FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.429
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Tommy_123 kaže...
mariclius kaže...

Movie, kad se na ps4 može očekivati update ovih novih transfera? Tek 31.8 ili bude svako toliko? Ako sam središ transfere i počneš igrati karijeru vrati na default.

Nema više updejteva za transfere. Tek u 15.

Ja neznam, da u seasonsu single i coop i u futu zbrojim koliko sam primio golova glavom, pa to bi tužno bilo. Uništava igru do bola.

Crossevi i korneri su vrlo lagani za obranit, pogotovo protiv onih koji samo na to i idu, lopta na krilo i ubacivanje, prelako ih je pobijediti jer im je igra jako predvidljiva.

17 godina
neaktivan
FIFA 14

Jest al lob pass je jako tesko branit, moraš stalno biti 100% koncentrisan i opet ti se omakne situacija i primiš ga.

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav,

ko koristi autobuyer ? Konkretnije, FUT millionaire autobuyer.Imam problem prilikom logina, kaze "Error happened in login process".Nije rijec o besplatnoj verziji, znam da su sve besplatne fake.

Hvala unaprijed.

0 4 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

Autobuyeri ne rade od kako ne radi Web App(Zato je i disablean od EA)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

FUTMillionaire ima zasebnu "mobilnu" verziju otkako ne radi Web APP i ta verzija, prema zvanicnoj stranici, ipak radi.

I generalno, mislim da su jos uvijek u funkciji.Primjetio sam da kad god stavim ugovore na prodajnu cijenu od 400, oni nakon par sekundi svi budu kupljeni.

Hvala na odgovoru.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

O ovome sam vec nekoliko puta pričao. Koliko adminima treba da maknu ovakve stvari? Pa to fakat nije normalno. 

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ovo je vec smijesno,u zadnjih 2 tjedna serveri nisu normalno radili 5.smijesno.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Ako su zblokali web apps zašto nisu napravili isto i s mobilnom verzijom? Kaj su tako nesposobni dovesti svoj servis u red?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Predomislio se i ja.Nista od AB.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ne kuzim poantu AutoBuyera, kad mozes na siguran nacin s pametnim tradeom zaraditi mozda i vise bez rizika o ban u. Najrealnije bih bilo kad bih mogli doci do coins a samo preko cistih utakmica a da se tako i posloze cjene na marketu - pod tim mislim da jednog Ibru mozes kupiti za mozda odigranih 100 utakmica. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
ChildrenOfDisappearances kaže...
movie kaže...

EA je presmiješan daš 100k a dobiješ igrače sveukupno vrijednosti 20-30k. Bolje da su stavili da u svakom bude barem jedan bijesan igrač ili inform skuplji.

Netko je to već rekao, to je samo lutrija i ne dobija svaka. Neki put izvučeš nešto a mnogo puta ništa... ni na lotu svaki listić nije dobitan. Mada teško, prihvatio sam ovu teoriju...

Kad vidim onog W2S-a ili Dejia kako ih seru ti packovi, strašno. Ja recimo potrošim 500k na packove a vratim oko 50k.

A mislim naravno da je to namjerno stavljeno da se slabo dobijaju dobri, da bi se ljudi navukli, isto ko kockanje.

Oni ti imaju hrpu accountova i hrpu coinsa i samo otvaraju, isjeku one lose i to je to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 13:22 (SimeKZ).
13 godina
L1nNk kaže...

Ne kuzim poantu AutoBuyera, kad mozes na siguran nacin s pametnim tradeom zaraditi mozda i vise bez rizika o ban u. Najrealnije bih bilo kad bih mogli doci do coins a samo preko cistih utakmica a da se tako i posloze cjene na marketu - pod tim mislim da jednog Ibru mozes kupiti za mozda odigranih 100 utakmica. 

Za nekoga tko nema vremena blejat u monitor dan i noc da bi tradeo... a ban ne mozes dobit, jer nemas za sta... posto se autobuyer ponasa kao da covjek pregledava.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
L1nNk kaže...

Za nekoga tko nema vremena blejat u monitor dan i noc da bi tradeo... a ban ne mozes dobit, jer nemas za sta... posto se autobuyer ponasa kao da covjek pregledava.

Kakvi dan i noć. Ti sa sat vremena tradea mozes bez problema 100k tradea napravit ako ti se da. AB je za nesposobne debile ili za coinsellere. 

13 godina
FIFA 14

I sat vremena je puno.

Moj PC  
1 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
L1nNk kaže...

Kakvo blejanje o cemu ti pricas. Od svake utakmice izdvojis 2 minute za provjeru i toe to. Ne treba ti vise od 30-60 min dnevno. Ili jednostavno uocis sto treba uociti i samo dodjes u odredjeno vrijeme. Koliko sam kartica uzeo za daleko ispod cjene, tj jedna kartica na kojoj zaradis 200-300k hah. Na svaki komentar ti moras nadodati svoj ˝pametniji˝ :O LOOOL S nicim se neslazes sto drugi izjavi hah

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 13:36 (L1nNk).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
CroChef kaže...

Evo ja sam skupio nesto para uzeo tri komada i dobio Neuera, Pogbu i Vlaara

Kako tri ako ti daje samo dva packa od 100k?

dva na svom racunu i jedan kod bratica 

13 godina
FIFA 14

Nije istina, slazem se ja sa dosta ljudi. Eto sa ovim se ne slazem, ako hoces posteno trade napravit i radit treba ti puno vremena, nikakve dvije minute, dvije minute nije dovoljno za 5 stranica prolistat. Znam sta pricam.

Moj PC  
3 2 hvala 0
11 godina
movie kaže...

EA je presmiješan daš 100k a dobiješ igrače sveukupno vrijednosti 20-30k. Bolje da su stavili da u svakom bude barem jedan bijesan igrač ili inform skuplji.

Netko je to već rekao, to je samo lutrija i ne dobija svaka. Neki put izvučeš nešto a mnogo puta ništa... ni na lotu svaki listić nije dobitan. Mada teško, prihvatio sam ovu teoriju...

Kad vidim onog W2S-a ili Dejia kako ih seru ti packovi, strašno. Ja recimo potrošim 500k na packove a vratim oko 50k.

A mislim naravno da je to namjerno stavljeno da se slabo dobijaju dobri, da bi se ljudi navukli, isto ko kockanje.

Zar nisi gledao,deji lažira da ih je dobio i kupi ih u marketu ima jedan video gdje je dobio sve legende u Packu od 100k

11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel ima tko možda 15k za posuditi? Vratim isti dan

EDIT: Slučajno dupla poruka dolje, obrišite nju. 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 14:21 (ChildrenOfDisappearances).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel ima tko možda 15k za posuditi? Vratim isti dan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Nije istina, slazem se ja sa dosta ljudi. Eto sa ovim se ne slazem, ako hoces posteno trade napravit i radit treba ti puno vremena, nikakve dvije minute, dvije minute nije dovoljno za 5 stranica prolistat. Znam sta pricam.

To sve ovisi koliko ti vremena zelis uloziti u zaradu i kolika ce te zarada zadovoljiti. Naravno to moze biti 5 minuta a mozes 2h biti na listi da nista ne zaradis. Ja imam svoj princip koji mi dok mi je bilo aktualno raditi trade izmedju utakmica refreshati neke stvari koje trazim a za to mi ne treba vise od 2 minute. A druga stvar je tempirati si vrijeme. I to je to. Nista vise od toga. Dati cu ti za primjer da nekad nista u danu ne radim trade, pogotov sad jer mi se to vise neda raditi. Uzeo sam IF karticu za 105k koju sam prodao za 1m199k Ja mislim da kad upecas takvu karticu si miran neko vrijeme sve ovisi opet o potrebama. A ti posto nemas vremena niti ti se da stim zamarati ti imas na izbor uzeti program koji ce ti doprinositi zaradu. Ja osobno imam stav da je Autobuyer jedna vrsta cheat a i neravnopravnog nacina zarade. Ali posto se ne razumijem u njega nema potrebe da dalje i komm ista. Svakome svoje na izbor. To i jest bit svega, ali vjerujem da vise ljudi podrzava svoj vlastiti trud i zaradu, barem je meni vec gust tako doci do coins a. 

14 godina
Tommy_123 kaže...

Pomislio da se šališ, ali izgleda da ne... Sramota od ea! Pa sad ako sam sredim transfere i sejvam opet kad krenem karijeru vrati na default tj. bez tih transfera. Zna netko riješenje za to?

13 godina
mariclius kaže...
Tommy_123 kaže...

Pomislio da se šališ, ali izgleda da ne... Sramota od ea! Pa sad ako sam sredim transfere i sejvam opet kad krenem karijeru vrati na default tj. bez tih transfera. Zna netko riješenje za to?

Zasto sramota ? Izlazi 15 sa transferima, kog puca za 14... 

14 godina
FIFA 14

Čuj njega? Ljudi daju 500 kn za igricu i oni več sad od... ljude za update transferima. Jel ih to košta milion eura ili 15 min posla?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Prvo moras bit blesav da das 500kn za igru.

Drugo moras biti jos blesaviji da 2mj pred izlazak 15 das 500kn za igru.

Trece svi ce igrati 15, ovako je sve u banani, jos da rade na dvije igre to na nista nebi licilo. Ko sljivi 14 kad izade 15...

Moj PC  
0 4 hvala 0
14 godina

Tebe nikako shvatiti... Igra kad je izašla za ps4 je koštala oko 500 kuna, znaći milioni ljudi su blesavi? Znaći po tebi je ok da oni ne mogu kliknuti par puta i srediti transfer za šta ima treba par min posla? Igra je Fifa 14 a oni več u 7 mjesecu odustanu od update transfera. To što ti pričaš nema logike. Ja pomislio da se javljaš jer imaš riješenje za to, a kad ono ti braniš EA itd.{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 14:43 (mariclius).
13 godina
FIFA 14

Ne branim, rade shranja sa svakom igrom. Ovako je sa fifom cijelo vrijeme i ja ne vidim problem. Kupis 15 i rokas dalje... rjesenje za konzole ne postoje.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
mariclius kaže...

Čuj njega? Ljudi daju 500 kn za igricu i oni več sad od... ljude za update transferima. Jel ih to košta milion eura ili 15 min posla?

Ljudi daju 5000 kn za mobitel pa novi softver izađe s novim mobitelom a stari godinu dana ne dobije nadogradnju. Takvih priča sa samsungom i još nekima koliko hoćeš.. kažu, hoćeš novi os kupi novi mobitel, hoćeš nove transfere kupi novu fifu.. tako funkcionira potrošačko društvo... nema pomoći..

14 godina
FIFA 14

Kužim ja vas, ali ovo je tema fiifi 14 i ja sam pitao da li postoji riješenje za to, a vi meni o fifi 15 i o mobitelima. Ako netko zna odgovor na moje pitanje neka se javi ako ne ,zanemarimo ovo jer nema smisla da se napada sveti EA.

Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da li neko od vas moze da mi da product code za FIFU 14 Online  molim vas. Nikad nisam igrao FIFU Online molim vas. Hvala unapred.

Milan Milasinovic
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice