dojmovi odlicni nakon 4 sata neprestanog igranja...malo protiv buraza, malo UT...dobro je napravljen UT, brzi je ali ne toliko, svida mi se...i posebno mi se svida opcija na transfer listi kada ocu nekoga prodati Compare Price
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Daj nek neko pita ovog na eplati kad mozemo ocekivati keyeve... Pito ga na mail ne odgovara cijeli dan.
samo pise preuzimanje i nece da krene...vidit cu malo na netu
nisam naso nis na netu...koja recenica, sve sa n na pocetku :D ako neko moze pomoc bilo bi lijepo ;))
Na Green Man Gaming uz voucher za 25% off FIFA14 ispadne 35 eura. Fina ušteda u odnosu na Origin...
Imaš jeftinije, upravo dobio key, sve brzo, povjerljivo.
Jel još netko uzimao sa ove stranice, kakva su iskustva?
eee,a šta ako se samo prijavim na taj nuuvem i kupim igru paypalom,tj šta se može dogodit ako ne napravim one portove ili šta već?! HVALA VAM na odgovoru
eee,a šta ako se samo prijavim na taj nuuvem i kupim igru paypalom,tj šta se može dogodit ako ne napravim one portove ili šta već?! HVALA VAM na odgovoru
nećeš moć naručit igru, prvo moraš sredit to s proxyem
a u pm,di je ono uputstvo?!
Ovako, prvo preporucam da koristiš Chrome.
1. Odi u Chrome postavke, to je gore desni kut ispod X imaš tri vodoravne crte. Klikneš Postavke.
2. Odeš na Pokaži napredne postavke...
3. Onda odeš na Mreža - Promijeni proxy postavke...
4. Lan Settings gumb na dnu prozora stoji klikneš ga
5. Proxy Server, stavi kvacicu na ovo "Use a proxy" ili ako je na HR onda nešto tipa "Koristi proxy"
6. Upiši jedan od ovih IP-ova. Ovaj zadnji broj je port:
201.57.234.228:80
200.183.212.66:3128
189.2.147.226:80
189.3.25.146:3128
200.153.105.1:8080
201.44.177.132:3128
200.17.113.107:3128
Znaci jednu od tih adresa upišeš, ako ne radi jedna, radit ce neka druga. Skužit ceš da li radi ako otvara nuuvem.
7. Kad znaci upišeš jednu od IP adresa klikneš OK i sve zatvoriš.
8. Odeš na http://www.nuuvem.com.br/produto/1202-fifa-14
9. Onda na onaj plavi gumb ispod cijene (Adquirir Pre-Venda)
10. klikneš sastrane na Paypal i na gumb ispod toga klikneš
11. Napraviš account ako ga vec nemaš, trebao bi Chrome ponuditi prijevod sam pa nek ti preveda ako ne znaš di kaj treba upisati
12. Kad se pojavi log-in za Paypal, ponoviš korake sve do 6. i tamo pobrišeš IP i makneš kvacicu di si je stavio, stisneš OK.
13. Dovršiš Paypal kupnju stisneš Pay now...
14. Sad ce ti se igra pokazati tamo u My Games, klikneš na igru i pisat ce cd key za igru i za FUT 4 paketa. I onda kad ukucaš FUT kod
odmah na web appu se paketi pojave i kad ukucaš FIFA kod u My Games stavi igru na Pre-load, znaci da se skine. Neceš ju moci
igrati sve do cetvrtka u ponoc jer tad igra izlazi nama Europljanima.
To je to, uglavnom mene je ispala igra oko 165kn. Ako nemate Paypal necete moci igru naruciti.
© DangerouS
ja bio zaglibio na 107 coinsa... jutros dobijem gift 2500c i eto do popodne zaradim za bentekea :) i zaradio 2k na cahillu... :)
Ja sam na PS3 zadnjih par dana dobio 3x2500, 1x1000 i 500 coinsa. Nadam se da će me i sutra stresti 2500 coinsa... Razmazili me...
Uzeo sam key sa g2arene i pisalo je nešto tipa fifa 14 EU key jel moguče da su stavili neku vrstu restrikcije na key za nemogučnost ulaska preko proxya..
Daj nek neko pita ovog na eplati kad mozemo ocekivati keyeve... Pito ga na mail ne odgovara cijeli dan.
Ako se ne varam i prošle godine je bila strka, kašnjenje i tako...
Ovako, prvo preporucam da koristiš Chrome.
1. Odi u Chrome postavke, to je gore desni kut ispod X imaš tri vodoravne crte. Klikneš Postavke.
2. Odeš na Pokaži napredne postavke...
3. Onda odeš na Mreža - Promijeni proxy postavke...
4. Lan Settings gumb na dnu prozora stoji klikneš ga
5. Proxy Server, stavi kvacicu na ovo "Use a proxy" ili ako je na HR onda nešto tipa "Koristi proxy"
6. Upiši jedan od ovih IP-ova. Ovaj zadnji broj je port:
201.57.234.228:80
200.183.212.66:3128
189.2.147.226:80
189.3.25.146:3128
200.153.105.1:8080
201.44.177.132:3128
200.17.113.107:3128
Znaci jednu od tih adresa upišeš, ako ne radi jedna, radit ce neka druga. Skužit ceš da li radi ako otvara nuuvem.
7. Kad znaci upišeš jednu od IP adresa klikneš OK i sve zatvoriš.
8. Odeš na http://www.nuuvem.com.br/produto/1202-fifa-14
9. Onda na onaj plavi gumb ispod cijene (Adquirir Pre-Venda)
10. klikneš sastrane na Paypal i na gumb ispod toga klikneš
11. Napraviš account ako ga vec nemaš, trebao bi Chrome ponuditi prijevod sam pa nek ti preveda ako ne znaš di kaj treba upisati
12. Kad se pojavi log-in za Paypal, ponoviš korake sve do 6. i tamo pobrišeš IP i makneš kvacicu di si je stavio, stisneš OK.
13. Dovršiš Paypal kupnju stisneš Pay now...
14. Sad ce ti se igra pokazati tamo u My Games, klikneš na igru i pisat ce cd key za igru i za FUT 4 paketa. I onda kad ukucaš FUT kod
odmah na web appu se paketi pojave i kad ukucaš FIFA kod u My Games stavi igru na Pre-load, znaci da se skine. Neceš ju moci
igrati sve do cetvrtka u ponoc jer tad igra izlazi nama Europljanima.
To je to, uglavnom mene je ispala igra oko 165kn. Ako nemate Paypal necete moci igru naruciti.
© DangerouS
frende pomagaj :) idem sve,kako treba,ma imam paypal...ovak,sve ok al dok upisem bilo kiju onu IP adresu i port,ništaa... :/
Uzeo sam key sa g2arene i pisalo je nešto tipa fifa 14 EU key jel moguče da su stavili neku vrstu restrikcije na key za nemogučnost ulaska preko proxya..
Zar ti je toliko tesko sacekati 4 dana? :D
Zar ti je toliko tesko sacekati 4 dana? :D
Iskreno je jer imam nekog posla sljedeča dva mjeseca i nisam siguran koliko ću vremena imat za igranje. Naravno ništa prestrašno, ali bilo bi lijepo ako bi mogao zaigrati sutra.
neznam, probaj s drugim ip i portom evo ovdje imaš više ih
Čitam da su cheateri već aktivni, a igra nije pošteno niti izašla, stvarno tužno. Razumijem da će uvijek biti cheatera na pc-u jer nije teško napraviti trainer ako se zna kako, no EA bi trebala vršiti brzinske banove takvih igrača.
Pa hebemu sve ako ih ima, daj neki youtube ili nesto da stvarno vidimo. Ako ih ima, opet nista znaci od seasona, pa ovo je tuzno!!!
Pa hebemu sve ako ih ima, daj neki youtube ili nesto da stvarno vidimo. Ako ih ima, opet nista znaci od seasona, pa ovo je tuzno!!!
Imaš službeni forum na kojem postoji offical tema pa tamo pogledaj, evo ti link.
Evo ti, čitaj i uživaj: http://forum.ea.com/uk/posts/list/2577535.page
Prosle godine je hack doso tek oko 1. mjeseca koliko ja znam, odmah sam primjetio kad vise nisam mogao seasons igrat nego samo gold cup.
Ove godine se pojavio odmah, sta bi znacilo da je to onaj isti iz FIFE 13 kojeg ovi debili jos nisu popravili, pa nek se nose.
Edit: Đapa je bio brzi :(
evo me u diviziji 9, dajte neke prijedloge igraca bundeslige da kupim do 10k
a šta se nemože kao to izbjeć alt+tab tako nekako taj trainer cheat
a šta se nemože kao to izbjeć alt+tab tako nekako
Pa nije stvar u izbjegavanju.
Lik ce zaradit u jednom danu koliko ces ti u 2 tjedna, jel to fer? I onda oni imaju hrpu para, pa sjebu sve cijene jer ih boli kita za trgovanje.
Od momenta kad ukucaš key na origin, oni ti ne mogu uc u trag da je kupljeno u Brazilu?
Od momenta kad ukucaš key na origin, oni ti ne mogu uc u trag da je kupljeno u Brazilu?
Reselanje igrice je ilegalno, znaci oni imaju puno pravo da te banuju bilo gdje da kupis, oni ne podrzavaju od reselera, ako imas problema neki odes im kazu gdje si kupio, ti kazes tu i tu, oni samo odg ne mozemo ti pomoci, jedino ti mogu pomoci ako si kupi dvd box, jedino je to legalno prodavanje fife i ono od origina, a 50% nas kupuje od reselera, tako da niko nece dobit ban, jer fifa tu gubi, al zato daju manje support kad imaju problema samo te odjebu, sto se kaze dobro nama dobro njima.
neznam, probaj s drugim ip i portom evo ovdje imaš više ih
jednom sam uspio uc na stranicu,ali nikako da me pusti na pay pal,zacvika ili koj k...sad mi svaki puta chrome izbaci ovo:sorry but your computer or network may be sending automated queries. To protect our users, we can't process your request right now.
Ja npr nemogu, cim bi uso sa drugom ip na paypal blokiran dok ja ne potvrdim da sam ja bio, druga stvar moras imati dobar proxy a ne vec koji je neko koristio na paypal, to je do njega mislim a ne do nji, trazi clean socks 5, vidi na hack forumima.
Evo ja sam pokrenuo download, preko proxya sam ušao u origin i stavio sam regiju na južnu ameriku te se sada skida.
I can't go into specifics yet, but EA are taking cheating very seriously this year, are aware of the issues, and will be fighting this year to make things better.
BULLSHIT.
jel ima neka dobra dusa koji je narucio preko nuuvem da mi nesto pomogne?
al samo oni koji su vec dobili key.malo je degutatna tema,pa vas molim da mi se obratite na pm
unapred hvala