FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.679.875
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
FIFA 14

Pobogu, rekao je da su mu ostale 2 tekme, da je započeo prvu od te dvije tekme i da je njegovom protivniku pukla veza na 1:1. Inače u takvim situacijama nema podjele bodova, nego se utakmica uopće ne uračunava. 
Iz nekog razloga, kad su u pitanju zadnje utakmice to se obračuna, ne znam zašto, meni se također nekoliko puta dogodilo. Jednom mi je trebala pobjeda za opstanak, utakmica počela i pukne veza i izbaci me u nižu diviziju. 

Why so serious?
Moj PC  
1 1 hvala 1
16 godina
FIFA 14

to se dogodi zato jer si naletio na cheatera koji je iz nekog razloga odlučio igrati sve dokle ne primi gol (ili ga cheat tada automatski izbaci), i onda se prekine utakmica, njemu se piše pobjeda, tebi ništa, osim ako ti je to zadnja, ključna utakmica za osvajanje divizije ili opstanak, tada ti se računa poraz ali ga ne ubraja u statistiku.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 14
Cordas kaže...

Pobogu, rekao je da su mu ostale 2 tekme, da je započeo prvu od te dvije tekme i da je njegovom protivniku pukla veza na 1:1. Inače u takvim situacijama nema podjele bodova, nego se utakmica uopće ne uračunava. 
Iz nekog razloga, kad su u pitanju zadnje utakmice to se obračuna, ne znam zašto, meni se također nekoliko puta dogodilo. Jednom mi je trebala pobjeda za opstanak, utakmica počela i pukne veza i izbaci me u nižu diviziju. 

Takve situacije mi se ne događaju često ali kad bi se dogodile pri nerješenom rezultatu dobio sam bod. Jedino ako se radi o kup utakmici onda mi se tekma ponavljala. Prvo kažeš da se ne računa a onda da se računa i da ti se upravo to dogodilo?  U čemu je problem? Imao je dvije tekme, prvu nažalost nije dobio i sezona je gotova. Više sreće u sljedećem izvlačenu, kako bi rekla suzana mančić...

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Goldmember je objasnio kako treba. Ako ti trebaju dvije utakmice točno za titulu, a preostalo ti i je samo 2 da odigraš, ako naletiš na čitera, broji ti ostanak u diviziji i briše ti te zadnje utakmice. Ali ako imaš 3 utakmice do kraja u kojima ti trebaju 2 pobjede, ako naletiš na čitera ništa se ne dešava. 

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

znaci zakljucak je da sam naletio na cheatera?

16 godina
orim0909 kaže...

da, jedina šansa ti je da prvi zabiješ gol, onda će ti pisati pobjedu kad prekine

12 godina
neaktivan

aha. ok. hvala. a kako to radi? jeli se to moze negdje prijavit?

15 godina
Goldmember kaže...
orim0909 kaže...

da, jedina šansa ti je da prvi zabiješ gol, onda će ti pisati pobjedu kad prekine

Sorry, ali par puta mi se dogodilo ono famozno "you were discconected form Origin service" kad sam imao sigurnu pobjedu protiv nekoga. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
Goldmember kaže...
orim0909 kaže...

Sorry, ali par puta mi se dogodilo ono famozno "you were discconected form Origin service" kad sam imao sigurnu pobjedu protiv nekoga. 

Da, i meni se tako dogodilo 2 puta na ovoj fifi, nema to veze sa cheaterima... izgubi se konekcija sa originom a net uredno radi cijelo vrijeme {#}

14 godina
movie kaže...
Cordas kaže...

Takve situacije mi se ne događaju često ali kad bi se dogodile pri nerješenom rezultatu dobio sam bod. Jedino ako se radi o kup utakmici onda mi se tekma ponavljala. Prvo kažeš da se ne računa a onda da se računa i da ti se upravo to dogodilo?  U čemu je problem? Imao je dvije tekme, prvu nažalost nije dobio i sezona je gotova. Više sreće u sljedećem izvlačenu, kako bi rekla suzana mančić...

Jbg jednostavno ne uspjevas shvatit tako da nema smisla da ti se vise objasnjava.

Why so serious?
15 godina
Goldmember kaže...

Da, i meni se tako dogodilo 2 puta na ovoj fifi, nema to veze sa cheaterima... izgubi se konekcija sa originom a net uredno radi cijelo vrijeme {#}

A meni pak baš to izgleda da ima neke veze sa chiterima, jer mi se događa isključivo onda kad je jasno da ću pobijediti. I fino puf, diskonekt + DNF modifier ide dole. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
Hexfire kaže...
Goldmember kaže...

A meni pak baš to izgleda da ima neke veze sa chiterima, jer mi se događa isključivo onda kad je jasno da ću pobijediti. I fino puf, diskonekt + DNF modifier ide dole. 

kad te cheater zezne ne dobivaš nikakvu poruku za DNF, kad izgubiš konekciju s originom prilikom sljedećeg ulaska u UT dobiš onu poruku za + DNF... meni se to na ovoj fifi desilo 2 puta na 500 utakmica i još možda 3, 4 puta kad nisam bio u utakmici, dok na prošloj fifi mi se to nikad nije desilo.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

moze li mi neko detaljno objasniti kako da nadjem product code molim vas please

Milan Milasinovic

0 2 hvala 0
13 godina
Kupis igru, sta ti od toga nije jasno, za sve ostalo guglaj.
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
16 godina
FIFA 14

meni takvi dolaze svaku drugu tekmu a ne vjerujem da su sve citeri,ak je,onda ih je previše...ugl. ako ja vodim i pukne veza dobivam 3 boda a ako je nerješeno ništa,ako gubim isto ništa,samo smanji contracte. Jedino ako je zadnja tekma onda za pucanje veze ako ne vodim se uračuna poraz.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
FIFA 14

bok imam dva kompa spojena na isti net pa me zanima moze li se fifa igrati lan a ne samo na jednom ekranu,treba li mi hamachi ili???

0 0 hvala 0
13 godina
Posto fifa nema opciju da se spajas na LAN ili da kreiras virtualni server od toga nista.

Ako imas dva kompa, koji je problem dva joysticka spojiti u jedan komp i igrat ?
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Poz ekipa ako je netko zainteresiran za sljedecu subotu odigrat jedan mali fut turnir, evo tu se mozete prijavit http://fifa-onlineliga.com.hr/Forums/index.php?/topic/381-prvi-fut-turnir-prijave-otvorene/

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
FIFA 14

Definitivno trebam pomoć kako se obraniti od LB+Y, naprašili me u prvoj i onda u drugoj. Konstantno forsanje dubinskog loba me zbilja odbija od ove igre, i mislim da neću još dugo izdržati. No, ako netko ima kakav savjet bio bih zahvalan.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
soft kaže...

Definitivno trebam pomoć kako se obraniti od LB+Y, naprašili me u prvoj i onda u drugoj. Konstantno forsanje dubinskog loba me zbilja odbija od ove igre, i mislim da neću još dugo izdržati. No, ako netko ima kakav savjet bio bih zahvalan.

custom tactic, i covering.

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
13 godina
neaktivan
soft kaže...

Ono sto ja radim protiv takvih (a i sam znam ponekad biti takav {#}) je to, da već kada protivnik iznese loptu do centra, ja sa Ramiresom šibam prema odbrani, ili sa gljivom brzo prebaciš na svog štopera i šibaš nazad. Uz dobru koncentraciju, nema šanse da ti neko tako lako podvali L1+Y. Povuci se na početku nazad dok protivnik neshvati da šalje lopte u bunar, a kada imaš loptu u svom posjedu, gledaj ga zadržati što više, jer takvi obično brzo gube živce , (a kada si živčan nisi svoj) i tu leži tvoja prilika, jer znaju vršiti pritisak sa dva igrača a to otvara prostor....E sada, ako imaš jednog dobrog passera kao npr. Artetau, a u napadu Chicharita, da se odigrati nešto vraški provokativno. {#}

Poprilično jednostavno, samo treba imati prave igrače. {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.12.2013 0:25 (KODAK17).
14 godina
neaktivan
FIFA 14

inform u free paketicu:) los, ali koga boli... 

5 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 14

u carreri mod dali kada ti neka repka ponudi poziciju trenera i prihvatiš da li nakon nekog vremena može i neka druga repka?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

ako te jos koja reprezentacija trazi, to mozes vidit pokraj job offers, na national team offers

Som la gent blaugrana

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 14
Zadnja dva tri dana sam igrao s IF adebayorom. Najatraktivniji napadač u ovogodišnjoj fifi kojeg sam do sada ja vidio. Toliko škarica, toliko atraktivnih golova lik zabija da je to nevjerojatno. Zadnje dvije godine nisam zabio toliko golova škaricama koliko je lik zabio samo ovaj vikend.. I sve to za samo 20k a cijena mu i dalje pada..
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koje Nk Lesce???
15 godina
movie kaže...
Zadnja dva tri dana sam igrao s IF adebayorom. Najatraktivniji napadač u ovogodišnjoj fifi kojeg sam do sada ja vidio. Toliko škarica, toliko atraktivnih golova lik zabija da je to nevjerojatno. Zadnje dvije godine nisam zabio toliko golova škaricama koliko je lik zabio samo ovaj vikend.. I sve to za samo 20k a cijena mu i dalje pada..

Ja sam jos davno govorio da je on meni najbolji visoki ST u bpl i sire..  al po meni njegov IF je skoro isti kao i original :P

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
Meni je ovaj vikend ronaldinho kojeg sam kupio u petak ,imao pa mogu da nazovem vikend show ronaldinho,znaci slobodnjaci,kifle,driblinzi i ne vidjene asistencije su se redjale i ja ono mozda me htelo za vikend ,kad ono malo pre odigram i sve se ponavlja i sad malo pauza a odigrao samo tri tekme cim sam dosao sa posla.
17 godina
Encyanix kaže...

Ja sam jos davno govorio da je on meni najbolji visoki ST u bpl i sire..  al po meni njegov IF je skoro isti kao i original :P

Nisam imao nif pa ne znam. IF je bio jako jeftin pa sam ga uzeo da probam i oduševio me. Kako rekoh, nisam imao igrača koji je zabijao atraktivnije golove a skok igra čudo.. ono, baš mi je legao..

13 godina
neaktivan
mozda idem u off topic a jel zna neko kako doci do PS4 po ceni koja jeste a ne po ceni koja ce biti u Srbiji dva puta veca!Hvala!
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice