FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.604
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 14

ma otvorio sdam iz igre. tj. pokusao. i prebaci me u store kad tamo frula...

11 godina
neaktivan
FIFA 14

haha ja nevjerujem,znaci if rakitic kosta 30k (82) i ja ga prodam za 43k hahaha

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...

Šta se čudiš!? Ima "Rockfeller-a" kojima se neda listati 15-ak stranica kako bi našli najjeftiniju karticu. {#}

Juve, Storia Di Un Grande Amore...
13 godina
Anchor Man kaže...
nidjoPro kaže...

Šta se čudiš!? Ima "Rockfeller-a" kojima se neda listati 15-ak stranica kako bi našli najjeftiniju karticu. {#}

Ili jadni nisu mogli nista drugo naci zbog marketa :D Prije da ce to bit :D

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
neaktivan
movie kaže...
Đapa club kaže...

Itani ga je dosta nahvalio, dao mu je 10/10, možda 4 tekme nisu dovoljne.

Možda itani ne govori istinu da ne kažem, laže..

Nema veze, bitno da ga je hajpao, sad imam jednog u klubu očekujem da će ubrzo koštat 1600K svi sretni i zadovoljni.

11 godina
neaktivan
FIFA 14
Evo dokaz ekipo moja. Nabijem ja EA kompaniju na svoj mali k...
Nakon što sam uredovno pušio skoro tjedan dana i pao iz 3 Div. u 6 Div. I nakon što sam ujutro pročitao forum , poslao sam svog crnog Terrya 85 na transver, Vidića i Roonya maknuo iz prvih jedanaest i sa klupe. Složio ekipu sa rejtingom 81 i eto vam rezultat dolje u slikama. Sad ponovno na pobjedničke staze, nadam se.
moj team moj team
looser looser
rezzz rezzz

0 2 hvala 0
14 godina
neaktivan
prcko_croatia kaže...
Evo dokaz ekipo moja. Nabijem ja EA kompaniju na svoj mali k...
Nakon što sam uredovno pušio skoro tjedan dana i pao iz 3 Div. u 6 Div. I nakon što sam ujutro pročitao forum , poslao sam svog crnog Terrya 85 na transver, Vidića i Roonya maknuo iz prvih jedanaest i sa klupe. Složio ekipu sa rejtingom 81 i eto vam rezultat dolje u slikama. Sad ponovno na pobjedničke staze, nadam se.

Strpi se doči ćeš opet u DIV 3 pa ćeš krenut gubit{#}

16 godina

Ne znam za vas, ali ja se osobno većinu vremena u 1. diviziji. Jedina zamjerka mi je tamo učestalo spajanje sa ekipama kod kojih te baci van nakon slike postava i učitavanja igre... 
Onda kad me rage lupi, namjerno izgubim brzinski da mogu u div. 2 gdje ima puno kvalitetnijih ekipa nego li u 1. i da igraš konstantno (možda neki momentum tu i tamo, ali pomiriš se).  

13 godina
matekws kaže...

Ne znam za vas, ali ja se osobno većinu vremena u 1. diviziji. Jedina zamjerka mi je tamo učestalo spajanje sa ekipama kod kojih te baci van nakon slike postava i učitavanja igre... 
Onda kad me rage lupi, namjerno izgubim brzinski da mogu u div. 2 gdje ima puno kvalitetnijih ekipa nego li u 1. i da igraš konstantno (možda neki momentum tu i tamo, ali pomiriš se).  

Ako nekom treba ta skripta... slobodno mi se javi na PM.

16 godina

Ako imaš skriptu koja to zaobilazi , hvala , ako imaš skriptu da ovo radiš - lupi se. 

Igram fifa-u radi zabave , ne vidim gdje je zabava u tome. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 14:59 (matekws).
15 godina
SimeKZ kaže...

radi ovakvih idiota sam prestao s igranjem fut-a, još prošle godine

One ring to bring them all and in the darkness bind them
13 godina
The Unforgiven kaže...
SimeKZ kaže...

radi ovakvih idiota sam prestao s igranjem fut-a, još prošle godine

Vrijedaj nekog drugog... iz isto tako ste popljuvali bili i onog decka sta je nudio autobuyer a pola ljudi iz ove teme mu se javilo... tako da te svoje spike ostavite za neke druge stvari. Ako netko zeli neka se javi. 

I ja sam prosle godine trpio te haxore i ove godine ih trpim... ali se okrece ploca... treba i korist izvuc iz toga.

14 godina
neaktivan
FIFA 14

SimeKZ-zbog takvih ko ti nije čudo što nam je država "banana", kad svi kradu zašto ne bi i ja. Dragi moj Simek ne kradu svi, krade vas nekolicina koja je nesposobna na pošten način nešto priuštit sebi u životu, a ovo varanje u fifi je još jadnije od toga, riječ je o igri koja služi za zabavu, a neznam gdje je zabava u cheat enginu, osim ako netko kao ti od toga ne zarađuje lovu. Umjesto da si šutio i radio to za sebe ti sada nagovaraš ostale da koriste isto i još više narušavaju i ovako narušen market jedne IGRE.

4 1 hvala 0
13 godina
Đapa club kaže...

SimeKZ-zbog takvih ko ti nije čudo što nam je država "banana", kad svi kradu zašto ne bi i ja. Dragi moj Simek ne kradu svi, krade vas nekolicina koja je nesposobna na pošten način nešto priuštit sebi u životu, a ovo varanje u fifi je još jadnije od toga, riječ je o igri koja služi za zabavu, a neznam gdje je zabava u cheat enginu, osim ako netko kao ti od toga ne zarađuje lovu. Umjesto da si šutio i radio to za sebe ti sada nagovaraš ostale da koriste isto i još više narušavaju i ovako narušen market jedne IGRE.

Samo lagano prijatelju, drzava nema veze sa fifom. 

Kolegijalan sam pa nudim nesto sta rijetko tko ima pa ako netko zeli neka uzme. Ko si ti da osudujes bilo sta. Market je u banani od prvog dana igre ne zbog skriptera jer ih je mali broj, nego zbog ''legalnih'' stranica koje prodaju coinse. 

17 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Đapa club kaže...

Samo lagano prijatelju, drzava nema veze sa fifom. 

Kolegijalan sam pa nudim nesto sta rijetko tko ima pa ako netko zeli neka uzme. Ko si ti da osudujes bilo sta. Market je u banani od prvog dana igre ne zbog skriptera jer ih je mali broj, nego zbog ''legalnih'' stranica koje prodaju coinse. 

Coinsi se prodaju i za konzole pa market nije tako u hurcu. Nikoga ne osuđujem, samo govorim što je, a ta tvoja kolegijalnost me ne zanima, nadam se da ne zanima niti večinu forumaša, makar sumnjam u to. Nije samo stvar marketa, ljudi koji igraju DIV1 konstantno naliječu na cheatere(na vellik broj njih, a ne mali kako ti kažeš) koji koriste skripte, iste te skripte koje ti nudiš i koje onda nerviraju nas koji želimo igrati.

13 godina

Napokon da mozemo glasovat a ne da ubacuju gluposti.

17 godina
Đapa club kaže...

Nema veze, bitno da ga je hajpao, sad imam jednog u klubu očekujem da će ubrzo koštat 1600K svi sretni i zadovoljni.

I ja se nadam jer ja ih imam 3, no teško da će postići toliku cijenu... ne bih volio leći i višemjesećno trgovanje dovesti u pitanje pa ću biti zadovoljan ako dosegne 1.4 milje u sljedećem tjednu..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 18:06 (movie).
16 godina
FIFA 14

Kad izlaze ti TOTS?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
izvone kaže...

Kad izlaze ti TOTS?

Obično na kraju sezone...

First TOTS: Silver/Bronze Most Consistent But Never IF - 6pm (UK time), May 8th 2013 until 5.30pm (UK time), May 15th 2013.

Second TOTS: Gold Most Consistent But Never IF - 6pm (UK time), May 8th 2013 until 5.30pm (UK time), May 15th 2013

Third TOTS: Barclays Premier League (BPL) - 6pm (UK time), May 15th 2013 until 5.30pm (UK time), May 22nd 2013.

Fourth TOTS:Bundesliga - 6pm (UK time), May 22nd 2013 until 5.30pm (UK time), May 29th 2013

Fifth TOTS: Serie A - 6pm (UK time), May 29th 2013 until 5.30pm (UK time), June 5th 2013.

Sixth TOTS:Ligue 1 - 6pm (UK time), June 5th 2013 until 5.30pm (UK time), June 12th 2013.

Eighth TOTS: Marca La Liga (BBVA)– 6pm (UK time), June 12th 2013 until 5.30pm (UK time), June 19th 2013.

Ninth TOTS:EASFC - 6pm (UK time), June 21st 2013 until 5.30pm (UK time), June 23rd 2013.

Tenth TOTS: MLS All-Stars - July 31st 2013 until 5:30pm (UK time), August 7th 2013.

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.4.2014 20:46 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Imal ko za coop-a ???

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Zna li netko onog sto je stavio tu origin accove od fife?Dali mozda ima jedan za mene?

But in the end i have to fall to lose it all
17 godina
MiNiMoY kaže...

Zna li netko onog sto je stavio tu origin accove od fife?Dali mozda ima jedan za mene?

Nije ti neugodno javno reći kako si zainteresiran da nekome ukradeš njegov acc?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
MiNiMoY kaže...

Nije ti neugodno javno reći kako si zainteresiran da nekome ukradeš njegov acc?

Sto se mene tice on je mozda kupio te accove pa dijeli okolo .Samo pitam dali ima jedan viska .Odakle mu to me ne zanima.

17 godina
MiNiMoY kaže...

Sto se mene tice on je mozda kupio te accove pa dijeli okolo .Samo pitam dali ima jedan viska .Odakle mu to me ne zanima.

Možeš mi reći što si zadnje kupio i dijelio okolo?  Ne znam je li se praviš ili jesi... ?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
MiNiMoY kaže...

Možeš mi reći što si zadnje kupio i dijelio okolo?  Ne znam je li se praviš ili jesi... ?

Rekao sam sto se mene tice.Ne zanima me odakle mu accovi ako ih dijeli okolo .Nije moja stvar odakle su ako dobijem besplatno

12 godina
neaktivan
movie kaže...
izvone kaže...

Kad izlaze ti TOTS?

Obično na kraju sezone...

First TOTS: Silver/Bronze Most Consistent But Never IF - 6pm (UK time), May 8th 2013 until 5.30pm (UK time), May 15th 2013.

Second TOTS: Gold Most Consistent But Never IF - 6pm (UK time), May 8th 2013 until 5.30pm (UK time), May 15th 2013

Third TOTS: Barclays Premier League (BPL) - 6pm (UK time), May 15th 2013 until 5.30pm (UK time), May 22nd 2013.

Fourth TOTS:Bundesliga - 6pm (UK time), May 22nd 2013 until 5.30pm (UK time), May 29th 2013

Fifth TOTS: Serie A - 6pm (UK time), May 29th 2013 until 5.30pm (UK time), June 5th 2013.

Sixth TOTS:Ligue 1 - 6pm (UK time), June 5th 2013 until 5.30pm (UK time), June 12th 2013.

Eighth TOTS: Marca La Liga (BBVA)– 6pm (UK time), June 12th 2013 until 5.30pm (UK time), June 19th 2013.

Ninth TOTS:EASFC - 6pm (UK time), June 21st 2013 until 5.30pm (UK time), June 23rd 2013.

Tenth TOTS: MLS All-Stars - July 31st 2013 until 5:30pm (UK time), August 7th 2013.

Ove godine izlaze malo prije zbog svjetskog prvenstva,vjerojatno u zadnjem tjednu 4 mjeseca.

17 godina
MiNiMoY kaže...

Rekao sam sto se mene tice.Ne zanima me odakle mu accovi ako ih dijeli okolo .Nije moja stvar odakle su ako dobijem besplatno

Nisam primjetio da je ovdje itko išta dijelio, samo sramežljivo objavio popis acc koje su moderatori odmah uklonili. Po tvojoj logici, ne znam zašto?

Što ih briga ako lik nešto dijeli? Možda je kupio pa glumi djeda mraza? No zdrav razum sve govori... no, nema smisla daljnja rasprava. Ja sam odgojen da nikome ništa ne ukradem niti uzmem, no očito je da nismao svi isti... Ono što ne bi volio da tebi netko napravi, nemoj ti napraviti drugom..

Kako bi se osjećao da je tvoje ime bilo na onom popisu?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
MiNiMoY kaže...

Nisam primjetio da je ovdje itko išta dijelio, samo sramežljivo objavio popis acc koje su moderatori odmah uklonili. Po tvojoj logici, ne znam zašto?

Što ih briga ako lik nešto dijeli? Možda je kupio pa glumi djeda mraza? No zdrav razum sve govori... no, nema smisla daljnja rasprava. Ja sam odgojen da nikome ništa ne ukradem niti uzmem, no očito je da nismao svi isti... Ono što ne bi volio da tebi netko napravi, nemoj ti napraviti drugom..

Kako bi se osjećao da je tvoje ime bilo na onom popisu?

Nisi ti nista lose rekao,ali razmisli kako su im uopce ukradeni accovi?Sigurno su htjeli coinse preko onih raznih stranica ili programa na yt pa su dali svoje podatke.

13 godina
Opet ti nedaje pravo da krades nekome nesto sta si je on kupio... Imas na nuuvemu za 140kn.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice