- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koji je sada vrag sa web app fut-om?
Sada mi izbacuje kao smart phone verziju... Mislim stvarnoo!!!
mogu stavljat sta ko sta hoce,a kako ce to kupit neko kad niko ne igra niti na bilo kakav nacin zarađuje coinse da bi kupio takvo nesto?
P.s Oce li me izbacit s foruma radi nick-a?nije bilo namjere nikakve,jednostavno se prijavio radi fife teme i stavio sto sam prvo vidio...
ma jebaji ih i nji i app za 15 kad igre jos nema...ajde ima li kandidata sto su cesce online na fifi 14 pa da zaigramo koju?dosadilo mi je stalno s istom osobom igrat...ali mogu tek vcrs ili poslije 5-6?
lol.. dobra ti gramatika i pismenost
lol.. dobra ti gramatika i pismenost
je li se ovdje odrzavaju satovi hrvatskoga jezika i gramatike ili se pise o fifi itd...??
Zašto je Vrsaljko RM? http://www.futhead.com/15/players/25197/sime-vrsaljko/
je li se ovdje odrzavaju satovi hrvatskoga jezika i gramatike ili se pise o fifi itd...??
trebalo bi tebi polugodiste a ne satovi
trebalo bi tebi polugodiste a ne satovi
Jako si smiješan!!Bravo,Braa-vo!
Ako si za fife igrat javi..a nemoj dosadan bit,znaš da nitko ne voli pametnjakoviće!
Ako si za fife igrat javi..a nemoj dosadan bit,znaš da nitko ne voli pametnjakoviće!
da se javim ako sam za fuFi ?
mogu stavljat sta ko sta hoce,a kako ce to kupit neko kad niko ne igra niti na bilo kakav nacin zarađuje coinse da bi kupio takvo nesto?
P.s Oce li me izbacit s foruma radi nick-a?nije bilo namjere nikakve,jednostavno se prijavio radi fife teme i stavio sto sam prvo vidio...
Naravno da sad nece, tek kad pocne igra tad vec i moci ce netko kupiti. Ali kad god ga netko kupi dovoljno je za pocetni 100chem sastav neke lige i to vrlo solidan. Vidio sam da su neki dobili i IF karticu od ovih poklonjenih paketica :D Ime ti je bas sadrzajno zasto bih te itko izbacivao :D
da se javim ako sam za fuFi ?
mislim ako igras fifu 14...da odigramo koju?kasnije....tj.veceras,imam neke likove dodane ali slabo su online...pa da ti pokazem gramatiku i pravopis na terenu...

A ne znam,bilo je price kako ce se ukinuti trade market i te gluposti,radi ovakvih stvari,a ono opet sve isto...i vec stavljaju ovakve iznose...ako ne bude varanja i kupovanja,tj.ako stanu u kraj takvima ne vjerujem da ce neko imat 14 000 000 coinsa da kupi igraca nakon 1.mj igranja....
mislim ako igras fifu 14...da odigramo koju?kasnije....tj.veceras,imam neke likove dodane ali slabo su online...pa da ti pokazem gramatiku i pravopis na terenu...
dobro
Meni neće na webapp, kaže da moram kupit igru (a kupio i DL već). Bezveze. Takođermi coinsi iz kataloga mi ne sjedaju na račun, a nakon odigrane tekme mi uredno odbrojava koliko ih još imam.
Realno gledano nadam se i ja da nece, jer stim ce biti lakse doci do normalnog tima, ali uz uskraceni trade i visoke cjene nece bas biti lako sloziti momcad kakvu si mogao u 14 ki.
sad ne kontam...odakle mu full verzija igre?
dobio je 6h za igrat full igru
izasao je early access za xbox, mogu igrat 6 sati
Early je ko beta, neka igraju... valjda nisu blesavi da ce tako ostavit.
dobili su full verziju, ali samo na 6 sati
http://www.gamespot.com/articles/fifa-15-released-early-on-xbox-one-via-ea-access/1100-6422406/
https://www.easports.com/uk/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=dkVwd3q3nLeUw:pc
Cekamo izlazak.
dobili su full verziju, ali samo na 6 sati
http://www.gamespot.com/articles/fifa-15-released-early-on-xbox-one-via-ea-access/1100-6422406/
Pa znam sta je... ali procitaj opet sta sam napiso.
blesavi su oni itekako, to su vise puta pokazali
Brazilce sastavit za pocetak...i posle igrace iz eng lige i to je to...ali bezveze mi je ovo,opet su poceli divljat s cijenama...a sto je najjace meni toliko ne pravi razliku neki igrac ako je zlatni ili plavi,zeleni...a tolike pare daju za to,jedino ako je Ibrahimovic ili Ronaldo u pitanju,oni vec lete po terenu...ovi ostali nista...
Ja imam ekipu nako ne losu iz eng lige i igram protiv prijatelja koji ima,Ronada,Mesija,Ibahimovica,Robena,Pepea,Silvu,Motu,Messia,Neymara itd...i svi su ili plavi,zeleni ili nesto ko narancaste boje...i nista nije bolji s njima ili kad igra s obicnom ekipom.
AJde me dodaj na PhotosynthesisO2 da odigramo jednu.
ne mogu sada igrati...veceras ce mo,samo ti mene dodaj pa kad dodjem kuci prihvatit cu te i onda ce mo...