Preseli se u Hrvatsku!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zašto čovjeku želiš zlo ?
Zašto čovjeku želiš zlo ?
Očito nisi bio u srbiji kad tako zboriš?
Prodaje itko? PM me.
Movie, unaprijed ti govorim, bez dodatnih komentara.
?
Ekipa, da li netko zna kako se igrati sa custom tactics, te istu spremiti i koristiti kada igram online season ili prijateljske??? Dodjelo mi je više igrati napamet. Može neki link ili šta već???
Da li je uopće moguće napraviti sebi taktiku i koristiti je u bilo kojem trenutku dok sam u tekmi??? Meni je poznato samo to, da mogu podešavati att./def. level i onih 4-5 automatskih taktika.
Mislim skužio sam one slidere, ali kada odem online nema ništa za štimati. Nekako mi sve to izgleda konfuzno i nikako da provalim na kojem principu to funkcionira. U fifa 13 mi se dešavalo da jednom ima pa zatim nestanu, ma luda kućaaa...
Ekipa, da li netko zna kako se igrati sa custom tactics, te istu spremiti i koristiti kada igram online season ili prijateljske??? Dodjelo mi je više igrati napamet. Može neki link ili šta već???
Da li je uopće moguće napraviti sebi taktiku i koristiti je u bilo kojem trenutku dok sam u tekmi??? Meni je poznato samo to, da mogu podešavati att./def. level i onih 4-5 automatskih taktika.
Mislim skužio sam one slidere, ali kada odem online nema ništa za štimati. Nekako mi sve to izgleda konfuzno i nikako da provalim na kojem principu to funkcionira. U fifa 13 mi se dešavalo da jednom ima pa zatim nestanu, ma luda kućaaa...
Jednu od onih default taktika: high pressure, counter attack i ne znam koje sve jesu, zamijeniš sa svojom custom taktikom. Složio sam si tako da stisnem dvaput strelicu prema dolje i uključi mi se Real Madrid 1 taktika. E sad, možda sam u krivu, ali ja to sve radim putem costumise opcije u glavnom meniju. Ideš tamo na edit team, napraviš si neku taktiku, nju onda spremiš i mislim da je i na istom mjestu opcija da ju dodaš umjesto neke druge taktike. Ne znam sad točno napamet. A možda ima i neki lakši način kad baš igraš online, ali nisam ga pronašao.
Inače sam standardni igrač PES-a, ali ono što KONAMI radi je postalo neigrivo, stoga me zanima kakav je FIFA-in manager mode, budući da me to najviše zanima?
???
U kratkim crtama samo?
ljudi stavio sam Bendtnera na aukciju za 50000.. Jeli premalo ? 

LORD BENDTNER JE NE PROCIJENJIV!
Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Inače sam standardni igrač PES-a, ali ono što KONAMI radi je postalo neigrivo, stoga me zanima kakav je FIFA-in manager mode, budući da me to najviše zanima?
???
U kratkim crtama samo?
Nadam se da razumijes engleski
http://www.themachonacho.com/fifa-14-career-mode-review/?replytocom=19
???
U kratkim crtama samo?
Jel mogu ja biti samo manager, znači da uopće ne igram utakmice?
???
U kratkim crtama samo?
Mozes svaku tekmu otic sim match, ali vjerovatno ces vecinu izgubit i nemos nista mjenjat (taktike i to) u tome.
???
U kratkim crtama samo?
mozes simulirat ili odigrat

Uhvatio čovjek zlatnu ribicu i ona mu kaže da će mu ispunit tri želje ako je pusti.
Čovjek malo promisli i kaže: volio bih driblati kao Messi, pucati kao Ronaldo i trčati kad Bolt.
I ona ga pretvori u Bendtnera.
Preseli se u Hrvatsku!
ebay
ebay
Kad ga kresne porez i carina, neisplativo..
sve u svemu,iz principa necu da je kupim duplo vise......mislim kada bude stigla u prodaji....ovaj fudbal kako na PS4 ili na PC, dva retarda, samo drugacija pakovanja, iste boljke imaju iste, isti fazoni davanja i primanja golova (korner, centarsut, lopta preko odbrane), da ne pricam da skoro svi peglaju Ultra odbranu, debilne reakcije odbrane i sve isto dal ja igrao danas pre podne kod drugara na PS4 ili kuci na pc-u nema razlike. Bas me zanima da li ce u fifi 15 napraviti za pc igrace identicnu kao i za PS4???
sve u svemu,iz principa necu da je kupim duplo vise......mislim kada bude stigla u prodaji....ovaj fudbal kako na PS4 ili na PC, dva retarda, samo drugacija pakovanja, iste boljke imaju iste, isti fazoni davanja i primanja golova (korner, centarsut, lopta preko odbrane), da ne pricam da skoro svi peglaju Ultra odbranu, debilne reakcije odbrane i sve isto dal ja igrao danas pre podne kod drugara na PS4 ili kuci na pc-u nema razlike. Bas me zanima da li ce u fifi 15 napraviti za pc igrace identicnu kao i za PS4???
Da, i meni je to čudno kako se golovi uvijek isto primaju? Uvijek je to iz kornera, prekida, centaršuta, dubinske lopte ili izigravanje obrane nekom kombinacijom. Upravo sve one situacije koje su u pravom nogometu nemoguće za zabiti, stoga u potpunosti shvaćam tvoju frustraciju... još kad se svemu tome doda da svi peglaju neku ultra obranu umjesto da se jednostavno prepuste igri i popiju pet komada.. što reći nego, užas!
jel itko otvorio pack od 100k?i sta ste dobili?
zlatnu ništalicu
Da, i meni je to čudno kako se golovi uvijek isto primaju? Uvijek je to iz[b] kornera, prekida, centaršuta, dubinske lopte ili izigravanje obrane nekom kombinacijom[/b]. Upravo sve one situacije koje su u pravom nogometu nemoguće za zabiti, stoga u potpunosti shvaćam tvoju frustraciju... još kad se svemu tome doda da svi peglaju neku ultra obranu umjesto da se jednostavno prepuste igri i popiju pet komada.. što reći nego, užas!
Jos da si naveo penal naveo bi sve moguce sanse iz kojih je moguce zabiti gol... Kad ga pretjerujete onda ga derete opako !
IF Pedro, Falcao, Ozil, David Luiz , i ostalo bezveze. Ali solidan pack. Eto prvi put da mi se posrećilo iz tih 100k packova.
Jos da si naveo penal naveo bi sve moguce sanse iz kojih je moguce zabiti gol... Kad ga pretjerujete onda ga derete opako !
Ne kužiš sarkazam?
Sada sam imao najčudnije iskustvo u fifi,dobim lika sa nekim unrare timom iz svih liga sa kemijom 40 i krenem u igru on si sam zabi 2 gola u par sekundi i odma prekine tekmu. I ja dobio 3 boda. Čemu?
Sada sam imao najčudnije iskustvo u fifi,dobim lika sa nekim unrare timom iz svih liga sa kemijom 40 i krenem u igru on si sam zabi 2 gola u par sekundi i odma prekine tekmu. I ja dobio 3 boda. Čemu?
Pa nije ni to loše.
Btw, da mi je znati koji je to pes-kompleksaš koji svaki dan na svima na ovoj temi bubne TD. Izgleda da se tako hrani, (neka čudna životinja)...
http://www.ultimateteam.co.uk/2014/01/fut-14-totw-16-january-1st-2014/
prvi totw u ovoj godini... nije nešto
edit: vrag nije dao mira i otvorim onaj 100k pack. Ništa posebno. IF Hart, Schurrle, Cavani, Ramires... ostalo nije vrijedno spomena. Valjda ću se pokriti..
http://www.ultimateteam.co.uk/2014/01/fut-14-totw-16-january-1st-2014/
prvi totw u ovoj godini... nije nešto
edit: vrag nije dao mira i otvorim onaj 100k pack. Ništa posebno. IF Hart, Schurrle, Cavani, Ramires... ostalo nije vrijedno spomena. Valjda ću se pokriti..
sto ti fali?IF hart trenutno vrijedi 100k i ovi ostali kad ih prodas u profitu si za nesto.Bolje to nego da ti navrijedniji igrac bude gomez -_-
Ako želi itko seasons 2v2 nek mi se javi na pm.
blago tebi,prodao reusa za pack,budala. Dobil gomeza,marcela,i ostalo nije vrijedno spomena...svaki put si kazem nemoj,nikad vise,al ne,ja opet.
sto me tjeralo da potrosim 100k na pack:(( osvojio sam puyola,ramiresa,oscara,dzeka, kolarova, a ove ostale nemam pojma