta. Zato sam ti taj post i citirao.

Ostatak posta se odnosio na onaj link gdje je ponuđeno 130k coinsa..

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 2:13 (dreammaker).
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Realno, sad ne napravljen preveliki skok sa 14 na 15 što se tiče grafike, ali opet su prezahtjevne specifikacije konfiguracije kako god se uzme. Stvarno me je iznenadilo za jednu sportsku igru. Očito nisu baš uložili ni truda ni vremena u optimiziranje.

Fifa 14 radi sve na najveće, a na ovoj strašno loše perfomanse.

Hoću reći, da će se dosta ljudi sada okrenuti PES-u kako nema izbora poput mene...što nije baš najbolja poslovna filozofija EA-a.

Pa da, koga brija što ja imam staru konfiguraciju,  slažem se...Ne ulaže svako u tehnologiju xxxx kn mjesečno kao neki...Ja sam samo iznio svoje mišljenje i gledište.

I da, nemorate tu samo gluposti pisati po forumu i prepucavat se. Poštujte tuđa mišljenja.

Točnije, treba ovdje malo reda uvesti jer je forum pun bahatih maloljetnika.

5 3 hvala 1
13 godina

Sistemki zahtjevi za FIFu 15 su pretjernai, pogotov za 8 GIGA rama.

Znaci vec sam prije pisao, kum koji ima q6600 clockan na 2.8, HD 5870 ako se dobro sjecma i 4gb DDR2 na win7 x64 vrti igru MAXED out na 60 FPS-a na 19inc monitoru, znaci reza 1360×768. Tako da dodje se do zakljucka da za igrat FIFU 15 treba ti quad core, barem 4 gige nekakvog rama, dal bio ddr2 ili ddr3 i grafa dx11 od barem 1gb GDDR5, znaci negdje 5870 rang, a sta je najbolje te stvari s kojima on igra MAXED out su po EA-u "minimalne", logika?

E sad meni nije jasno di su oni prvenstveno iskopali tih 8 giga za preporucene? Doduse mozda na vecim rezama trazi vise rama, al tad je u pitanju vise rama od grafe(GDDR) nego opcenito rama tako da meni i dalje neide u glavu kako su oni dosli do tih 8 giga rama.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
14 godina
FIFA 15

Pa 8GB RAM-a je standard u današnje vrijeme. Već 4 godine imam 8GB RAM-a u kompu. Mogli su staviti preporučeno i 16, ali koga briga ako i sa 4GB možeš tjerati na max. Recimo da ti windowsi pojedu 1GB i još u pozadini vrtiš 5-6 programa koji zajedno pojedu još GB ostaje 2 za FIFU. I netko igra na 800x600, a netko na 4k rezoluciji. Ti zahtjevi su ionako procjena od oka, jer je nemoguće da EA zestira igru na svakoj mogućoj kombinaciji hardvera.

Na mom 4 godine starom kompu igra ide sve max bez ikakvih problema. 

Znači treba najjeftinija DX11 grafička (300 kn na njuškalu) i bilo koji quad core procesor u vrijeme kad prokleti mobiteli imaju quad core procesore. Ljudi su nekad stvarno budale. Po nekima ispada da je sad trebalo ušparati 20000 kuna da bi mogao uopće igrati novu Fifu jer treba quad core, 8 GB RAM i DX11 grafička. A jbt... ne znam više šta reći.

Najveća razlika je očigledno u procesoru, pretpostavljam zbog ovih bezveznih 600000 emocija koje su dodali u igru. 

EA ne može niti im je sila udovoljiti baš svakome, a pogotovo ne ljudima sa dual core athlonom iz 2006 godine. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 8:09 (Hexfire).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 15

Mozes ju igrati i sa 4 GB RAMa, neznam otkuda ljudima da je 8 minimum...

1 0 hvala 0
14 godina
Dr.Feel kaže...

Mozes ju igrati i sa 4 GB RAMa, neznam otkuda ljudima da je 8 minimum...

8 je preporučena, nitko nije rekao da je minimum. Ali ljudi koji imaju 4 sad misle da će morati igrati na ultra low... 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
TheDarkSide kaže...

Znaci vec sam prije pisao, kum koji ima q6600 clockan na 2.8, HD 5870 ako se dobro sjecma i 4gb DDR2 na win7 x64 vrti igru MAXED out na 60 FPS-a na 19inc monitoru, znaci reza 1360×768. Tako da dodje se do zakljucka da za igrat FIFU 15 treba ti quad core, barem 4 gige nekakvog rama, dal bio ddr2 ili ddr3 i grafa dx11 od barem 1gb GDDR5, znaci negdje 5870 rang, a sta je najbolje te stvari s kojima on igra MAXED out su po EA-u "minimalne", logika?

E sad meni nije jasno di su oni prvenstveno iskopali tih 8 giga za preporucene? Doduse mozda na vecim rezama trazi vise rama, al tad je u pitanju vise rama od grafe(GDDR) nego opcenito rama tako da meni i dalje neide u glavu kako su oni dosli do tih 8 giga rama.

Pa igra je rađena u 1080p. Da bi je pokrenio u toj rezi sve na max vrlo vjerojatno treba konfa koju preporučuje ea. Ne znam zašto stalno napominjete kako igra radi u 1360x 768 i sličnim rezama. Vrlo vjerojatno radi na tim rezama sa slabijim hardverom od preporučenog ali probaj s tim hardverom pokreniti igru u 1080p pa javi kako je radila.. Osim toga zašto stalno napominjete kako je igra slabo optimizirana? igru je jednostavno prilagoditi jednom PS4 ili xboneu ali kako da ea prilagodi igru svim PC slagancima ovog svijeta. Recimo, u mojoj ulici ima desetak računala i niti jedno nije isto a svih nas desetak očekujemo da igra bude super optimizirana baš za naše računalo. Zato se firme ograde pa postave zahtjeve za koje su sigurni da će igra svima raditi... teško je svima udovoljiti, pa čak i nemoguće..

15 godina
FIFA 15
Gdje je fifa 2015 najjeftinija
Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
dejan1471 kaže...
Gdje je fifa 2015 najjeftinija

Kod gusara.

13 godina
Izuzetno inteligentan odgovor...
13 godina

Ja ne govoirm o standardima sta se tice 8 giga, ja govorim da realno igra ne pojede ni cetrtinu tih preporucenih 8 giga. A ti movie sta govoris za HD rezu, reza nema toliko veze sa ramom koliko ima sa graficki ramom( GDDR ) Tako da i da igras na najvecoj digitalnoj/analognoj rezoluciji opet nebis na ramu osjeito koliko bis osjetio na grafickom ramu. Zato tih 8 giga je pretjernao jer samo ljude "strase"...

14 godina
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Pa igra je rađena u 1080p. Da bi je pokrenio u toj rezi sve na max vrlo vjerojatno treba konfa koju preporučuje ea. Ne znam zašto stalno napominjete kako igra radi u 1360x 768 i sličnim rezama. Vrlo vjerojatno radi na tim rezama sa slabijim hardverom od preporučenog ali probaj s tim hardverom pokreniti igru u 1080p pa javi kako je radila.. Osim toga zašto stalno napominjete kako je igra slabo optimizirana? igru je jednostavno prilagoditi jednom PS4 ili xboneu ali kako da ea prilagodi igru svim PC slagancima ovog svijeta. Recimo, u mojoj ulici ima desetak računala i niti jedno nije isto a svih nas desetak očekujemo da igra bude super optimizirana baš za naše računalo. Zato se firme ograde pa postave zahtjeve za koje su sigurni da će igra svima raditi... teško je svima udovoljiti, pa čak i nemoguće..

Ja imam Q8200 @2.33GHz šta je ispod minimuma i svejedno pokrecem u 1080p maxed out 60 fps

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
TheDarkSide kaže...

Ja ne govoirm o standardima sta se tice 8 giga, ja govorim da realno igra ne pojede ni cetrtinu tih preporucenih 8 giga. A ti movie sta govoris za HD rezu, reza nema toliko veze sa ramom koliko ima sa graficki ramom( GDDR ) Tako da i da igras na najvecoj digitalnoj/analognoj rezoluciji opet nebis na ramu osjeito koliko bis osjetio na grafickom ramu. Zato tih 8 giga je pretjernao jer samo ljude "strase"...

Pa ne znam je li pojede četvrtinu od 8 giga ali po ovome meni pojede polovicu? E sad, po ovome, je li meni dovoljno 4GB da mi računalo stabilno radi?

http://gyazo.com/eac09715e5a98e99f2f9066e2ed1e485

13 godina

Ja nemam pojma kako si ti uspio doc na preko 4 gige. Sad sam testirao na win7 ultiamte x64 sa Aerom koji mi na desktopu bez upaljenih stvari dodatnih znaci ono osnovno potrebno i AV trosi 1 gb, upalio sam fifu i u igri dok se odvijala utamica pogledao i fifa mi uzima 1.160 Mb-a znaci gigu i 160.  Znaci sveskupa sistem plus igra mi trose zaokruzeno 2.3 gige. Znaci duplo tako rec manje od tvog. Ti mora da si imao upaljen i browser i tko zna sta uz igru, sta je pointless jer bezveze se opterecuje nepotrebno sistem, mislim da svi znaju da kad se igra igre sve ostalo sta netreba se pogasi.

14 godina
TheDarkSide kaže...

Ja nemam pojma kako si ti uspio doc na preko 4 gige. Sad sam testirao na win7 ultiamte x64 sa Aerom koji mi na desktopu bez upaljenih stvari dodatnih znaci ono osnovno potrebno i AV trosi 1 gb, upalio sam fifu i u igri dok se odvijala utamica pogledao i fifa mi uzima 1.160 Mb-a znaci gigu i 160.  Znaci sveskupa sistem plus igra mi trose zaokruzeno 2.3 gige. Znaci duplo tako rec manje od tvog. Ti mora da si imao upaljen i browser i tko zna sta uz igru, sta je pointless jer bezveze se opterecuje nepotrebno sistem, mislim da svi znaju da kad se igra igre sve ostalo sta netreba se pogasi.

Meni komp troši skoro 3GB, znači da s upaljenom Fifom troši negdje ko Movieu. Ništa ne treba gasiti ako imaš dovoljnu količinu RAM-a jer ne utječe na performanse igre. 

13 godina

Utjece, samo ne toliko, ne govorim o ramu samo.. al dobro, ja volim kad igram da je cisto a ne da imam sastrane upaljen firefox, skype i tko zna sta i da igram pa cujem zvukove facebook chata i skypea i te gluposti.

14 godina
FIFA 15

Meni browser uzasno usporava komp, obavezno gasim prije pokretanja fife

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pa eto, dokaz da fifu 15 se moze igrat na win x64 sa tako rec 2 i po gige rama. Znaci da se ostavi upaljeno ono sta je neophodno.

17 godina
TheDarkSide kaže...

Pa zato sam stavio 16GB da ne vodim nikakvu brigu i imam puni komfor... danas kad je memorija toliko jeftina ne vidim razlog zašto bih se opterećivao koliko mi troši pojedini program i što trebam gasiti..

Na kojoj rezi igraš fifu? Ja na 1920x1200 sve max..

Gledam danas cijene opasno skočile i više manje nema tu nekog prostora nešto zaraditi dok se svi ne uključe u igru i počnu masovno otvarati packove. Još ova afera oko fifa pointsa sigurno je dodatno utjecala na market..

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 15:34 (movie).
15 godina
FIFA 15
Može li se FIFA uzeti sa mex origina, je li pokušao tko
Who bolan cares
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dejan1471 kaže...

Koliko znam nekoliko ljudi tu s foruma je tako uzelo i sve je ok.

13 godina
dejan1471 kaže...

Moze se, jucer sam napravio preload.

Za sve koji ne znaju kako i neda im s cekati 22.

1. Skini FlyVPN

2. Nadi free user name i code

3. Udi u flyvpn preko koda

4. ugasi origin

5. upalis USA VPN

6. upali origin i nadi fifu

7. stavi skidat

8. ugasi proxy 

i to je to, cak vam se kao pocetak igranja stavi 23. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice