FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.124
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 14
picija21 kaže...

Puno si mi i rekao...

Kao prvo nemam original igru nego sam skinuo sa neta samo da promam kakva je i vidim ima li razlike u odnosu na 13,znači sigurno ne mogu uraditi update preko same igre jer nije original, ali može li se skinuti ovako neki update ili postoje tako neki patchevi za Fifu kao za PES npr.?

I previse... ako ti je zao dati 150kn za godinu dana igre onda ga hebi. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
e sugave li igre ...osvojim diviziju u futu i ne dobijem 5000 coinsa koje sam trebao ... gamad lopovska
13 godina
neaktivan
FIFA 14

http://www.easports.com/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/Vec9/2014/video/177306530

ljudi pa do kad da ja ovo trpim?

ima li itko konstruktivno riješenje za kornere?  evo primjer ova utakmica..dečko je imao  5 udaraca u okvir i 6 ukupno,4 gola je zabio ,3 iz kornera...jednostavno ne znam se obranit od kornera i još uz to se događaju ovakve stvari na kraju utakmice.

btw. otvorio sam 6 packova sad i najbolji igrači koje sam dobio su madafaking Anelka i Dyer ... dobro da nisam dobio Darija Zahoru! 

1 2 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Prvo ti je greska sta si sa desnom gljivom ne namjestis igraca prema kojem ide lopta, dakle ne LT.om ili koji vec gumb koristis nego desnim stickom, dalje, moras kontrolirati igraca remplati se sa protivnikom i probati ga izgurati. Kada to sve uspijes savladat onda moras tajmirati skok, jer tipkanje B ili Kruga ili neces treceg nece donjeti nista dobro samo ces prerano ili prekasno skocit i popuhati gol.

Ovo gore, hebiga, odbila se od precke ravno njegovom na glavu, tu nisi nista mogo... ali za ubuduce koristi ovo gore i neces gol dobiti sigurno.

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
FIFA 14

Naravno da ćeš dobiti gol i tako... Ne možeš očekivati da ni iz jednog kornera nećeš primiti gol, jer kako ti pokušavaš izgurati i nadskočiti napadača, isto pokušava i protivnik. Nema tu neke velike filozofije. Uguraš se ispred igrača i pokušaš remplanjem spriječiti da uputi precizan udarac. Nekad ide, nekad ne.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina

neznam jel ovo bug ili ja neznam ubacivat,svaki put kad idem ubacivat(taj lik ima dobar curve i chemistry s drugima) i ne ubaci onom unutra nego onom skroz s druge strane terena,jedva dodirnem krug a on nabaci onom s druge strane,neki savjet?

13 godina
The_K kaže...

neznam jel ovo bug ili ja neznam ubacivat,svaki put kad idem ubacivat(taj lik ima dobar curve i chemistry s drugima) i ne ubaci onom unutra nego onom skroz s druge strane terena,jedva dodirnem krug a on nabaci onom s druge strane,neki savjet?

Iz kojeg polozaja nabacujes i nabacujes li iz punog sprinta ?

13 godina
neaktivan
The_K kaže...

Probaj brzo dva puta pritisnuti kocku (ne znam sto je kod tebe za ubacivanje)

13 godina
neaktivan
FIFA 14

imate li problema sa spremanjem formacija, tj. kada se downloadaju online squads prebriše sve custom formacije :S
je li moguće to riješiti 

0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...
The_K kaže...

Iz kojeg polozaja nabacujes i nabacujes li iz punog sprinta ?

tamo i je korner i jos malo desno to bi bila pozicija,i ne ubacujem iz punog sprinta neg pustim r1 i onda ubacim

11 godina
trolljegeren kaže...
The_K kaže...

krug je kod mene za ubacivanje,kolko ja znam kad dva put stisnes onda neide na glavu nego za volej?

15 godina
FIFA 14

Trebam malu pomoć ako znate o čemu se radi?!

Zašto dok igram karijeru ne mogu mjenjat igrače i formacije na terenu? Potamljeno mi je za razliku od ostalih opcija i ne mogu kliknut na nju.

Dok igram obične tekme odnosno 'Kick off' tamo mogu, ali u karijeri ne. Dal postoji neka opcija koju moram uključit za to?

Hvala!

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 15:54 (Nisam Ja,Nisi Ti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 14

FIFA 14 - PS4, Xbox One - Living Worlds - Producer Series

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
The_K kaže...
trolljegeren kaže...
The_K kaže...

krug je kod mene za ubacivanje,kolko ja znam kad dva put stisnes onda neide na glavu nego za volej?

pogledaj jel ti crossing na automatski? u controller options namjesti na semi crossing ako nisi... jer ako je na automatski onda on nabacuje kako hoce bez obzira kolko dugo drzis krug/kocku...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
FIFA 14

Nema lijepše nego voditi 7:1 i onda u 85 ti pukne veza sa serverom.... 

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Asterix kaže...

FIFA 14 - PS4, Xbox One - Living Worlds - Producer Series

Predobro...Ja osobno odkidam na sve ove detalje...Žalosno je da su nas PC  igrace uskratili za sve ovo...Cicije pohlepne {#}

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.11.2013 19:10 (KODAK17).
13 godina
neaktivan
FIFA 14

kako radi printscreen u ovoj igri?  

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
partwish kaže...

ili kad vodiš 7:0 u 85. minuti i nestane ti struje i vrati ti se za dvije sekunde

Origin ID: ManOfTheMatch141
11 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
partwish kaže...

ili kad vodiš 7:0 u 85. minuti i nestane ti struje i vrati ti se za dvije sekunde

zato ja uvijek imam bateriju zajedno s laptopom :)

15 godina
neaktivan
The_K kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
partwish kaže...

cekaj,tebi ruter radi na baterije? :)

14 godina
BREITLING kaže...

Ima malog hrčka koji vrti kotač.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
FIFA 14

nemože me spojit na ultimate team, jeli vas spaja ???

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...

nemože me spojit na ultimate team, jeli vas spaja ???

ne?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
13 godina
FIFA 14

Pali su serveri... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
BREITLING kaže...
The_K kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
partwish kaže...

sad sam ispo glup,nisam mislio na router xd

15 godina
neaktivan
The_K kaže...
BREITLING kaže...
The_K kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...
partwish kaže...

sad sam ispo glup,nisam mislio na router xd

ma sve je to za ljude.

ljudi slozio sam brazilce, svaku utakmicu barem 3 gola zabijam.

ali problem je pri kraju utakmice sto primim barem 2.

postava je:

willian - diego costa - hulk

ramires - bernard - hernanes

marcelo - thiago s. - dante - dani alves

diego alves

4-3-3 (4) je formacija.

cini mi se da je golman jako los.

mislim da bih mogao zamijeniti dantea sa mirandom,

a diega alvesa sa courtois-om.

imate vi neke prijedloge?

LP 

17 godina
BREITLING kaže...

ljudi slozio sam brazilce, svaku utakmicu barem 3 gola zabijam.

ali problem je pri kraju utakmice sto primim barem 2.

postava je:

willian - diego costa - hulk

ramires - bernard - hernanes

marcelo - thiago s. - dante - dani alves

diego alves

4-3-3 (4) je formacija.

cini mi se da je golman jako los.

mislim da bih mogao zamijeniti dantea sa mirandom,

a diega alvesa sa courtois-om.

imate vi neke prijedloge?

LP 

Imam gotovo identičnu ekipu kao i ti samo što mi na poziciji CAM-a igra Fernandinho. Što će ti taj bernard? Samo zbog pacea? Znam na CAM-u koristiti i hernanesa. Dok na CM koristim ramiresa i paulinha a po potrebi i diega te mela. Stoperski par mi je luiz i silva a rezervni dante i miranda. Što god koristio sve mi je jednako dobro. Bočni su mi isti kao tvoji. Na golu koristim Jeffersona i Heltona i oba su sasvim ok. Nisam zbog njih još izgubio utakmicu..

Obojca su dobri na visokim loptama što je u ovoj fifi jako bitno pošto svi forsaju taj centaršut. Formacija je ista kao i tvoja. Pravo otkriće mi je diego costa. Lik je nevjerojatan.. Dok se costa odmara koristim na toj poziciji Jo-a ili pata. Na RW uz hulka koristim i lucasa a za LW nemam rezervno rješenje. I to ti je to... ove godine najbolje od brazilaca...

15 godina
FIFA 14

Probajte Osvaldada.. po meni najbolji lw lm od brazilaca. Williana nemogu smislit.. dva puta sam mu dao sansu.. al jednostavno nije to to

Trenutno koristim ovo i stvarno solidna ekipa do sad najbolje funkcioniraju :) Ovaj eriksen ima tako los sut da to nije normalno ali zato passing je nevjerojatan.. :)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 11:30 (Encyanix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice