FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.659.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Fifa 14
alenka kaže...

Svaka Standard fifa dobija +4 paketica, samo problem je sto dolazi sa extra kljucem kao sto je za PS3 do sad bilo, vidio sam neke stranice prodaju +4 paketa key extra pod cjeni od 5 eura, sad hoce li eplati vama dati te kljuceve za gold packs, ili nece to je do njega, al ako je napisao +4 gold pack onda mora da vam da, ja sam vec kupio 4 kljuca po + 4 gold paketa dao sam 13 eura za nji, jer nemam paypal ni kreditne kartice, a vamo ima opcija sms i paysafecard.

Vi koji imate kljuc i ne mozete igrati, skinite bilo koji VPN program zamjenite ip na juznu ameriku i dobijete unblok, a dao je covjek na 97 stranici upostvo kojim je on to radio.

A u postu ispod je netko napisao da se time riskira account ban, čisto da znate.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
alenka kaže...

Svaka Standard fifa dobija +4 paketica, samo problem je sto dolazi sa extra kljucem kao sto je za PS3 do sad bilo, vidio sam neke stranice prodaju +4 paketa key extra pod cjeni od 5 eura, sad hoce li eplati vama dati te kljuceve za gold packs, ili nece to je do njega, al ako je napisao +4 gold pack onda mora da vam da, ja sam vec kupio 4 kljuca po + 4 gold paketa dao sam 13 eura za nji, jer nemam paypal ni kreditne kartice, a vamo ima opcija sms i paysafecard.

Vi koji imate kljuc i ne mozete igrati, skinite bilo koji VPN program zamjenite ip na juznu ameriku i dobijete unblok, a dao je covjek na 97 stranici upostvo kojim je on to radio.

A u postu ispod je netko napisao da se time riskira account ban, čisto da znate.

To je apsolutna laz, ja to stalno radim.

14 godina
alenka kaže...
Hexfire kaže...
alenka kaže...

To je apsolutna laz, ja to stalno radim.

Na svim 10 bananih acca je to napravio {#}

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Znaci milino ljudi spama gluposti po EA forumima, eto bilo ko od vas ako tvrdi da se desilo, neka pokaze dokaz za to, a fifa naravno da ce reci dobice te ban nemojte to raditi, a to uradi 50% ljudi tako da njima se ne isplati banovati, isto kao sto citere gledaju po cjelu godinu.

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

ovo je po meni do sad najbolji UT gameplay u fifi jer brzina vise nije tolko bitna, treba se brze rjesavat lopte jer se brzo gubi ako ju previse imas u nogama i treba radit akcije a ne stalno overhead pass jer ne uspijeva vise tolko. samo da nista ne shebu sa novim pecevima jer ovo je za sad super

0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Joj sad me svi ložite a nemogu zaigrat {#}

Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Na Green Man Gaming uz voucher za 25% off FIFA14 ispadne 35 eura. Fina ušteda u odnosu na Origin...

Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Evo moji forumasi upravo sam si otkljucao fifu 14 :D 

Sve sto trebate napravit kako bi i vi otkljucali fifu 14 je skinuti ovaj programcic  lite verziju pokreniti ga i doc ce vam loginer, ovdje mozete naci trial account sa strane. Nakon toga se konektajte na jedan od servera i upalite origin, logirajte se i igrica bi trebala biti otkljucana :D, ako je onda nakon toga iskljucite programcic..

EDIT: Igram UT onu prvu turnament tekmu.. i bome.. igrica je dosta brza.. tj okretnost je brza forice se brze izvode nema vise onog "tromog" first toucha.. tj igrica sad dosta lici na fifu 13..  sto se tice ut-a :/ + udarci su strasno op.. hah

pokusao sam otkljuca fifu ali kada treba da je pokrene izbaci gresku

16 godina
MBuda kaže...

Na Green Man Gaming uz voucher za 25% off FIFA14 ispadne 35 eura. Fina ušteda u odnosu na Origin...

Imaš jeftinije, upravo dobio key, sve brzo, povjerljivo.

29,99 € konzum

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 20:09 (matekws).
15 godina
mirkossam kaže...
Encyanix kaže...

Evo moji forumasi upravo sam si otkljucao fifu 14 :D 

Sve sto trebate napravit kako bi i vi otkljucali fifu 14 je skinuti ovaj programcic  lite verziju pokreniti ga i doc ce vam loginer, ovdje mozete naci trial account sa strane. Nakon toga se konektajte na jedan od servera i upalite origin, logirajte se i igrica bi trebala biti otkljucana :D, ako je onda nakon toga iskljucite programcic..

EDIT: Igram UT onu prvu turnament tekmu.. i bome.. igrica je dosta brza.. tj okretnost je brza forice se brze izvode nema vise onog "tromog" first toucha.. tj igrica sad dosta lici na fifu 13..  sto se tice ut-a :/ + udarci su strasno op.. hah

pokusao sam otkljuca fifu ali kada treba da je pokrene izbaci gresku

baci sliku

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
14 godina
neaktivan
Fifa 14

we"re sorry. an error has occured

We are unable to conect to EA servers to activate fifa 14  on this computer using your account.please try again later!!

Ovo mi pise

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

ency dužan si neke odgovore o seasonu i brzini

0 0 hvala 0
14 godina
MBuda kaže...

Kod Brazilaca je 160 kuna pa čemu?

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Namjeravam kupiti fifu 14 sa ove nuuvem stranice, ali prijatelj ce da mi kupi za mene jer ja nemam paypal niti bilo kakvo drugo elektronsko placanje. Medjutim njemu nesto paypal nije uredu pa mi je on predlozio nesto kao google checkout ili google wallet, navodno je kupovao sa molten-wow.com sa tim. Da li neko zna moze li se i sa nuuvem isto tako sa ovim google wallet-om kupiti ili ne???

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

svakako probajte FIFU 14 za Android i iOS. I tamo čak imate Ultimate Team, a besplatna je igra. {#}

i ako sam dobro shvatio, ako preuzmete igru kroz ovaj tjedan, dobivate besplatno jedan Gold Premium Pack.

link?? ;)

edit: naso :))) skida se ;)

Forza Fiume!
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 20:29 (ManOfTheMatch141).
14 godina
ManOfTheMatch141 kaže...
antimadridista kaže...

svakako probajte FIFU 14 za Android i iOS. I tamo čak imate Ultimate Team, a besplatna je igra. {#}

i ako sam dobro shvatio, ako preuzmete igru kroz ovaj tjedan, dobivate besplatno jedan Gold Premium Pack.

link?? ;)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ea.game.fifa14_row

14 godina
Fifa 14

Javite dal je taj besplatni pack i za PC verziju ili samo za konzole da se ne gnjavim bezveze.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Evo bilo mi dosadno nakon 2 sata igranja Fifa 14 demo-a pa sam napravio neki mali test.

Radi se o razlici kvalitete izmedju very low,low,medium i high.

{#}

Sve slike su radjene na 4xMSAA

EDIT: Naravno uploader skršio slike totalno -.-

VERY LOW
LOW

MEDIUM

HIGH 

VERY LOW VERY LOW
LOW LOW
MEDIUM MEDIUM
HIGH HIGH
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.9.2013 20:39 (exorc1st).

1 1 hvala 1
15 godina
ak75 kaže...

ency dužan si neke odgovore o seasonu i brzini

Evo odigrao sam Obican season online match i dosta je slican demo-tu.. jedino je first touch poboljsan.. prije su jako tromo primali lopte  sad je to malo popravljeno, okretljivost igraca je malo poboljsana i to je to manje vise.. temp igre je manje vise isti kao u demu..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
17 godina
neaktivan
Fifa 14

Odlucio sam uzet sa nuuvem-a key. Nadam se da nije fake, inače će me stara istjerat iz kuće i bacit će mi komad kruha i flašicu vode i na tome ću bit mjesec dana.

4 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
desarun kaže...

Odlucio sam uzet sa nuuvem-a key. Nadam se da nije fake, inače će me stara istjerat iz kuće i bacit će mi komad kruha i flašicu vode i na tome ću bit mjesec dana.

{#}

12 godina
neaktivan
Fifa 14

zas mi se nece skinut na Android?? heeeelp faaaaast!!

Forza Fiume!

0 0 hvala 0
14 godina
ManOfTheMatch141 kaže...

zas mi se nece skinut na Android?? heeeelp faaaaast!!

Zato sto ima 500 gba

13 godina
neaktivan
Fifa 14

isuse i meni nece da skine na mobitelu, nebi da imam 640 HDD u mobu 

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 14

Niže ne može!  Nakon svega danas što sam izokretao ostao sam na 3 coinsa... k vragu, kad će više ta igra da se kotač konačno pokrene..

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Niže ne može!  Nakon svega danas što sam izokretao ostao sam na 3 coinsa... k vragu, kad će više ta igra da se kotač konačno pokrene..

ma ubijam se cili dan nikad dočekat izlazak nadam se da će onaj eplati na vrijeme dat key da počnem igrat.

12 godina
neaktivan
Fifa 14

samo pise preuzimanje i nece da krene...vidit cu malo na netu

Forza Fiume!

0 0 hvala 0
13 godina
Vladitor kaže...
movie kaže...

ma ubijam se cili dan nikad dočekat izlazak nadam se da će onaj eplati na vrijeme dat key da počnem igrat.

Nisi jedini... 

14 godina
movie kaže...

Kak nebi moglo, meni se tocno 0 coinsa poklopilo :P Al sad sam opet na 20k i nisam posteno iztrejdo barem vec 2 dana nista

15 godina
neaktivan
Fifa 14

ja bio zaglibio na 107 coinsa... jutros dobijem gift 2500c i eto do popodne zaradim za bentekea :) i zaradio 2k na cahillu... :)

Remember Remember The 5th Of November, The Gunpowder, Treason and Plot. I Know Of No Reason, Why The Gunpowder Treason, Should Ever Be Forgot.
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice