FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.658.079
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 14

Pa napisi kako te tocno prevario ? Sta ti je uzeo a ti nisi dobio ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 14
SimeKZ kaže...

Pa napisi kako te tocno prevario ? Sta ti je uzeo a ti nisi dobio ?

Ljudi se obično varaju za novce no ne želim sad temu pretvoriti u nešto sasvim deseto. Nisam jedini kojem je uzeo novce a da nije posalo ono za što su poslani novci. Jedan post je sasvim dovoljan kako bih skrenio pozornost forumaša da ne nasjedaju na ovu lopinu a u poruci sam ti malo detaljnije objasnio cijeli slučaj... naravno koga god interesira, kako sam rekao, neka mi se obrati putem poruke da ne gušimo temu. U svakom slučaju cijela stvar je prijavljena na više adresa i ako ništa bar mu neće biti ugodna vožnja iz Švicarske do Bosne kroz Hrvatsku...

12 godina
neaktivan

dobro da si mu reko, sad može mirno preko Srbije :D

možda griješim ali čisto sumnjam da ste kupovali legalne stvari kod njega pa mi to zvuči ko kad narkoman policiji prijavljuje dilera da mu je prodo prašak za pecivo... ko s vragom tikve sadi...

14 godina
FIFA 14

Tak i meni zvuči. Taj lik objavljuje ovdje da koristi autobuyere i tko zna kakve cheatove od kad je igra izašla te da prodaje coinse, pa ne vjerujem da ste od njega kupovali npr paradajz koji čovjek uzgaja u vrtu. Malo pameti u glavu dečki. Updateajte brain.exe i neće vam se događati takve stvari.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina
jovial kaže...

možda griješim ali čisto sumnjam da ste kupovali legalne stvari kod njega pa mi to zvuči ko kad narkoman policiji prijavljuje dilera da mu je prodo prašak za pecivo... ko s vragom tikve sadi...

Pa ako mu je usput preko srbije putovati iz švice, sve pet... ja zadovoljan. Nisam narkoman niti ti se žalim zbog praška za pecivo već ti samo iznosim svoja iskustva da ne bi još nekoga zahebao. Već sam rekao da mi se ebe za te novce no stvar je principa jer mrzim prevarante i sitne lopove... samo ću si zbog toga dati truda, ne zbog novca jer nije vrijedan spomena..

12 godina
neaktivan
movie kaže...
jovial kaže...

Pa ako mu je usput preko srbije putovati iz švice, sve pet... ja zadovoljan. Nisam narkoman niti ti se žalim zbog praška za pecivo već ti samo iznosim svoja iskustva da ne bi još nekoga zahebao. Već sam rekao da mi se ebe za te novce no stvar je principa jer mrzim prevarante i sitne lopove... samo ću si zbog toga dati truda, ne zbog novca jer nije vrijedan spomena..

kužim ja tvoj plemeniti motiv da upozoris ostale i svaka cast na tome. ali ne bi bilo lose da se plemenitim principima vodis prije nego sta krenes surađivati sa ne plemenitim forumasima. cini mi se da te fifa tolko zela da se dobrim vodis tek kad se opeces. prvo ban na oriđinu, pa sad ovaj muljator iz bihaća... šta je sljedeće? 

17 godina
jovial kaže...

kužim ja tvoj plemeniti motiv da upozoris ostale i svaka cast na tome. ali ne bi bilo lose da se plemenitim principima vodis prije nego sta krenes surađivati sa ne plemenitim forumasima. cini mi se da te fifa tolko zela da se dobrim vodis tek kad se opeces. prvo ban na oriđinu, pa sad ovaj muljator iz bihaća... šta je sljedeće? 

Ne znam, vidjet ćemo...ali da me igra zela tu si potpuno u pravu...

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 14:17 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 14

ja sam trgovao sa apitovom232 i sve je bilo uredu coinsi su uredno stigli

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.11.2013 17:08 (Vladitor).
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina
Vladitor kaže...

Da, sve do jednog dana... prvo ti pokloni 100k, potom ti proda nešto coinsa a onda ponudi nešto masno jer mu hitno trebaju novci. Dečko je profić i dobro može procijeniti kada i što... I ja sam isto to što ti pričaš rekao tipu kojeg je pokrao da je lik u redu i da može s njim trgovati bez problema...

13 godina
FIFA 14

Ja i dalje tvrdim da si ti movie nesto zezno... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

Jbt kako bi bilo super da Movieu opet banaju account zbog kupnje coinsa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
4 5 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ja i dalje tvrdim da si ti movie nesto zezno... 

Da, što sam mu poslao paysafe bon. No sad čekam povrat informacije od paysafe pa ćemo točno znati tko je i gdje potrošio bon... IP adrese ne lažu..

13 godina
neaktivan
FIFA 14

Imam jedan problem!

Kad otvorim Fifu 14 mi dođe na onaj početni screen gdje je Messi i nejde dalje.Prije sam ju normalno igrao a sad ne želi.Otkad sam instalirao Windows 8 mi se javio taj problem.Igra je normalno originalna.

Znate možda što treba napraviti?

O le le, O la la, Ser del Barca es, el millor que hi ha
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 14

izvučel ko kakvog IF-a ovaj tjedan?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
desarun kaže...

izvučel ko kakvog IF-a ovaj tjedan?

ja ne, al sam izvuko negreda, 2 lukakua, bonuccija, walcotta i evru od boljih

Origin ID: ManOfTheMatch141
14 godina
Vladitor kaže...

Znam, puno forumasa je trgovalo sa njim (čak i oni koji se hvale da su sve sami zaradili) , pričao sam jedno 2 sata sa njim i stvarno sam mislio da mu mogu vjerovat.. i nakon sta sam mu poslao paysafecard kod obrisao me sa skypa i origina.. 

Moja greška šta vjerujem ljudima..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
Bruno_K!ng kaže...

Imam jedan problem!

Kad otvorim Fifu 14 mi dođe na onaj početni screen gdje je Messi i nejde dalje.Prije sam ju normalno igrao a sad ne želi.Otkad sam instalirao Windows 8 mi se javio taj problem.Igra je normalno originalna.

Znate možda što treba napraviti?

znaš uzrok prijatelju.

13 godina
neaktivan
http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
12 godina
neaktivan
FIFA 14

E ovako da se i ja javim, ti ocigledno nisi cuo za socks 4/5, ako te zanima moja ip dacu ti je i jos bolje nesto Alen Ibrahimovic Nova cetvrt 54 77000 Bihac. ma da mislim da nije potrebno da ti dajem ip i onako BH telekom mjenja redovno, drugo ti bi sad trebo da ides na policiju da zato sto javno moje ime i prezime daje, eto sreca tvoja pa nije pravo, jos nesto ti covjek nisi normalan pored ovoliko kriminala i neka ce policija zbog pacenika od 45 godina koji kupuje coinse u igri stavit u zatvor ili nesto smijesan si zaista, a drugo nemoj da lazes sto si kupio to si dobio 100k dzabe pa si kupio 400k pa poslje toga 1.1m, i sta sad nemas para ili nesto opet pa da lajes ti i kico, nadam se da si zadovoljan nadji kakav jorgan i pokrij se po glavi kako te nije sramota ma, al zbog tvoji coinsa cuo sam da ce SIPA u Bosni CIA FBI organizirati potragu a bolida majko moja svaka ti cast, i sad mi je zao sto te nisam prevario za zadnju trasakciju.

3 2 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam informacije da Horacijo osobno leti iz miamia da  radi na ovom slucaju.

12 godina
neaktivan
Lignja8 kaže...

imam informacije da Horacijo osobno leti iz miamia da  radi na ovom slucaju.

Hahahah jesi kralj, smjesan lik bas sad kucam Alen Hrnjica ispada da ima 4 lika u Bihacu, i cak jedan ima leukemiju traze mu donacije, cuj kralja znaci ja to zivim u Svicarskoj i tebe varam za 50 eura hahahah koja kraljina, a ovo za policiju je previse a pogotovo sto ce on i kico otici na EA sports prijaviti da su kupovali coinse i da nisu dobili koliko su trebali ahahahah bravo bravo.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jos sam zaboravio vas dosta zna ovde da sam vam prodavo coinse, znaci vecina je uzela coinse od mene ne za pare, nego za kljuceve od igrica jer ja tu paysafecard ne mogu isplatiti.

Movie 3 puta kupovo od mene ukupno 2 miliona

Kico 4 puta kupovao ukupno 3 miliona

Ovaj momak sto je naveo on je uzeo 120k

Ostale necu imenovati 4 autobuyera sam prodao ovde licence od 30 dana.

i jos vas 7 je kupilo oko 6 miliona.

I jedina pravo prodavanje je bilo Cristian Ronalda prodao sam za 100 eura, taj momak zivi u zagrebu i duze je clan ovoga foruma, on je jedini dobio unapred jer mi je slao pare preko western uniona na moje ime, ako on zeli neka se javi moze ti i on dati moje informacije a dao sam ti ja.

A ovo sto rade ova dvojica, i sad ce iskupiti jos ljudi sigurno, mozda iz mrznje sto koristim svakakve vrste programa da dodjem do coinsa, ili zasto ja ne znam uglavnom to sto radite ja necu pasti, rekao sam ti vec prebaceni coinsi nikad ne koristim isti ip jer placam pretplatu za VPN, i ja ovde nisam nikoga prevario, al uglavnom neka meni banuju dva acc nije problem coinsi su prebaceni al i vi idete samnom svi jer ste kupovali coinse od mene, a ja cu sebe zastiti a vi gledajte i pa i ove ostale da shebete da svi banove dobiju.

P.S na ovoji slici se moze da vidi tvoja zadnja kupovina, eto ti kao dokaz za EA sports da dokazes da si kupovao coinse, naravno uredno si ih dobio, posalji im to da ih uvjeris, samo nemoj sad mislit da sam ja Dragan Dzajic jer i to mi je cool ime koristim i to hheheheh.

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 6:52 (alenka).

1 0 hvala 0
13 godina
alenka kaže...

Jos sam zaboravio vas dosta zna ovde da sam vam prodavo coinse, znaci vecina je uzela coinse od mene ne za pare, nego za kljuceve od igrica jer ja tu paysafecard ne mogu isplatiti.

Movie 3 puta kupovo od mene ukupno 2 miliona

Kico 4 puta kupovao ukupno 3 miliona

Ovaj momak sto je naveo on je uzeo 120k

Damn {#}

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Evo ako te bas zanima balanc moj trenutni, i meni nije stalno da ja tebe shebem za par miliona, a ja znam tacno sta zelis i znaj, i nakon ovoga ja cu prodavati coinse kao do sada.

4 0 hvala 0
13 godina

pitao ja alenku pošto milijun coinsa i dobio Yaya Toure besplatno {#} tnxxx {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 7:59 (BoobZ).
12 godina
neaktivan
FIFA 14

NP uzivaj i svi ovde sa foruma kolko god vas ima, javite se meni na privat imate besplatno igraca jednog, bice kako kome al ni jedan igrac nece biti ispod 50k a icu max do 300k, posto sam prevario ovu dvojicu kaze on trojicu, sad sve to vama dajem besplatno.

4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

FIFE mi, vi niste normalni...Svi skupa sa ovim dilerom. Ili preprodajete nakon sto kupite coinse od ovog alenka, ili vas žuljaju euri, ili nesto trece, da sada nepisem...Covjeku se pocene gaditi FUT, kada vidim sta radite.

The King of Old Trafford
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 8:08 (KODAK17).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
alenka kaže...

NP uzivaj i svi ovde sa foruma kolko god vas ima, javite se meni na privat imate besplatno igraca jednog, bice kako kome al ni jedan igrac nece biti ispod 50k a icu max do 300k, posto sam prevario ovu dvojicu kaze on trojicu, sad sve to vama dajem besplatno.

daj meni dva dobra napadaca za spanjolsku ligu, pisi na movia {#}

[19xx]C3c1l
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice