Čak je i grafički skoro pa slično.
Jedino što se u next gen verziji dresovi neprirodnije kreću i igračima noge trzaju u cutscenama. Publika je i dalje šugava u 1.5 D grafici...
Jedino je trava ljepša.
Čak je i grafički skoro pa slično.
Jedino što se u next gen verziji dresovi neprirodnije kreću i igračima noge trzaju u cutscenama. Publika je i dalje šugava u 1.5 D grafici...
Jedino je trava ljepša.
Preporuka, brzo očnom lekaru na pregled..
Preporuka, brzo očnom lekaru na pregled..
Movie prihvati me na originu !
Znalo se to još u devetom mjesecu kad su pokazali prve gameplay filmiće.
Ti si čudo od čovjeka! Ništa nemaš a sve znaš. Nemaš PS4 gamepad ali znaš da ne valja, nemaš next gen fifu ali znaš da je ista kao i ova za PC i PS3.
Kad sve znaš, znaš li možda koje će brojeve lota izvući u srijedu pa da svi zajedno neku kintu stavimo u džep?
Movie prihvati me na originu !
Nisam doma pa ne mogu... kad dođem budem...
edit: ovo je raspad web appsa. Nesto mi s marketa IF Walcott, de rossi se umnožio 3 puta, IF Feghouli mi se poduplo, nani se utrostručio... sve se ruši, sve ode k vragu a danas cijeli dan nisam ništa prodao, što je nemoguće...
Ibra na coveru <3 :D
Znalo se to još u devetom mjesecu kad su pokazali prve gameplay filmiće.
Ti si čudo od čovjeka! Ništa nemaš a sve znaš. Nemaš PS4 gamepad ali znaš da ne valja, nemaš next gen fifu ali znaš da je ista kao i ova za PC i PS3.
Kad sve znaš, znaš li možda koje će brojeve lota izvući u srijedu pa da svi zajedno neku kintu stavimo u džep?
Naravno da tebi kad si platio istu igru 2 puta, lol, izgleda ko drastično poboljšanje vrijedno tih novaca. Ali nastavi se zavaravati, koga boli.
Naravno da tebi kad si platio istu igru 2 puta, lol, izgleda ko drastično poboljšanje vrijedno tih novaca. Ali nastavi se zavaravati, koga boli.
Krivo, istu igru platio sam 4 puta..( 2 puta za PC, jednom za PS3 i jednom za PS4 ) Nakon što odigraš nekoliko dana možeš reći je li igra ista ili nije a ne na osnovu rekla kazala ili youtube filmića..
Da mi je žao i da me to ne veseli ne bih na igru potrošio pet lipa, ovako nije mi žao dati novce za PS4 samo zato da bih doma igrao fifu. kako bi mi onda bilo žao dati za još jednu verziju fife?
Koga boli? Očito te boli jer da te ne boli ne bi svaki dan plakao kako je igra ista, kako gamepad ne valja, kako... ma koga briga...
I onda bi ti trebao biti objektivan. 4 kopije rofl.
Oko 10 sati se prvi puta danas primam FIFE, idem eto probat seasons, 15 minuta izgubio na squad update ovaj update auto squad i te sve gluposti i vec mi zivci otisli i idem probat igrat ea cup, kad protiv svakog protivnika protiv kojeg spoji mi kaze squad corrupted i ta sranja a maloprije mi se deset tisuca godina updatealo sve zivo i nezivo. Odem u FUT, mozda tamo ima vise nade. Ali u FUTu traziti vise nade, tko je to vidio. Udem u utakmicu, 44 minuta, 3:0 lagano vodim, kad me izbaci s Origin servera. U ovih 45 minuta sam potrosio jednako zivaca kao i na Euru 2008. protiv Turske, raznim finalima i utakmicama za trece mjesto Hrvatske rukometne repke, i kad je Cibona izgubila od Partizana tricom Kecmana sa svog kosa u 0.3 sekunde...
Oko 10 sati se prvi puta danas primam FIFE, idem eto probat seasons, 15 minuta izgubio na squad update ovaj update auto squad i te sve gluposti i vec mi zivci otisli i idem probat igrat ea cup, kad protiv svakog protivnika protiv kojeg spoji mi kaze squad corrupted i ta sranja a maloprije mi se deset tisuca godina updatealo sve zivo i nezivo. Odem u FUT, mozda tamo ima vise nade. Ali u FUTu traziti vise nade, tko je to vidio. Udem u utakmicu, 44 minuta, 3:0 lagano vodim, kad me izbaci s Origin servera. U ovih 45 minuta sam potrosio jednako zivaca kao i na Euru 2008. protiv Turske, raznim finalima i utakmicama za trece mjesto Hrvatske rukometne repke, i kad je Cibona izgubila od Partizana tricom Kecmana sa svog kosa u 0.3 sekunde...
Sta se tice disconnecta pogledaj si vezu i otvori portove. Mene u FIFI 14 nije niti jednom izbacilo od kad sam dobio novi ruter.
ni mene nije izbacivalo dok nije nasto sav ovaj nered oko servera, marketa i neznam vise cega... danas 3 tekme, sve tri vodim i izbaci me van, ali bas skroz frkne sa ea servera u glavni meni.
ni mene nije izbacivalo dok nije nasto sav ovaj nered oko servera, marketa i neznam vise cega... danas 3 tekme, sve tri vodim i izbaci me van, ali bas skroz frkne sa ea servera u glavni meni.
Da i meni tako isto, to mi se pocelo dogadat unazad 2 tjedna, prije TOTYA i ovih transfera i svega mi se to nije dogadalo
Kupujem IF Kaku, ako netko ima, ponude na PM. :)
Da i meni tako isto, to mi se pocelo dogadat unazad 2 tjedna, prije TOTYA i ovih transfera i svega mi se to nije dogadalo
Ne znam kaj se događa ali nekaj opasno ne štima. Imam na marketu 100 kartica za prodati a nisam u dva dana prodao niti jednu. Probam probe radi staviti de rossia za 800 coinsa da vidim hoće li ga netko uzeti i naravno da ga ne uzme nitko a na marketu ga rijetko ima ispod 2 tisuće coinsa? Od toga da su mi jučer pojedine kartice nestajale s web appsa pa do toga da su se neke utrostručile, počeo sam sumnjati da se neke očito niti ne vide. Skužio sam to jer pratim određene kartice koje si stavim u transfer targets folder a naknadnom pretragom pojedinog igrača tih kartica kasnije nema na marketu a meni i dalje stoje u targets folderu. Neki put pojedini igrač ima desetak stranica za pretragu a odmah nakon toga bude ih dvadesetak? Ono, raspad sistema..
raja nisam igro fifa ima 5 dana otkako imam bf4 i sad vidim u kakvom je stanju fifa pa dodemi da neigram do kraja drugog mjeseca
Imam pitanje, kako da aktiviram custom taktiku, koju sam napravio u online modovima ? Ono tipa passing 60, def line 80 i to ?
Imam pitanje, kako da aktiviram custom taktiku, koju sam napravio u online modovima ? Ono tipa passing 60, def line 80 i to ?
Ako mislimo isto: stisneš team managment, pa custom tactics, pa default tactics, pa custom tactics ili kako si ju nazvao i složio.. i to je to..
Znamo lik, ne moramo svaki hebeni put tvoje postove da nista nevalja citat.
Ne znam kaj se događa ali nekaj opasno ne štima. Imam na marketu 100 kartica za prodati a nisam u dva dana prodao niti jednu. Probam probe radi staviti de rossia za 800 coinsa da vidim hoće li ga netko uzeti i naravno da ga ne uzme nitko a na marketu ga rijetko ima ispod 2 tisuće coinsa? Od toga da su mi jučer pojedine kartice nestajale s web appsa pa do toga da su se neke utrostručile, počeo sam sumnjati da se neke očito niti ne vide. Skužio sam to jer pratim određene kartice koje si stavim u transfer targets folder a naknadnom pretragom pojedinog igrača tih kartica kasnije nema na marketu a meni i dalje stoje u targets folderu. Neki put pojedini igrač ima desetak stranica za pretragu a odmah nakon toga bude ih dvadesetak? Ono, raspad sistema..
ja niti ne idem na web app... od kad mi se pocelo desavat da svakih 2-3 min moram refreshat browser odustao sam od toga. sad sve rijesavam iz igre. i hvala bogu najvece zlo koje mi se desava je da me nekad izbaci sa marketa... cak zadnja 2 dana nisam ni to primjetio...
igrao sam i ja na ps4 fifu, igra je potpuno ista...grafika je kristalnija,cistija,sarenija, to je jedina razlika i jos par dodatih animacija, tipa da budu dve lopte na terenu
al sto se tice samog gameplaya,potpuno isto, isti bagovi,iste lopte prolaze,isto se golovi daju...
i gamepad novi je po meni sasvim ok,nije nista ni bolji ni gori od prethodnog
Moj prvi longshot Huntelaar zvijer skoro me odveo u u DIV 1.
http://www.easports.com/media/play/video/184664769
igrao sam i ja na ps4 fifu, igra je potpuno ista...grafika je kristalnija,cistija,sarenija, to je jedina razlika i jos par dodatih animacija, tipa da budu dve lopte na terenu
al sto se tice samog gameplaya,potpuno isto, isti bagovi,iste lopte prolaze,isto se golovi daju...
A na koji drugaciji nacin bi se trebali golovi to davat ? Rukom ?
Ne mjenjas ono sta valja, samo bugove ispravljas, samo sta niti to nisu, ali opet je bolje od onog mrtvog PES.a koji nema veze s nogometom i pokretima tijela.
Kako može biti ista igra ako sad u svakoj situaciji mogu skočiti sa svoja dva igrača na loptu? Ako je isto daj mi to demonstriraj na pc verziji fife? Igram jučer i centar na drugu stativu i moja dva igrača u skoku. Jedan je bio pozicioniran a drugi prati let lopte i skače. Nađu se zajedno u skoku i svaki malo pikne loptu i ona u paraboli padne u gol. Ili kad te protivnik s jednim igračem markira i ometa u skoku dok drugi skače i odnosi loptu.. ima takvih sitnica koliko hoćeš, no da bi ih sve pohvatao nije dovoljno odigrati tekmu dvije... inače slažem se, ovo je isti nogomet. Zabijaju se isti golovi kao i u pc verziji, glavom, nogom, tijelom..
sta se ponasate ko deca, ja kazem da se isto golovi daju ko na kompu, ovaj spominje pes,ovaj skace...pa cenim da imaju neke promene, sto se primete posle duzeg vremena igranja, al to je vise manje nebitno, ko to sto dva igraca skoce...vau sad mi je to skroz poremetilo nacin igre sto to znam
i golovi se isto daju, u smislu l1 trougao i napravis visak ili na centarsut, iste akcije ko na kompu
recimo ti movie sad igras fifu na ps4 znas sve fore i bagove,vamo tamo,neko igra na pc...sad ako je taj bolji od tebe na pc-u, bice bolji i od tebe na ps4 iako nikad nije igrao,samo zato sto fazoni koji prolaze na pc-u, procice i na ps4, a ne postoji nesto sto ima sustinske veze sa gameplayom, a da to ima samo na ps4
sta se ponasate ko deca, ja kazem da se isto golovi daju ko na kompu, ovaj spominje pes,ovaj skace...pa cenim da imaju neke promene, sto se primete posle duzeg vremena igranja, al to je vise manje nebitno, ko to sto dva igraca skoce...vau sad mi je to skroz poremetilo nacin igre sto to znam
i golovi se isto daju, u smislu l1 trougao i napravis visak ili na centarsut, iste akcije ko na kompu
recimo ti movie sad igras fifu na ps4 znas sve fore i bagove,vamo tamo,neko igra na pc...sad ako je taj bolji od tebe na pc-u, bice bolji i od tebe na ps4 iako nikad nije igrao,samo zato sto fazoni koji prolaze na pc-u, procice i na ps4, a ne postoji nesto sto ima sustinske veze sa gameplayom, a da to ima samo na ps4
Ja ne znam o cemu ti pricas, objasni mi molim te koji su drugi nacini zabijanja golova osim probijanja obrane, pucanje na gol nogom i glavom i centarsut. To sta je netko malouman sta se tice obrane njegov problem, ne tvoj, to nije bug. Oces reci da je Mandzukic sa svojom igrom glavom Bug ili Messi sa svojim prolaskom kraj 4 igraca bug.
Ajde covjece pa sta pricas.
jeste ludi jebote...nema to veze kako se golovi daju, vec pricam o tome kako je najlakse dati gol, na centarsut ili na l1 trougao
nije da na kompu to prolazi, a na ps4 da je najalkse dati gol dugom loptom sa svoje polovine, ili centarustim sa sredine ili neka treca glupost, vec je sve isto i komp i ps4 u tom pogledu