FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.160
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 15

Movie ko Movie, ali ima nešto u tome što priča. Ne bi bilo loše da postoji mogućnost dobiti igrače iz lige koju sam odabereš. Recimo da ti daju jednom na tjedan mogućnost da u paketu dobiješ samo igrače Primere. 

Naravno, što više sadržaja to bolje. Mene osobno baš briga za stadione Swansea, West Hama ili bilo kojeg drugog manjeg kluba u BPL, ali ima onih koje to veseli pa zašto ne. Ista stvar je i s ligama. 

Izgleda da su se ove godine ipak malo više primili posla, barem što se tiče vizualne strane. Promjene u samom gameplayu tek treba vidjeti i sve ovo ostalo će brzo pasti u vodu, ako nema napretka na tom polju.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Ima finih igrača i dobih u Turskoj ligi (Emenike <3), a i moće se ako ništa sastavit strašan silver squad

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

ja fut i igram samo zbog silver igraca tako da je ovo super vijest za mene :D

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Također mi ne bi smetalo da se naprave Silver i Bronze zasebne sezone. Znam da ima kupova i da se može igrati klasika protiv 5* gold ekipa, ali ne bih se bunio da mogu stalno igrat protiv silver ekipa npr.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 15
Hexfire kaže...

Također mi ne bi smetalo da se naprave Silver i Bronze zasebne sezone. Znam da ima kupova i da se može igrati klasika protiv 5* gold ekipa, ali ne bih se bunio da mogu stalno igrat protiv silver ekipa npr.

Tocno tako, vec nakon 3-4h igranja mozes imati non-rare gold ekipu i poslije toga Silvere ili Bronze slazes samo da bi odigrao one kupove.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Ne bi to bilo loše da 90% ljudi na PC-u ne koriste samo BPL 41212 i takve ekipe. U 400 tekmi što sam odigrao na FUT-u naletio sam na najviše 5-6 hybrida i možda 2 silver ekipe.

A kada igram silver kup, treba mi 3 godine da nađem protivnika. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.8.2014 13:23 (ChildrenOfDisappearances).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Samo da nam osiguraju dobar zaštitni mehanizam protiv cheatera, te više taktičkih parametara, opcija i slobode i ja ću biti presretan. Mene je uvijek isključivo zanimala igra na terenu i osvajanje trofeja, a ostalo tu i tamo.

Za mene je FIFA 14 što se tiče gameplay-a do sada najbolja, a tome u prilog ide i broj odigranih sati (1000h), što je najviše do sada, od kada igram FIFU (FIFA 12).

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Dobit ću spolnu bolest kolko me je*u crne lopte u fifi. Nadam se da ih neće biti u fifi 15

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
4 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Dobit ću spolnu bolest kolko me je*u crne lopte u fifi. Nadam se da ih neće biti u fifi 15

Ja sam o tome davno govorio... crna lopta na milanovom stadionu i mogu sjesti i plakati. Sjena koliko hoćeš i loptu vidim samo kad je na centru ili u mreži.. no ništa manje me ne živcira niti sudac koji ima dres slične boje jedne od ekipa na terenu. Kaj je takav problem ako je jedna ekipa tamna, druga crvena da sudac recimo ima žuti dres a kad je jedna ekipa zelena a druga žuta neka onda sudac ima tamni dres...  neki put se više borim s loptom i sucem nego protivnikom..

15 godina
movie kaže...
matić_žu kaže...

Ja sam o tome davno govorio... crna lopta na milanovom stadionu i mogu sjesti i plakati. Sjena koliko hoćeš i loptu vidim samo kad je na centru ili u mreži.. no ništa manje me ne živcira niti sudac koji ima dres slične boje jedne od ekipa na terenu. Kaj je takav problem ako je jedna ekipa tamna, druga crvena da sudac recimo ima žuti dres a kad je jedna ekipa zelena a druga žuta neka onda sudac ima tamni dres...  neki put se više borim s loptom i sucem nego protivnikom..

Bas tako, ne shvatam koji je idiotizam da svi suci imaju crne dresove, pogotovo na stadionima sa sjenama, nema teorije razlikovati. Isto ovo s loptom.

You better run, you better take cover!
12 godina
neaktivan
Smucek kaže...
movie kaže...
matić_žu kaže...

Bas tako, ne shvatam koji je idiotizam da svi suci imaju crne dresove, pogotovo na stadionima sa sjenama, nema teorije razlikovati. Isto ovo s loptom.

sta je najgore, nemaju svi sici crni dres, ali kad igras protiv bayerna sigurno ce imat crni, kada igras protiv liverpula imat ce crveni,... i tako je vec godinama. valjda ce ove godine to rijesit ako su vec licencirali i suce.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

I još neštooo!!! Mene ponekad zna zezati scoreboard i ostale obavijesti u gornjem lijevom kutu za vrijeme tekme, pa ne vidim  svog igrača i loptu. Tako daa, nadam se da će to pametnije izvesti, jer mi se dešavalo da mi akcije propadne zbog toga, a gamepad strada ni kriv ni dužan. {#}

The King Of Old Trafford // Origin ID: red7Nick
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.8.2014 14:53 (redNick No.7).
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
jedno pitanje jer ce ove godine biti sve isto za sve platforme????
13 godina
Red_Star_Forever kaže...
jedno pitanje jer ce ove godine biti sve isto za sve platforme????

PC, PS4 i X1 ce imati isti engine.

17 godina
Smucek kaže...

I sad ti u igri skuži suca? Teško ga je skužiti na ovoj fotki ... je li sada potrebno da su sudac i barca u gotovo istoj nijansi...

http://gyazo.com/b6648a8e351077d1fd5684646567c22d

13 godina
FIFA 15

Shvatili smo da ga se ne kuzi... svi znamo da ih se nekad ne kuzi. Ok.

Moj PC  
2 10 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

OK, ne smijemo pisati o momentumu jer ne postoji, ne smijemo pisati o nedostacima igre jer su ista primjećena, ne smijemo pisati o željama kaj bi htjeli vidjeti u igri jer su to osobni problemi, ne smijemo pisati o trejdu jer to nikoga ne interesira... Šime, možeš nam dati pravila i teme što se smije ovdje pisati kako tebi ne bi tlak porastao? Unaprijed zahvaljujem!

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

OK, ne smijemo pisati o momentumu jer ne postoji, ne smijemo pisati o nedostacima igre jer su ista primjećena, ne smijemo pisati o željama kaj bi htjeli vidjeti u igri jer su to osobni problemi, ne smijemo pisati o trejdu jer to nikoga ne interesira... Šime, možeš nam dati pravila i teme što se smije ovdje pisati kako tebi ne bi tlak porastao? Unaprijed zahvaljujem!

dajmo mu tablete za smirenje {#}

14 godina
FIFA 15

Nikakve tablete ne pomažu kod movievih postova

Moj PC  
2 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja bih htio da poprave matchmaking. Igram s klubom koji ima 4* on meni daje 5* makar stavim u onom smeću da mi traži po mojem klubu. Isto tako se zan desiti i za coop.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Vidis, sad si i ti poceo brijati u stranu bzvz. Nigdje ne pise da se ne smije. Ali nemoj iz ove teme radit PESovu gdje 2 stranice pricas jedno te isto. Ovaj put o hebenom dresu od suca.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Kalendar mogućih datuma važnih za 15-icu.

http://www.fifagamenews.com/fifa-15-calendar/

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Vidis, sad si i ti poceo brijati u stranu bzvz. Nigdje ne pise da se ne smije. Ali nemoj iz ove teme radit PESovu gdje 2 stranice pricas jedno te isto. Ovaj put o hebenom dresu od suca.

Daj se koncentriraj i ne piši gluposti. Pazi sad, imam dva posta o sucima u fifi 14. Pazi dva posta a ne dvije stranice. Valjda si toliko sposoban da i sam to provjeriš prije nego počneš pisati gluposti... U svakom slučaju baci pogled na ovu stranicu pošto se jedino na njoj spominju suci i to sveukupno u šest postova ( niti pola jedne stranice )..

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.8.2014 20:14 (movie).
14 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Daj se koncentriraj i ne piši gluposti. Pazi sad, imam dva posta o sucima u fifi 14. Pazi dva posta a ne dvije stranice. Valjda si toliko sposoban da i sam to provjeriš prije nego počneš pisati gluposti... U svakom slučaju baci pogled na ovu stranicu pošto se jedino na njoj spominju suci i to sveukupno u šest postova ( niti pola jedne stranice )..

Ovo sad ti je već treći...

17 godina
Hexfire kaže...

Ovo sad ti je već treći...

Daleko je to od dvije stranice...

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.8.2014 0:15 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Nadam se da će srediti ovo da kad dodajem loptu prednost ima onaj koji je u offsideu, tj on uvijek prvi dođe do lopte , a ovaj kome je namjenjena lopta stoji na mjestu i ne mogu prebacit na njega.

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Nadam se da će srediti ovo da kad dodajem loptu prednost ima onaj koji je u offsideu, tj on uvijek prvi dođe do lopte , a ovaj kome je namjenjena lopta stoji na mjestu i ne mogu prebacit na njega.

Te stvari posebno iritiraju. No nije problem samo u zaleđu. Recimo imam odlično pozicioniranog igrača u gol šansi a drugog među nekoliko protivničkih igrača. Naravno ja hoću dodati ovome koji je u gol šansi a on doda onome koji nema šanse primit loptu.  Izgleda kad su dva igrača blizu jedan drugome ili na putanji lopte da igra dodaje bez obzira kaj sam si ja zamislio uvijek bolje ocjenjenom igraču a ne onome koji je bolje pozicioniran. Sumnjam da će se tu išta mijenjati, to je tako...

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Te stvari posebno iritiraju. No nije problem samo u zaleđu. Recimo imam odlično pozicioniranog igrača u gol šansi a drugog među nekoliko protivničkih igrača. Naravno ja hoću dodati ovome koji je u gol šansi a on doda onome koji nema šanse primit loptu.  Izgleda kad su dva igrača blizu jedan drugome ili na putanji lopte da igra dodaje bez obzira kaj sam si ja zamislio uvijek bolje ocjenjenom igraču a ne onome koji je bolje pozicioniran. Sumnjam da će se tu išta mijenjati, to je tako...

Manual..

14 godina
FIFA 15

Dečli dragi, to vam se zove assissted kontrole. Ono kad te igra spriječi da odigraš savršen pas jer misli da je pametnija od tebe. Neće se mijenjati jer je trenutna FIFA previše casual da sili ljude da ustvari i usmjere gljivu točno tamo gdje žele da lopta ide.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice