FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.661.030
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Fifa 14
Šta ja ne mogu pokrenuti web app jer nisam kupio preko origina, amazona ili one treće trgovine?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

koliko sam vidio do sada mislim da gameplay nije ubrzan

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

olić x2

lovren x1

DA LI JA TO VIDIM INFORM DVA HRVATA???

http://i.imgur.com/DyHcAeC.jpg

2 0 hvala 0
14 godina
Re: Fifa 14
matić_žu kaže...
Šta ja ne mogu pokrenuti web app jer nisam kupio preko origina, amazona ili one treće trgovine?

Web app do izlaska igre mogu pokrenuti samo oni koji su FUT igrali u FIFA 13. Ne trebaš imati 14-icu da bi koristio web app i polako slagao momčad.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Ljudi s ko0liko ste vi startali na pocetku j ssam imo 7100 danas kada sam usao u web app,a toliko sam imao u fifi 13

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Mislio sam sastavit ovo ali nisam siguran ocu li biti pre ranjiv na kontre,sta mislite? (Igrao bi defending)

http://www.futhead.com/14/squads/443247/

*i umjesto pizara montolivo. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 20:27 (Borna41).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
DangerouS kaže...

Hahahahaha, da zato je Sony omogućio share na 2 accounta da bi banao ljude kad im lupi u glavu. Di ti je logika?

I igra se može sherat na 4 accounta, tako da svakog ispadne 120kn. 

Kak mogu svi istovremeno igrati npr FUT?

Zašto ne bi mogli, game share postoji otkad je izašao PS3. 

Borna41 kaže...

Mislio sam sastavit ovo ali nisam siguran ocu li biti pre ranjiv na kontre,sta mislite? (Igrao bi defending)

Nećeš na kontre biti razbijen ako ne držiš Contain stalno. Ali ćeš imati problema sa napadom jer nijedan od ova tri nema High work rate. Morat ćeš koristiti stalno L1 + X da ti počnu utrčavati u prostor. Mislim da ti neće svi biti na 10chem odmah. 
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 20:56 (DangerouS).
13 godina
neaktivan
Borna41 kaže...

Veza ti je losa Derat ce te po njoj jer je los defending kin konga tu stavi(De jong) treba ti neto all around pogba naprimjer

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
DangerouS kaže...

Hahahahaha, da zato je Sony omogućio share na 2 accounta da bi banao ljude kad im lupi u glavu. Di ti je logika?

Ja ne tražim logiku samo kažem što je bilo prije par godina a kako je danas ne znam jer me takva vrsta kupovine igri ne interesira. Dakle što je bilo? Ljudi su preko PSN kupovali igru koju su potom skinuli pa su svoj akaunt dali prijateljima koji su je također skinuli. Jednu igru možeš skinuti 5 puta pa je igra plaćena jednom a igrala petorica. Takve akaunte koji su se dijelili međusobno radi skidanja igre je sony banao i to je bilo na netu kao i upozorenje za buduće prijestupnike što će im se dogoditi. Kakva je situacija danas nemam pojma zato sam i pitao ima li kakvih sankcija za tako nešto i kako ćemo u isto vrijeme nas dvojca recimo igrati fut s jednom igrom?

Usput, sad sam došao s puta i vidim nema web appsa. Stisnem na njega i ništa se ne događa? To je kod mene ili je to trentno normalna pojava?  Umjesto UT otvori mi se fan rewards store? Imam kao nekih 530 kredita Idem sad proučit kaj je to..

edit: našao web apps. Bio mi je skriven da sam ga jedva našao? Nešto su mijenjali jer je početni zaslon kod mene potpuno drukčiji sada..

Poruka je uređivana zadnji put sub 21.9.2013 22:02 (movie).
14 godina
Fifa 14

Sto se tice workratea napadača sam želio vako,jer bi igrao na kombinatoriku pa nebi zelia da odu previse naprijed ,vise me buni to sto monto i costa ne igraju u principu ubranu a nemam ruskog cdma za takav hibrid. 
A chemistry je dobar,svi na 9 nakon 10 utk svi na 10.

http://www.futhead.com/14/squads/444931/ 
A nesto ovako? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fifa 14
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Ja ne tražim logiku samo kažem što je bilo prije par godina a kako je danas ne znam jer me takva vrsta kupovine igri ne interesira. Dakle što je bilo? Ljudi su preko PSN kupovali igru koju su potom skinuli pa su svoj akaunt dali prijateljima koji su je također skinuli. Jednu igru možeš skinuti 5 puta pa je igra plaćena jednom a igrala petorica. Takve akaunte koji su se dijelili međusobno radi skidanja igre je sony banao i to je bilo na netu kao i upozorenje za buduće prijestupnike što će im se dogoditi. Kakva je situacija danas nemam pojma zato sam i pitao ima li kakvih sankcija za tako nešto i kako ćemo u isto vrijeme nas dvojca recimo igrati fut s jednom igrom?

Usput, sad sam došao s puta i vidim nema web appsa. Stisnem na njega i ništa se ne događa? To je kod mene ili je to trentno normalna pojava?  Umjesto UT otvori mi se fan rewards store? Imam kao nekih 530 kredita Idem sad proučit kaj je to..

Ja ne znam ko je uspio dobit bananu radi toga, u hrvatskoj kolko znam niko. Sam sam isto sherao map packove i hrpu igara na taj način i nisam nikad dobio upozorenje ni ban. Na konzoli sam imao po 10ak igara. Sony je prestao banati ljude i smanjio share na 2 čovjeka.

Sad se otkrio način za 4 sharea i opet svi to rade i uzimaju full igre po smješnim cijenama. Većina ispod 100kn, dok su neke tipa FIFA na početku 120kn. 

17 godina
DangerouS kaže...

Ja ne znam ko je uspio dobit bananu radi toga, u hrvatskoj kolko znam niko. Sam sam isto sherao map packove i hrpu igara na taj način i nisam nikad dobio upozorenje ni ban. Na konzoli sam imao po 10ak igara. Sony je prestao banati ljude i smanjio share na 2 čovjeka.

Sad se otkrio način za 4 sharea i opet svi to rade i uzimaju full igre po smješnim cijenama. Većina ispod 100kn, dok su neke tipa FIFA na početku 120kn. 

Ne znam, zato i pitam. O ovome sam čitao prije par godina. No kako se tretira kad jednu igru, u ovom slučaju fifu pokrenemo sva četvorica?  Prošle godine si se morao upisati šifru ako si želio igrati online. Sumnjma da s jednom šifrom igraju svi. Znam da si je mogao dokupiti za sitnu lovu i vrlo vjerojatno je onda šljakalo..

13 godina
neaktivan
Fifa 14
za početak bi htio sastaviti ovakav tim
BPL i Pletikosa :D
http://www.futhead.com/14/squads/445237/
S takim timom trenutno igram karijeru offline u 13-ici :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Nije idealno, pletikosa ti ima che 6?

14 godina
neaktivan
movie kaže...
DangerouS kaže...

Ne znam, zato i pitam. O ovome sam čitao prije par godina. No kako se tretira kad jednu igru, u ovom slučaju fifu pokrenemo sva četvorica?  Prošle godine si se morao upisati šifru ako si želio igrati online. Sumnjma da s jednom šifrom igraju svi. Znam da si je mogao dokupiti za sitnu lovu i vrlo vjerojatno je onda šljakalo..

Samo par igri još tamo 2009. je imalo lock, kad jedan igra da drugi ne može.  EA je maknuo online kod, više ga nema. Ti kodovi ionako ne vrijede za digitalnu verziju igre. Prošle sam godine uzeo FIFU13 i djelio s još jednim čovjekom bez problema.

Ako oćeš način moram ti link poslati na PM jer rekli deči s foruma da se baš ne spominje po forumima previše. 

13 godina
neaktivan
movie kaže...
matić_žu kaže...

Nije idealno, pletikosa ti ima che 6?

Jbg ovo je prvi puta da ću igrati fut pa da isprobam sve čari i kako šta funkcionira :D
Da, njega sam stavio jer mi je uz Ronalda idol, nažalost samo mu je 6 che :/

13 godina
neaktivan
Fifa 14

Da imas kojeg CB Engleza a da igra u ruskoj ligi onda bi ti svi bili na 9, ovako nista. Najbolje bi ti bilo da radis onda rusku ligu, ima tu dobrih, a jeftinijih igraca :)

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

kada budem kupova fifu priko paypala a paypal je od prijatelja dali oni podaci moraju biti od njega (e-mail ,zip code,name,adress line,phone number)?ako je tako dali mogu skinuti fifu na svom kompu ako je sa drugog kompa obavljena kupnja?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Ako oćeš način moram ti link poslati na PM jer rekli deči s foruma da se baš ne spominje po forumima previše. 

Može, pošalji...

13 godina
neaktivan
axest kaže...

Da imas kojeg CB Engleza a da igra u ruskoj ligi onda bi ti svi bili na 9, ovako nista. Najbolje bi ti bilo da radis onda rusku ligu, ima tu dobrih, a jeftinijih igraca :)

o tome sam odma krenuo razmišljati čim sam stavio pletikosu na gol, al sredio sam sve osim napada jer krenuo sam upisivati emenike i tek onda skontam da se preselio u tursku ligu, odma sam volju izgubio :D

Al vidit ću, ovo je moj početak pa ću polako sastaviti šta mogu, možda i hybrid sastavim za prvu ruku

14 godina
KiCo77 kaže...

Jel slagao netko od vas neki jeftini skill squad? Red Star mozda?

Ja ti iman ovo: http://www.futhead.com/14/squads/453615/

Ako oces jos skilla ubaciš alexa ili carlos edu. na seedorfoovo mijesto,ili ronija ako imaš coinsa.
oko 10-12 k. 

Ili mozda ovo:  http://www.futhead.com/14/squads/456063/

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 11:31 (Borna41).
13 godina
neaktivan
Fifa 14

kako su vec cijene skocile, nema Gotzea ispod 90k (prekjucer 40k bin), Alaba preko 25k... {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Fifa 14

Kad mozemo ocakivat reloadeda da se pojavi na jogurt sajtovima? {#}

2 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Da li se ovo nekom desilo do sada opet onaj completing glitch. Bila su dvojica na tome i jedan je normalno "postao" moj. A drugi je već preko pola dana na tom completingu. 3.5k nije malo sada, pogotovo kad su mi apsolutno sve pare ulozene u nešto. 

0 0 hvala 0
14 godina
antiljano27 kaže...

Da li se ovo nekom desilo do sada opet onaj completing glitch. Bila su dvojica na tome i jedan je normalno "postao" moj. A drugi je već preko pola dana na tom completingu. 3.5k nije malo sada, pogotovo kad su mi apsolutno sve pare ulozene u nešto. 

Nije to bilo tako neuobičajeno na prošlim verzijama. Dođe do overloada servera i onda stopira dovršetak transfera, iako je isti već gotov. Ne preostaje ti ništa drugo nego čekati, nažalost. Dogodilo mi se to par puta i nikad nisam izgubio igrača, ali da je iritantno, je.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
antiljano27 kaže...

Nije to bilo tako neuobičajeno na prošlim verzijama. Dođe do overloada servera i onda stopira dovršetak transfera, iako je isti već gotov. Ne preostaje ti ništa drugo nego čekati, nažalost. Dogodilo mi se to par puta i nikad nisam izgubio igrača, ali da je iritantno, je.

ma znam da se prije to dešavalo, ali nisam ocekivao tako rano da se tako nešto dogodi. No, šta je, tu je.

17 godina
antiljano27 kaže...

Mnei se dogodilo sinoć i nakon jedno sat vremena sve se dobro završilo..

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.9.2013 16:22 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice