Pozdrav, poceo sam igrati Fifa 14 Demo i super mi je.
samo mi smeta sto kada udjem u igru uvijek sve opcije ponovo namjestam ne sprema se,i ne mogu igrati vise od 3 min.
moze neki tweaker ili unlock za to?
Hvala.
samo mi smeta sto kada udjem u igru uvijek sve opcije ponovo namjestam ne sprema se,i ne mogu igrati vise od 3 min.
Hvala.
ja sam ljude savjetovao i svima radi normalno osim mene... tj. origin mi pise da imam igru, cak sam dobio i preorder pack a igre nema u order historyu i dobio sam mail da je doslo do nekog problema
inace prednarucio sam i key, u slucaju da mi origin dozvoli download igre budem prodao ovaj key za 230kn pa ako koga zanima nek se "prednaruci" kod mene :)
Ako nemaš igricu za download sada, onda ti baš i nije uspjelo... A vidi, možeš i sada pokušati napraviti preorder jer kako stvari stoje sada odmah naplaćuju i možeš skidati. Ja ću već sutra skinuti igru i instalirati pa čekati kicko off! ;)
ne zuri mi se, i ako ne prihvate igricu budem dobivao tjedne ut paketice na obicnu verziju igrice
Pricalo se, ali me zanima ako netko ima izvor...
Znaci rekli su da ce "nerf" finesse i ovo trokut+L1 cudo (over the top trough ball), danas kad sam igrao demo protiv kolege, nije bas bilo zabavno dobivat takve lopte sa trokut+L1, koje prolaze bez problema, s tim da ih baca tip sa centra, a njegov napadac je iza moje obrane i tek se okrenuo prema mom golu, dok lopta dodje do njega on je vec jedno 2 koraka ispred mojeg obrambenog, i onda ovisno kako je smiri ima 100% akciju... Sto bi znacilo da ce u FUT imat 3 koraka prednosti i skoro automatski gol....
Mozda ce i ova fifia ici na defensive...
Heh... Da citiram sam sebe, ali ako itko gleda streamove, mislim da se vidi bas ovo, ili samo ja to vidim....
.
Baš me zbediralo ovo. Nadao sam se da će i FUT biti manje pace baziran, ali po ovome izgleda kao da je sve po starom. Samo se nadam da defaultna brzina prave igre ostane kao u demu.
Baš me zbediralo ovo. Nadao sam se da će i FUT biti manje pace baziran, ali po ovome izgleda kao da je sve po starom. Samo se nadam da defaultna brzina prave igre ostane kao u demu.
ma ubrazan je malo... ali ti ne znaci tolko pace...
Hvala.
...
Hvala.
...
Opcije nemozes spremat, ali ovo ostalo mozes podesit
http://files.fifacentral.net/files/fifa/fifa_14/tools/demo_expander/
Nađite se dvojica...
Jer jednu igru možete podijeliti na 2 konzole...
Kupite bonove za 60$ na amazon i kupite igru na US store i svakog če vas ispasti 180kn i grati čete Fifu14 23.9 u 00:00 ...
Ja tako sve igre kupujem na ps3...
A i dobiti češ ako napraviš preorder na US store temu i free fut paketiče,koliko neznam...
znači kad bi sad kupio fifu moga bi je skinuti ali ne i igrati?
Pitanje je dal je već dostupna za download. Koliko se sjećam, prošle godine se moglo downloadati igru prije službenog izlaska, ali stvarno se ne sjećam koliko prije. U svakom slučaju, igrati ne možeš.
EDIT: Odigrao sam danas demo opet nakon par dana i sad mi izgleda puno brže nego prije. Dal je uzrok tome što sam isprobavao PES 14 koji je ipak daleko sporiji ili su tweakali nešto?
Classic kitovi su ove godine dostupni u FUT14.
Obratite pozornost na ovaj:
E samo radi toga bih sad išao opet igrat FUT. Fino si napravim našu momčad sa tim dresovima i pošaljem Šukeru na mail .
E samo radi toga bih sad išao opet igrat FUT. Fino si napravim našu momčad sa tim dresovima i pošaljem Šukeru na mail .
Šuker je fakat smeće, EA bi im platio makar ne bi ni trebao jer je to besplatna reklama, hrpa ljudi vidi repku u igri.
Inače, ima hrpa dresova.. Milan classic kit je ubojica.
Bacite oko: http://forum.ea.com/uk/posts/list/2596509.page
Pitanje je dal je već dostupna za download. Koliko se sjećam, prošle godine se moglo downloadati igru prije službenog izlaska, ali stvarno se ne sjećam koliko prije. U svakom slučaju, igrati ne možeš.
EDIT: Odigrao sam danas demo opet nakon par dana i sad mi izgleda puno brže nego prije. Dal je uzrok tome što sam isprobavao PES 14 koji je ipak daleko sporiji ili su tweakali nešto?
takođe i meni tako.Sve je previse brzo lete po terenu.
Nađite se dvojica...
Kupite bonove za 60$ na amazon i kupite igru na US store i svakog če vas ispasti 180kn i grati čete Fifu14 23.9 u 00:00 ...
A i dobiti češ ako napraviš preorder na US store temu i free fut paketiče,koliko neznam...
Ne dijelim igru s nikim... kaj ako u isto vrijeme obojca hoćete igrati? Nisam ziher da je sve po propisu.. znam da je bilo banova jer su ljudi dijelili kupljene igre na psn. Tj ako se jedna igra pojavila na dva različita akaunta..
schurrle mi utece sad za 3200... a samo sam trebao kliknut na buy now... 1 sekunda falila... :( tko zna kad ce opet tako nesto naletit :(
nego zasto mi ni jednu vecer neda gift? moram cekati jutro...znaci pokupio sam danas gift oko 20h i sad posto je prosla ponoc vec bi trebao dobit i drugi? na koju foru to radi, mora proci neko određeno vrijeme ili?
Nađite se dvojica...
Ne dijelim igru s nikim... kaj ako u isto vrijeme obojca hoćete igrati? Nisam ziher da je sve po propisu.. znam da je bilo banova jer su ljudi dijelili kupljene igre na psn. Tj ako se jedna igra pojavila na dva različita akaunta..
Hahahahaha, da zato je Sony omogućio share na 2 accounta da bi banao ljude kad im lupi u glavu. Di ti je logika?
I igra se može sherat na 4 accounta, tako da svakog ispadne 120kn.
Hahahahaha, da zato je Sony omogućio share na 2 accounta da bi banao ljude kad im lupi u glavu. Di ti je logika?
I igra se može sherat na 4 accounta, tako da svakog ispadne 120kn.
Kak mogu svi istovremeno igrati npr FUT?
Jel slagao netko od vas neki jeftini skill squad? Red Star mozda?
Pozdrav, od kud da naručim FIFA-u , samo cd key, povjerljivo i isplativo?
Hvala.
Dali netko zna šta o konačnoj verziji fife , navodno da su ubrzali gameplay pa ako netko šta zna o tome neka piše
Dali netko zna šta o konačnoj verziji fife , navodno da su ubrzali gameplay pa ako netko šta zna o tome neka piše
http://www.twitch.tv/directory/game/FIFA%2014
Evo pa pogledaj :D
LB i RB
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=ihFAhkoLnJ2KL:pc
pa baš se nešto i nevidi da se promjenilo
Evo moje ekipe
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off?showoffId=bD1MdhSZnJ2Qp:pc
Potroseno nekih 15000 coinsa s tim da sam mora kupovat position changere za 2 igraca i da sam Vorsaha pretplatio jos od prije :) Uzea sam 2 po 3800-3900 racunajuci da cu na njima zaradit posto nije bilo 2-3 dana ispod 7k i eto na kraju su pali na nekih 2k...Nikad nisam dosad igra samo sa silverima pa me bas zanima kako ce to izgledat, a ako me ne bude islo imam jos 30ak k coinsa pa mogu i neku gold ekipu sklepat, a i mozda jos sta zaradit :) Nisam kupova nikakve fifa pointse.
Inace, sta se tice same igre, gleda sam jucer livestreamove na twitchu i izgleda mi bolje nego FUT 13. Malo su ubrzali igru, ako uopce jesu s obzirom na demo, ali pace nije toliko bitan koliko strenght pa i ostale karakteristike. Čini mi se da i dodavanja nisu toliko precizna da mozes sve nekako na brzinu...također, kontrola lopte nije savrsena i zna pobjeć s noge ako držiš previše sprint, nema ni onih lakih okreta lijevo desno jer su igraci tromiji. Sve u svemu čini mi se da nisu puno toga promijenili od dema osim onog sta su rekli, a to je da ce smanjit finesse shot jer nisam primjetio da ima takvih golova...
Jedino sta je mozda OP su ubacaji...gleda sam malo onu zensku dok je igrala i stalno je ubacivala u sredinu i vecinu golova je dala s glavom...naravno, nije prolazilo 100%, ali cini mi se otprilike svaki 4-5...mozda se treba malo drugacije postavit u obrani, to isto je reka i airjapes...
Ali dzaba to sve sta je dobro, ja se samo nadam da nece bit cheatera :)