FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.186
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 14

1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Pozdrav svima. Posto me je FUT izludio odlucio sam da pocnem Career Mode.Ima li ona fora ko na FIFA 13 da se edituje .ini file da se ne moze dobiti otkaz ?? Cisto da mogu igrati opusteno, i ako neko se sjeca kako se to radilo ?

0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
FIFA 14

Jeste vidjeli izasla je i digital deluxe verzija..

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/fifa-14/pc-download/base-game/digital-deluxe-edition-ANW.html#exclusive

i dal mi tko moze odgovorit na prethodno pitanje..

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 14
Dino.Randic kaže...

Jeste vidjeli izasla je i digital deluxe verzija..

https://www.origin.com/en-ie/store/buy/fifa-14/pc-download/base-game/digital-deluxe-edition-ANW.html#exclusive

i dal mi tko moze odgovorit na prethodno pitanje..

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 14

može link za skidddddd*e

0 7 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Neces ga tu dobit :D

Moj PC  
4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Neces ga tu dobit :D

GUGL čini čuda :D

Origin ID: ManOfTheMatch141
17 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

Da, ali on je samo za pismene...

12 godina
neaktivan
movie kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

Da, ali on je samo za pismene...

istina...

Origin ID: ManOfTheMatch141
12 godina
neaktivan
FIFA 14

pozdrav ekipa!

Sa pesa presao na fifu 14 pa eto po prvi puta insaliravam F14 na pc pa me zanima kako optimizirati igru jer mi ne radi glatko a sve postavke su na high! 

Molim pomoc posto sam novi u Fifi za pc pa ne znam kako stvari funkcioniraju...

NightHawk
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

pozdrav ekipa!

Sa pesa presao na fifu 14 pa eto po prvi puta insaliravam F14 na pc pa me zanima kako optimizirati igru jer mi ne radi glatko a sve postavke su na high! 

Molim pomoc posto sam novi u Fifi za pc pa ne znam kako stvari funkcioniraju...dali treba skinut kakve patcheve ili bilo sto? 

NightHawk
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
Skole07 kaže...

pozdrav ekipa!

Molim pomoc posto sam novi u Fifi za pc pa ne znam kako stvari funkcioniraju...dali treba skinut kakve patcheve ili bilo sto? 

Ak nešto ne radi kako treba, a sve postavke su na high, onda se smanje postavke... Osim ako imaš AMD grafičku, onda samo Bog pomaže. Patchevi se automatski skidaju sa Origina pa nemaš brige sa tim.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
neaktivan

Ako je ati grafička onda "Disable windows aero theme" opcija mora biti checked.

aadds
12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jel se na netu moze naci cd-key za FIFU14 ili se svaki mora kupiti za 15kn SMS-om ?

AMD Athlon (tm) II X2 240, 2.81 GHz, 3.25 GB Ram-a
Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Gdje to imas FIFA cd-key za 15kn hahahahahha... Kupis jednom key i gotovo...

Moj PC  
3 1 hvala 0
12 godina
neaktivan

Pa ovdje sam nesto naso

12 godina
neaktivan

OVDJE

12 godina
neaktivan

ZASTO MI SLIKU NE UCITA ?

15 godina
neaktivan
FIFA 14

zato jer trolaš i jer si padobranac...

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
Skole07 kaže...

pozdrav ekipa!

Prvo trebaš kupiti originalnu igru, potom instalirati origin a nakon toga origin će napraviti sve za tebe glede patcheva. S tim se ne moraš zamarati niti brinuti. Što se izvođenja same igre tiče ako želiš da ti se igra vrti na najvišim detaljima i rezoluciji bez problema, morati ćeš imati i solodno računalo. To je sva mudrost oko bezbrižnog igranja fife...

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.12.2013 18:10 (movie).
15 godina
FIFA 14

Anchorman 2's Ron Burgundy on FIFA 14 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Što ti je {#} momentum...

Sinoć namjestim idealnu priliku za Gomeza, koji šutira unutar kaznenog prostora sa nekih 7-8m, i dok ja dižem gamepad u zrak, De Gea(prosječni vratar) nekim super reflexom brzinom svijetlosti, skida idealan šut, koji da je prošao bi vjerovatno progulio mrežu, jer svima tko je igrao sa Gomezom je jasno o kakvom se igraču radi i kakav šut ima.

Goool je ipak pao poslije kornera (Benatia) i završilo je 2-2. Možda su iz EA skužili da su i više nego pretjerali i na kraju dopustili da postignem goool. Strinuuu im, koliko sam se samo mučio kroz cijelu tekmu.

Btw., reakcije vratara su brutalno brze i negativno djeluju na predivne animacije kod izvođenja istih. Jbt, kao vjeverica je u pojedinim situacijama.

El Principe
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.12.2013 9:26 (KODAK17).
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina
KODAK17 kaže...

Sinoć namjestim idealnu priliku za Gomeza, koji šutira unutar kaznenog prostora sa nekih 7-8m, i dok ja dižem gamepad u zrak, De Gea(prosječni vratar) nekim super reflexom brzinom svijetlosti, skida idealan šut, koji da je prošao bi vjerovatno progulio mrežu, jer svima tko je igrao sa Gomezom je jasno o kakvom se igraču radi i kakav šut ima.

Goool je ipak pao poslije kornera (Benatia) i završilo je 2-2. Možda su iz EA skužili da su i više nego pretjerali i na kraju dopustili da postignem goool. Strinuuu im, koliko sam se samo mučio kroz cijelu tekmu.

Btw., reakcije vratara su brutalno brze i negativno djeluju na predivne animacije kod izvođenja istih. Jbt, kao vjeverica je u pojedinim situacijama.

To ti je zato jer si Gomez abuser, overpowered je momak na ovoj FIFA-i.  

13 godina
matekws kaže...
KODAK17 kaže...

strašan igrač, definitivno naj striker kojeg sam koristio u ovoj fifi

14 godina
FIFA 14

Gomez nije ni blizu najbolji od Seria A timova, a kamoli išta više.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 2 hvala 0
13 godina
Hexfire kaže...

Gomez nije ni blizu najbolji od Seria A timova, a kamoli išta više.

meni je {#}

13 godina
neaktivan
matekws kaže...

Od DIV2 moraš pucati iz svih raspoloživih oružja, nema druge...Da je overpowered, to se slažem. Za sada je TOP SCORER, i baš me zanima da li će tako ostati pored svih ostalih boljih GOLD napadača (Tevez, Baloo, Milito IF, Higuain, Palacio, Ibarbo, Klose), osim Di Natalea.

El Principe
13 godina
FIFA 14

Kakav mrtvi Gomez... Balotelli je za njega televizor u boji.

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

meni uz balotelija najbolje naprijed se pokazo iguain... zasad najbolji duo... zamjene muriel i gomez :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice