FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.659.107
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 14
Ma gdje su na PC-u cijene niže? Pričaš gluposti.
13 godina
neaktivan
DangerouS kaže...
diskot kaže...
KiCo77 kaže...
diskot kaže...

Evo da te usrecim kico, nista specialno al eto dobro je opet.

Ma ne nasjedam vise, odvikavam se od paketica :P

Kao da su namjestili da se sa fifa pointsima nis ne dobiva..

Sa igrom neces postici nista, znaci treba mjeseci i mjeseci da bi uspio napravit neku solidnu ekipu, jedino ako si na ps3 tamo je bolje i lakse, ovde je katastrofa na pc, ja iskreno neznam sto otvaram bilo kojg igraca da dobijem tog prodo bi ga otvaro pakete i opet nista al eto jace je od mene, al i to je jedina opcija za dobit jednog milionskog.

Pa lakše je na PCu složiti solidan team samo igranjem mečeva, jer su cijene niže...

wooot?

na pc-u je lakše trejdanje

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 2:15 (bjong).
11 godina
protjeran
FIFA 14

Ovako decki ja inace citam dosta foruma, i tamo gdje su citeri i posteni igraci, otiso sam tamo gdje je ovaj autobuyer sto je valjda popularan, iskreno da imam para kupio bi i ja sebi samo 4 eura dnevno mi je preskupo, nemam toliko da im dajem.

Eh sad  pogledajte na slici, i prico sam sa nekim sto koriste autobuyer, znaci oni kupuju igrace i automacki radi bot update cjena, i sad ih neko poco da zahebava, kupi jednog igraca sve kartice i onda stavi cjenu tom igracu da kosta milion coinsa, recimo ako se odluci neko od vas da kupi sve kartice Klose, npr 1.2k nece biti vise od  cisto sumnjam da moze dnevno biti vise od 100 igraca  istog tipa na transferu pogotovo oval shiny Klose primjer samo, i onda promjenes i onda stavis cjenu 500k svim igracima i stavis na transfer, i njihov price checker ce update cjenu i ako je 50 Klose igraca po 500k a neka bude ih jos 50 po 1k ili neznam on ce se naci tu negdje izmedju pa ice makar po 200k, i sad ko god ima Klose na listi kupice ga za od 100 do 500k, max jedan autobuyer moze pet igraca kupiti istog tipa, eto ja cu pokusati ovo uraditi sa jednim igracom i mogli bi i vi, juce su dosta miliona izgubili a uvjek tako im se desava evo samo jedan primjer sto se zale na support forumu od bota.

P.S samo ako se odlucite na ovo, stavite ime igraca kojega ce te koristit da nebi svi uzimali istog.

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 8:59 (diskot).

0 4 hvala 0
16 godina
diskot kaže...

Ovako decki ja inace citam dosta foruma, i tamo gdje su citeri i posteni igraci, otiso sam tamo gdje je ovaj autobuyer sto je valjda popularan, iskreno da imam para kupio bi i ja sebi samo 4 eura dnevno mi je preskupo, nemam toliko da im dajem.

Eh sad  pogledajte na slici, i prico sam sa nekim sto koriste autobuyer, znaci oni kupuju igrace i automacki radi bot update cjena, i sad ih neko poco da zahebava, kupi jednog igraca sve kartice i onda stavi cjenu tom igracu da kosta milion coinsa, recimo ako se odluci neko od vas da kupi sve kartice Klose, npr 1.2k nece biti vise od  cisto sumnjam da moze dnevno biti vise od 100 igraca  istog tipa na transferu pogotovo oval shiny Klose primjer samo, i onda promjenes i onda stavis cjenu 500k svim igracima i stavis na transfer, i njihov price checker ce update cjenu i ako je 50 Klose igraca po 500k a neka bude ih jos 50 po 1k ili neznam on ce se naci tu negdje izmedju pa ice makar po 200k, i sad ko god ima Klose na listi kupice ga za od 100 do 500k, max jedan autobuyer moze pet igraca kupiti istog tipa, eto ja cu pokusati ovo uraditi sa jednim igracom i mogli bi i vi, juce su dosta miliona izgubili a uvjek tako im se desava evo samo jedan primjer sto se zale na support forumu od bota.

P.S samo ako se odlucite na ovo, stavite ime igraca kojega ce te koristit da nebi svi uzimali istog.

Ja to sigurno neću raditi, ja ručno tražim igrače koji su malo jeftiniji da ih probam prodati malo skuplje na buy now i za sada ide. Ne zarađujem puno, ali ok je i sasvim sam zadovoljan sa svojom ekipom bez skupih igrača. Ako ikad skupim dovoljno coinsa da kupim Reusa, riberya ili Robbena, možda ih i kupim... Ovako sam zadovoljan sa Mandžom, Perišićem, Subotićem, Van de Vaartom, Draxlerom... To što ti pokušavaš raditi je varanje i koliko god da se trudio opravdati to sa svojom spikom "i drugi to rade" i dalje je varanje i bit ćeš u istom košu sa smećem koje to radi. Ali mene fascinira kako je nekome to zanimljivo, uvijek se traži najlakši put, uvijek je problem potrudit se i napraviti nešto na pošten način... Ma džabe ja pričam, ionako mi je najslađe zabijati golove Neureu, Casillasu i ekipi...

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
11 godina
protjeran
FIFA 14

De ti meni objasni kako je varanje, kupiti 100 isti igraca i staviti cjenu da prodajes ih za milion, na osnovu cegam ja varam, sto ce autobuyeri od cheater kupiti od mene jel to?

0 0 hvala 0
16 godina
diskot kaže...

De ti meni objasni kako je varanje, kupiti 100 isti igraca i staviti cjenu da prodajes ih za milion, na osnovu cegam ja varam, sto ce autobuyeri od cheater kupiti od mene jel to?

Rekao si da bi i ti to radio ali da ti je ouno 4€.

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
11 godina
protjeran

To sto bi ja kupio autobuyer je moja licna stvar, al to nije poenta prica, nego poenta je da na legalan normalan nacin zaradis bez ikakvi botova icega, svojom rukom kupujes dizes cjene i prodas, eto vrlo jednostavno i posteno, bez potrebe tvoja reakcija nemam pojma sto si takav.

17 godina
neaktivan
FIFA 14

dobra ideja, hvala sto si podjelio s nama. još samo trebamo skupit coinsa da mozemo to ostvarit :D

0 1 hvala 1
11 godina
protjeran

Ja sam evo ulozio 100k nisam mogo sve na transfer, pa sam kupovo za 1.6k a radio quick sell, sad dali ovo moze uspjeti javicu vam kroz 24h dali sam spusio ili sam uspio.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

moze mi netko napisati misljenje o willianu i kako ga koristiti,jer ja sam mu vec par puta dao priliku i jednostavno mi ne igra kako bi trebao igrat za tu cijenu,mozda radim nes krivo

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Mic_zap kaže...

moze mi netko napisati misljenje o willianu i kako ga koristiti,jer ja sam mu vec par puta dao priliku i jednostavno mi ne igra kako bi trebao igrat za tu cijenu,mozda radim nes krivo

Nisam ga probao, al zale se ljudi da ne vredi ti para, i da nije dobar sad mozda nekom i jeste.

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Jeb.. mater i hapy uri i jambo packovima, od pet paketića najskuplji mi je Negredo, koliko samo vremena i truda za skupit coinse i onda ih spičim ovako glupo, i uvijek kažem nikad više. A ja budala opet.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Al stvarno,pace mu sigurno nije 88 kak je na kartici nego je vise kao 84 a dribling je poput 85,a udarac mu je nekada kao da ima 85 a nekada kao da ima 65,stvarno cudna kartica

17 godina
neaktivan
FIFA 14

dobar je Willian u mene bio, udri R1(brzo trcanje) i samo zabij se prema golu, nezaustavljiv je.. al mora se i pronac u odgovarajucoj formaciji.

0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Opet vi s tim autobuyerima, samo si uništavate smisao igre. Igrajte, zaradjujte, preživljavajte, zabavljajte se itd itd itd. Ja sam to već rekao nekoliko puta i reci cu opet, ne vidim apsolutno nikakve koristi od toga da mi nešto ili netko omogući da odjednom imam 500k coinsa, i šta onda? 

Nit si ti to zaradio, nit si sam nešto napravio. Ja neznam kako je vama, ali ja nebi mogao igrati kad bi znao da sam varao i da sam sam uništavao market, i da to sve što sam postigao nisam postigao jer sam sposoban, jer sam sretan s packovima, ili u krajnjem slučaju potrošio na FP sa satima svog života koje sam pošteno odradio. 

Tko voli nek izvoli, uživajte sa svojim tisućama i najboljim igračima koje vi nikako niste zaradili. btw, i sa svime što sam dobio u packovima i tradeanjem ovo su i dalje moje momčadi od kojih je svaka sudjelovala u jednom od osvajanja div1 i nekako sam puno ponosniji i sretniji kad znam da sam ih JA zaradio i skupio :)

3 0 hvala 0
13 godina
Ma ja bi htio da kupe te coinse i da pokupe ban, da se maknu iz teme jer su dosadni ko proljev sta nista nemaju.

Sad sam sprasii 75k coinsa na pakete i dobio dosta solidne igrace, ne mogu pokazat jer sam na mobu, nije mi zao, znam da cu ih opet nalupat igrom i tradeom a contractima i fitnessom sam oboruzan do kraja igre valjda.
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Ma ja bi htio da kupe te coinse i da pokupe ban, da se maknu iz teme jer su dosadni ko proljev sta nista nemaju.

Sad sam sprasii 75k coinsa na pakete i dobio dosta solidne igrace, ne mogu pokazat jer sam na mobu, nije mi zao, znam da cu ih opet nalupat igrom i tradeom a contractima i fitnessom sam oboruzan do kraja igre valjda.

potrosio i ja 75k i katastrofa, dva jumbo packa ni jedan igrac preko 76...

spasio me jedan 7.5 pack i Walcott :(

12 godina
neaktivan

evo sad je imao 2 utakmice dobre,sad ce mi vjerojatno imat 2 lose,dal mozes pokazat koji tim koristis sa njime jer imam osjecaj da on i diego costa zajedno ne funkcioniraju

14 godina
FIFA 14

A omg kako je u tjedan dana cijena Aubameyangu pala sa 30k na 15k -.-"

Kupio sam bundesligu da vidim kako mi sa njima ide, neide, i sad gubim 50% ako idem prodat :S

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Nadam se IF Mandzi ovaj tjedan

1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
CroChef kaže...

Nadam se IF Mandzi ovaj tjedan

ma higuani dao dva penala, neka do kraja dadne jos jedan gol bice on suarez, a ima jos tekmi moze jos neko 3 komada i nece biti ebga.

13 godina
antiljano27 kaže...

Opet vi s tim autobuyerima, samo si uništavate smisao igre. Igrajte, zaradjujte, preživljavajte, zabavljajte se itd itd itd. Ja sam to već rekao nekoliko puta i reci cu opet, ne vidim apsolutno nikakve koristi od toga da mi nešto ili netko omogući da odjednom imam 500k coinsa, i šta onda? 

Nit si ti to zaradio, nit si sam nešto napravio. Ja neznam kako je vama, ali ja nebi mogao igrati kad bi znao da sam varao i da sam sam uništavao market, i da to sve što sam postigao nisam postigao jer sam sposoban, jer sam sretan s packovima, ili u krajnjem slučaju potrošio na FP sa satima svog života koje sam pošteno odradio. 

Tko voli nek izvoli, uživajte sa svojim tisućama i najboljim igračima koje vi nikako niste zaradili. btw, i sa svime što sam dobio u packovima i tradeanjem ovo su i dalje moje momčadi od kojih je svaka sudjelovala u jednom od osvajanja div1 i nekako sam puno ponosniji i sretniji kad znam da sam ih JA zaradio i skupio :)

nije bitna ekipa, uvijek LB+Y pobjeđuje {#}. možeš imati najveće smeće od ekipe, ako znaš abjuzati greške u kodu igre pobjedit ćeš.

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

nije bitna ekipa, uvijek LB+Y pobjeđuje {#}. možeš imati najveće smeće od ekipe, ako znaš abjuzati greške u kodu igre pobjedit ćeš.

Ja zovem svakog tko igra lb+y neka i dođe i vidjet ces kakvu ce porciju dobit :) 

I nikako se ne slažem sa tobom, ekipa je jako jako bitna, i sve ovo što sam složio ima svoje kako i zašto. Ja samo čekam debile sa lb+y i onda sam mirniji. 

13 godina
antiljano27 kaže...
BoobZ kaže...

Ja zovem svakog tko igra lb+y neka i dođe i vidjet ces kakvu ce porciju dobit :) 

I nikako se ne slažem sa tobom, ekipa je jako jako bitna, i sve ovo što sam složio ima svoje kako i zašto. Ja samo čekam debile sa lb+y i onda sam mirniji. 

jedno su debili koji neznaju, ja npr neznam jer to rijetko kad koristim, neki su usavršili jer jedino tako daju gol, jedna ili dvije će proć od 50...

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

jedno su debili koji neznaju, ja npr neznam jer to rijetko kad koristim, neki su usavršili jer jedino tako daju gol, jedna ili dvije će proć od 50...

Iskreno, u diviziji 1 nema baš puno ekipa koja nezna igrat. I ako negdje ima abusera, to ih ima u diviziji 1, ja ne pričam o ovim nižim divizijama di ima svakakvih njubera. 

Tako da svi sa kojima se susrećem su poprilično dobri i usavršeni sa svojim lb+y, abuseanjem crossa, abusanjem full pressinga, abuseanjem povlačenja napadača u obranu itd itd itd. 

13 godina
antiljano27 kaže...
BoobZ kaže...

Iskreno, u diviziji 1 nema baš puno ekipa koja nezna igrat. I ako negdje ima abusera, to ih ima u diviziji 1, ja ne pričam o ovim nižim divizijama di ima svakakvih njubera. 

Tako da svi sa kojima se susrećem su poprilično dobri i usavršeni sa svojim lb+y, abuseanjem crossa, abusanjem full pressinga, abuseanjem povlačenja napadača u obranu itd itd itd. 

Game of Abuses, special dlc: ultra defend, your life depends on it {#}

12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...

Kupio sam bundesligu da vidim kako mi sa njima ide, neide, i sad gubim 50% ako idem prodat :S

nadam se da će još više pasti cijena bio bi mi dobra zamjena za dioufa

15 godina
Mic_zap kaže...

Lik je stvarno los.. nevrijedi ni 5k coinsa iskreno.. ja ti totalno preporucam assaidia sa engine stylom.. to je stvarno extra igrac po meni najbolji LW/LM s tim da nisam probao hazarda ali mislim da nije nesto iskreno.

antiljano27 kaže...
BoobZ kaže...

Upravo to, ja uvjek gradim ekipu od obrane ona mi je najbitnija i stvarno ogbonna i luiz rade svoj posao kako treba ali kad ti fifa neda radit ce nemoguce greske.. (mozda meni padne koncetracija ali jos dodatno fifa pomogne tome...) Igro sam sa dosta vas s foruma 1v1 dosta vas sam dobio dosta nas je bilo slicnih i par njih koji su bili tu negdje al ipak bolji priznajem.. i onda kad pogledam ko mene pobjedjuje u div 3-2 to je katastrofa.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
KiCo77 kaže...

zato ja igram sa ekipom vrijednom 10k :D dobru ću pravu ekipu sastavit kad bude TOTY

15 godina
BoobZ kaže...
KiCo77 kaže...

zato ja igram sa ekipom vrijednom 10k :D dobru ću pravu ekipu sastavit kad bude TOTY

Ma ekipe od 50-100k max su najbolje... (kad se skupe pare ak se nema) treba pametno slozit momcad i odlicno ce igrati... ja volim kad dobijem ove sa ronaldom messiem itd.. njihov cijeli tim je sastavljen od napadackih igraca.. u to se meni npr ubraja dani alves.. znaci ja tog tipa nikad nebi stavio u svoj tim.. ( M/M Workrate ftw za  LB I RB :D)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.10.2013 15:14 (Encyanix).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice