FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 766.054
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 15
interblueNick kaže...
SimeKZ kaže...

Pogledaj Messia i Ronalda u PESu, isto kao i Ibrahimovica... ono nema smisla, igrac ima 99 odredene ocjene i samo prolazi kroz igrace, nemozes ga cak niti s leda pokosit jer ima body balance 99. I to je sad u redu ?

Pišeš neistine i gluposti, i da stvar bude još gora, provaljivaš se u krivoj temi.

Pisem istine i stvari koje se vide kad se igra... da ne igram igru nebi nista reko, posto igram znam kako je, ovo svatko moze isprobat.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan

Razlika jw u tome sto bale ima za 30 veci defending,bio bi jps veci da mu nisu skinuli

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
15 godina
fikus kaže...

kakvo kuvanje i gluposti, samo idiot moze da pomisli da je ronaldo bolji od mesija...mesi dominira poslednjih 5 godina, ovaj sad bio najbolji jer je mesi bio povredjen i sad on kao bolji

al i ti golovi, zlatne lopte, ko je kolko dao, osvojio, nije tolko bitno kolko sama igra...pa pogledajte samu igru, kolko je u njoj mesi bolji

koko vise ucestvuje u igri, ima loptu, dribla, asistira...ronaldo je samo masina za golve...stoji po levoj strani, ceka loptu u prazan prostor ili na sut ili da skoci glavom i to je to, nema mnogo kreativnosti, ne pokrece napad, samo zavrsava

a mesi i pored toga, sto je kompletniji igrac, sto zna da bude asistent,strelac,pokretack akcije, opet ima bolji osecaj od gol i sigurniju zavrsnicu od ronalda, koji samo to zna, dribling da ne spominjem

a i ko da je bitan overal, u samoj igri je bolji ronaldo pet puta, al u zivotu mesi

Sam si sebi odgovor dao. I kako god okrenes barcelona je totalno orijentirana na messia.. neymar je zbog toga svojim individualnim dijelom propo u barci.. a bome neznam ni kako ce suarezu bit..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
12 godina
FIFA 15

čuj ovo, neymar propao u barci, jel ti vidiš kako čovjek igra ili si ćorav?

Moj PC  
0 8 hvala 0
11 godina
Del_Boy97 kaže...

Za Brazil igra odlično dok je u barci loš

13 godina
Del_Boy97 kaže...

Nazalost u Barci kao svaki kvalitetan igrac je rob Messiu. Suarez nece biti niti 50% onog iz Liverpoola. Imali su Ibrahimovica pa su ga razjebali, sad imaju Neymara koji u Barci neigra neki kvlaitetan nogomet, dok Suareza jos cekamo. Sancheza su odhebali a lik je stroj samo sta je opet zrtva Messia. 

11 godina
neaktivan
FIFA 15

{#}{#}{#}....

Moj PC  
2 1 hvala 0
16 godina
SimeKZ kaže...
Del_Boy97 kaže...

Nazalost u Barci kao svaki kvalitetan igrac je rob Messiu. Suarez nece biti niti 50% onog iz Liverpoola. Imali su Ibrahimovica pa su ga razjebali, sad imaju Neymara koji u Barci neigra neki kvlaitetan nogomet, dok Suareza jos cekamo. Sancheza su odhebali a lik je stroj samo sta je opet zrtva Messia. 

Siguran sam da bude Suarez bolja kupnja od Ibre i Neymara skupa.  igrom slučaja je Sanchez od*eban, propust uprave jer on po mojem osobnom mišljenju nije bio loš , pružao je kvalitetne tekme. Ali gledajući da se na njegovo mjesto doveo kvalitetniji igrač koji može lakše nastupati 1vs1 i napravit višak, nije niti to neki loš potez.... 
Za Neymara sam mislio da će još gore proći u europi, ali dobro.

I da nebude offtopic, vidim da neke to užasno bode u oči : pripremite živce za nove borbe sa ultimate teamom. Koju ćete ekipu prvo slagati?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 13:07 (matekws).
13 godina
matekws kaže...
SimeKZ kaže...
Del_Boy97 kaže...

Siguran sam da bude Suarez bolja kupnja od Ibre i Neymara skupa.  igrom slučaja je Sanchez od*eban, propust uprave jer on po mojem osobnom mišljenju nije bio loš , pružao je kvalitetne tekme. Ali gledajući da se na njegovo mjesto doveo kvalitetniji igrač koji može lakše nastupati 1vs1 i napravit višak, nije niti to neki loš potez.... 

I da nebude offtopic, vidim da neke to užasno bode u oči : pripremite živce za nove borbe sa ultimate teamom. Koju ćete ekipu prvo slagati?

Mislim da ko svake godine pocinjem sa Seriom A. I to cu krenuti odmah na 4-2-3-1 full AC Milan Squad.

Diego Lopez, De Scglio - Mexes - Zapata - Abate, Essien - De Jong, El Sharawy - Honda - Menez, Torres 

16 godina
SimeKZ kaže...
matekws kaže...
SimeKZ kaže...
Del_Boy97 kaže...

Mislim da ko svake godine pocinjem sa Seriom A. I to cu krenuti odmah na 4-2-3-1 full AC Milan Squad.

Diego Lopez, De Scglio - Mexes - Zapata - Abate, Essien - De Jong, El Sharawy - Honda - Menez, Torres 

Ne voliš baš Juventus ? {#} Nekog Chiellinia i Vidala ubacit ^^

Moguće da ću i ja na tu varijantu, od tvojih bi si De Šilaj, Shaarawya i eventualno Hondu postavil .

Buffon / De Šiljo - Chiellini - Ogbona - Licht /  Vidal -  Honda - Shaarawy - Candreva / Tevez - Llorente (moram i Torresa sprobati izgleda) .

13 godina
FIFA 15

Vidal i Chiellini njih budemo uzeo, ali Milan je moj klub, uvijek pocnem s njima :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 14:17 (SimeKZ).
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Za cca 18 sati kreće ontopic kad izađe demo {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Koliko je sigurna informacija da demo izlazi sutra 9-og ? Pošto nisam nigdje pročitao da je EA potvrdio, možda sam profulo :D i ako se ne varam fifa 14 demo je 10 izašao? 

ždrljf

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

U tekstu samo nagađaju da bi moglo biti sutra. Znači ništa nije sigurno.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 15

FIFA 15 demo expected to be released at 8-10 AM, September 9.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 18:23 (KiX777).

0 0 hvala 0
14 godina
KiX777 kaže...

FIFA 15 demo expected to be released at 8-10 AM, September 9.

prebrzo mi se to sve cini, a to mi se ne svida

13 godina
neaktivan

nadam se da su ova dva debila igrala na fast-game speed inace je ovo opet fliperana i arkadetina

13 godina
FIFA 15

Naravno da je fliper kad igraju obranu katastrofalno a sve je na asissted. Naravno da ce biti fliper.

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan

sime sve to stoji dodavanja i slicno ali pogledaj brzinu tih igraca i brzinu lopte to je ono sto nemozemo usporiti

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Nadam se da nece biti lockana na 64 bita,inaceee,igrat ce se pes :S

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 19:21 (drakula789).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Nadam se da je gameplay ovakav jer ova dvojica nemaju pojma o igri.. sve se svodi na to kome će proći više duplih paseva, nema sredine terena, opet samo obrana i napad.. jako jako loše. Inače izgleda jako dobro, kretnje igrača i sve, očito ćemo morati pričekati neki gameplay patch da to liči na nešto u sp, a mp neznam da li ću uopće pokretati ako misli biti ovoliko arkadno, a da ne pričamo u fut-u...

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Znaci sutra demo izmedju 8-10 ujutro?

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa meni Gameplay izgleda fenomenalan, jedva čekam sutra demo da se to proba uživo ;)

1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Pa takva brzina je ono što većina igrača FIFE želi, nije mi jasno odkud čuđenje. FUT može biti samo brži.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo decki da se ne zamarate vise

https://www.origin.com/es-mx/news/fifa-15-demo-ignite-engine 

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
FIFA 15

kad ce na ps4 :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel ima Real Madrida u demu sutra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ak75 kaže...

nadam se da su ova dva debila igrala na fast-game speed inace je ovo opet fliperana i arkadetina

po viđenome,meni je sporija nego 14,e sad...to ja moje mišljenje!

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 20:55 (lazicki88).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

i da,ovo kod izvođenja kornera,ova travica,pa to je...perverzija {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice