FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.234
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
FIFA 14

genijalno,jos malo dokaza koliko su ovi iz EA-a ogromna hrpa nesposobnih majmuna,danas su srusili servere da ih popravljaju i ja sam si mislio,dobro nece me izbacivati na kraju utakmice(jucer je 2 puta nakon uvjerljivih pobjeda) i danas igram,prvu tekmu cheater,drugu mi covjek zabije header u 90 minuti i izjednaci i trecu tekmu opet vodim 4-1 i serveri me izbace,ovo je vec postala parodija.

edit: jos su mi od maintenance-a igraci zablokirani u trade pile-u. hahahah

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 16:03 (Mic_zap).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 14
mariclius kaže...

Kužim ja vas, ali ovo je tema fiifi 14 i ja sam pitao da li postoji riješenje za to, a vi meni o fifi 15 i o mobitelima. Ako netko zna odgovor na moje pitanje neka se javi ako ne ,zanemarimo ovo jer nema smisla da se napada sveti EA.

Pa nitko ne brani već ti samo kaže kako stvari stoje. Izlazi nova igra i kako je prodati ako i dalje staru filaju sa svime. Ne vidim zakaj si odmah uvrijeđen? Jednostavno potrošačko smo društvo i kako da ti prodaju iz godine u godine istu igru ako se bar u nečem ne razlikuje od prošlogodišnje? Znači, službeno nula bodova, neslužbeno traži po fifa stranicama..

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Nakon jučer cjelodnevnog trejdanja i igranja mečeva sa 4k sam došao na 100k da bi otvorio pack

Najbolji igrač je ni manje ni više nego ISCO. Hvala EA-ju za uzaludno mučenje...

0 0 hvala 0
17 godina
ChildrenOfDisappearances kaže...

Nakon jučer cjelodnevnog trejdanja i igranja mečeva sa 4k sam došao na 100k da bi otvorio pack

Najbolji igrač je ni manje ni više nego ISCO. Hvala EA-ju za uzaludno mučenje...

Zakaj otvaraš taj pack ako ti je to sve kaj imaš? Bolje da si otvorio nekoliko onih od 7.5 k i možda nešto dobio..

13 godina
neaktivan
FIFA 14
I always tell the truth.Even when I lie.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Mene Diouf u BPL 

Kone Diouf napad <3

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

Ti cheatevi postoje samo za kompjuter ?

Kako haxaju...nerazumijem?

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Sime ti to najbolje zna {#}

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Nemoj,dobit ces prijetece poruke u inbox i na origin...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Prodajem ako je netko jos zainteresiran 21 Milion Coins a za 200kn. Najmanje ponude idu po 5 milja. Dajem samo cistih 5milja bez oduzimanja igrinog poreza. Znaci ako netko hoce 5M ja mu platim karticu 5.250M i njemu izadje cistih 5M. Znaci 5 milja 50kn, 10M 100kn, 15M 150kn i ovih 21M ili ti ga 20M cistih 200kn.  Tko bude zainteresiran neka mi se javi u pm. 

Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

https://docs.google.com/spreadsheets/d/1bMWEWGEonyicSupDfLXQr6d_Ci8ENYkQM-02zQ91azA/pubhtml

Ima puno Silvera sto mi se svidja,čekam futhead.Pregledniji je :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Napokon stigli lijevi bekovi u serie a.

13 godina
neaktivan
soft kaže...

Napokon stigli lijevi bekovi u serie a.

bit cu iskren,ali IF Armero kida Pat-a i Colea zajedno..

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Kouyate u BPL, show :D

EDIT: za Simeka, upravo sam otvorio Web app da vidim koliko mi treba za napravit 100k. Eto ti pa si izračunaj. Clarke je kupljen za 19k, ne vidi mi se na web appu. Još jednom ponavljam da je AB za nesposobne koji nemogu uključit mozak ili coinsellere. I sad sam miran cijeli dan na 20 min tradea, a toliko ti jedna tekma traje. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.7.2014 11:55 (antiljano27).

2 1 hvala 1
13 godina
drakula789 kaže...
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

Nemoj,dobit ces prijetece poruke u inbox i na origin...

Treba tebi balo sljagu zavaljat... 

Imas onu skriptu sta ti izlazi iz tekmi, to je to za sta znam...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FIFA 14

ako netko želi igrati klubove, klub za zabavu, ali bi volio da prolazimo divizije, ima nas par u klubu RandomHelpUs je ima kluba, moj origin RvpCro, dodajte mene pa idemo igrat :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Jsu nabili cijenu Lewandowskom (Bayern) jucer bio oko 40k danas preko 75k

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 14

mislim da se sad isplati uzet par suareza jer bi trebao doći 3. update igrača sutra

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

maloprije kupio Di Mariu i zasada nisam igraop sa boljim igracem od njega...Nisam probao elitne igrace ali za 30k Di Maria pomeni najbolja kupovina

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo nakon ibre tots,veceras probao messia tott 98. Ono sto mi je najbolje kod njega je postavljane,uvijek je na pravom mjestu.i ako izgubi loptu,grize i vraca se po nju.nevjerovatno brz.dodavanje bolesno,igrao sam ga na cf u false 9, uz neymara tott 90 i candrevu tots.neymar i messi savrseno funkcioniraju, ni jednu utakmicu ispod 5 golova nisam dao.. 1 na 1 obojica nisu promasili

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja sam jednostavno oduševljen Schurrleom (obična kartica 80 LW).. pozicija LF. Probao sam i crnu njegovu karticu na RW; ali ni blizu.. Hazard je 800 puta skuplji od njeg, al ni blizu mu nije!

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
desarun kaže...

Ja sam jednostavno oduševljen Schurrleom (obična kartica 80 LW).. pozicija LF. Probao sam i crnu njegovu karticu na RW; ali ni blizu.. Hazard je 800 puta skuplji od njeg, al ni blizu mu nije!

Probaj 4-3-2-1 s napadom Schurrle - Benzema - Di Maria. Vjerojatno najbolji napad koji sam koristio ove godine uz Ibarbo - Traore.

Jako zabavni za igrati, a strašno dominiraju, sva trojica su imali podjednako golova, mislim da oko 45 prije nego što sam ih prodao.

13 godina
neaktivan
Del_Boy97 kaže...

mislim da se sad isplati uzet par suareza jer bi trebao doći 3. update igrača sutra

ne jos, fifa (organizacija) jos nije dala dozvolu za taj transfer... 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Igram nesto vise od 2mj FIFU 14 i sad po tome i nisam neki EXP igrac. I sad svatko ima naravno razlicit nacin igre. Tako da po svim savjetima i po svemu mislim da glavni cilj u igri ako pocinjes ju igrati cilje je nauciti dobro zaustavljati napade i obraniti se, jer koja meni korist ako primim 5 golova u 8 udaraca svaki put. Na dva nacina igram jedan je defenzivniji pristup di mogu kontrolirati lakse utakmicu s vecim posjedom i s manjim brojem idaraca, dominantniji igrac ce tu imati naravno vise prilika i tu mogu lakse ostvariti povoljan rezultat zbog bolje kontrole u obrani. Dok recimo Mogu protiv istog tog protivnika igrati otvoreno i biti bolji ili jednak a opet primiti 2 gola na jednostavan nacin. I sad moje misljenje je da s defenzivnijim pristupom u pocetku hvatas konce svoje igre i ucis se zaustavljati protivnika dok s vremenom ces doci co te razine da mozes igrati u obje konbinacije na isti nacin i znati iskoristiti u 5 sansi barem jednu. Ovo sam napisao jer ima dosta forumasa i drugih exp player a koji defenzivnu igru nazivaju autobus om i imaju negativno misljenje prema tome, ali nekad jednostavno ti nisi u mogucnosti napadati nego sacuvati mrezu i iskoristiti kontre. Nekad je vece umjece sacuvati mrezu i kontrolirati obranu od dominantnog protivnika nego ne zabiti iz 15 prilika :P Ali ja mislim da je svakom pocetniku cilj nauciti konbinirati obranu napad, a ne primiti svaki drugu trecu sansu gol. Pogotovo jer danas puno ih igra na cross protiv kojeg se pogovo u pocetnoj fazi jako tesko braniti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
L1nNk kaže...

Igram nesto vise od 2mj FIFU 14 i sad po tome i nisam neki EXP igrac. I sad svatko ima naravno razlicit nacin igre. Tako da po svim savjetima i po svemu mislim da glavni cilj u igri ako pocinjes ju igrati cilje je nauciti dobro zaustavljati napade i obraniti se, jer koja meni korist ako primim 5 golova u 8 udaraca svaki put. Na dva nacina igram jedan je defenzivniji pristup di mogu kontrolirati lakse utakmicu s vecim posjedom i s manjim brojem idaraca, dominantniji igrac ce tu imati naravno vise prilika i tu mogu lakse ostvariti povoljan rezultat zbog bolje kontrole u obrani. Dok recimo Mogu protiv istog tog protivnika igrati otvoreno i biti bolji ili jednak a opet primiti 2 gola na jednostavan nacin. I sad moje misljenje je da s defenzivnijim pristupom u pocetku hvatas konce svoje igre i ucis se zaustavljati protivnika dok s vremenom ces doci co te razine da mozes igrati u obje konbinacije na isti nacin i znati iskoristiti u 5 sansi barem jednu. Ovo sam napisao jer ima dosta forumasa i drugih exp player a koji defenzivnu igru nazivaju autobus om i imaju negativno misljenje prema tome, ali nekad jednostavno ti nisi u mogucnosti napadati nego sacuvati mrezu i iskoristiti kontre. Nekad je vece umjece sacuvati mrezu i kontrolirati obranu od dominantnog protivnika nego ne zabiti iz 15 prilika :P Ali ja mislim da je svakom pocetniku cilj nauciti konbinirati obranu napad, a ne primiti svaki drugu trecu sansu gol. Pogotovo jer danas puno ih igra na cross protiv kojeg se pogovo u pocetnoj fazi jako tesko braniti. 

Zašto od zabave raditi nauku i kako se točno možeš zabaviti ako si parkirao autobus pred golom i grčevito se braniš da sačuvaš mrežu netaknutom? OK, nekog zabavlja i da ga netko lupa po glavi... to mi je jasno, ali opet...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Osobno Vise paznje posvetim obrani protiv nekoga tko je dominantiji i bolje igra. Jer koja je tu zabava ako primas lako golove, to samo moze zivcirati a ne biti zabavno. I naravno ne mozes protiv svakoga na isti nacin igrati. To je isto kao da nas neki klub pokusa dominirati protiv Reala i otvori se i prima lako golove, umjesto da protiv takvih poveze obranu i konce igre i igra na kontre. Jer nekad je nemoguce protovi jaceg protivnika igrati dominantno. Ali ima par protivnika koji su exp igraci i dosta jaci i svaku moju gresku iskoriste a uz to bolje igraju i definitivno u takvoj situaciji i nemas nekog izbora nego se braniti jer protivnik nametne svoju igru i onda ti ne ostaje nista drugo nego posvetiti se vise defenzivi i kontrama. Nije to nikakva nauka nego nogomet, nekad je dovoljno sve bazirati prema naprijed a nekad je obrana najbolji napad. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
L1nNk kaže...

Osobno Vise paznje posvetim obrani protiv nekoga tko je dominantiji i bolje igra. Jer koja je tu zabava ako primas lako golove, to samo moze zivcirati a ne biti zabavno. I naravno ne mozes protiv svakoga na isti nacin igrati. To je isto kao da nas neki klub pokusa dominirati protiv Reala i otvori se i prima lako golove, umjesto da protiv takvih poveze obranu i konce igre i igra na kontre. Jer nekad je nemoguce protovi jaceg protivnika igrati dominantno. Ali ima par protivnika koji su exp igraci i dosta jaci i svaku moju gresku iskoriste a uz to bolje igraju i definitivno u takvoj situaciji i nemas nekog izbora nego se braniti jer protivnik nametne svoju igru i onda ti ne ostaje nista drugo nego posvetiti se vise defenzivi i kontrama. Nije to nikakva nauka nego nogomet, nekad je dovoljno sve bazirati prema naprijed a nekad je obrana najbolji napad. 

Uvijek mi je draže da dinamo protiv reala igra otvoreno i izgubi 5-0 nego da igra šupački i opet na kraju dobije pet komada. Tko je bolji, bolji je. Nikad neću zaboraviti jednog vrhunskog stolnotenisača koji je volio igrati s nama amaterima. Dao ti je igrati ako si igrao otvoreno udarački a čim si ga počeo kratiti i šetati lik bi zaigrao da ne bi poena dobio.

Reako je, igraj i uživaj. Jebo taktiku kad ću te ionako oderati ali ovako ti bar dam igrati.. nekako mi ostalo u sjećanju a poantu si valjda shvatio. Zato nikakva taktika dinamu ne pomaže potiv reala ali zato može muški odigrati pa kaj na kraju bude...

Naravno da protiv svakog igram isto, onako kako najbolje znam a ako si bolji svaka čast. Neću zbog tebe mijenajti svoje navike. Kad vidim lika da na početku tekme pojačava obranu, davi loptu i kruži do besvjesti a na korner mu ne dođe niti centarfor, pitam se koji je smisao?

15 godina
neaktivan
FIFA 14

to mu i ja govorim, on i njegov autobus! :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Nisi niti ti bio bolji sa onim francuzima.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

to mu i ja govorim, on i njegov autobus! :D

Razlika je ta sto te taj bus nekad i uspije pobjediti a otvorena igra nikad ne :P U tome je i bit svega sto nekad i nemas nekih mogucnosti protiv jacih protivnika, igrao ti otvoreno ili ne vrlo lako mozes popiti par golova jer su jednostavno bolji i napadaju i pritiscu htio ti to ili ne, a tad ti ostaje samo jedna stvar ili igrati skroz otvoreno pa poprimiti svaki put par golova ili se malo povuci nazad pa si otvoriti sansu prema pozitivnom rezultatu. Takve situacije se koriste samo za posebne protivnike protiv kojih nemas nekog izbora. 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice