FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.485
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 14

Kaj je ovo? Gold squad fitness uzimam na bidanju za od 250 do 600 coinsa a silver prodajem za 1100 coinsa? Rasprodao sam sve silver fitness kartice kaj sam imao i zamijenio ih za gold. Interesantan je market u zadnje vrijeme..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...
Opet ti nedaje pravo da krades nekome nesto sta si je on kupio... Imas na nuuvemu za 140kn.

Ti sa trainerima kradeš vrijeme, contracte i živce normalnim ljudima koji žele igrati ovu igru, nemaš pravo moralizirat nekome nakon što si ponudio to šta si ponudio. Gade mi se takvi likovi, fuj. 

13 godina
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...
Opet ti nedaje pravo da krades nekome nesto sta si je on kupio... Imas na nuuvemu za 140kn.

Ti sa trainerima kradeš vrijeme, contracte i živce normalnim ljudima koji žele igrati ovu igru, nemaš pravo moralizirat nekome nakon što si ponudio to šta si ponudio. Gade mi se takvi likovi, fuj. 

Jel ? 

Kradem ? Isto kao i meni drugi... svijet je shebano naselje. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...

... svijet je shebano naselje. 

Koje sami uređujemo kakvo će biti...

13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ali onda od istih takvih ne ubiremo plodove... jelda ?

Momci, bzvz ste se napalili svi ovdje. Ovo sta ja imam je samo kap u moru, pa sami vidite sta je to... Ja da posaljem EA sad to i da im velim to je vas problem, njih nebi  pralo 5%, jer njih ne interesira PC gaming vise... konzole su u igri, a nazalost dosta nas ovdje nema za istu.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ali onda od istih takvih ne ubiremo plodove... jelda ?

Momci, bzvz ste se napalili svi ovdje. Ovo sta ja imam je samo kap u moru, pa sami vidite sta je to... Ja da posaljem EA sad to i da im velim to je vas problem, njih nebi  pralo 5%, jer njih ne interesira PC gaming vise... konzole su u igri, a nazalost dosta nas ovdje nema za istu.

I tebi je onda stvarno gust doc i sagradit si momcad i igrat s njom, a sve od varanja? Ne kužim koji je gušt igrat sa momčadi koju nisi sam složio, ili eto, netko ti pomogne sa par coinsa ili nešto slično. I naravno da ce se ekipa napalit, kad ti na račun nas dobivaš coinse. Ti i ostali debili koje si uspio privuć. Mi nemožemo igrat u diviziji jedan zbog tebe i takvih, direktno uništavate market i igrivost same igre. 

I gdje ces onda koristit tu 10 milji vrijednu momčad koju ces dobit na nepošten način? U diviziji 1? Sigurno ne jer ce tamo i dalje bit tvoji kolege. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Svaki pravi zaljubljenik u nogomet doma već igra next gen fifu...

14 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Svaki pravi zaljubljenik u nogomet doma već igra next gen fifu...

Imao bi i ja da si mogu kupit ps4 ili xbox,al jbg kad se jedva i za neki komp skupi.

17 godina
JohnnyBlaze kaže...

Imao bi i ja da si mogu kupit ps4 ili xbox,al jbg kad se jedva i za neki komp skupi.

Zato je Bog izmislio karticu i rate...

14 godina
movie kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Zato je Bog izmislio karticu i rate...

Nek izmisli i nesta posla za nas koji nemamo i sve super :D

17 godina
JohnnyBlaze kaže...

Svi poslovi su već izmišljeni, samo si ga moraš naći...

13 godina
movie kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Da, idem radit da bi si kupio PS4 na karticu i rate... pa od 2 soma kuna... mjesecno 300-400 pikao na PS4... vidis, to nije u redu od tebe Movie sta tako mislis i pricas.

A antilijano... meni je gust, ja ne igram FIFU da od 10 tekmu 9 puta naletim na cheatera, fifa je odavno izgubila gust. Sada cu probati skupiti neke novce i potpuno maknuti igre sa kompa, osnovno fifu i rokati na plejki gdje toga nema i onda mi je gust. 

A tamo gdje mi je osnovno cilj naci tekmu za igrat za mene nije igra, mozemo si organizirati turnire i lige ovdje na forumu, ali FUT i ostalo je gotova prica.

I je gust mi je, jer nikad u 3 godine fife nisam imao neke igrace... jer u paketima me nejde, a za market niti imam vremena a od pocetka ere autobuyera nemam niti volje.

14 godina
movie kaže...
JohnnyBlaze kaže...

ja sam iz slavonije ...tu jos nisu xD

17 godina
SimeKZ kaže...

Da, idem radit da bi si kupio PS4 na karticu i rate... pa od 2 soma kuna... mjesecno 300-400 pikao na PS4... vidis, to nije u redu od tebe Movie sta tako mislis i pricas.

Malo zahebancije nikome ne škodi ...  već prvi post na temu je bila čista zahebancija o pravim zaljubljenicima u nogomet a kaj to nisi prepoznao, kaj da ti kažem... svaki sljedeći samo se nadovezao na onaj prijašnji.

Mislim da nema smisla objašnjavati kaj je svakome prvi prioritet u životu...

17 godina
JohnnyBlaze kaže...

ja sam iz slavonije ...tu jos nisu xD

Ajde da je bar netko spreman za zahebanciju..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 22:59 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

"Cheaterski protiv cheatera!" Jbt., koji virtualno-nogometni moto. Ma BRAVO Simeee, Bravisimoooo!!!

Ajde priznaj Sime da ti je glavni cilj trgovina coinsa, a ne tražiti tamo neka smijesna opravdanja.

Ekipi poručujem da ne budu labilni i naivni. Peace! {#}

Juve, Storia Di Un Grande Amore...
Moj PC  
3 1 hvala 0
13 godina
Anchor Man kaže...

"Cheaterski protiv cheatera!" Jbt., koji virtualno-nogometni moto. Ma BRAVO Simeee, Bravisimoooo!!!

Ajde priznaj Sime da ti je glavni cilj trgovina coinsa, a ne tražiti tamo neka smijesna opravdanja.

Pa naravno da mi je glavni cilj... lol... 

Sta da je trazim opravdanja iz vasih frustracija, ja sam svoje frustracija okrenuo u dobit... peace.

11 godina
neaktivan
Zeli li ko kupiti coinse za fifa 14 ultimate team PS3
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Anchor Man kaže...

Pa naravno da mi je glavni cilj... lol... 

Sta da je trazim opravdanja iz vasih frustracija, ja sam svoje frustracija okrenuo u dobit... peace.

Samo naprijed "cheateru" {#} . Nećeš li se obogatiti...

Juve, Storia Di Un Grande Amore...
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo naletio na čitera imenom Amon Ra Cro, je to Sime tvoj vojnik? 

4 3 hvala 0
13 godina
Nemam pojma o cemu pricas...
13 godina
Anchor, nije tebi lako :) samo lagano frende...
11 godina
neaktivan
FIFA 14

400000 coinsa za 150 kn PS3

0 2 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Prodajem 500.000 za paysafecard od 200kn (PC)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
KiCo77 kaže...

na ovim legit stranicama gdje se prodaju coinsi 500.000 za pc dode 15eura

14 godina
JohnnyBlaze kaže...
KiCo77 kaže...

na ovim legit stranicama gdje se prodaju coinsi 500.000 za pc dode 15eura

Onda kupuj na "legit" stranicama..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
FIFA 14

Na legit stranicama instantno gutas ban... 

Moj PC  
1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

I za cheat išto mozes dobit ban, neznam kak se možeš ovdje pojavljivat i postat nešto i dalje. Ja neznam kako ovaj forum dopušta i dalje da se promoviraju cheateri, autobuyeri itd itd. Ja bi vas sve odmah banao da mogu. 

13 godina
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...

I za cheat išto mozes dobit ban, neznam kak se možeš ovdje pojavljivat i postat nešto i dalje. Ja neznam kako ovaj forum dopušta i dalje da se promoviraju cheateri, autobuyeri itd itd. Ja bi vas sve odmah banao da mogu. 

Ja ne znam kako tebi nije jasno da si naporan i nebitan... dobar si igrac i volim protiv tebe igrati u kupu ili ligi, ali stari moj sta si naporan vise... Nisi niti svjestan koliko ljudi ovdje kupuje, haxa i ostalo... zato zip...

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
antiljano27 kaže...
SimeKZ kaže...

Ja ne znam kako tebi nije jasno da si naporan i nebitan... dobar si igrac i volim protiv tebe igrati u kupu ili ligi, ali stari moj sta si naporan vise... Nisi niti svjestan koliko ljudi ovdje kupuje, haxa i ostalo... zato zip...

Naporan sam jer me ništa ne pogađa kao to mrtvo varanje i ti čiteri. Uništili ste UT i sve skupa s njime. I onda još tu javno ideš to govorit. I ti svi ostali su jado i bijedo, i znam većinu bez brige. Također, valjda si svjestan da ste vi tu najniža sorta igrača FIFE? Zato zip...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice