FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 783.993
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo moje ekipe za početak (ništa posebno), koja me koštala 4000 coinsa i do kojih sam btw. jedva nekako došao:

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=e55t77mtnLfRu:pc

U rezervi imam dosta Francuza koje sam dobio u onim free packovima, te sam ih uspio posložiti u 4-3-3 formaciju i dobiti 100 chem.. Oni će mi poslužiti za offline tekme...

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15

upravo tako a igra je gotova i nema vise popravaka osim sa patchom

11 godina
FIFA 15

Upravo mi se jedna zanimljiva anegdota dogodila...90 min, rezultat 2:2 vs Liverpool, prošla mi duga za Messia, ide 1v1 na golmana i  pri ulasku u kazneni prostor padne na guzicu (znak za ozljedu i komentator reko da je istegno misic) te golman samo pokupi u ruke loptu:)

0 0 hvala 0
13 godina

Sve sam si poslozio kako ce bit u mom brazilskom timu, jedino napadac...al izgleda Doumbia ili Emenike..nema druge...jeftini a extra dobri...jos Emenike sa PHY 82 :D

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
17 godina
FIFA 15
Ha, ha... otkriven misterij fifa pointsa. Dakle, određenim korisnicima nakon kupovine pointsa isti su prebačeni u fifu 14. Zato ih i nisu mogli koristiti bez obzira što su bili vidljivi i u web appu. fife 15. Konačno se javila ea podrška i obećala svim korisnicima u roku 24h prebaciti pointse nazad u fifu15.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Uteklo mi 50 fifa pointsa :'(

Imao sam ih u fifi 14 pa reko automatski se prebacilo, al sad ih nakon refresha vise nema haha 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Uteklo mi 50 fifa pointsa :'(

Imao sam ih u fifi 14 pa reko automatski se prebacilo, al sad ih nakon refresha vise nema haha 

Još jednom refreshaj pa će se vratiti. Ja ih sad imam i u fifi 14 i u fifi 15 a nigdje ih ne mogu koristiti dok to ne srede.. kakav hrpa debila u toj firmi. Umjesto da potaknu ljude da troše oni im već prvi dan usade strah da će spljugati ono što su platili...

14 godina
neaktivan
movie kaže...
Ha, ha... otkriven misterij fifa pointsa. Dakle, određenim korisnicima nakon kupovine pointsa isti su prebačeni u fifu 14. Zato ih i nisu mogli koristiti bez obzira što su bili vidljivi i u web appu. fife 15. Konačno se javila ea podrška i obećala svim korisnicima u roku 24h prebaciti pointse nazad u fifu15.

PC ili PS4

17 godina
CroChef kaže...

PC ili PS4

Kod mene je problem na PC.  Na PS4 ne možeš kupovati pointse dok igra ne izađe. Jedino ako si ih prebacivao pri prvom loganju u novi web app s fife 14. No javljaju se korisnici PS4 kojima se ista stvar javljala nakon što su prebacili fifa pointse s fife 14.

Poruka je uređivana zadnji put pet 19.9.2014 21:37 (movie).
14 godina
neaktivan
FIFA 15

otvaranje prvih packova nakon otvaranja web appa je jedan od najlipsih osjecaja na svitu, steta sta uvik budes tuzan jer nista ne dobijes

HŽV

1 0 hvala 0
13 godina
rookica19 kaže...

otvaranje prvih packova nakon otvaranja web appa je jedan od najlipsih osjecaja na svitu, steta sta uvik budes tuzan jer nista ne dobijes

Najbolje sta sam vidio dosad je Bale, ronalda i messia jos nitko nije dobio...

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Pocetni NonRare BPL Team :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Rano ste krenuli sa tim slaganjem :o

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

jeli slucajno iko moze rec iz iskustva iz prijasnjih fifa ove cijene sta su sad oce li jos padat? i ne mislim pri tome na ove skupe po vise desetaka tisuca. nego na ove do 4 ili 5k? ili na primjer jedan subotic ostaje tu negdje oko 2000k itd?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Odigrao danas protiv frenda 10-ak tekmi nove FUFE i ostao razočaran čak u odnosu na prethodnu.

Evo malo pluseva i minusa sa mojeg viđenja.

+dodano hrpa sitnica poput trave koja leti kod replay-a, vrijeme koje prolazi kod animacija, repaly dorbre akcije

+ vraćen rematch +grafika je življa

+ hrpa taktičkih mogućnosti koje nisam ni stigao isprobati

+ exploit sa lob pasom nije više baš toliko izražen

- impact engine je opet s vremena na vrijeme komedija

-nekad iritirajuće animacije (kod ispucavanja golmana npr)

- šuteve sa 20m love ko muhe (kao PES 2014) osim ako je sa r1 to ulazi -golmani istrče na loptu i onda stanu

- nekad iz blizine fakat brane nemoguće

- trčanje bez lopte sa većinom igrača izgleda komično

-driblinzi pre lako prolaze

-- veliki minus je exploit kad se igra 1vs 1 i kreće sa centra. Igrači se postave de*ilno. Ostanu u pravilu 2 u sredini kroz koje prođeš ravno ili oko njih i nakon toga imaš 30m prostora do zadnje linije. Neometan. Ako si koncentriran i imaš bržeg igraća to je u 70% slučajeva gol. Znalo se dogoditi da smo zabijali gol za golom.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 20.9.2014 0:05 (plavi08).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
to gol za golom znaci po meni da ne zna bas dobro da igrate odbranu al dobro, sve se naucio vremenom, dribling protiv mene tesko prolazi, a kada ja radim u vecini slucajeva prolazi... a jedino sto me zaista nervira jeste postavka golamana liniju peterca kao da je to ustvari linije gola ...(sve mislim da je neki bug koji bi se updejtom otklonio al opet poznavajuci fifu nisam optimista ni dva posto....)
15 godina
FIFA 15

imao sam fifu14 na PC-u(origin) sad sam naručio 15 za play4 pa moje pitanje je dal mogu ja koristit webb app

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Jednu primjedbu koju imam ja i velika je, tice se driblinga...Znaci polu kontra Aguero vs 4 branica + fernandinjo i yaya ja doslovno prodjem kroz sve, znaci slalom protiv 6 igraca i zakucam finesom sa peterca. Nazalost nema spremanja golova pokazao bi vam, vec masu masu takvih golova sam zabio i to ne samo sa aguerom, sa joveticem, cak fernaninjom, hazardom, oscarom pa i navasom. Znaci ne izvodim nikakve fore, znaci trcanje sa pustanjem i dodavanjem sprinta i izmjenom smjera kretanja doslovno slalom kao sta su brazilski ronaldo i maradona znali radit i to je nezaustavljivo.

Uzmi te u obzir kako igram protiv kuma koji stvarno je igrao vrhunski fifu 14 i priviknuo se jako dobro na ovu fifu 15 i on sam kaze, izbacivanjem onog da sa teamate cointainom mozete oduzet loptu je doslovno osakatilo branice kad se naidju protiv nekog kao aguero cak i kad ti je brojcano nadjacan, kao u situacijama kojima se ja nadjem recimo 1 na 4, cak i 5-6 kao sta sam spomenuo gore...

13 godina
FIFA 15

Onda ti kum nema blage veze igrat obranu :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Onda ti kum nema blage veze igrat obranu :D

prevario bis se vjeruj mi, igraj malo sa man city, aguerom, nauci kako se ponasa i krece sa loptom i doslovno dominirat ces obrane sam protiv svih...

13 godina
FIFA 15

Pa nema to veze ako lik ne zna obranu igrat... nema tog igraca koji ce se meni setati kroz moju obranu osim ako ga ja ne pustim, to samo losim igracima mozes napraviti. 

https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=iZDtcbDbnLgpI:pc

Reko bolje da kompletiram BUndesliga ekipu

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
TheDarkSide kaže...

prevario bis se vjeruj mi, igraj malo sa man city, aguerom, nauci kako se ponasa i krece sa loptom i doslovno dominirat ces obrane sam protiv svih...

Zanemari Šimea, definitivno si u pravu. Nešto, barem u demu nije sasvim u redu s igrom. Protiv kompa to ne skužiš toliko, ali u igri sa živim protivnikom sigurno. Izbacivanje auto uzimanja lopte sa contain je dobra stvar jer napokon tactical defending ima smisla, ali sa povećanjem brzine same igre i još lakšim driblingom to baš i ne ide. Taj "nerf" za obranu nikako nije kompenziran. Brzina i agilnost igrača se morala malo smanjiti da ti pruži ipak nešto više vremena na reakciju. Ili napisati bolji AI, ali di bi se to njima dalo. Mrzim kad iz aviona vidiš što će ti protivnik odigrati, a ne možeš spriječiti jer je obrana puna debila.

Ono kretanje sa centra što je kolega gore napisao je komedija. Kad igraš sa formacijom od 4 igrača u obrani, prilikom kretanja s centra oni se postave u neku glupu 4-2-4 postavu. Ok, demo je i možda se nekim taktičkim opcijama to može srediti, ali trenutno se događa da čim kreneš sa centra ostaviš ova 4 prva igrača iza sebe i ako ti je napadač dovoljno brz stigne se provući kroz ova 2 vezna prije nego se oni stignu spojiti. I još k tome pošto bekovima isto treba pola godine da se približe stoperima, u 70% slučajeva nakon kretanja s centra nam se dogodilo da dođeš odmah 1 na 2 sa stoperima. Vjerojatno neće biti tako u full verziji, ali ipak je to EA.

A golmani su sigurno najgora stvar. Ok, činjenica da brane neke stvari sa točke penala će se vjerojatno popraviti jer mi samo izgleda da se golman ne vraća na vrijeme unatrag. Ali smeta me što sad brane toliko nevjerojatnih stvar da mi ubije sav gušt. Odigraš savršenu akciju, napraviš si situaciju za udarac, ali golman nekim čudom skida to. Bili su golmani i prije poprilično smećasti, ali ne toliko. I najgore je što hrpu tih lopti koje obrane na nemoguć način onda odbiju do tvog igrača pa samo zabiješ u praznu mrežu. Golova iz odbijanca imaš ko u stolnom nogometu. Kao da ti igra kaže "e super si ovo odradio, ali prvo ću ti pokazati ovu novu super animaciju golmana pa onda dati da zabiješ u prazan gol".

Baš mi se zgadila igra nakon tog igranja jučer. Protiv kompa mi je to izgledalo sasvim dobro. Ako ne poprave te neke stvari, ovo bi definitivno mogla biti godina Konamija. I to ni krivi ni dužni.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
lepo ja kazem da su sa golmanima uprskali i ubrzali gameplay, finese sut je OP .....prosle fifa za ps4 je bila u svemu bolja, ipak je movie bio upravu kada je rekao da je bolja fifa 14 (NG) nego ova debilna sada...

sta mi znaci sto je isprljan dres, ili ugazena trava ili sto je fantasticna atmosfera na stadionu kada sve ono sto sam spomenuo je katastrofa....
14 godina
neaktivan

Nazalost ovo sa postavljanjem igraca prilikom kretanja sa centra je i u full verziji, tako da ce se dobro morati paziti na pocetku utakmice/poluvremena. Takodjer sam jucer primio gol na kickoff glich, i sljedeci napad uzvratio istom mjerom (nadam se da kvalitetnijim igracima-nonbronze, se to nece moci prodati).

I dalje mi se cini da je igra nepotrebno ubrzana. Previse utakmica na Fifi14 me razmazilo.

13 godina
Hex...zasto bi me zanemario ako su za isto plakali i u fifi 14. Obrana... Ne stoji kak treba i ostalo. Onda mi reci kako neki igraci protiv mene nemaju u 90min udarac po golu.

Igra je stvar navike igranja i skilla... Kad se nauci kak se igra nece biti problema... Ovo je istina da igraci odu naprijed ali to je zbog work ratea. Stavi nekoga sa m/m i nece ti se to dogadat.

Hebiga... Nikad nikome nece pasat. Nekome je noob friendly... Nekome previse shebano. To je tako.
17 godina
Hexfire kaže...

Zanemari Šimea, definitivno si u pravu. Nešto, barem u demu nije sasvim u redu s igrom. Protiv kompa to ne skužiš toliko, ali u igri sa živim protivnikom sigurno. Izbacivanje auto uzimanja lopte sa contain je dobra stvar jer napokon tactical defending ima smisla, ali sa povećanjem brzine same igre i još lakšim driblingom to baš i ne ide. Taj "nerf" za obranu nikako nije kompenziran. Brzina i agilnost igrača se morala malo smanjiti da ti pruži ipak nešto više vremena na reakciju. Ili napisati bolji AI, ali di bi se to njima dalo. Mrzim kad iz aviona vidiš što će ti protivnik odigrati, a ne možeš spriječiti jer je obrana puna debila.

Ono kretanje sa centra što je kolega gore napisao je komedija. Kad igraš sa formacijom od 4 igrača u obrani, prilikom kretanja s centra oni se postave u neku glupu 4-2-4 postavu. Ok, demo je i možda se nekim taktičkim opcijama to može srediti, ali trenutno se događa da čim kreneš sa centra ostaviš ova 4 prva igrača iza sebe i ako ti je napadač dovoljno brz stigne se provući kroz ova 2 vezna prije nego se oni stignu spojiti. I još k tome pošto bekovima isto treba pola godine da se približe stoperima, u 70% slučajeva nakon kretanja s centra nam se dogodilo da dođeš odmah 1 na 2 sa stoperima. Vjerojatno neće biti tako u full verziji, ali ipak je to EA.

A golmani su sigurno najgora stvar. Ok, činjenica da brane neke stvari sa točke penala će se vjerojatno popraviti jer mi samo izgleda da se golman ne vraća na vrijeme unatrag. Ali smeta me što sad brane toliko nevjerojatnih stvar da mi ubije sav gušt. Odigraš savršenu akciju, napraviš si situaciju za udarac, ali golman nekim čudom skida to. Bili su golmani i prije poprilično smećasti, ali ne toliko. I najgore je što hrpu tih lopti koje obrane na nemoguć način onda odbiju do tvog igrača pa samo zabiješ u praznu mrežu. Golova iz odbijanca imaš ko u stolnom nogometu. Kao da ti igra kaže "e super si ovo odradio, ali prvo ću ti pokazati ovu novu super animaciju golmana pa onda dati da zabiješ u prazan gol".

Baš mi se zgadila igra nakon tog igranja jučer. Protiv kompa mi je to izgledalo sasvim dobro. Ako ne poprave te neke stvari, ovo bi definitivno mogla biti godina Konamija. I to ni krivi ni dužni.

Uz sve što si nabrojao ja bih samo dodao da je poprilično debilno da pri svakom mom korneru protvnik izbaci loptu iz svojih 16 m i uvijek pogodi u glavu svog jedinog napadača na centru. Moja tri obrambena igrača stoje od njega desetak metara i čuvaju sami sebe. Pa kakva je to obrana koja na centru stoji daleko od jedinog protivničkog napadača? I ako je brzanac nema više šanse da ga stignem. Kao što kažeš a ja sam to iszo već napomenio, golmani su daleko najgori dio igre. Napraviš lijepu akciju sve odigraš kako treba i onda lik neprirodno brani da bi već u kontra akciji moj golman primio gol iz gotovo mrtvog ugla na način da prvu stativu brani nogom? Halo?

Pa nije to rukomet.

Neke te sitnice jednostavno ubijaju igru i siguran sam da ih neće popraviti. Oni jednostavno tako vide nogomet tj. mi ga gledamo nešto dtukčijim očima. Koliko su nesposobni vidi se po tome što niti nakon 24h nisu uspjeli riješiti problem fifa pointsa ljudima kojima su isti prebačeni u fifu14? Baza oštećenih samo raste a oni pozivaju na strpljenje. Zašto se izlazilo s web appom ako nije u funkciji? Puno problema, puno pitanja, puno nezadovoljnih a odgovora malo i ništa... To je EA.

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Otvorio paket i dobio Ozila :) prodao ga i pokusat cu sloziti ovu momcad, neke sam igrace vec uspio pokupit po smjesnim ciframa ..

[19xx]C3c1l
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
soft kaže...

Nazalost ovo sa postavljanjem igraca prilikom kretanja sa centra je i u full verziji, tako da ce se dobro morati paziti na pocetku utakmice/poluvremena. Takodjer sam jucer primio gol na kickoff glich, i sljedeci napad uzvratio istom mjerom (nadam se da kvalitetnijim igracima-nonbronze, se to nece moci prodati).

I dalje mi se cini da je igra nepotrebno ubrzana. Previse utakmica na Fifi14 me razmazilo.

Po mom iskustvu od jučer još je lakše. Ak ti je igrač koji dobije prvi loptu kod kretanja s centra Messi ili Aguero npr, nema teoretske šanse da ga zaustaviš prije nego je već kod stopera. Ponekad ako protivnik ne krene iste sekunde s centra onda stigneš manualno prebaciti na jednog krilnog igrača pa ga povućeš unazad ili brzo na veznog pa probati s njim, ali ako on krene odmah čim može s centra često se dogodi to gore. Nema šanse da igram online ako se to nekako ne riješi. U prosjeku FIFA community ima hrpu debila koji će sigurno to explotati kod svakog kretanja s centra. Uopće mi nije jasno koja je bila logika postavljanja igrača u takvu identičnu formaciju kod kretanja s centra. 

Prvenstveno je lopta puno brža, to se znalo već odavno da je novost u igri pa je logično da i sama igra izgleda brže. Kao nekome tko voli tu i tamo zaigrati na manual, to je ustvari odlično, ali katastrofa za uobičajeno igranje. Nikako da se odluče napokon kako brza igra će biti nego moraju prtljati po tome svake proklete godine.

SimeKZ kaže...
Hex...zasto bi me zanemario ako su za isto plakali i u fifi 14. Obrana... Ne stoji kak treba i ostalo. Onda mi reci kako neki igraci protiv mene nemaju u 90min udarac po golu.

Igra je stvar navike igranja i skilla... Kad se nauci kak se igra nece biti problema... Ovo je istina da igraci odu naprijed ali to je zbog work ratea. Stavi nekoga sa m/m i nece ti se to dogadat.

Hebiga... Nikad nikome nece pasat. Nekome je noob friendly... Nekome previse shebano. To je tako.

FIFA 14 i 15 nisu ista stvar, a ovo za work rate nemam pojma na što se odnosi. Na kretanje s centra? Kakve veze ima work rate s tim...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Pa ima veze gdje ce stajat... Al ok... Ne shvacas ocito.

Ja ne znam koji je problem sa desnom gljivom prebacit na igraca u veznoj liniji i bekovski ga pratit i uzet loptu. Ja ne znam jel se zahebavas nekad ili sta ? Nije mi jasno da to ne mozete napravit.
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel vam danas/sada  radi web app?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice