FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.652.670
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...

Kakav mrtvi Gomez... Balotelli je za njega televizor u boji.

vidiš meni je obratno, Gomez više zabija

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Što se ovo dogodilo sa ugovorima, ludnica neka...

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KODAK17 kaže...

Što ti je {#} momentum...

Sinoć namjestim idealnu priliku za Gomeza, koji šutira unutar kaznenog prostora sa nekih 7-8m, i dok ja dižem gamepad u zrak, De Gea(prosječni vratar) nekim super reflexom brzinom svijetlosti, skida idealan šut, koji da je prošao bi vjerovatno progulio mrežu, jer svima tko je igrao sa Gomezom je jasno o kakvom se igraču radi i kakav šut ima.

Goool je ipak pao poslije kornera (Benatia) i završilo je 2-2. Možda su iz EA skužili da su i više nego pretjerali i na kraju dopustili da postignem goool. Strinuuu im, koliko sam se samo mučio kroz cijelu tekmu.

Btw., reakcije vratara su brutalno brze i negativno djeluju na predivne animacije kod izvođenja istih. Jbt, kao vjeverica je u pojedinim situacijama.

De gea prosjeca  golman ????decko na kojim si ti tabletama ?Da pratis  nogomet znao bi da je De Gea prvoklasni golman koji ima prostora da bude najbolji na svijetu A reflexi su mu strasni...Poklopi se usima..

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo napokon sam skupio para za RVP-a, svaku utakmicu mi se oduži na najbolji moguci nacin, pa evo jedna njegova bomba

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media/PC/CroatianRacer/2014/video/179852281

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
drakula789 kaže...

De gea prosjeca  golman ????decko na kojim si ti tabletama ?Da pratis  nogomet znao bi da je De Gea prvoklasni golman koji ima prostora da bude najbolji na svijetu A reflexi su mu strasni...Poklopi se usima

ManOfTheMatch141 kaže...

Pa nego šta je?? Imo sam ga i niš posebno..

I gramatika ti u K.

Origin ID: ManOfTheMatch141
13 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...
drakula789 kaže...

De gea prosjeca  golman ????decko na kojim si ti tabletama ?Da pratis  nogomet znao bi da je De Gea prvoklasni golman koji ima prostora da bude najbolji na svijetu A reflexi su mu strasni...Poklopi se usima

ManOfTheMatch141 kaže...

I gramatika ti u K.

NA MOBITELU SAM I BRZO PISEM..Ti meni kazes?De oladi

13 godina
FIFA 14

Jucer udem u DIV 1... i stalno me spaja sa jedno te istim likom i ja ko budala stalno ulazim jer frajer se okrene zabije si gol, ja osvojim ligu idemo dalje :D I sad idem danas igrat i stalno me spaja u DIV 1 sa takvima, brijem da mi se opet ponavlja prosla godina u ovo isto vrijeme me pocelo spajati sa tim citerima...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
drakula789 kaže...

ManOfTheMatch141 kaže...

I gramatika ti u K.

NA MOBITELU SAM I BRZO PISEM..Ti meni kazes?De oladi

Znaci kad si na mobitelu onda nemozes normalno razgovarat?  Covjek kaze da De Gea nije nis posebno u igri i ti krenes sa vrijeđanjem zato sto je prvoklasan u rl?
I sta nemozes caps ugasit na mobitelu? 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
11 godina
neaktivan
FIFA 14

i mene zanima sta se ovo dogodilo s ugovorima?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
orim0909 kaže...

Sta je bilo ? Pa normalna je cijena...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
neaktivan

pitam jer neznam koja je normalna. samo znam da je prije tjedan dana ili tako neto bilo puno jeftinije.

12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
orim0909 kaže...

Sta je bilo ? Pa normalna je cijena...

Da , sad je normalna ali u 12 sati ih je bilo nenormalno puno za buy now po 200.     Odjednom 70-80 stranica...

13 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
KODAK17 kaže...

Što ti je {#} momentum...

Sinoć namjestim idealnu priliku za Gomeza, koji šutira unutar kaznenog prostora sa nekih 7-8m, i dok ja dižem gamepad u zrak, De Gea(prosječni vratar) nekim super reflexom brzinom svijetlosti, skida idealan šut, koji da je prošao bi vjerovatno progulio mrežu, jer svima tko je igrao sa Gomezom je jasno o kakvom se igraču radi i kakav šut ima.

De gea prosjeca  golman ????decko na kojim si ti tabletama ?Da pratis  nogomet znao bi da je De Gea prvoklasni golman koji ima prostora da bude najbolji na svijetu A reflexi su mu strasni...Poklopi se usima..

Malo si pobrkao kruške i jabuke i uopće ti nezamjerim.

Eeee moj sinko, kada bi barem znao neke stvari, ali etoo....neka ti bude. Peace!!!

El Principe
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 15:43 (KODAK17).
17 godina
barcaINTER kaže...

Što se ovo dogodilo sa ugovorima, ludnica neka...

Kakva ludnica?

17 godina
drakula789 kaže...

Postavljanje jako loše, izlazak na centaršut možda prosjećan, sve u svemu koliko vrijedi toliko i košta...

14 godina
FIFA 14

Meni nije jasno kakve veze ima De Gea iz stvarnog života, sa De Geom iz igre. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
6 1 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Meni nije jasno kakve veze ima De Gea iz stvarnog života, sa De Geom iz igre. 

Veza je vrlo jednostavna...

12 godina
neaktivan
FIFA 14

POMOĆ!!! Kada krenem uci u igru pise mi ovako : "ACTIVATE DisplayName field missing for registry" "Enter the product code for DisplayName field missing for registry.to activate and play this game on you account" 

AMD Athlon (tm) II X2 240, 2.81 GHz, 3.25 GB Ram-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel se vama želi spojiti na EAS FC? Meni ne želi.Piše mi: "We are unable to send your activity to the EAS FC servers.Please try again later."

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

nece ni meni.

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Maintance je ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
drakula789 kaže...

Maintance je ....

Izgleda da je i ovdje na grupi....

16 godina

Od danas do 01.01.2014. imate giftove za svaki dan logiranja na web app. 

Pozdrav! {#} 

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ekipa, ja sam totalno emocionalno iscrpljen...Zagalvio sam u DIV 2, i niti brdu niti strmu...Uvjek budem kratak za samo jednu pobjedu ili čak nerješeno. Sinoć me lik pobjedi 2-1, stim da sam gool primio u 85'min, a bio mi je dovoljan samo jedan jedini bod. Došlo mi je da devastiram sobu. 

Imao sam strašno pripremljenu ekipu, koja se niti jednom nije osramotila bez obzira na poraze, ali dali su svoje i rasprodao sam ih za 10min.(samo De Rossi ostao neutopljen).

Nakon što pozeleni ona značkica koja označava Manager Loyalty, je znak da mogu odigrati još maximalno 2 sezone. Za mene je to neki orijentir, jer baš u tom periodu sam primjetio da moj RM (J. Cuadrado) stoji na mjestu kao ukopan, a prije toga je odlično utrčavao prema naprijed, a uz to bio odličan u defanzivi, kao i Candreva.

Na ovaj način se spašavam od nekoliko poraza u nizu i ispadanja u nižu DIV. Sada ostaje da se pregrupiramo, jer novi squad je spreman, a to su zapravo oni koji nisu imali mjesta u ovom prvom.

U jedan blokić popisivam svakog igrača kod kojeg primjetim da daje sve od sebe, jer ima dosta anonimusa za koje se ispostavi da su 5x bolji od onih razvikani, tako da imam evidenciju tko skim dobro funkcionira i uvijek mi se bude zgodno vratit na njih, tj. brzinski ih ponovo pokupovati, nakn što potrošim trenutnu ekipu.

Jbt. postao sam gori od Mourinho-a. Neću imati mira dok neosvojim DIV1, a poslije toga Bye Bye FUT...odoh u mirovinu.

El Principe
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Evo da ja pokažem svoje dvije momčadi, pa ako netko ima kakav komentar što mijenjati da bi bilo bolje, samo neka izvoli.

http://www.futhead.com/14/squads/3906980/

i

http://www.futhead.com/14/squads/3907076/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Pozdrav,planiram uzet key za fifu pa me zanima dali netko ima iskustva sa kinguinom.

To je najniza cijena koju sam nasao.

16 godina
neaktivan
FIFA 14

pouzdani su

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 14

zkj se nebre igrat sa strelicama na tipkovnici?

0 0 hvala 0
14 godina
IvanKovacic kaže...

Kad ides namjestat kontrole prvo prebaci na alternate pa onda ostalo mjenjaj

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
IvanKovacic kaže...

Kad ides namjestat kontrole prvo prebaci na alternate pa onda ostalo mjenjaj

a di da prebacim na alternate :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice