FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.679.795
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
Red_Star_Forever kaže...
mozda idem u off topic a jel zna neko kako doci do PS4 po ceni koja jeste a ne po ceni koja ce biti u Srbiji dva puta veca!Hvala!

Preseli se u Hrvatsku!

16 godina
neaktivan
FIFA 14

Zašto čovjeku želiš zlo ?

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
Praetorian1 kaže...

Zašto čovjeku želiš zlo ?

Očito nisi bio u srbiji kad tako zboriš?

15 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

Prodaje itko? PM me.

Movie, unaprijed ti govorim, bez dodatnih komentara.

?

ELS BLAUGRANES <3
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ekipa, da li netko zna kako se igrati sa custom tactics, te istu spremiti i koristiti kada igram online season ili prijateljske??? Dodjelo mi je više igrati napamet. Može neki link ili šta već???

Da li je uopće moguće napraviti sebi taktiku i koristiti je u bilo kojem trenutku dok sam u tekmi??? Meni je poznato samo to, da mogu podešavati att./def. level i onih 4-5 automatskih taktika.

Mislim skužio sam one slidere, ali kada odem online nema ništa za štimati. Nekako mi sve to izgleda konfuzno i nikako da provalim na kojem principu to funkcionira. U fifa 13 mi se dešavalo da jednom ima pa zatim nestanu, ma luda kućaaa...

The King of Old Trafford
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
KODAK17 kaže...

Ekipa, da li netko zna kako se igrati sa custom tactics, te istu spremiti i koristiti kada igram online season ili prijateljske??? Dodjelo mi je više igrati napamet. Može neki link ili šta već???

Da li je uopće moguće napraviti sebi taktiku i koristiti je u bilo kojem trenutku dok sam u tekmi??? Meni je poznato samo to, da mogu podešavati att./def. level i onih 4-5 automatskih taktika.

Mislim skužio sam one slidere, ali kada odem online nema ništa za štimati. Nekako mi sve to izgleda konfuzno i nikako da provalim na kojem principu to funkcionira. U fifa 13 mi se dešavalo da jednom ima pa zatim nestanu, ma luda kućaaa...

Jednu od onih default taktika: high pressure, counter attack i ne znam koje sve jesu, zamijeniš sa svojom custom taktikom. Složio sam si tako da stisnem dvaput strelicu prema dolje i uključi mi se Real Madrid 1 taktika. E sad, možda sam u krivu, ali ja to sve radim putem costumise opcije u glavnom meniju. Ideš tamo na edit team, napraviš si neku taktiku, nju onda spremiš i mislim da je i na istom mjestu opcija da ju dodaš umjesto neke druge taktike. Ne znam sad točno napamet. A možda ima i neki lakši način kad baš igraš online, ali nisam ga pronašao.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
m77 kaže...

Inače sam standardni igrač PES-a, ali ono što KONAMI radi je postalo neigrivo, stoga me zanima kakav je FIFA-in manager mode, budući da me to najviše zanima?

???

U kratkim crtama samo?

13 godina
neaktivan
FIFA 14

ljudi stavio sam Bendtnera na aukciju za 50000.. Jeli premalo ? {#}{#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

LORD BENDTNER JE NE PROCIJENJIV!

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
m77 kaže...
m77 kaže...

Inače sam standardni igrač PES-a, ali ono što KONAMI radi je postalo neigrivo, stoga me zanima kakav je FIFA-in manager mode, budući da me to najviše zanima?

???

U kratkim crtama samo?

Nadam se da razumijes engleski

http://www.themachonacho.com/fifa-14-career-mode-review/?replytocom=19

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
KiCo77 kaže...
m77 kaže...
m77 kaže...

???

U kratkim crtama samo?

Jel mogu ja biti samo manager, znači da uopće ne igram utakmice?

14 godina
m77 kaže...
KiCo77 kaže...
m77 kaže...
m77 kaže...

???

U kratkim crtama samo?

Mozes svaku tekmu otic sim match, ali vjerovatno ces vecinu izgubit i nemos nista mjenjat (taktike i to) u tome.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
m77 kaže...
KiCo77 kaže...
m77 kaže...
m77 kaže...

???

U kratkim crtama samo?

mozes simulirat ili odigrat

14 godina
neaktivan
cod2playahhh kaže...

Uhvatio čovjek zlatnu ribicu i ona mu kaže da će mu ispunit tri želje ako je pusti.

Čovjek malo promisli i kaže: volio bih driblati kao Messi, pucati kao Ronaldo i trčati kad Bolt.

I ona ga pretvori u Bendtnera.

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.12.2013 20:42 (bjong).
12 godina
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...
mozda idem u off topic a jel zna neko kako doci do PS4 po ceni koja jeste a ne po ceni koja ce biti u Srbiji dva puta veca!Hvala!

Preseli se u Hrvatsku!

ebay

17 godina
The_K kaže...

ebay

Kad ga kresne porez i carina, neisplativo..

13 godina
neaktivan

sve u svemu,iz principa necu da je kupim duplo vise......mislim kada bude stigla u prodaji....ovaj fudbal kako na PS4 ili na PC, dva retarda, samo drugacija pakovanja, iste boljke imaju iste, isti fazoni davanja i primanja golova (korner, centarsut, lopta preko odbrane), da ne pricam da skoro svi peglaju Ultra odbranu, debilne reakcije odbrane i sve isto dal ja igrao danas pre podne kod drugara na PS4 ili kuci na pc-u nema razlike. Bas me zanima da li ce u fifi 15 napraviti za pc igrace identicnu kao i za PS4???

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 2:48 (Red_Star_Forever).
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

sve u svemu,iz principa necu da je kupim duplo vise......mislim kada bude stigla u prodaji....ovaj fudbal kako na PS4 ili na PC, dva retarda, samo drugacija pakovanja, iste boljke imaju iste, isti fazoni davanja i primanja golova (korner, centarsut, lopta preko odbrane), da ne pricam da skoro svi peglaju Ultra odbranu, debilne reakcije odbrane i sve isto dal ja igrao danas pre podne kod drugara na PS4 ili kuci na pc-u nema razlike. Bas me zanima da li ce u fifi 15 napraviti za pc igrace identicnu kao i za PS4???

Da, i meni je to čudno kako se golovi uvijek isto primaju? Uvijek je to iz kornera, prekida, centaršuta, dubinske lopte ili izigravanje obrane nekom kombinacijom. Upravo sve one situacije koje su u pravom nogometu nemoguće za zabiti, stoga u potpunosti shvaćam tvoju frustraciju... još kad se svemu tome doda da svi peglaju neku ultra obranu umjesto da se jednostavno prepuste igri i popiju pet komada.. što reći nego, užas!

12 godina

jel itko otvorio pack od 100k?i sta ste dobili?

14 godina
neaktivan
The_K kaže...

zlatnu ništalicu

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
13 godina
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Da, i meni je to čudno kako se golovi uvijek isto primaju? Uvijek je to iz[b] kornera, prekida, centaršuta, dubinske lopte ili izigravanje obrane nekom kombinacijom[/b]. Upravo sve one situacije koje su u pravom nogometu nemoguće za zabiti, stoga u potpunosti shvaćam tvoju frustraciju... još kad se svemu tome doda da svi peglaju neku ultra obranu umjesto da se jednostavno prepuste igri i popiju pet komada.. što reći nego, užas!

Jos da si naveo penal naveo bi sve moguce sanse iz kojih je moguce zabiti gol... Kad ga pretjerujete onda ga derete opako ! 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
The_K kaže...

IF Pedro, Falcao, Ozil,  David Luiz , i ostalo bezveze.   Ali solidan pack.  Eto prvi put da mi se posrećilo iz tih 100k packova.

17 godina
SimeKZ kaže...

Jos da si naveo penal naveo bi sve moguce sanse iz kojih je moguce zabiti gol... Kad ga pretjerujete onda ga derete opako ! 

Ne kužiš sarkazam?

16 godina
FIFA 14

Sada sam imao najčudnije iskustvo u fifi,dobim lika sa nekim unrare timom iz svih liga sa kemijom 40 i krenem u igru on si sam zabi 2 gola u par sekundi i odma prekine tekmu. I ja dobio 3 boda. Čemu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
izvone kaže...

Sada sam imao najčudnije iskustvo u fifi,dobim lika sa nekim unrare timom iz svih liga sa kemijom 40 i krenem u igru on si sam zabi 2 gola u par sekundi i odma prekine tekmu. I ja dobio 3 boda. Čemu?

Pa nije ni to loše.

Btw, da mi je znati koji je to pes-kompleksaš koji svaki dan na svima na ovoj temi bubne TD.    Izgleda da se tako hrani,  (neka čudna životinja)...

17 godina
FIFA 14

http://www.ultimateteam.co.uk/2014/01/fut-14-totw-16-january-1st-2014/

prvi totw u ovoj godini... nije nešto

edit: vrag nije dao mira i otvorim onaj 100k pack. Ništa posebno. IF Hart, Schurrle, Cavani, Ramires... ostalo nije vrijedno spomena. Valjda ću se pokriti..

Poruka je uređivana zadnji put sri 1.1.2014 21:59 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

http://www.ultimateteam.co.uk/2014/01/fut-14-totw-16-january-1st-2014/

prvi totw u ovoj godini... nije nešto

edit: vrag nije dao mira i otvorim onaj 100k pack. Ništa posebno. IF Hart, Schurrle, Cavani, Ramires... ostalo nije vrijedno spomena. Valjda ću se pokriti..

sto ti fali?IF hart trenutno vrijedi 100k i ovi ostali kad ih prodas u profitu si za nesto.Bolje to nego da ti navrijedniji igrac bude gomez -_-

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.1.2014 1:30 (The_K).
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Ako želi itko seasons 2v2 nek mi se javi na pm.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 14

blago tebi,prodao reusa za pack,budala. Dobil gomeza,marcela,i ostalo nije vrijedno spomena...svaki put si kazem nemoj,nikad vise,al ne,ja opet.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

sto me tjeralo da potrosim 100k na pack:(( osvojio sam puyola,ramiresa,oscara,dzeka, kolarova, a ove ostale nemam pojma {#}

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice