FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.650.286
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 14
LexTHE Boxer kaže...

Ma gledam i nemogu nigdje naći,plz ako može neki link

U web appsu imaš desno gore gdje ti piše  "get more".. to stisneš, otvori ti se sljedeći ekran, izabereš koliko ćeš uzeti te kako platiti i to je to...

16 godina
FIFA 14

Ova fifa,ovi paketi,koja je to droga,kako se samo navučem...svaki put kažem neću više,ništa neću dobit...al ne,i danas svih 5 od 25 k potrošio,dobio čeha i 3x llorente,lukaku i zaneti...i da 4x zambrano,imal u jednom trenutku toliko igrača da počel slagat BPL,brazilce,bundesligu i sada talijane.

Jedva čekam nove takve ponude pa da opet sve spiskam,aj barem zarađujem igranjem i promoviranjem..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

jao preporodio sam se od kad imam ove talijane... 5 komada baja dobio a ima full napucane svabe... if lewandowski, if reus, if kroos, if aubameyang, if alaba, robben, svajni... valjda ono najbolje sto se moze iz svaba izvuc... dobijem gol u 23 minuti svojom greskom, alaba ubaci i ja budala povucem gljivu napred i moj se chielini odmakne od lewandowskog, ovaj se samo naklonio i glavom ugura loptu u mrezu... na poluvremenu sam vec mislio da je gotovo, al ipak u 63' kad je dizelka postigla radnu temperaturu, nije ju vise mogo zadrzat... di natale 1:1, saraf 2:1, hamsik 3:1 (tu se baja poceo silit i derat se ko nenormalan, nije htio krenut s centra itd itd...) candreva 4:1 i balo 5:1... nakon toga se cuo neki udarac i od onda ga vise nisam cuo da govori, pa pretpostavljam da su sluske stradale :D i da napomenem da smo 3,4,5 gol gledali replay... inace nisam takav al posto je lik cjelu tekmu gledo sve pokusaje, zaleđa, obrane i sve ostalo, pa onda jos i na poluvremenu, pustio sam mu da malo uziva :D

evo odma sljedeca tekma 3:0 na poluvremenu, baja izađe van... :D bas me zanima dokle ce ic tako dobro... i kako ovaj candreva cepa slobodnjake, ronaldo je mala beba za njega ;)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 3:22 (karlo666).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
karlo666 kaže...

jao preporodio sam se od kad imam ove talijane... 5 komada baja dobio a ima full napucane svabe... if lewandowski, if reus, if kroos, if aubameyang, if alaba, robben, svajni... valjda ono najbolje sto se moze iz svaba izvuc... dobijem gol u 23 minuti svojom greskom, alaba ubaci i ja budala povucem gljivu napred i moj se chielini odmakne od lewandowskog, ovaj se samo naklonio i glavom ugura loptu u mrezu... na poluvremenu sam vec mislio da je gotovo, al ipak u 63' kad je dizelka postigla radnu temperaturu, nije ju vise mogo zadrzat... di natale 1:1, saraf 2:1, hamsik 3:1 (tu se baja poceo silit i derat se ko nenormalan, nije htio krenut s centra itd itd...) candreva 4:1 i balo 5:1... nakon toga se cuo neki udarac i od onda ga vise nisam cuo da govori, pa pretpostavljam da su sluske stradale :D i da napomenem da smo 3,4,5 gol gledali replay... inace nisam takav al posto je lik cjelu tekmu gledo sve pokusaje, zaleđa, obrane i sve ostalo, pa onda jos i na poluvremenu, pustio sam mu da malo uziva :D

evo odma sljedeca tekma 3:0 na poluvremenu, baja izađe van... :D bas me zanima dokle ce ic tako dobro... i kako ovaj candreva cepa slobodnjake, ronaldo je mala beba za njega ;)

Sve ima svoj rok trajanja... neki dan s tim talijanima nisam mogao niti prazan gol pogoditi... to ti je kao i vrijeme danas oblačno već sutra sunčano...

15 godina
neaktivan
movie kaže...

Sve ima svoj rok trajanja... neki dan s tim talijanima nisam mogao niti prazan gol pogoditi... to ti je kao i vrijeme danas oblačno već sutra sunčano...

onda je mojim englezima rok bio isteko prije nego sam ih kupio... ni priblizno nisam ovako s njima mogo odigrat...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
11 godina
neaktivan
FIFA 14

Trebao bi nabaviti novi komp,a zanima me nakon što ga nabavim da li ću na njemu moći igrati fifu 14,tj. da li će to biti mogoće s obzirom da je ona skinuta na moj trenutni komp,ili samo instaliram origin na novi komp i ponovo sa origin acc skinem na novi komp.

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Naravno da ces moc, vezano je za origin account ne za komp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

pa ja to nemogu vjerovat 2 utakmice me spoji s lagerima i obje dvije mi pise da sam izgubio konekciju pri zavrsetku --__-- i naravno dnf na kraju

17 godina
karlo666 kaže...

onda je mojim englezima rok bio isteko prije nego sam ih kupio... ni priblizno nisam ovako s njima mogo odigrat...

Možda si uletio u onaj period kad je bilo oblačno?

13 godina
neaktivan
FIFA 14

napokon....

4 paketica po 7.5k i u trecem... hvala Karimu :D

1 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
CroChef kaže...

napokon....

4 paketica po 7.5k i u trecem... hvala Karimu :D

ajd u k :D ja sam sad u jednom dobio pata, lacinu traorea i helmesa xD

Origin ID: ManOfTheMatch141
14 godina
neaktivan
FIFA 14

Još uvijek se traži kvalitetna obrana (lb,cb,rb i gk) za iFVPA Croatia (pro clubs). Tražim iskusnije igrace, a sto se golmana tice treba mi jedan top golman.

Ovdje možete pratit sve, i prijaviti se: http://fifa-onlineliga.com.hr/Forums/index.php?/forum/92-ifvpa-croatia/

Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 17:00 (CroatianRacer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Sad cekamo IF Boatenga

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroChef kaže...

Sad cekamo IF Boatenga

kako sam ljubomoran na ovog reusa.hahahah
super momcad 

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo moje ekipe: http://www.futhead.com/14/squads/2352479/

Sto predlazete da zamijenim, koje da igrace dovedem, koje da izbacim?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
carmichael kaže...

probaj s dijamntijom umisto hernanesa

17 godina
carmichael kaže...

Ja bih zamijenio mjesta caceresu i zapati. Caceres će ti svojom brzinom prije i na vrijeme zatvoriti bok dok će zapata pošto je viši i čvršći lakše izaći na kraj s L1+trokut kombinacijama u sredini terena gdje obično takve lopte padaju i gdje se treba izboriti za poziciju i skočiti..  Probaj na RM Candrevu koji je po meni najbolji RM u ovogodišnjpj talijanskoj momčadi, tim više što je trenutno jako jeftin. Interesantno je da su ove godine talijani jako jeftini pa možeš puno toga isprobati. Meni su inaće neizostavljivi igrači u talijanskoj momčadi de rossi, marchisio, guarin te ibarbo a kad prikupši novca polako im dodaješ balotellia i di natalea..i miran si do nove fife..

Ja bih na tvom mjestu obvezatno zamijenio nainggolana de rossiem jer je de rossi jedan od najboljih CDM-ova u ovoj igri... i ne manje bitno, odličan u igri glavom a to je u ovoj fifi poželjno

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.11.2013 18:46 (movie).
13 godina
Vladitor kaže...
carmichael kaže...

probaj s dijamntijom umisto hernanesa

nikako, Hernanes puno bolji, 4* skill, 5* weak foot

13 godina
neaktivan

2 1 hvala 0
15 godina
v3cos kaže...

Zbog ovakvih i puno gorih stvari imam pauze po 3-4 dana od futa.. jednostavno to EA-ino trolanje nas najobicnijih igraca nije normalno.. EA+Igraci koji su djeca ili najveca govna od ljudi = Slom zivaca.. hvala bogu da mi je vec dosadio pomalo fut pa vise ne forcam puno tekmi ako mi nejde... nego odigram 2-3 ak nejde quit i to je to.. sjecam se jos fife 13 cijeli dan sam je igrao.. to je bilo psihicko zlostavljanje....

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
v3cos kaže...

Ja tu ništa ne vidim.  Otvara mi početnu stranicu fife?

13 godina
movie kaže...
v3cos kaže...

Ja tu ništa ne vidim.  Otvara mi početnu stranicu fife?

moraš se ponovo logirati u EA football club

17 godina
FIFA 14

Sad sam po prvi put igrao online divizije na PS3. Do sad sam igrao offline i online kupove jer ne mogu zbog posla. Dakle, infarkt. Pa ja imam najlošiju momčad ubjedljivo. Svaki lik s kojim sam igrao imao je neymara. Jedan i neymaara i messia, kompletnu barcu. I lik samo na kontre. Čisti bunker. Uz sve to, imam po nekoliko stativi i prečki a likovi mi uglavnom prodaju jednu kontru i gol.

Prošao sam diviziju ali osjećam se kao da sam kopao cijeli dan. No ako u div 10 likovi imaju ovakve momčadi, kaj mogu očekivati dalje?  Kažete na PC igraju ultra def.? Pa ja to nisam vidio na pc  kaj sam vidio sada ovdje u 7 tekmi što mi je trebalo da prijeđem diviziju. Strašno, a da ne govorim da ama baš svi gledaju svaku ponovljenu snimku šanse, prekršaja, zaleđa...čekaju maksimalno da bi ispucali gol aut ili baš svi nakon primljenog gola pauziraju igru i čekaju da prođe onih 35 sekundi? Ovo je bila ebena teretana.. blaženi PC

Moj PC  
1 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

i tako sam se ja lagano usetao u 4 diviziju... 6 pobjeda i 1 remi... s englezima sam se 5 sezonaa mucio u 5 diviziji... za sad sam prezadovoljan...

evo i majstora zasluznih za to...

hamsik

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/ng732/2014/video/176666652

i dinatale

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/profile/media#/fifa/football-club/profile/media/PC/ng732/2014/video/176666626

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

Moze pomoc oko ekipa ?

sto bi vi doradili u ove dvije ekipe?

hvala unaprijed.

Pozdrav,Ivan

BPL

http://www.futhead.com/14/squads/2379387/

SERIE A fali CAM i ST

http://www.futhead.com/14/squads/2379509/

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Garcia van, Ramires unutra... i to je to... 3-4-1-2 nece proci tako dobro, jer je R1 - trokut OP i ubit ce te netko sa 4-3-3..

Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Potrebna pomoc ako iko moze. Jutros sam upalio fifu i odigrao par tekmi seasonsa i sve je bilo u redu, kasnije oko podne upalim i pokrenem i nakon sto mi nadje protivnika udjem u arenu i vidim samo kursor igraca i sve ostalo crno, tekma pocinje isto tako , samo kursore vidim, terena nema nigdje. Guglao sam i trazio rjesenje ali bez uspjeha. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
httpsmaniac kaže...

Potrebna pomoc ako iko moze. Jutros sam upalio fifu i odigrao par tekmi seasonsa i sve je bilo u redu, kasnije oko podne upalim i pokrenem i nakon sto mi nadje protivnika udjem u arenu i vidim samo kursor igraca i sve ostalo crno, tekma pocinje isto tako , samo kursore vidim, terena nema nigdje. Guglao sam i trazio rjesenje ali bez uspjeha. 

Probaj na grafičkoj isključiti AA, AF i ostale pis+++ije pa probaj onda..

17 godina
SimeKZ kaže...

Garcia van, Ramires unutra... i to je to... 3-4-1-2 nece proci tako dobro, jer je R1 - trokut OP i ubit ce te netko sa 4-3-3..

Zašto garcia van? Lik je odličan, jak ko bik, dobar u igri glavom, sve što ti treba za jednog CDM-a?  Meni on uz tourea i fellainia obvezatan CDM u BPL momčadi..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice