FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.650.490
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
karlo666 kaže...

aj nek mi neko slozi talijane do 300k... kako misli da je najbolje... sa zamjenama... naravno zamjene ne moraju bit neke top...

http://www.futhead.com/14/squads/2291604/

Eo ovo samo ne znam da li ti se sviđa Pirlo jer ja volim imati jednog igraca koji ce mi biti playmaker a jedan koji je defanzivan.

U subuimas if Cuardadao e sad ne znam da li ti se vise sviđa Shaarawy ili ovaj brzinac.Desno imas Konka i Cuardada Razlog zasto je Konko je taj sto ima najbolje def statse i ima M/M workrate Cuardado sta reci 4 skills Brzina i pass dobar.Benatiin if ne znam kakav je ali mislim da je bolje od NIF koji me sluzio dobro.Chielliania nisam koristio ali kontam da je dobar je ima dobar pace def head i workrate.Handanovic je Bog na golu sva cuda skida sa wall CS.A Balo-Natale napad sta reci jedan brzi malo jedan brz ,a jak.

Sad cu ti CSove stavit na svakog igraca

Handanovic:Wall

Konko:Sentiel

Radu:Anchor

Benatia:Anchor

Chiellini:Sentiel

ES 92:Engine

Cuardado:Engine

De Rossi:Backbone

Pirlo:Powerhouse

Di Natale:Hunter

Balotelli:Hawk

Za zamjene nemam vremena sad smisljat CSove,kasnije cu :)

edit:

Rijesenje nasih problema :)

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put ned 10.11.2013 9:00 (drakula789).
11 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
matić_žu kaže...

Prošlo je puno puno paketića od tad, naravno da se sjećam (IF Cabella, Nasri, Isco) Al na kraju je Isco prodan, bolji je Modrić nekako :D
Šta bi sad dao da mi sjedne bar 1 IF igrač. Gledam Nephenteza, lik 4 IF igrača dobije šupak sretni :D

ja ću isto kupit najjeftinijeg modrića jer mi treba za hrvatsku :D još 4 igrača i imam hrvate :D a kupio mandžu za 1.7k :D sad idem vidit nephenteza :D

tesko je da ces ih skupit posto puno igraca nema u igrici,kao sto je kranjcar,strinić,vida,vukojević,šimunić...

11 godina
neaktivan
The_K kaže...
ManOfTheMatch141 kaže...

ja ću isto kupit najjeftinijeg modrića jer mi treba za hrvatsku :D još 4 igrača i imam hrvate :D a kupio mandžu za 1.7k :D sad idem vidit nephenteza :D

tesko je da ces ih skupit posto puno igraca nema u igrici,kao sto je kranjcar,strinić,vida,vukojević,šimunić...

pa kupit ću druge najjače :D msm samo još 4 zamjene mi trebaju

Origin ID: ManOfTheMatch141
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Netko samnom seasons 2 v 2?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

izašli paketi od 25k 12 karata najmanje 10 gold sa 3 rare a nije loše

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Bacanje coinsa... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

sada sam igro tekmu koju sam izgubio 4-3, pogodio sam 3 stative a moji branici nisu mogli oduzet loptu i ponasali su se retardirano. odem na od tog lika match history i vidim da je prije mene izgubio 4 utakmice zaredom. sigurno mu igra nije pomogla jer to je izmisljeno i toga nema jos od fife 11 i ja ne znam igrat, jel tako ? {#}

5 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
aswada kaže...

sada sam igro tekmu koju sam izgubio 4-3, pogodio sam 3 stative a moji branici nisu mogli oduzet loptu i ponasali su se retardirano. odem na od tog lika match history i vidim da je prije mene izgubio 4 utakmice zaredom. sigurno mu igra nije pomogla jer to je izmisljeno i toga nema jos od fife 11 i ja ne znam igrat, jel tako ? {#}

to je jos dobro,najgore je kada ti ne dopusti da igras,ukradem loptu i ne stignem ju dopdat vec je kod njega u nogama nazad,njegovi trce ko meci svi imaju dribling ko neymar,udarac ko ronaldo,a moji ko 11 slijepih invalida sa usporenim refleksima

15 godina
neaktivan
drakula789 kaže...
karlo666 kaže...

aj nek mi neko slozi talijane do 300k... kako misli da je najbolje... sa zamjenama... naravno zamjene ne moraju bit neke top...

Eo ovo samo ne znam da li ti se sviđa Pirlo jer ja volim imati jednog igraca koji ce mi biti playmaker a jedan koji je defanzivan.

U subuimas if Cuardadao e sad ne znam da li ti se vise sviđa Shaarawy ili ovaj brzinac.Desno imas Konka i Cuardada Razlog zasto je Konko je taj sto ima najbolje def statse i ima M/M workrate Cuardado sta reci 4 skills Brzina i pass dobar.Benatiin if ne znam kakav je ali mislim da je bolje od NIF koji me sluzio dobro.Chielliania nisam koristio ali kontam da je dobar je ima dobar pace def head i workrate.Handanovic je Bog na golu sva cuda skida sa wall CS.A Balo-Natale napad sta reci jedan brzi malo jedan brz ,a jak.

edit:

super, vecinu igraca vec imam... vidim da ste slicno slozili i ti i Encyanix, valjda su onda stvarno dobri... nego kako to da nitko teveza ne spominje? dobio sam ga u packu pa cu ga probat...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
16 godina
FIFA 14

bok ljudi,

koristim onaj xinput da bi prilagodio svoj kontroler za fifu... sve sam namjestio osim jednog...

kada uključim analog, mogu samo igrati tj kretati se na lijevi analog, a desni je za finte, no kada ga isključim mogu igrati na strelice, ali je problem sto onda ne radi desni analog...

problem je što se ja krećem na "strelice" a koristim desni analog za finte.... 

može neka pomoć ako netko zna... fala!

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
MujagaWudakhi kaže...

bok ljudi,

koristim onaj xinput da bi prilagodio svoj kontroler za fifu... sve sam namjestio osim jednog...

kada uključim analog, mogu samo igrati tj kretati se na lijevi analog, a desni je za finte, no kada ga isključim mogu igrati na strelice, ali je problem sto onda ne radi desni analog...

Moras otici u fifu u settings za jojstick i imat ces za namjestit sat oces za kretanje igraca.. zamjenis analog za gljivice i saveas.. i to je to

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

bok ljudi,

Makni xinput i x360ce.ini i odi u registry (run->regedit) i tamo nadi HKEY_CURRENT_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> i u tom folderu nadi di pise OEM_Name 

Sad umjesto imena gamepada napisi USB  Joystick (sa dva razmaka između USB i Joystick). Probaj onda jel radi, kontrole u igri nek budu Classic.

Ako ne radi ponovi postupak ali ovaj put umjesto USB  Joystick stavi Logitech Cordless Rumblepad 2

15 godina
DangerouS kaže...
MujagaWudakhi kaže...

bok ljudi,

Makni xinput i x360ce.ini i odi u registry (run->regedit) i tamo nadi HKEY_CURRENT_USER ->System->CurrentControlSet->Control->MediaProperties->PrivateProperties->Joystick->OEM-> i u tom folderu nadi di pise OEM_Name 

Sad umjesto imena gamepada napisi USB  Joystick (sa dva razmaka između USB i Joystick). Probaj onda jel radi, kontrole u igri nek budu Classic.

Ako ne radi ponovi postupak ali ovaj put umjesto USB  Joystick stavi Logitech Cordless Rumblepad 2

To je dio ako nezeli koristit xinput, tako sam i ja napravio.. al ono sto on trenutno zeli je da promjeni analog za strelice.

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
11 godina
neaktivan
FIFA 14

stvarno me krenilo u futu prvi sam put u drugoj diviziji i imam omjer 4-1-1 .prvo mi je cilj bio pokušat ostat u diviziji sa 7300 coinsa napravit nešto ali sam iznenađen te bi ako dobijem 3 od 4 utakmnice moga osvojit i diviziju.očekivao sam jače protivnike naišao sam jednog koji je imao sve silvere u timu.ali sreća u paketićima neće pa neće kupija sam ih oko 50 do sada i ništa više od 40k nisam dobia.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
DangerouS kaže...
MujagaWudakhi kaže...

bok ljudi,

To je dio ako nezeli koristit xinput, tako sam i ja napravio.. al ono sto on trenutno zeli je da promjeni analog za strelice.

Ne, njemu ne radi uopće gamepad kako treba, kad ga namjesti da kontrole rade kako trebaju onda mu je lako zamjeniti move player sa tactics u kontrolama.

16 godina
FIFA 14

znaci sada sam skuzio ovo sve sto ste napisali...

nisam znao da mogu zamijeniti tipke u settingsima unutar fife... oke to sam skuzio sad...

sada problem je slijedeci... kako je jedan gamepad od ps3 i radi preko ds3toola, te sam ga isto namjestio sa onim xinputom, ali mi sad unutar fife kada biram sides, prebaci kao da odjednom 2 kontrolera mičem ,lijevo ili desno... dakle jedan radi super, drugi se prikazuje unutar igre ko 2 gamepada... sve radi duplo dakle... 

MuWu
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 14

zanimljivo, ovo mi se prvi puta dogodilo... ide lob pas i ja drzim da buffon izleti i pokupi loptu, kad on nju rukom boksa van sesnaesterca, negdje na 18m... sreca dobio samo zuti karton...

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

znaci sada sam skuzio ovo sve sto ste napisali...

nisam znao da mogu zamijeniti tipke u settingsima unutar fife... oke to sam skuzio sad...

sada problem je slijedeci... kako je jedan gamepad od ps3 i radi preko ds3toola, te sam ga isto namjestio sa onim xinputom, ali mi sad unutar fife kada biram sides, prebaci kao da odjednom 2 kontrolera mičem ,lijevo ili desno... dakle jedan radi super, drugi se prikazuje unutar igre ko 2 gamepada... sve radi duplo dakle... 

ja sam to bio rijesavo prije ovako: otvoris x360ce.ini i unutar njega nađes AllowOnlyOneCopy=0 i promijenis u 1... kod mene je radilo :)

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Zašto na originsu nema više mogućnosti kupnje Fifa 14 pointsa?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
LexTHE Boxer kaže...

ima, samo u search upiši fifa 14 points :) ja sam u četvrtak kupio 1050, negredo najbolji..i super je, ima shot power 92 :D

16 godina
FIFA 14

Koje formacije koristite u FUTu?

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 14

divizija 2 osvojena 13k coinsa se sprema uzalud potrošit na packove

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
partwish kaže...

Koje formacije koristite u FUTu?

za BPL Team 4-2-2-2, a za hrvate 4-1-2-1-2 btw. dodaj me na origin :)

11 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

divizija 2 osvojena 13k coinsa se sprema uzalud potrošit na packove

vidiš, ja dvaput ispo iz 5. u 6. jer me mora konstantno spajat sa lagerima {#} sad ću osvojit 6. i onda dalje ćemo vidit

13 godina
neaktivan
karlo666 kaže...
drakula789 kaže...
karlo666 kaže...

edit:

super, vecinu igraca vec imam... vidim da ste slicno slozili i ti i Encyanix, valjda su onda stvarno dobri... nego kako to da nitko teveza ne spominje? dobio sam ga u packu pa cu ga probat...

Onda zamjeni na 4411 i stavi balu i spicu a teveza na cf

11 godina
neaktivan
FIFA 14

dobijem vidala u packu stavia sam ga za 17k start price valjda će bit nešto

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
karlo666 kaže...
drakula789 kaže...
karlo666 kaže...

edit:

ne košta puno pa probaj Muriela sa finisher chem stylom....damn, šut raazvaljulje

14 godina
neaktivan
ManOfTheMatch141 kaže...
LexTHE Boxer kaže...

ima, samo u search upiši fifa 14 points :) ja sam u četvrtak kupio 1050, negredo najbolji..i super je, ima shot power 92 :D

Upisao sam search i dostupni su samo za fifu 13,a za fifu 14 ih više nema u ponudi.

17 godina
LexTHE Boxer kaže...

Upisao sam search i dostupni su samo za fifu 13,a za fifu 14 ih više nema u ponudi.

Pa možeš ih kupiti iz web appsa...

14 godina
neaktivan
FIFA 14

Ma gledam i nemogu nigdje naći,plz ako može neki link

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice