FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.624
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Ciji se klub zove HNK Hajduk Split?!

odigrali dobru partiju online...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
prcko_croatia kaže...

Imam crnog Terry-a 

A ja mislio da je Terry rasist...

13 godina
FIFA 14

Takoder sa hajduk split odigro dobru tekmu... mislim da sam ja vec pito pa se nitko nije javio..

200k coinsa na prodaju... PM.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Znaci ukratko za SIF Reusa.. odigrao sam 4 tekme i totalno razocarenje.. Skoro sve ima losije od NIF-a jedina stvar koja je dobra sto jako brzo Skilla ali sve ostalo je banana.. jako los dribling ko dribling i ubrzanje.. nemam rijeci.. usrali su mi reusa ko prosle godine isto.. bio sam probo if-a i motm reusa i zadnje smece je bio..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Znaci ukratko za SIF Reusa.. odigrao sam 4 tekme i totalno razocarenje.. Skoro sve ima losije od NIF-a jedina stvar koja je dobra sto jako brzo Skilla ali sve ostalo je banana.. jako los dribling ko dribling i ubrzanje.. nemam rijeci.. usrali su mi reusa ko prosle godine isto.. bio sam probo if-a i motm reusa i zadnje smece je bio..

hahhaha dobar review :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Meni je mandzo najjaci, strenght, agility... Gurni mu loptu po podu odhrvat ce se od svakog to je sigurno.

U zadnje vrijeme se ne sjecam kad sam koristio overhead... Vise ciljam da po podu svaka lopta ide. Vise pratim radar i gledam kad igraci sami krenu u prostor. Znam odigrati po podu skoro sa centra odlicnu loptu. Planiram sloziti nesto tipa.

Neuer, lahm, boateng, hummels, alaba, schweinsteiger, muller, reus, lewa, aubameyang, mandzo... Lewa kao cam...

Ovo što si nabrojao u zadnjoj rečenici sam imao jučer i dobio slom živaca. Rasprodao u roku 2h, samo još Lahm ostao.

Nemoj me pogrešno shvatiti ali meni te švabe jednostavno ne leže, iako ih cijenim. Prvi put da sam mogao kupiti sve što valja iz Bundeslige ali šipak u rezultatskom smislu.

Opekao sam se sa formacijom 4-2-3-1(2) koliko god mi se činila najboljom. Nemam za mene uspjeha bez 4-4-2, jer jednostavno moram igrati sa dva klasična špic igrača.

Juve, Storia Di Un Grande Amore...
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 9:05 (Anchor Man).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

moj klub se zove hajduk split.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Đapa club kaže...

Javi mi se u inbox ako će htjeti prodati SIF Reusa, žarko želim ekipu oko njega.

Trenutno ti je market prepun sif reusa po najpovoljnijim cijenama do sada tako da nemaš kaj čekati ako ga žarko želiš...

17 godina
Encyanix kaže...

Meni je nevjerojatno za tu količinu pacea da je tako spor. pogotovo ubrzanje. Kontrola lopte mi je isto razočaranje. Dok uštopa loptu, dok krene, već je na podu i lopta izgubljena. Da ne pričam kako ima problema sa smirivanjem lopte kad okreneš stranu na njega. U današnjem nogometu gotovo svaki igrač 1 Zgb lige bez problema štopa takvu loptu ali ne i reus, ribery, robben i slkični igrači i to je ono kaj me najviše razhebe u ovoj igri..

Sinoć sa sif robbenom ne mogu zabiti niti iz najizgledniji prigoda ali zato majstor dva gola zabije glavom bez ikakvih problema pored stopera viših od njega za gotovo dvije glave?

Ono, čemu sve to?

S Nijemcima sam najljepše igrao dok nije bilo niti jednog If igrača u sastavu. Čim su uletjeli odmah su počeli problemi i frustracije. Umjesto da ti podignu kvalitetu igre If igrači ti je samo razhebu...

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Meni je nevjerojatno za tu količinu pacea da je tako spor. pogotovo ubrzanje. Kontrola lopte mi je isto razočaranje. Dok uštopa loptu, dok krene, već je na podu i lopta izgubljena. Da ne pričam kako ima problema sa smirivanjem lopte kad okreneš stranu na njega. 

Ovaj problem je postojan u 98% igrača, jer su totalno sje*ali kretnje, kontrolu lopte i sve. Driblanje i skillanje je preteško u 14-ici onaj Ronaldo chop dok mi napravi ja odspavam, pojedem jumbo pizzu i popijem kavu. Totalno su me razočarali 14-icom prvenstveno zbog toga, a ni trčanje igrača nije bog zna što, više ni ne možeš raspoznat koji igrač ima 10 agilitya a koji 95.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 10:17 (SladeCRO).
13 godina
FIFA 14

jel mi moze neko rec kako napravit ono utrcavanje za kornere svi se skupe i onda u jednom trenutku svi utrce unutra..??

i kako stavim da mi odpocetka igraju visoki presing di se to namjestava ja sam mislio da to ide na strelice al to nema bas efekta a lik protiv kojeg sam sad igrao sve to moze i cijelo vrijeme su mi na igracima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Sve sam stavio na kocku, uzeo još dva sif reusa jer mu je današnja cijena rekordno niska pa da vidim hoće li za tjedan dva biti kakve zarade ili potop epskih razmjera..

Dva tif ibre su mi donijela rekordnu zaradu, vidjet ćemo kaj donosi sif reus..

edit: http://gyazo.com/cd6089d1e3fbaed3a01f7aea8c92cf22

Ha, ha... da mi je vidjeti facu prodavača?

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 12:11 (movie).
Moj PC  
7 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
FIFA 14

movie-imam trenutno oko milju coinsa za njega to mi je nedovoljno, ali valjda ću to srijede uspjet skupit nešto.{#} Cijena će mu sigurno ići gore, zato bi napravio ekipu oko njega i držao ga jedno vrijeme pa bi ga prodao prije TOTS-a.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Izgleda da ima nešto i u tome. Otkako sam spustio rating ekipe na 81 nekako se igra normalnije. Naravno, tko je bolji, bolji je i tu nema primjedbe. No nema više onih gluposti da 5 puta pogodim glavom prečku s 5m ili da mi se igrači popikavaju preko lopte i protivniku ostavljaju zicera ili da se ne mogu dodati na par metara. Čak sam počeo zabijati u 45 i 90 min što mi se do sada rijetko događalo.. Svaka novina u futu kratko traje, vidjet ću koliko će trajati ova idila.. Inače IF Hummels je čudo, bar meni... čvrst, pravovremen, dobar u skoku, čitanju igre, svega... u paru s njim i boateng je dobio na sigurnosti

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Kupim Lewu, Reusa i Lahma... i koda igram sa bronzima :D 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

Ovo nisam nikad vidio do sada. Pa kaj lik igra s fitnessom 19? Meni je malo spor i trom s fitness 99, kakav je ovaj?

http://gyazo.com/45964c47d230be409ea62133ae50f6ea

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 23:06 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

ma daj lewa je stroj jbt kako lik zabija

0 0 hvala 0
13 godina
nidjoPro kaže...

ma daj lewa je stroj jbt kako lik zabija

Na CAM.u je bomba... 

13 godina
FIFA 14

Uletio IF Shirokov... nije nesto, ali ajde..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel mi moze netko posudit 400K vratim mu danas navece ili sutra...tko je voljan neka se javi u inbox, hitno je.

EDIT: nije potrebno više

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 18:57 (Đapa club).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14
http://www.futhead.com/14/players/3494/scott-sinclair/
Sad ću ga kupiti jer me tip razguzio s njim ujutro.

0 0 hvala 0
13 godina
prcko_croatia kaže...
http://www.futhead.com/14/players/3494/scott-sinclair/
Sad ću ga kupiti jer me tip razguzio s njim ujutro.

Moras znat da nije sve do igraca... 

14 godina
FIFA 14

Situacija je slijedeća. 
Prvo sam igrao s talijanima, imao sam samo 11 igrača, ostalo su bili bronze i neki non rare igrači na klupi, rating mi je bio čini mi se 78. Odigrao sam kojih 10-ak sezona u div1, niti jednom nisam ispao.
Onda uzmem SIF Rakitića i sastavim Španjolce, rating ekipe je bio 83, ispadnem u div 3 nakon nekoliko sezona. Vratim se na one iste talijane, instant se vratim u div1. Kakve gluposti su se događale u obrani španjolaca, to je nevjerojatno, neigrivo jednostavno.

Onda dobijem IF Gerrarda u packu i sastavim engleze, dosta dobru ekipu (Rooney, Yaya Toure, Eto'o, Navas etc.) i, pogađate, ispadam u 4. div. 

Uzimam Talijane,obzirom da su mi oni stari dosadili, uzeo sam još nekoliko novih i malo izmijenio momčad, ali ništa drastično (Biabiani umjesto Cuadrada i Balotelli umjesto Klosea), ali sam imao na klupi dosta igrača tako da je rating bio 82. 
Očekivao sam vratit se opet u div 1, ali ne, nisam uspio, nego sam ostao u 4. div još jednu sezonu.
Sastavim hybrid što sam postao na prošloj stranici, Nijemci-Talijani, ali s bronze igračima na klupi i iz prve osvojim div4 i div3, a čini se da ću i div2.

Premale su šanse da je to sve slučajnost, tu nešto jako smrdi. 

Why so serious?
Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Da, tako sam i ja igrao sa englezima, overal 82, u DIV 1 dok sam skupljao coinse za najbolje taliane, nikako nisam ispadao u drugu diviziju  2 mjeseca.   I lijepo ja kupim najbolje talijane, među njima 6 IF igrača, momčad vrijedna nekih blizu 2 milje, i sad kisim u DIV 3 već mjesec dana, i to se grčevito borim da ne ispadnem u DIV 4.   Nije mi jasno da su to mogli napraviti, katastrofalna stvar, a čitam po stranim forumima, da je kupovanje IF igrača najveća glupost jer upropaste igru.   Sranje žešće.    Od sad igram sa bronze igračima, samo invalidi i retardi dolaze u obzir, a na gol ide menađer.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Itani ga je dosta nahvalio, dao mu je 10/10, možda 4 tekme nisu dovoljne.

15 godina
Đapa club kaže...
Encyanix kaže...

Ma pusti tog tipa ja ga pogledam isto ali u jednu ruku on igra na next gen mozda je tamo drugacije? jer se ja sa pola tih reviwova neslazem.. i nisam jedini.. probo sam preko 50 informova ove godine i svi su banana osim IF robbena tip je jako jako brz agilan dribler i sve al sam ipak primjetio nakon dosta tekmi da mu je udarac pomalo los.. tu i tamo zabije neku golcinu al dosta zicera zna fulat.. dok uzmem reusa/draxlera i u jednoj tekmi zabijem 2-3 golcine.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Đapa club kaže...
Encyanix kaže...

Ma pusti tog tipa ja ga pogledam isto ali u jednu ruku on igra na next gen mozda je tamo drugacije? jer se ja sa pola tih reviwova neslazem.. i nisam jedini.. probo sam preko 50 informova ove godine i svi su banana osim IF robbena tip je jako jako brz agilan dribler i sve al sam ipak primjetio nakon dosta tekmi da mu je udarac pomalo los.. tu i tamo zabije neku golcinu al dosta zicera zna fulat.. dok uzmem reusa/draxlera i u jednoj tekmi zabijem 2-3 golcine.. 

Ma decko igra single matches i razlika izmedju divizija i online single je velika zato sto u single matchu dobijes slabe protivnik i mozes ih muvat k'o budale

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
FIFA 14

jeste svi dobili ona dva zlatna packa kao uispriku za web app?  meni stalno javlja da nemam nista u storeu

0 0 hvala 0
13 godina
Lignja8 kaže...

jeste svi dobili ona dva zlatna packa kao uispriku za web app?  meni stalno javlja da nemam nista u storeu

Ja sam svoje otvorio, moras iz igre otvoriti.

i dalje su coinsi aktualni... 50kn - 100k... 

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.4.2014 22:31 (SimeKZ).
17 godina
Đapa club kaže...

Možda itani ne govori istinu da ne kažem, laže..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice