FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.679.920
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FIFA 14

kad ti neka repka ponudi da im budeš trener i kad ptrihvatiš dal buš onda dobil ponude i od drugih država nakon nekog vremena?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Najviše guštam u drugoj diviziji,  u prvoj je stvarno za pokidat živce, i samo neko nerviranje.  Jbt, lik doslovno cijelu utakmicu forsira LB+trokut, al ne ono da forsira, nego ništa drugo ne radi, i od 50 pokušaja dvije prođu i to ono kad me više izbaci iz takta skroz.  Da je slučajno tu kraj mene tako bi mu slatko razbio jojstick od glavu, kreten.   Kad prođem drugu ligu, umjesto da budem sretan što dolazim u prvu, već me hvataju živci jer znam što me čeka.

1 1 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 14
Mic_zap kaže...

Stvarno ne znam,ali imo je full gold tim i to je bilo dobrih igraca ali ak se dobro sjecam chemistry je bio oko 40,jako cudna utakmica

Najgori su mi ti s che 40. Sve kaj im uputim prema golu završava na stativi i prečki i userem se dok im prvi gol ne zabijem... nekad muka zna biti do kraja tekme..

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

Stvarno ne znam,ali imo je full gold tim i to je bilo dobrih igraca ali ak se dobro sjecam chemistry je bio oko 40,jako cudna utakmica

Najgori su mi ti s che 40. Sve kaj im uputim prema golu završava na stativi i prečki i userem se dok im prvi gol ne zabijem... nekad muka zna biti do kraja tekme..

Hebo mater takvi likovi su najgori ne mozes nista protiv njih nece u gol jos me kida i u posjedu i sve mi se vrti u zelzcu kad vidim takog protivnika...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
12 godina
neaktivan
movie kaže...
Mic_zap kaže...

pa da,nagađao sam se stativi i precki minimalno 5,ali ja se necu zalit samo neka mi takvi dolaze :)

15 godina
neaktivan
FIFA 14

Prodaje itko? PM me.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Prodaje itko? PM me.

Nije ti ovo pes grupa da ljudi masovno prodaju...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Tommy_123 kaže...

Prodaje itko? PM me.

Nije ti ovo pes grupa da ljudi masovno prodaju...

Na kakvim si ti drogama ? Nemožeš napisat a da ti ne komentiraš. Di ide ovaj forum.

ELS BLAUGRANES <3
15 godina
neaktivan
FIFA 14

@crofarmer, nemogu ti poslat poruku neznam zašto. Omogući da ti drugi mogu slati poruke u opcijama. Sry na dabl postu.

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
Tommy_123 kaže...

Na kakvim si ti drogama ? Nemožeš napisat a da ti ne komentiraš. Di ide ovaj forum.

Pa interesantno je da čovjek koji piše kako fifu ne bi niti besplatno taknio posta na fifa temi da bi igru kupio?

Ako je netko na drogama, jasno je tko je to...

15 godina
FIFA 14

Kad smo već kod prodaje... razmišljam zadnjih tjedan dva da prodam account. Dosta brzo mi dosadila igra ove godine, vjerojatno mi treba malo duža stanka od svega toga. Ili prelazak na PES slijedeće ako opet ne use*u. Uglavnom, da li je fer tražiti više para na temelju onog EAFC levela i FUT coinsa. Je prodavao itko account pa da me savjetuje koliko tražiti? Imam gore i FIFU 12 i 13 te onaj Origin Humble bundle, ali to ionako ne može puno povisiti cijenu. Dal je oko 200 kuna previše?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

imaš li coinsa na futu?

15 godina
BoobZ kaže...

imaš li coinsa na futu?

Nekih 30k + solidna BPL momčad + 50% contract bonusa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
FIFA 14

Inače sam standardni igrač PES-a, ali ono što KONAMI radi je postalo neigrivo, stoga me zanima kakav je FIFA-in manager mode, budući da me to najviše zanima?

0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14
Ko prvi njegovo FMCU-CCNL-ZNUF-XYKL-SVY9
01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
6 0 hvala 3
15 godina
Encyanix kaže...
Ko prvi njegovo FMCU-CCNL-ZNUF-XYKL-SVY9

Netko je raspoložen za darivanje {#}, svaka čast.

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2013 2:32 (Hexfire).
12 godina
FIFA 14

pa ja nemogu vjerovat,4 puta zaredom bronze gift pack kad uđem u web app -_-.Btw. jel neko u division 3 da igramo,nedami se stalno s lagerima i citerima igrat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...
BoobZ kaže...

imaš li coinsa na futu?

konto sam ako imaš dosta coinsa, možeš njih posebno prodat, ja prodao milijun koinsa nekoj kineskoj stranici za 50eur :D

15 godina
BoobZ kaže...
Hexfire kaže...
BoobZ kaže...

imaš li coinsa na futu?

konto sam ako imaš dosta coinsa, možeš njih posebno prodat, ja prodao milijun koinsa nekoj kineskoj stranici za 50eur :D

Moze link?

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
Encyanix kaže...
BoobZ kaže...
Hexfire kaže...
BoobZ kaže...

imaš li coinsa na futu?

Moze link?

http://www.fifacoins2buy.com/

15 godina
FIFA 14

Nadam se da vas ne trebam opominjati da su takve stranice pune virusa i malwarea i da često možete izgubiti više nego ćete dobiti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

Nadam se da vas ne trebam opominjati da su takve stranice pune virusa i malwarea i da često možete izgubiti više nego ćete dobiti. 

nikakav malware, kupio njihovog igrača, oni mi uplatili na skrill i riješen posao.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

moze li mi neko kazati kako da nadjem product code za fifu 14 please i sto pre

Milan Milasinovic

0 2 hvala 0
13 godina
Milance Milasinovic kaže...

moze li mi neko kazati kako da nadjem product code za fifu 14 please i sto pre

store.origin.com

11 godina
protjeran
FIFA 14

Iskreno duboko sam razočaran u fifu, o pesu da ni ne govorimo..... Meni ne preostaje ništa nego sačekat dogodine :D... Bez uvrede ekipa

Moj PC  
1 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

ovako. igram fut. za ulazak u div 2 su mi potrebne dvije pobjede u zadnje dvije utakmice. vjerojatno nebi uspio. ali to je ne bitno. igram tu predzadnju utakmicu, lik povede 1:0. i ja izjednacim i dobio bi ga do kraja. medutim odma kad sam ja izjednacio u 25 minuti on izadje iz utakmice. meni se pripise poraz i ja ostadoh u div 3. wtf. kako to? a 1:1 je rezultat bio? i ako sam ja dobro shvatio ako je rezultat nerijesen onda se nikome nista ne pripisuje i ne mijenja se broj utakmica. kao da nisi ni igrao? ili? kako onda ovo se dogodilo? i nije prvi put da mi se to dogovodilo?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Nikome se nista nije pisali osim sta je utakmica odigrana, d. Je prekinuti unutar prvih 5min igre onda nista nebi bilo, ovako ti se pise tekma odigrana bez bodova i icega i gotovo...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan

da. a kako je onda meni oduzeta utakmica i bodovi? jer nije mi vise ostalo dvi utakmice? nego zavrsena sezona, i ja ostao u div 3.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

vjerojatno ti je bila pppoe rekonekcija

0 0 hvala 0
17 godina
orim0909 kaže...

da. a kako je onda meni oduzeta utakmica i bodovi? jer nije mi vise ostalo dvi utakmice? nego zavrsena sezona, i ja ostao u div 3.

Pa ako su ti bile potrebne dvije pobjede a nisi ih imao već nakon prve koja je završila neriješeno, naravno da je sezona gotova i da možeš na novu jer ova zadnja tekma ionako ništa ne rješava..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice