FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.541
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
orim0909 kaže...

ljudi misljenje? kevin-prince boateng crni ili mkhitaryan?

Draxler izmislio nogomet za obojcu...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Moze mi netko sklepat za 25 k tim Bpl 352?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Umjesto Koscielnog mozda Kaboul ili Diakite ili Sakho... uglavnom bilo tko osim Koscielnog, meni je on bio katastrofalan, snaga mu je samo 68, a treba ti bit jak stoper pogotovo ako imas samo trojicu iza

17 godina

Dva stopera koji vole ići naprijed a igraš s trojcom otraga... nisam sretan s takvim rješenjem, pogotovo ako se slabije braniš.. a koliko vidim, svi se slabije branimo..

13 godina
FIFA 14

Vole, ali nejdu toliko... KOscienly je dobar u skoku i zato je u sredini. Vertonghen je zmaj... ovo su sve igraci s kojima sam igro i nisam ih bzvz stavljo gore. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

Moze mi netko sklepat za 25 k tim Bpl 352?

http://www.futhead.com/14/squads/6072501/

13 godina
FIFA 14

Pienar je ocaj... ne mozes krpati sa igracem ako ima boljih rjesenja. Hernandez je dobar ako uspije pobjec, ostalo je sve gubi. Torres moze proc. Milner sa H/H work rateom ne moze izdrzati dvije tekme za redom i vec je ispod 90... Coutinho je dobar jedino za skill moves, takoder ga razbacaju po igralistu ko malu bebu. Fellaini je fail igrac, objasnili smo par stranica iza. 

Ne znam koliko si ti u FIFI ali imam osjecaj da si ovo sastavio a da si koristio samo par igraca. Jedino sta mi se svida je obrana, ali Kaboul nije niti sjena onome iz FIFE 13.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

sto se LM-a tice, dok nisam skupio za surlea, koristio sam assaidija i taarabta i mogu rec da su meni obojica bili solidni...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Pienar je ocaj... ne mozes krpati sa igracem ako ima boljih rjesenja. Hernandez je dobar ako uspije pobjec, ostalo je sve gubi. Torres moze proc. Milner sa H/H work rateom ne moze izdrzati dvije tekme za redom i vec je ispod 90... Coutinho je dobar jedino za skill moves, takoder ga razbacaju po igralistu ko malu bebu. Fellaini je fail igrac, objasnili smo par stranica iza. 

Ne znam koliko si ti u FIFI ali imam osjecaj da si ovo sastavio a da si koristio samo par igraca. Jedino sta mi se svida je obrana, ali Kaboul nije niti sjena onome iz FIFE 13.

Pienaar je tu tek dok se ne skupi za Schurrlea naravno to svi znaju. Hernandez je dobar i glavom i zacudo dobar udarac takoder ima. Milner je tu jer ima jedan od boljih defendinga kao RM, makar meni nije iskreno dobar. Coutinho lagano moze pobjec i lagano zabija u 16m, a meni Fellaini vec nekoliko utakmica rating iznad 7.5, jednom MOTM s 9.6 ratingom

15 godina
neaktivan
carmichael kaže...
SimeKZ kaže...

Pienaar je tu tek dok se ne skupi za Schurrlea naravno to svi znaju. Hernandez je dobar i glavom i zacudo dobar udarac takoder ima. Milner je tu jer ima jedan od boljih defendinga kao RM, makar meni nije iskreno dobar. Coutinho lagano moze pobjec i lagano zabija u 16m, a meni Fellaini vec nekoliko utakmica rating iznad 7.5, jednom MOTM s 9.6 ratingom

al zasto bas pienar kad ima boljih rjesenja koji nisu skupi? defoe u napadu je meni bio ok, remy također... kone nije los... moglo bi se poigrat dosta oko toga. sve ovisi kome sto odgovara... benteke je vecini bio odlican, a ja recimo nisam s njim mogo maknut... nije svima jednako...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Hvala vam svima,ako moze jos prijedloga za squad bilo bi super :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
drakula789 kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/6081549/ ,ako nemas 30k , stavi cahilla umjesto luiza

12 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

http://www.futhead.com/14/squads/6072501/ evo malo sam sredio, 10 od njih 11 sam koristio, i svi su radili svoj posao dobro

12 godina
neaktivan
FIFA 14

vidim da ste gore nesto pisali samo da ispravim i subsi utjecu na kemiju kada udju u igru

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Fellaini je fail igrac, objasnili smo par stranica iza. 

Ne kužim? Meni dva obvezatna zadnja vezna su fellaini i toure i boljeg para na tom mjestu za mene nema. Fellaini čudo toga presiječe i oduzme i još stigne pomoći napadu i nerijetko je strijelac. Idealan zadnji vezni po svim statsima, bar za mene..

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Ja osobno fellainia nemogu smislit u igri,  imam samo jednu riječ za njega,  DEBLO.     A takvi igrači mi ne pašu.    Ramires je avion za njega.

2 2 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Ja sam počeo malo eksperimentirati s ekipom i formacijama.

LINK

Dal ima tko kakav prijedlog jer sam ispao u 4 diviziju i čini se da ću u petu. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 1.2.2014 13:55 (Amazon637).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

reci mi sa kojom si formacijom najbolji dacu ti ja tim sakojimces i u prvoj moci igrati.sa kojim timom si dosad igrao

workan
15 godina

Gore u postu je tim s kojim igram i sad je ova formacija.  Prije sam igrao 4-3-3 ; 4-2-3-1; i najćešće 4-3-1-2

17 godina
barcaINTER kaže...

Ja osobno fellainia nemogu smislit u igri,  imam samo jednu riječ za njega,  DEBLO.     A takvi igrači mi ne pašu.    Ramires je avion za njega.

Meni treba nogometaš a ne avion. Zato mi fellaini i igra. Lik na CDM-u je neprelazan, jak ko bik, jak u skoku. Dobro čita igru i uvijek je na pravom mjestu. Lijepo može iznijeti loptu i predati je prema naprijed a nerijetko se nađe i u gol šansi. Ima sve kaj treba imati za CDM-a. Stvarno ne znam što čovjek drugo očekuje od zadnjeg veznog? Možda pace kao ramires?

15 godina
neaktivan
movie kaže...
barcaINTER kaže...

Meni treba nogometaš a ne avion. Zato mi fellaini i igra. Lik na CDM-u je neprelazan, jak ko bik, jak u skoku. Dobro čita igru i uvijek je na pravom mjestu. Lijepo može iznijeti loptu i predati je prema naprijed a nerijetko se nađe i u gol šansi. Ima sve kaj treba imati za CDM-a. Stvarno ne znam što čovjek drugo očekuje od zadnjeg veznog? Možda pace kao ramires?

cudno... meni je on uvijek bio nekako slampav. nikad nisam s njim mogo krenut u organizaciju napada. presporo mi barata loptom. da napucam loptu u panj brze bi i bolje reagiro od felainija... ali da se cesto zna nac u gol sansi i da je odlican u skoku to je neupitno...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Nadam se hypeu kad izadje iz packova ova legenda :D 

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Sut ce mu bit 99 sigurno..

13 godina
neaktivan
Opasno cu razmisliti da li cu uzimati sledecu fifu jer ovo sto je uradjeno za sad je veoma losa,pocevsi od citera (ponovo) , zatim lose konekcije , servera koji su losiji nego prosle godine a da ne pricam sto u trade-u ne moze nista da uradis jer te stalno izbacuje da li isao reko broswera ili u samoj igri a da ne pricam o samoj igri tj gamepaly..... cekam fifu 15 za ps4 kako ce ispasti jer fifa 14 obicna i za ps4 je ista.
13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
antiljano27 kaže...

Sut ce mu bit 99 sigurno..

Kaj?

15 godina
neaktivan
FIFA 14

jel se možete spojiti na fut?

No pain no gain
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Opasno cu razmisliti da li cu uzimati sledecu fifu jer ovo sto je uradjeno za sad je veoma losa,pocevsi od citera (ponovo) , zatim lose konekcije , servera koji su losiji nego prosle godine a da ne pricam sto u trade-u ne moze nista da uradis jer te stalno izbacuje da li isao reko broswera ili u samoj igri a da ne pricam o samoj igri tj gamepaly..... cekam fifu 15 za ps4 kako ce ispasti jer fifa 14 obicna i za ps4 je ista.

{#}

13 godina
neaktivan
igrao sam zadnja tri dana kod drugara fifu 14 na ps4 i nema razlike izmedju obicne...
14 godina
Red_Star_Forever kaže...
igrao sam zadnja tri dana kod drugara fifu 14 na ps4 i nema razlike izmedju obicne...

Znalo se to još u devetom mjesecu kad su pokazali prve gameplay filmiće.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice