ja upravo dobio crnog Hazarda... kaj mislite kolko love da tražim za njega... obični je oko 400k... dok su crni iznad 2000k
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ja upravo dobio crnog Hazarda... kaj mislite kolko love da tražim za njega... obični je oko 400k... dok su crni iznad 2000k
kolko vidim, stavlljaju ga za 2 i pol milijuna minimalno...svaka čast na sreći :D
prodao reusa, lewandowskog i schwayna... i prvih 5 paketica dobio hazarda... pošto igram s englezima možda ga i ostavim :)
dobio sam dosta onih drugih crnih... rossia i nekog golmana... al nitko ih ne kupuje... pa ih prodao za 10k
prodao reusa, lewandowskog i schwayna... i prvih 5 paketica dobio hazarda... pošto igram s englezima možda ga i ostavim :)
dobio sam dosta onih drugih crnih... rossia i nekog golmana... al nitko ih ne kupuje... pa ih prodao za 10k
aj me dodaj na origin i dal ćeš mi ga posudit malo?? :D
blago se vama
meni se čini da ću dobit infarkt od futa... uvijek u seasonsima prvu dobijem i onda min. 3 izgubim di je tu logika??
meni se čini da ću dobit infarkt od futa... uvijek u seasonsima prvu dobijem i onda min. 3 izgubim di je tu logika??
U tvom igranju...
U tvom igranju...
a vjerojatno...
Eto Mandze if bice ubica auuuu
Bolje da ne govorim kolko sam para bacio na fifa pointse i najbolji mi je bio di maria, a ovi novopridosli se obogatili tako brzo ("crni" = IF btw)
Ah, sreća :(
IF Mandžo s 90 heading
IF Mandžo s 90 heading
Cisto sumnjam da će dobit IF, Suarez zabio tri komada, a Mandzo zabio dva glavom. Prosli tjedan Srna utrpao 2 komada kao RB i nije dobio IF.
Slabo igram FIFU otkad je izašla pa sam kupio uz IF Rakitića i IF Campagnara prvi tjedan. Platio ga kojih 25k, danas otišao za finu lovicu, Raketa kupljen za 27k otišao za 55k. Praktički bez ikakvog trejdanja oko 100k profita :)
http://gyazo.com/553add64b126d1303c90d8052e6cb8c2.png
Ovdje je puno skuplje,pise da je najsigurnije za kupovinu http://www.utcointraders.com/collections/fifa-14-coins-pc
A kaj si očekivao da će napisati da nije sigurno i da ne kupuješ? Trenutno jedina sigurna kupovina coinsa je ona između samih igrača...
Bome ovaj ronaldinho je zvijer puno puno bolje izdanje nego u fifi 13 :) dok onaj IF Jo je katastrofa.. tj nije tako los ali ni malo nije slican svojim statsima... moram probati normalnog vjerojanto je bolji... kao i obicno..
i ja sam novopridosli u futu, al neam srece u packovima :D sta znaci IF, tj. od cega je to skracenica??

i ja sam novopridosli u futu, al neam srece u packovima :D sta znaci IF, tj. od cega je to skracenica??
In form
EDIT: Da danas nisam otisao na forum bio bih bogatiji za 15k. Svaki put kad vidim vase ulove odlucim otvorit pack i pojedem govno.
In form
EDIT: Da danas nisam otisao na forum bio bih bogatiji za 15k. Svaki put kad vidim vase ulove odlucim otvorit pack i pojedem govno.
pa odi na forum, al se suzdrzi od otvaranja packova :D ja isto ne mogu, al ne dobijem bas lose na svu srecu :D

Evo da te usrecim kico, nista specialno al eto dobro je opet.
ma neee, nista specijalno :D ako nije specijalno, daj ga meni :D

ma neee, nista specijalno :D ako nije specijalno, daj ga meni :D
Ti se manofthematch samo bunis kako nemas para i tako to, a odigro si ukupno 4 sezone, a ja sam cak 30 sezona odigro sto mi je dalo oko 300k zarade, igraj utakmice i bice para ehehhe.
Ti se manofthematch samo bunis kako nemas para i tako to, a odigro si ukupno 4 sezone, a ja sam cak 30 sezona odigro sto mi je dalo oko 300k zarade, igraj utakmice i bice para ehehhe.
a poceo danas malo aktivnije seasonse pa ce bit nesto valjda hehe

Ma ne nasjedam vise, odvikavam se od paketica :P
Kao da su namjestili da se sa fifa pointsima nis ne dobiva..
Sa igrom neces postici nista, znaci treba mjeseci i mjeseci da bi uspio napravit neku solidnu ekipu, jedino ako si na ps3 tamo je bolje i lakse, ovde je katastrofa na pc, ja iskreno neznam sto otvaram bilo kojg igraca da dobijem tog prodo bi ga otvaro pakete i opet nista al eto jace je od mene, al i to je jedina opcija za dobit jednog milionskog.
stvarno ovako je nemoguće igrat bez coin boosteva čovjek ne more kupit jednog normalnog igrača od 20k coinsa jer uvijek triba je*ene ugovore kupovat.pokušao sam sa fifa pointsima i nije išlo.sutra kupujem 70k na internetu pa će baren nešto bit.
Slaže netko silvere? Kakvi su ove godine? Imam 4 gold squada, bundesliga mi je dosadna, lose igram sa njima, probat cu jos promjenit formaciju i ako nebude islo cu ih prodat i potrosit malo na brazilce.
znaci fifini komentatori su mi oduvijek bili jako iritantni,ali ove godine kada onaj sukomentator kaze "thats definitly my kind of goal" dođe mi da si kosu iscupam
stvarno ovako je nemoguće igrat bez coin boosteva čovjek ne more kupit jednog normalnog igrača od 20k coinsa jer uvijek triba je*ene ugovore kupovat.pokušao sam sa fifa pointsima i nije išlo.sutra kupujem 70k na internetu pa će baren nešto bit.
Je, bit će ban.
Sa igrom neces postici nista, znaci treba mjeseci i mjeseci da bi uspio napravit neku solidnu ekipu, jedino ako si na ps3 tamo je bolje i lakse, ovde je katastrofa na pc, ja iskreno neznam sto otvaram bilo kojg igraca da dobijem tog prodo bi ga otvaro pakete i opet nista al eto jace je od mene, al i to je jedina opcija za dobit jednog milionskog.
Pa lakše je na PCu složiti solidan team samo igranjem mečeva, jer su cijene niže...