FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.659.536
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 14
movie kaže...
bjong kaže...

ja sam nasao stranicu gdje je 100k 3 dolara

Cijene coinsa su strahovito pale upravo zbog bana. Pošto sam kupovao coinse u prošloj fifi znam kako su se kretale cijene tijekom cijele godine. 100k nikad nije bilo 3 dolara. Sad mjesec dana nakon izlaska fife kad je još uvijek manje coinsa na tržištu nego će ih biti za par mjeseci 100k je samo 3 dolara? Nešto tu smrdi?  Kad sam ja počeo igrati fut u prvom mjesecu 100k je bilo oko 10 dolara za pc a preko 20 dolara za PS3. Sad gledam stranicu gdje sam ja kupovao isto je 3 dolara?  Malo sumnjivo...

Ovdje je puno skuplje,pise da je najsigurnije za  kupovinu http://www.utcointraders.com/collections/fifa-14-coins-pc

12 godina
neaktivan
FIFA 14

Nerazumijem koja vam je to fora kupovat coinse? 

Ili ih zaradi kak spada ili nemoj igrat, vrlo jednostavno... I sve vas treba banat koji tako "zaradite" za svoju ekipu. 

Ispada da ako nemate tri igrača koji koštaju preko 50k onda nije ekipa dobra...

Prošle godine u FUT-u sam imao cijeli Real Madrid osim Ronalda, i taj team sam zaradio za kojih 3mj igranja... Al ne, treba preko noći imat sve najbolje igrače... 

Zbilja vas ne kužim...

Moj PC  
4 2 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Upravo naletim na lika koji ima najjacu bundesliga ekipu sa robbenom, riberyom i reko aj bit ce dobra tekma. Naravno da nije, ultra defensive i samo rokanje iz daljine i trazenje kornera. Robbenom je uspio Buffon zabiti finess sa 35m desnom nogom, a svi znamo kakav je taj imbecil sa desnom nogom. Izgubio sam vise zivce od hebenih kretena koji unistavaju igru kao i ovi idioti ovdje sta traze coinse na lagan nacin, sloze ekipu a od igre nigdje...

Moj PC  
2 4 hvala 0
14 godina
The_K kaže...

Ovdje je puno skuplje,pise da je najsigurnije za  kupovinu http://www.utcointraders.com/collections/fifa-14-coins-pc

{#}

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
15 godina
FIFA 14

Pozdrav, imam pitanje.

Jel se može ikako isključiti 'replay', recimo nakon gola, faula i sl.?

Xfire: lxexo // Battlefield 3: leo_DOR3
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

Ovo je zaista više nevjerojatno. Umalo porazbijao aparaturu svu na stolu, a nisam inače nešto osobito nervozan i agresivan. Naime. Nakon 6 utakmica imao sam score 5-1-0, i taj jedan x je bio, naravno, gol u 90'. I reko ok, lagano cemo to dokrajčit, dve pobjede i x za titulu i nema grča. Ali naravno, zašto bi sve bilo **ebeno jednostavno, neznam. 

NIsam nikad previše krivio scripting ali neznam šta se ovdje više događa. Znači sve 4 utakmice koje sam odigrao x gol sam primio u 90' nakon neobjašnjivih kikseva moje obrane. Necu sad ulazit u svaki gol, ali ovaj zadnji mi je jednostavno preizvrstan. 

Moj igrač lagano ima loptu, pokaže se +2 vrijeme i vodim i bolji sam i sve. I ne volim zadržavat igru i krenem lagano naprijed i dodam igraču do sebe i frajer cijelu utakmicu koristi onaj full pressing i opet vratim nazad kaboulu koji je naravno dobio nekakav napadaj i zabrijao da je diakite protivnički igrač kojem je morao uklizat (stisnuo sam da izbaci loptu) i lopta fino prođe dalje i kifla.

Sad odmor jedno vrijeme od UT-a. Šta je previše je stvarno previše.  

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 14

0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

Bas sam sad jedno sat vremena citao sve sta se pise po forum, bilo da ko sta ponudi vama autobuyer ili kako god coinsa vecina odma napada i vredja i dolazi do svadje po forumu, svi koji na pc igraju trebaju da znaju da nece nikad imati dobar team na posten nacin, zato sto su cjene igraca previsoke, bas zbog ti autobuyera i ostali stvari, nama jednio sto preostaje da se pridruzimo vecini, trenutno smo mi ta manjina sto nema dobre igrace, za nas moze ostati samo masta da imamo Ibrahimovica u napadu ili ne znam koga, ja sam srecom dobio u packu jako dobri igraca tako da sam obezbjedio sebe, i vidim neko je dobio ronalda isto al takvi ce nas biti ovde 1%.

I samo pitanje jedno, u cemu je razlika izmedju sto ti kupis coinse od nekoga, ili sto si koristio autobuyer da zaradis coinse da napravis jak team, ili sto si recimo bogat imas para kupio 50 000 pointa otvaro packove i osiguro se? ja mislim da je jedina razlika ovde sto izadju te skuplje ti pointsi i EA dobije pare u dzep.

1 2 hvala 0
14 godina
diskot kaže...

Bas sam sad jedno sat vremena citao sve sta se pise po forum, bilo da ko sta ponudi vama autobuyer ili kako god coinsa vecina odma napada i vredja i dolazi do svadje po forumu, svi koji na pc igraju trebaju da znaju da nece nikad imati dobar team na posten nacin, zato sto su cjene igraca previsoke, bas zbog ti autobuyera i ostali stvari, nama jednio sto preostaje da se pridruzimo vecini, trenutno smo mi ta manjina sto nema dobre igrace, za nas moze ostati samo masta da imamo Ibrahimovica u napadu ili ne znam koga, ja sam srecom dobio u packu jako dobri igraca tako da sam obezbjedio sebe, i vidim neko je dobio ronalda isto al takvi ce nas biti ovde 1%.

I samo pitanje jedno, u cemu je razlika izmedju sto ti kupis coinse od nekoga, ili sto si koristio autobuyer da zaradis coinse da napravis jak team, ili sto si recimo bogat imas para kupio 50 000 pointa otvaro packove i osiguro se? ja mislim da je jedina razlika ovde sto izadju te skuplje ti pointsi i EA dobije pare u dzep.

Nauči se igrati pa ti neće trebati Ibra da bi imao "dobar tim".

Ova zadnja rečenica zvuči ko nešto što napiše klinac od 14 godina koji se čudi zašto bi itko kupio igru za 400 kuna kad je na torentu besplatna.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 14

da je fifa na steamu chitera nebi bilo

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 14

šta je to autobuyer i kako on radi?

Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
protjeran
Hexfire kaže...
diskot kaže...

Nauči se igrati pa ti neće trebati Ibra da bi imao "dobar tim".

Ova zadnja rečenica zvuči ko nešto što napiše klinac od 14 godina koji se čudi zašto bi itko kupio igru za 400 kuna kad je na torentu besplatna.

Vidis jako losa rekacija od tebe, i da ti ja odgovorim podlo tako kao ti eto svadje, dobar igrac sa bilo kojim timom moze pobjediti, al ne pricam ja o tome eto sad ti kao zena brzi ti jezik od pameti, a ako nisi shvatio samo sam tjeo reci previse citera ima i tesko se sa njima natjecati, i kao sto sam ti vec rekao ja imam tim i 2 miliona coinsa ako te zanima pricam opcenito, jer prosle godine nisam bio ovake srece u packovima da dobijem nesto da bi imo milione.

13 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

šta je to autobuyer i kako on radi?

kada ti kupuje jeftino igrače na 59min

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg
11 godina
protjeran
FIFA 14

Da bas tako gledo sam na forumu jednom cito, pokazivaju i slike kupe igraca za 5k a taj igrac kosta 500k, valjda najbolje idu ovi sto maju brzinu slabiju a skupi su, i sad djeca koja neznaju nista o tome dobiju u packu i prodaju ga za 5k a on vredi 500k, i zato ovi imaju Messia Ronalda Bale i tako ti igraca u timu.

0 1 hvala 0
11 godina

sve u svemu i bolje je da su cijene nabijene,jer bi onda svaka budala imala top 11 tim.

13 godina
The_K kaže...

sve u svemu i bolje je da su cijene nabijene,jer bi onda svaka budala imala top 11 tim.

Mozes ti imati top team 100 puta ako ne znas igrat...

11 godina
protjeran
FIFA 14

Ja igram talijanima, meni su oni najbolji na ovoj fifi i jeftini, samo eto volim skupljati kolekcije drugi igraca, zbog cega neznam to hehehe.

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 14

Ja skupljam dresove, stadione i lopte... fetiš :D 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
FIFA 14

Di je najjeftinije uzeti fifu?

3 0 hvala 3
13 godina
neaktivan

je li uzimao tko nešto s CDKeyGamer.com, našao sam na nekakvom popisu da je tamo 19 evrića, ali nigdje ne mogu naći koliko je stranica pouzdana

14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Ovo je zaista više nevjerojatno. Umalo porazbijao aparaturu svu na stolu, a nisam inače nešto osobito nervozan i agresivan. Naime. Nakon 6 utakmica imao sam score 5-1-0, i taj jedan x je bio, naravno, gol u 90'. I reko ok, lagano cemo to dokrajčit, dve pobjede i x za titulu i nema grča. Ali naravno, zašto bi sve bilo **ebeno jednostavno, neznam. 

NIsam nikad previše krivio scripting ali neznam šta se ovdje više događa. Znači sve 4 utakmice koje sam odigrao x gol sam primio u 90' nakon neobjašnjivih kikseva moje obrane. Necu sad ulazit u svaki gol, ali ovaj zadnji mi je jednostavno preizvrstan. 

Moj igrač lagano ima loptu, pokaže se +2 vrijeme i vodim i bolji sam i sve. I ne volim zadržavat igru i krenem lagano naprijed i dodam igraču do sebe i frajer cijelu utakmicu koristi onaj full pressing i opet vratim nazad kaboulu koji je naravno dobio nekakav napadaj i zabrijao da je diakite protivnički igrač kojem je morao uklizat (stisnuo sam da izbaci loptu) i lopta fino prođe dalje i kifla.

Sad odmor jedno vrijeme od UT-a. Šta je previše je stvarno previše.  

Kod mene danas slična situacija...4-0-1 score, ovaj jedan poraz sam quitao jer je budala valjda torrent imala upaljena, a nemam volje igrati tekmu u kojoj treba 20sec da igrač doda loptu...nažalost ne razumijem takve ljude koji igraju s upaljenim torrentima ili nekakvim uploadom. 

Anyways, da se vratim na ovo....4-0-1 score i očekujem još 3 pobjede od 5 da osvojim titulu (3. divizija) i kad ono polako 4 remija zaredom. Jest da sam dvije tekme postigao izjednačujući gol oko 70te minute, ali onih zadnjih 20 minuta ništa nije ulazilo, igrači su mi plivali kroz sve četiri tekme, a zadnju sam čak vodio 3:0 do 75. i odjednom se sve rasipalo, na kraju sam skoro izgubio 4-3. Sad je score 4-4-1 i reko dosta igranja za danas. 

Nisam se pretjerano naživcirao, ali da je iritantno, sigurno je....srećom pa nemam toliko vremena pa odigram par tekmi u cijelom tjednu, štednja živaca :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.10.2013 22:15 (DangerouS).
13 godina
FIFA 14

Ide lik kroz sve, usklizem ne pada, sve odnese... 

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
KiCo77 kaže...
SimeKZ kaže...

Odgovaram na post iznad sta je lik napiso, sad si kao ispo fora ? 

14 godina
neaktivan
The_K kaže...
movie kaže...
bjong kaže...

ja sam nasao stranicu gdje je 100k 3 dolara

Cijene coinsa su strahovito pale upravo zbog bana. Pošto sam kupovao coinse u prošloj fifi znam kako su se kretale cijene tijekom cijele godine. 100k nikad nije bilo 3 dolara. Sad mjesec dana nakon izlaska fife kad je još uvijek manje coinsa na tržištu nego će ih biti za par mjeseci 100k je samo 3 dolara? Nešto tu smrdi?  Kad sam ja počeo igrati fut u prvom mjesecu 100k je bilo oko 10 dolara za pc a preko 20 dolara za PS3. Sad gledam stranicu gdje sam ja kupovao isto je 3 dolara?  Malo sumnjivo...

jel neko kupovao?

12 godina
neaktivan
FIFA 14

nisam mogao zaspat, upalio komp, pogledao jednu seriju i reko aj idem otvorit 3 paketa na web appu pa sta bude

KHM

3 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 14

I ja sam isto evo jutros usto i dobi ovo, steta sto ne kosta bas puno a  89 rated.

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 14

A ja sam sinoc otvorio 10 premium gold paketa i najbolji mi je bio totti. Cak sam dobivao po 2 nonrare silvera u paketicu.

SimeKZ kaže...

Pa šta se samo žalite, ja sam u dva dana pao iz div5 u div7, i šta da sad cijelu stranicu ispišem plakajuc'?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
diskot kaže...

I ja sam isto evo jutros usto i dobi ovo

13 godina
KiCo77 kaže...
diskot kaže...