FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 766.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Kopirano s reboota..

PatrickHDxGaming ,covjek se maloprije vratio sa maratonskog igranj fife 15 (finalnog demo relesa) i postavio sam mu upit preko fejsa oko golmana i kaze da su golmani popravljeni,uglavnom bit tih youtubera koji imaju cas probati igru prije svih iza zatvorenih vrata je taj da ustanove svaku gresku kako bi ispravili iste znaci Patrick je bio prije mj dana upravo radibtih razloga i bio je jako razocaran ppgotovo golmanima,a sada nakon ovog je prezadovoljan i kazevda je igra brutalna 

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 15
CroChef kaže...

http://www.futhead.com/14/players/1116/philipp-lahm/

James ima jednu vise zbog transfera.  Tom logikom Lahm zasluzuje 90+

James ima 7 IF kartica a lahm ima 6 IF kartica. NIF kartice ne računam. Kaj je problem zbrajati do 6 ili 7?

13 godina
Del_Boy97 kaže...

kao što je već rečeno, zabrijali smo na te ocjene a doći će jedan ibarbo/emenike ... koji će bit bolji od messija makar za 10 imao manji overall

Messi nije tip igraca Ibarbo ili Emenike s kojim samo drzis sprint i ides. Ja mislim da vi svi u ocjenama vidite samo to. 

Pogledaj Messia i Ronalda u PESu, isto kao i Ibrahimovica... ono nema smisla, igrac ima 99 odredene ocjene i samo prolazi kroz igrace, nemozes ga cak niti s leda pokosit jer ima body balance 99. I to je sad u redu ?

Ocjene se sasvim ok kao i rating ostalih ocjena.  

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Del_Boy97 kaže...

kao što je već rečeno, zabrijali smo na te ocjene a doći će jedan ibarbo/emenike ... koji će bit bolji od messija makar za 10 imao manji overall

Messi nije tip igraca Ibarbo ili Emenike s kojim samo drzis sprint i ides. Ja mislim da vi svi u ocjenama vidite samo to. 

Pogledaj Messia i Ronalda u PESu, isto kao i Ibrahimovica... ono nema smisla, igrac ima 99 odredene ocjene i samo prolazi kroz igrace, nemozes ga cak niti s leda pokosit jer ima body balance 99. I to je sad u redu ?

Ocjene se sasvim ok kao i rating ostalih ocjena.  

Nije istina,tj.opet ovisi o kvaliteti samog igraca,ko zna duplirati i pokrivati prostor,ni igrac da ima sve 99 nece proci,ima tu i taktike,a ne samo ocjena,isto kad i igras snjima,nije bas da se prolazi kroz igrace,mozda sa Ronaldom i Messijem mozes jednog pa i dvojicu izbaciti speedom,ali tu vec treci igrac ceka i uzima loptu,nekad se u starim pesovima samo islo po liniji sa brzim igracima,laznjak,dva i pred golom si,sad je to popravljeno i puno je teze solirati

EDIT:Pricam o PESU 13,kojeg igram,jer 14 sam izbriso nakon 2 utakmice,a ako je tako u 14ici onda se ispricavam

Poruka je uređivana zadnji put ned 7.9.2014 5:57 (barcafan12).
13 godina
FIFA 15

O 14, jer u zadnje vrijeme igramo njega kad se skupimo. Lik uzme PSG i samo na Ibrahimovica i nema teoretske sanse zaustavit Ibrahimovica, jer ce svaka lopta u prostor proc bez problem. Iz jednostavnog razloga ocjena 99 u FIFAi ne postoji osim ako nije TOTS ili IF, ali niti onda ne drzi toliko vodu. Jer ako netko ima 99 onda mu nemozes nista u tom segmentu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja ne znam šta Ronaldo treba napravit da bude bolji od Messija na fifi..

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
4 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa kak da bude bolji kad je u RL gori!!!????

Moj PC  
7 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
Praetorian1 kaže...

Nemoj mi te messifanboy pi*darije. Cijeli svijet je vidio ko je imao bolju sezonu.
Ronaldo još uvijek ima 4* weak foot. Ibra 4* skillovi. Messi isti pace kao Ronaldo.
EAids

12 godina
protjeran
Ronaldo če biti bolji od Messija onog trenutka kad bude na coveru FIFA igre a ne PES-a.
11 godina
neaktivan
matić_žu kaže...
Praetorian1 kaže...

Nemoj mi te messifanboy pi*darije. Cijeli svijet je vidio ko je imao bolju sezonu.
Ronaldo još uvijek ima 4* weak foot. Ibra 4* skillovi. Messi isti pace kao Ronaldo.
EAids

Pa naravno da Messi mora imati najbolji rating, pa glavni cover star je lol. Ronaldo zaslužuje 5* wf po meni, a Ibra ima 5* već.

13 godina
neaktivan
ChildrenOfDisappearances kaže...
matić_žu kaže...
Praetorian1 kaže...

EAids

Pa naravno da Messi mora imati najbolji rating, pa glavni cover star je lol. Ronaldo zaslužuje 5* wf po meni, a Ibra ima 5* već.

Krivo si me razumio, Ibri su smanjili skillove na 4*.

Messi 14 - 94 Rated. 92 Pace. 96 Drib. 89 Shot. 84 Pass.

Messi 15 - 93 Rated. 93 Pace (+1). 96 Drib. 89 Shot. 86 Pass (+2)

Some downgrade

11 godina

Najveći fail je to što lahm je cdm a igrao je pola sezone kao cdm,a muller je jos RM a mozda je jednu dvije utakmice odigrao kao RM u bayernu

13 godina
Matic...

Bit na coveru fife. To ti je trebali odavno bit jasno. Nemogu cover staru staviti manji overvall.
17 godina
matić_žu kaže...

EAids

http://gyazo.com/03a9f008fb7ce7ba70c45e407a058742

Eto, ronaldo ima bolji i skill i weak foot od messia. Jesi sad sretan?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

EAids

I šta mi to pomaže kad jedan Neymar ima 5* weak foot. Nije stvar Messi vs Ronaldo. Nego realne ocjene.

16 godina
matić_žu kaže...
movie kaže...
matić_žu kaže...

EAids

I šta mi to pomaže kad jedan Neymar ima 5* weak foot. Nije stvar Messi vs Ronaldo. Nego realne ocjene.

Prijatelju, Neymar ima sasvim opravdan 5* weak foot. Tvoje nepoznavanje igrača je fascinantno.

17 godina
matić_žu kaže...

Jesi vidio kako je neymar nama zabio krivom nogom na svjetskom? Liku je svejedno s kojom puca ako nisi primjetio.. Pogle malo na jubitou pa se uvjeri da mu obje noge služe i za hodanje i za pucanje..

15 godina
neaktivan
Reedy kaže...
matić_žu kaže...
movie kaže...
matić_žu kaže...

EAids

Prijatelju, Neymar ima sasvim opravdan 5* weak foot. Tvoje nepoznavanje igrača je fascinantno.

Šta ćeš, Realov igrač o objektivnosti. Bale mu ima premalu ocjenu i premali skill, a frajer si gurne loptu 10m u for i udri. Jak skill.

15 godina
FIFA 15

Pobro sam zadnji put 5TD-a ali iskreno svaki igrac koji je upgrade-an je ubiti na atributima downgrade-an (tj nekima je passing upgrade-an :O) a svi ostali koji su downgrade-ani atributi su im upgrade-ani... Nez cemu Td-i

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
2 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Nisam ni vidio da je Ibra smanjen na 4* skills. Jesu oni retardirani ili treniraju? Samo zbog ovog protest i ne kupujem 15-icu. #Justice4Ibra

5 1 hvala 0
13 godina
Hahahhahahaha... Kakvih sumaka sve ima :)
13 godina
neaktivan
FIFA 15

realne su ocene, pa je mesi bolji od ronalda, kakav crni cover

10 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
Reedy kaže...
matić_žu kaže...
movie kaže...
matić_žu kaže...

EAids

www.youtube.com/watch?v=2oKcVBSXpnk

14 godina
FIFA 15

Kad izlazi demo tocno?

1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

9.9

Moj PC  
4 1 hvala 2
11 godina

U utorak

13 godina
Fikus ne kuhaj gluposti sa tim klina kim forama... Molim te...
13 godina
neaktivan
FIFA 15

kakvo kuvanje i gluposti, samo idiot moze da pomisli da je ronaldo bolji od mesija...mesi dominira poslednjih 5 godina, ovaj sad bio najbolji jer je mesi bio povredjen i sad on kao bolji

al i ti golovi, zlatne lopte, ko je kolko dao, osvojio, nije tolko bitno kolko sama igra...pa pogledajte samu igru, kolko je u njoj mesi bolji

koko vise ucestvuje u igri, ima loptu, dribla, asistira...ronaldo je samo masina za golve...stoji po levoj strani, ceka loptu u prazan prostor ili na sut ili da skoci glavom i to je to, nema mnogo kreativnosti, ne pokrece napad, samo zavrsava

a mesi i pored toga, sto je kompletniji igrac, sto zna da bude asistent,strelac,pokretack akcije, opet ima bolji osecaj od gol i sigurniju zavrsnicu od ronalda, koji samo to zna, dribling da ne spominjem

a i ko da je bitan overal, u samoj igri je bolji ronaldo pet puta, al u zivotu mesi

7 11 hvala 0
17 godina
FIFA 15
Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 10:16 (movie).
Moj PC  
2 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pišeš neistine i gluposti, i da stvar bude još gora, provaljivaš se u krivoj temi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.9.2014 10:23 (interblueNick).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice