FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.543
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Čudna stvar mi se događa zadnjih par utakmica. Jednostavno igrači mi stoje ko drvene marije, ne kreću se.

Nikakva ulijetavanja, otvaranja samo stoje ko drva ne žele se kretat, ne otvaraju se za pas, nisam složio akcije ne znam koliko.

U napadu mi Amrabat - Yilmaz - Nani, tri igrača sa H/L, umjesto da stoje na centru čekaju loptu oni loptu u obranu koda imaju obrnute WR koji bi onda bili L/H.

Kaj je ovo, više mi se ne da ni igrat ovako.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
ChildrenOfDisappearances kaže...

Čudna stvar mi se događa zadnjih par utakmica. Jednostavno igrači mi stoje ko drvene marije, ne kreću se.

Nikakva ulijetavanja, otvaranja samo stoje ko drva ne žele se kretat, ne otvaraju se za pas, nisam složio akcije ne znam koliko.

U napadu mi Amrabat - Yilmaz - Nani, tri igrača sa H/L, umjesto da stoje na centru čekaju loptu oni loptu u obranu koda imaju obrnute WR koji bi onda bili L/H.

Kaj je ovo, više mi se ne da ni igrat ovako.

evo sta se meni dogodilo,bolji sam cijelu utakmicu i normalno igrica gura protivnika,od ibrahimovica se lopta odbija jace nego sta si mu je poslao,3:2 zadnje minute i onda vrhunac,svi u napadu na skoku samo bekovi ostali,vidim dani alves cuva ibru,centarsut precizan i uzdize se dani alves i nadskace ibru i pocisti je i onda u 90 minuti normalno,primim jos dva gola,kolike to mogu biti prevare,odmah mi je lose,njegov svaki gol prolazi ispod TOTS cecha,svi govore najbolji golman u igrici,sve skida,ja ga kupim i niti JEDNA obrana,dok njegov obicni cech na drugoj strani skida SiMOTM sanchezu i ibri sve.

11 godina
protjeran

u 20 minuti vidio 3-0 do 60 minute kiddara mi dala 6 komada...3 gola iz kornera i jos opalio covjek 3 suta sa Falcaom i sve pozabijao...covjek je imao 8 suteva 6 golova...naravno da sam se disconnectirao i on mi salj eporuku LOSERRRRRR...OMFG da barem znam gdje zivi i kako izgleda u tom trenutku bi mu glavu otkinio...

Sto se tice kornera jel ima neka shema sa tim jer vidim dok je korner protiv mene stalno kao da pomicu igrace (malo ih namjesta da se odmaknu od mojih obrambenih igraca) i onda nabaci isvaki put primim gol...

Inace igram sa BBVA squad ali protiv BPL nikako nemogu pobjeditii jer ti koreneri me stalno je**.A i igraci iz BPL su OP tako da tko igra sa englzima neoze pogrjesiti.. 

12 godina
FIFA 14

ja vam igram sa hybridom španjolaca i engleza, u obrani luiz, ramos i yaya jako često čiste kornere i dobro brane crosseve, tako da nemam nekih problema sa tim, inače sam crossevima i kornerima natjerao kolegu drakulu da si fifu izbriše {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 1:41 (Del_Boy97).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

nevolim te hybride jer volim imati full chemistry i da je 90% veza izmedju igraca zelena linija.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

u 20 minuti vidio 3-0 do 60 minute kiddara mi dala 6 komada...3 gola iz kornera i jos opalio covjek 3 suta sa Falcaom i sve pozabijao...covjek je imao 8 suteva 6 golova...naravno da sam se disconnectirao i on mi salj eporuku LOSERRRRRR...OMFG da barem znam gdje zivi i kako izgleda u tom trenutku bi mu glavu otkinio...

Sto se tice kornera jel ima neka shema sa tim jer vidim dok je korner protiv mene stalno kao da pomicu igrace (malo ih namjesta da se odmaknu od mojih obrambenih igraca) i onda nabaci isvaki put primim gol...

Inace igram sa BBVA squad ali protiv BPL nikako nemogu pobjeditii jer ti koreneri me stalno je**.A i igraci iz BPL su OP tako da tko igra sa englzima neoze pogrjesiti.. 

Nabavi Cahilla (Anchor) i Kaboul-a (Sentinel) i rješio si sve problema za siću. Za još čvršću odbranu preporučam na LB Enrique-a (ANCHOR) iz Liverppola, a na RB Walkera(Backbone) iz Tottenhama. Tu su još i Richards i Sagna kad želiš zatvoriti tekmu.

12 godina
FIFA 14

šta pa svi imaju 10 chem osim yaye koji ima 8

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

napravvit cu neki cheap team BPL na celu sa dobrim starim Kone-om...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14
Meni je najgore kad su mi neki niski igraci na kornerima na skoku, jucer na TOTS Adurizu bio moj Vidal, dok mi je jedan Pogba od 1,88 na sesnaestercu stoji, jel se mogu promjenit igraci koji skacu?

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Zaželio se opet malo nijemaca pa napravio par transfera i došao do simpa ekipe...

http://gyazo.com/b200bf05f27778e58c9a6fef0ec65c84

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
carmichael kaže...
Meni je najgore kad su mi neki niski igraci na kornerima na skoku, jucer na TOTS Adurizu bio moj Vidal, dok mi je jedan Pogba od 1,88 na sesnaestercu stoji, jel se mogu promjenit igraci koji skacu?

Ne,ja misliš,neka me netko ispravi ako grijesim

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Ne mogu dočekati 15-icu da izađe, jer ova 14-ica je koma, ne mogu je više smislit, zgadila mi se igra skroz. Po mom mišljenju najgora FIFA ikad izdana, u nijednom trenutku nisam uživao igrajući je. Eh, kad se sjetim koja je uživancija bila igrat FUT 12, to su bili dani.

0 5 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

kad ce izaci za ps3...jel se zna tocan datum

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kada ja gameplay u pitanju, meni je FIFA 14 najbolja do sada, ali me zato izludio sam origin, cheateri i kojekakve mušice van terena. Mislim, ima tu prostora za korekcije i poliranje, ali opet najbolji gameplay do sada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 17:33 (Anchor Man).
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Zaželio se opet malo nijemaca pa napravio par transfera i došao do simpa ekipe...

http://gyazo.com/b200bf05f27778e58c9a6fef0ec65c84

Samo nježno!!

11 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.futhead.com/14/squads/14883789/

Squad s kojim se malo vratila zabava u FIFU. Od Hes-a nisam ništa očekivao ali je strašno dobar. U 4 tekme 9 golova zabio, zabavan igrač.

EDIT: Kakva nepravda za legendu Heskeya, zabije svoj prvi hat-trick, riknu serveri i ne upišu mu se golovi. #Cut4Legend

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 17:13 (ChildrenOfDisappearances).

0 0 hvala 0
17 godina

Ne mogu dočekati 15-icu da izađe, jer ova 14-ica je koma, ne mogu je više smislit, zgadila mi se igra skroz. Po mom mišljenju najgora FIFA ikad izdana, u nijednom trenutku nisam uživao igrajući je. Eh, kad se sjetim koja je uživancija bila igrat FUT 12, to su bili dani.

Kaj ti se toliko zamjerilo u ovom izdanju?

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Kaj ti se toliko zamjerilo u ovom izdanju?

Ma ne znam, jednostavno mi ne paše gameplay kao što mi je pasao npr. u 12-ici, koju sam mogao dan-noć igrati bez živciranja.

15 godina
neaktivan
FIFA 14

jel itko otvarao ove 100k packove?

ja samo hummelsa dobio ..ostalo discard

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
BREITLING kaže...

ja samo hummelsa dobio ..ostalo 

17 godina
neaktivan
FIFA 14

dobio ja u prvom zelenog Thiaga Silvu, u drugom nista,

0 0 hvala 0
17 godina
BREITLING kaže...

ja samo hummelsa dobio ..ostalo discard

Super, ja ni to... otvorio dva packa i IF Defoe koji vrijedi 15k, ako i toliko... ostalo sve quick sell

morao sam se odmah baciti na market da kompenziram gubitak od 200k... povratio sam sve u manje od pola sata.

Danas samo trgujem s neuerom... uzeo sam na njemu danas bar milju. Sad uhvatio dva rare za 250k a otišli odmah za 380k

najisplativije je s onim 87 trgovati. Uhvati ga se za ispod 900k a ide bez beda za milju.. super je kaj ima ljudi kojima se ne da bidati pa kupuju buy now

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.7.2014 22:00 (movie).
13 godina
neaktivan
EatSleepFapRepeat kaže...
BREITLING kaže...

ja samo hummelsa dobio ..ostalo 

Evo ja sam skupio nesto para uzeo tri komada i dobio Neuera, Pogbu i Vlaara

17 godina
CroChef kaže...

Evo ja sam skupio nesto para uzeo tri komada i dobio Neuera, Pogbu i Vlaara

Kako tri ako ti daje samo dva packa od 100k?

11 godina
neaktivan
FIFA 14

EA je presmiješan daš 100k a dobiješ igrače sveukupno vrijednosti 20-30k. Bolje da su stavili da u svakom bude barem jedan bijesan igrač ili inform skuplji.

0 0 hvala 0
17 godina

EA je presmiješan daš 100k a dobiješ igrače sveukupno vrijednosti 20-30k. Bolje da su stavili da u svakom bude barem jedan bijesan igrač ili inform skuplji.

Netko je to već rekao, to je samo lutrija i ne dobija svaka. Neki put izvučeš nešto a mnogo puta ništa... ni na lotu svaki listić nije dobitan. Mada teško, prihvatio sam ovu teoriju...

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Netko je to već rekao, to je samo lutrija i ne dobija svaka. Neki put izvučeš nešto a mnogo puta ništa... ni na lotu svaki listić nije dobitan. Mada teško, prihvatio sam ovu teoriju...

Kad vidim onog W2S-a ili Dejia kako ih seru ti packovi, strašno. Ja recimo potrošim 500k na packove a vratim oko 50k.

A mislim naravno da je to namjerno stavljeno da se slabo dobijaju dobri, da bi se ljudi navukli, isto ko kockanje.

14 godina
FIFA 14

Movie, kad se na ps4 može očekivati update ovih novih transfera? Tek 31.8 ili bude svako toliko? Ako sam središ transfere i počneš igrati karijeru vrati na default.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja danas opet Sancheza u prvim,u drugom nista

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mariclius kaže...

Movie, kad se na ps4 može očekivati update ovih novih transfera? Tek 31.8 ili bude svako toliko? Ako sam središ transfere i počneš igrati karijeru vrati na default.

Nema više updejteva za transfere. Tek u 15.

Ja neznam, da u seasonsu single i coop i u futu zbrojim koliko sam primio golova glavom, pa to bi tužno bilo. Uništava igru do bola.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.7.2014 2:05 (Tommy_123).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice