FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
izvone kaže...

movie jesi probao fifu na xbox one-u? Dal ima kakva razlika? Jer si mislim uzet konzolu,vidim da je plejka jača,al X ima bolje igre koje me zanimaju tipa halo i forza motorsport (koja mi se čini boljom od playstationovog GT-a). Jedino što znam da u xboxu imam i legende,ali ima li još koja razlika. Također neznam dal da sada uzmem il pričekam FIFU 15

Nisam probao ali igra je identična PS4 verziji osim dodatka s legendama kao što si rekao... a gle, ako ti se igra odmah, uzmi. Ako ti je svejedno, pričekaj... najbolje sam znaš u kakvom si raspoloženju...

Kaj se ekskluziva tiče i općenito igri, više manje sve će biti isto. Svaka konzola će imati neku svoju ekskluzivu i to je to. Najbolje je imati obje konzole pa igraš sve. No meni je PS uvijek nekako bio draži.

Osim toga imamo svoj HR PSN pa mi je i to glas za PS... s druge strane microsoft nema nikakvu podršku za naš teritorij niti će je imati u bližoj budućnosti. Štoviše, službeno se xbone niti neće prodavati u HR.

16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

movie jesi probao fifu na xbox one-u? Dal ima kakva razlika? Jer si mislim uzet konzolu,vidim da je plejka jača,al X ima bolje igre koje me zanimaju tipa halo i forza motorsport (koja mi se čini boljom od playstationovog GT-a). Jedino što znam da u xboxu imam i legende,ali ima li još koja razlika. Također neznam dal da sada uzmem il pričekam FIFU 15

Nisam probao ali igra je identična PS4 verziji osim dodatka s legendama kao što si rekao... a gle, ako ti se igra odmah, uzmi. Ako ti je svejedno, pričekaj... najbolje sam znaš u kakvom si raspoloženju...

Kaj se ekskluziva tiče i općenito igri, više manje sve će biti isto. Svaka konzola će imati neku svoju ekskluzivu i to je to. Najbolje je imati obje konzole pa igraš sve. No meni je PS uvijek nekako bio draži.

Osim toga imamo svoj HR PSN pa mi je i to glas za PS... s druge strane microsoft nema nikakvu podršku za naš teritorij niti će je imati u bližoj budućnosti. Štoviše, službeno se xbone niti neće prodavati u HR.

To nisam znao,gadovi,diskriminacija! A uzeo bih u inozemstvu,samo ovisi kako bi to radilo,hvala ti! {#}

17 godina
izvone kaže...

To nisam znao,gadovi,diskriminacija! A uzeo bih u inozemstvu,samo ovisi kako bi to radilo,hvala ti! {#}

Radit će normalno. Otvoriš acc na recimo englesku i sve pet.. Ako hoćeš nešto preko storea kupovat morat ćeš preko neta nabaviti bon za engleski store i to je to..

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Zadnja utakmica u diviziji, treba mi bod da bih ostao u 2. diviziji. Igra se oko 75. minuta, 1:1, moglo je biti mnogo više na moju stranu, s obzirom na nekoliko stativa i greda i 1 na 1 nerealiziranih zicera. Neka dugacka bezvezna lopta kao i cijelu utakmicu sto radi, i to lagano hvata Cech. Lijeva strana je potpuno otvorena te bacam na lijevu stranu na Schurrlea koji je oko centra, te da on primi loptu i posalje ju Jovetiću po toj strani, Jovetić je na 30ak metara od gola. Ali Cech iz nekog razloga ne zeli baciti lijevo, nego baca ispred sebe na Clichya, kojem lagano odnosi loptu Alexis i pogada prazan gol, i ja gubim 1:2, i naravno sve bacim u ofenzivu, i primim u zadnjih 5 minuta 2 lagana gola, Aubemayng trci ko budala, pukne i na odbijenu loptu naleti neki suigrac i zabije gol. I tako ja ispao iz divizije, jer eto, nisam dovoljno dugo drzao da baci ulijevo? ma tko ce ga znat. jest da sam si sam kriv sto nisam prije osigurao, ali dzaba sad

EDIT: link, utakmica 4:1 http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media/PC/1carmichael1/2014/video/184815933

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 18:05 (carmichael).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14

http://www.ultimateteam.co.uk/2014/02/fut-15-wishlist-fut-14-improvements-ready-fifa-15-ultimate-team/

Ako imaš pametan prijedlog kako unaprijediti i učiniti fut15 boljim, uključi se...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Evo ovako neki dan sam si nabavio sa njuskala xbox 360 wireless kontroler i xbox 360 pc reciver e sad kontroler je novi novcat kad sam ga dobio imao je jos one naljepnice na sebi, a sto se tice recivera to je neki kineski model koji mozda radi a mozda ne.. ja ga nisam uspio namjestit da radi.. tako da sam odlucio da nejdem u jos veci trosak nego da prodam to sve ili zamjenim.. Cijena je 325kn kontroler+reciver u zamjenu dolazi u obzir jedino 2x originalni PS2 kontroler (bar jedan da bude dobro ocuvan). Samo na podrucji Rijeke. Nije bas prigodna tema za ovakav oglas al posto znam da se tu dosta vrti taj xboxov kontroler mozda se nadje netko :)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo ovako neki dan sam si nabavio sa njuskala xbox 360 wireless kontroler i xbox 360 pc reciver e sad kontroler je novi novcat kad sam ga dobio imao je jos one naljepnice na sebi, a sto se tice recivera to je neki kineski model koji mozda radi a mozda ne.. ja ga nisam uspio namjestit da radi.. tako da sam odlucio da nejdem u jos veci trosak nego da prodam to sve ili zamjenim.. Cijena je 325kn kontroler+reciver u zamjenu dolazi u obzir jedino 2x originalni PS2 kontroler (bar jedan da bude dobro ocuvan). Samo na podrucji Rijeke. Nije bas prigodna tema za ovakav oglas al posto znam da se tu dosta vrti taj xboxov kontroler mozda se nadje netko :)

Koliko sam shvatio ti hoćeš prodati pokvareni proizvod ?

16 godina
movie kaže...
izvone kaže...

Radit će normalno. Otvoriš acc na recimo englesku i sve pet.. Ako hoćeš nešto preko storea kupovat morat ćeš preko neta nabaviti bon za engleski store i to je to..

Hvala,uzeo bi na njemačkim,tu sam ekspert hahaha a i tamo bi uzeo xbox ako bi uzimao,ali hvala ti!

Ovo s marketom svima il samo nekima? Jer već par dana nikak niš prodat,hulka za probu stavil 1k buy now ali nitko!! il nitko nema love?

Imam onaj stari thompson,trebali ga zamjenit al neki mulac iz tcoma kaj pojma nema o internetu mi veli da je sve u redu,još pametnjaković veli zašto u komp imam spojen žuti i plavi kabel (LAN i USB ) šteta kaj nisam ja bio doma kada je on došao pa da mu iskopčam jedan kabel da sam vidi da bez jednog neće radit,tako da sam zapel s ovim pa ak ima ko savijet kako ubrzat ili poboljšat bio bih jako zahvalan! 

13 godina
Encyanix kaže...

Bravo stari, a zicni je 299kn i nade ga se jos jeftinije i nemas brige sa glupostima...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...

Bravo stari, a zicni je 299kn i nade ga se jos jeftinije i nemas brige sa glupostima...

Jednog novog sam mijenjao za coinse a sad sam dobio još jednog, potpuno nekorištenog, žičanog, kojeg opet mogu mijenjati za coinse ako nekoga interesira... Naravno imam i FIFU 14 za PS3 koju možemo zavrtiti u nekoj kombinaciji, ako nekome treba...

14 godina
izvone kaže...
mu iskopčam jedan kabel da sam vidi da bez jednog neće radit,tako da sam zapel s ovim pa ak ima ko savijet kako ubrzat ili poboljšat bio bih jako zahvalan! 

To nema nikakve logike.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.2.2014 21:19 (Hexfire).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

opet se ponavlja bag od prosle godine, da u nekom trenutku ne mozes da igras fut, samo te spaja sa citerima i odmah izbacuje...koje sranje

0 0 hvala 0
13 godina
fikus kaže...

opet se ponavlja bag od prosle godine, da u nekom trenutku ne mozes da igras fut, samo te spaja sa citerima i odmah izbacuje...koje sranje

To nije bug... samo ima dosta citera...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 14

ma nebitno sta je...tri put zaredom mi likovi izadju u prvih 30 min kad povedem 3:0 i da li meni pise dnf ili sta vec, sledeci put me spaja sa likom sa sljb timom, odmah pise connection lost i tako se samo ponavlja...tako mi isto bilo i prosle godine i posle sam mogao da batalim fut

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

zanima me jeli moguce prenijeti coinse u fifu 15 amo rec? i jos uz to vidim neki klubovi u futu pise da su osnovani 2011 godine, pa pitanje iu z to onda jeli moguce klub prenijeti u slijedecu fifu? ili kako to ide?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

zanima me jeli moguce prenijeti coinse u fifu 15 amo rec? i jos uz to vidim neki klubovi u futu pise da su osnovani 2011 godine, pa pitanje iu z to onda jeli moguce klub prenijeti u slijedecu fifu? ili kako to ide?

Nemožeš ništa prebacit, nit coinse nit igrače. A ovo za kad je klub osnovan označava kada si prvi put zaigrao FUT i napravio klub. Jedino šta neznam je to dal se briše išta kada izbrišeš klub u UT i napraviš novi. 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

e dok igram evo u FUTU obicno offline season, ozil u reala? kako to?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...

Što ti točno ne radi? Ne može se spojiti ili? Ja igram s bežičnim kontrolerom i wireless adapterom i ide sve bez problema, ali u početku ih nisam uspio spojiti. 
Ovo je riješilo problem: http://www.tinkertry.com/xbox360controller/

Why so serious?
12 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...
orim0909 kaže...

Nemožeš ništa prebacit, nit coinse nit igrače. A ovo za kad je klub osnovan označava kada si prvi put zaigrao FUT i napravio klub. Jedino šta neznam je to dal se briše išta kada izbrišeš klub u UT i napraviš novi. 

Ne briše se, kad god napraviš novi klub ostane mjesec i godina kad si ga prvi put napravio.

15 godina
Cordas kaže...
Encyanix kaže...

Što ti točno ne radi? Ne može se spojiti ili? Ja igram s bežičnim kontrolerom i wireless adapterom i ide sve bez problema, ali u početku ih nisam uspio spojiti. 
Ovo je riješilo problem: http://www.tinkertry.com/xbox360controller/

To sam i napravio i jos dosta toga al nece.. ovaj koji mi je prodao je rekao da je testiro i da je radilo.. eh sad.. ja sam testiro na windows 8 i na drugom kompu win 7 i nece..

13 godina
neaktivan
FIFA 14

koja je glupost sto ne dobijes vise gold pack kad uzmes titulu...jel se u kupu i dalje dobija pack samo kad prvi put osvojis?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Zna li itko od ovih p*zdurina iz DIV 1 za drugi klub osim centralističkog Reala koji EA gura tolikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, da je to za ne povjerovati...Pas mater... i FIFA  i sveeee {#}.

El CapitanO
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Anchor Man kaže...

Zna li itko od ovih p*zdurina iz DIV 1 za drugi klub osim centralističkog Reala koji EA gura tolikooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo, da je to za ne povjerovati...Pas mater... i FIFA  i sveeee {#}.

Mislim da da, Bayern :)

17 godina
FIFA 14

Kaj su serveri dolje zbog održavanja? Ajde, možda konačno srede web apps...

edit: serveri gore i nakon dužeg vremena web apps mi ide ko metak... do kada?

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 11:47 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...

Nadam se što duže, pa da što više vremena provodiš na web appsu a što manje tu {#}

15 godina
Praetorian1 kaže...
movie kaže...

Nadam se što duže, pa da što više vremena provodiš na web appsu a što manje tu {#}

Što si takva tlaka od covjeka? {#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.2.2014 18:14 (Encyanix).
17 godina
Praetorian1 kaže...

Mašio si ceo fudbal, ovo nije pes tema. Ne znam kaj uopće radiš ovdje kao mrzitelj ove igre?

Aha, voliš malo spamati, to ti ionako najbolje ide...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Za sve vas koji ste tek poceli i nemate bas puno novca preporucujem ovu ekipu. Koštala me je svega 10k a stvarno je jaka. Najveće mi je iznenađenje gospodin Perišić koji ima nenormalan šut. Ja sam se malo igrao sa karticama za promjenu pozicije pa sam stavio Mkhitaryana na ST ali ni tu mi ne leži. Trenutni cilj mi je dovesti Aubameyanga, a nakon njega možda Piszeka (neznam jesam tocno napisao) iako je Trasch iznenađujuće dobar za svoje statse.

EUNE: RayzCRO

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel moze neko rec dobrog spica sa dobrom igrom glavom a da nije trom iz Spanske lige j**o ga zivot ovo je nenormalno vise 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice