FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.663.041
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: Fifa 14
KiCo77 kaže...

Ma nis nisam sredio.. nevalja im konverter.. na njihovom official izbacuje da je 34.50€ = 249kn, sta je jako jeftino.. ali samo u teoriji.. u praksi nije dosta ni 270kn. 5 kodova sam spojio, i dalje nije dosta :'(

(slike)

Uzmu ti proviziju... ja imam nekih 53 kn pa ako ti pomaže ja ti proslijedim kod...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 22:15 (movie).
14 godina
movie kaže...

Uzmu ti proviziju... ja imam nekih 53 kn pa ako ti pomaže ja ti proslijedim kod...

Na konverteru valuta pise da je provizija od 2% več dodana u cijenu (onih 249kn, pise na 2. slici)

A na stranici gdje kupujem je originalna cijena 32.55€ a za paysafecard dodatnih 6% pa je to 34,51 (kao sta pise na prvoj slici).

Ja neznam koju jos proviziju oni uzimaju :/

Ako mi mozes posudit tih 1.1€ bio bih ti veoma zahvalan.. inače moram kupovat PSC od 50kn zbog tog jednog eurica.. i vjerovatno ce cijena porast kad izađe demo... 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

Ako mi mozes posudit tih 1.1€ bio bih ti veoma zahvalan.. inače moram kupovat PSC od 50kn zbog tog jednog eurica.. i vjerovatno ce cijena porast kad izađe demo... 

Poslao sam ti kod na poruku pa vidi.. ima još neke 53 kn na računu.. javi je li sve prošlo ok

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 22:24 (movie).
13 godina
neaktivan
Zoki Mpek kaže...

Ta prica ne pije vodu. U realnom zivotu da, ali u Fifi, ko je brzi taj je bolji. Tj. najbrzi igrac je ujedno i najbolji, nazalost.

Vec vidim 90% ekipa u Futu sa Pace ocenom 90+, i nazalost moras i ti da budes kao oni ako im zelis parirati.

Žao mi je ako tako misliš jer tako slučaj nije. Ta priča itekako pije vodu ako se znaš postavit u obrani, pratit igrače, tacklat u pravo vrijeme, izgradit napad na taj način da ti netreba pace i slično. 

13 godina
neaktivan

1 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Poslao sam ti kod na poruku pa vidi.. ima još neke 53 kn na računu.. javi je li sve prošlo ok

Ma uh kako sam se usro.. prvo vidim (slika1) .. odmah idem provjerit stanje na najvecem PSC (200kn) .. Stanje = 0kn, znaci uplata je dovrsena.

Saljem im mail, za manje od minute dobivam odgovor (slika2)... saljem i ja njima nazad(slika3).. i na kraju se sve dobro zavrsi (slika4) :D

Prava drama u 2 minute, ali na srecu užasno brz support. Vec sam mislio da sam zduvo 270kn... Sada je sve super, samo treba docekat 25.9.

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 22:55 (KiCo77).
17 godina
KiCo77 kaže...

Ma uh kako sam se usro.. prvo vidim (slika1) .. odmah idem provjerit stanje na najvecem PSC (200kn) .. Stanje = 0kn, znaci uplata je dovrsena.

Saljem im mail, za manje od minute dobivam odgovor (slika2)... saljem i ja njima nazad(slika3).. i na kraju se sve dobro zavrsi (slika4) :D

Prava drama u 2 minute, ali na srecu užasno brz support. Vec sam mislio da sam zduvo 270kn... Sada je sve super, samo treba docekat 25.9.

Gdje pronalaziš te stranice... koja je to bila?

14 godina
Fifa 14

Ma nije losa stranica, nego sam ja zajebo stvar sa fake adresom hahahah to ti je kad nemms karticu.. nego se moram zajebavat sa PSC, a PSC podrzava jako malo stranica :)

Inače je jako dobra stranica, sta govori i brzina supporta. 

http://www.trustpilot.com/review/cdkeygo.com

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 23:17 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Kico77 reci mi di si je prednaručio i za koliko? hvala :D

14 godina
carmichael kaže...

Kico77 reci mi di si je prednaručio i za koliko? hvala :D

http://cdkeygo.com/en/pre-orders/175-fifa-14-cd-key-origin.html

Dođe oko 270kn, nije najjeftinije, ali je najjeftinije ako nemas karticu i ako kupujes sa paysafecard.

16 godina
neaktivan

Ovi što su navedeni na popisu baš ciljaju i uglavnom pogađaju. Dok Ronaldo napuca pa ak zađe zađe, a ne zalazi mu baš prečesto...

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.9.2013 23:38 (Praetorian1).
16 godina
Praetorian1 kaže...

Ovi što su navedeni na popisu baš ciljaju i uglavnom pogađaju. Dok Ronaldo napuca pa ak zađe zađe, a ne zalazi mu baš prečesto...

A Drogba je 4. najbolji izvođač na svijetu. Odmah iza Pirla. I to nikome nije čudno? 

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Pa valjda možeš skužit trolanje i s moje strane a i EA vas trola s tim popisom...

Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina

Ionako su u FUTu napumpani svi statsi pa tako i za FK..

Sjecam se da sam u FIFI13 vjezbao sa Pirlom na training grounds i onda uđem u FUT a tamo ima curve i FKA veci za 4-5.

16 godina
Praetorian1 kaže...

Pa valjda možeš skužit trolanje i s moje strane a i EA vas trola s tim popisom...

EA nas ne trola, to je po njima dobro složen popis. 

šumski put je bio ravan.
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Onda su glupi...

Moj PC  
1 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Dečki DEMO je na Origin Storeu i ima 1.95GB :D

6 0 hvala 1
16 godina
DangerouS kaže...

Dečki DEMO je na Origin Storeu i ima 1.95GB :D

Da da, super što su ga stavili sad kad moram u krpe. Vraga ću se naspavati na ovaj način {#} Downloading..

šumski put je bio ravan.
15 godina
Fifa 14

Klubovi u demu: Dortmund, Milan, PSG, Barcelona, Boca Juniors, Tottenham, Man City, New York Red Bulls.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
6 0 hvala 1
16 godina
Fifa 14

Odigrao sam nekoliko utakmica. Igrao sam na full manual i professional težini kako bi osjetio igru i isprobao malo pucanje. Pa eto mojih pluseva i minusa nabrzaka:

+ igrači puno teži, tromiji

+ nisam osjetio previše pace, ali to će doći do izražaja tek u online igranju ionako

+ fizika lopte osjetno bolja

+ napokon mogu hodati s igračem

+ osjećaj igranja u potpunosti unaprijeđen u odnosu na 13

+ lopta nije toliko često u autu za milimetar. ili je aut ili fala ti bože igrač stigne loptu

- grafički igra identično izgleda

- padanje igrača jedan preko drugoga je i dalje sveprisutno

Ukratko, obrambeni sustav je kao unaprijeđen, no zasada ga nebi komentirao pošto nisam naviknut na njega još uvijek a i 5:43 ujutro je. Primjetio sam da igrač sam uzima protivniku loptu kad mi se protivnik približi. Ne znam koliko mi se to sviđa.

Sve u svemu, zadovoljan sam demom.

Realna ocjena dema 8.5/10

Ocjena dema s obzirom na moja očekivanja 13/10

Laku noć {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 5:46 (dreammaker).
Moj PC  
14 1 hvala 9
13 godina
neaktivan

slazem se sa dreammaker-om...samo bih dodao da sam osecaj dok igras je totalno drugaciji od fife 13 al definitivno al zaista tako mislim,mozda graficki je slicna ali dok igras vidis da je u tom segmentu malo drugaciji i ujedno bolji ali nije to sad nesto posebno ali ja recimo osetim tu razliku....izrazenija je duel igra,recimo nema vise pretcavanja tako lakog ,finese shoot jeste ostriji ali treba pogoditi gornji cosak da bi lopta usla u gol a to nije bas tako jednostavno,namerno sam uzeo da igram po kisi drugu tekmu i znatno vidim tezinu u kontroli ,prijemu,trcanju izrazenije je nego u fifi 13 to je za ovih sat vremena koliko igram....i da R2 je u funkciji skills-a sada...

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 10:17 (Red_Star_Forever).
17 godina
Fifa 14
Odigrao sam tek dvije tekme pa ne bih donosio nikakve ocjene ali vidljivo je da je igra i grafički bolja. Pogledajte samo gro plan na gledalište u fifi 13 kako su svi gledatelji kao papirići i još nazubljeni a u fifi 14 kako su lijepo modelirani. Definitivno korak naprijed. Ne mogu niti zamisliti kako će to sve još ljepše izgledati na nex gen fifi.
Moj PC  
0 4 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

movie znas li kad će za ps3 demo

0 0 hvala 0
14 godina
ak75 kaže...

movie znas li kad će za ps3 demo

- FIFA 14 PS3 version is available on Wed from 1am to 3am UK time on PSN Store. 

Znaci sutra

14 godina
neaktivan
Fifa 14

super je demo {#}

je ku**c, nemogu ga pokrenit, cekam full da zaigran ko covik na konzoli, ova stara kanta vise ne sluzi nizasta.. ni na very low neide {#}

Som la gent blaugrana

1 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

odigrao nekoliko tekmi i mogu rec da je bolje od fife 13 ali je i dalje fifa 12 po meni najbolja. i dalje ima nekoliko gluposti koje nisu popravili: ne moze se prekinut animacija kod zamjena igraca(zar je to tolko tesko), prednost suca i dalje predugo traje, kad sa obrambenim oduzmem loptu ne moze dovoljno brzo reagirat sto god ja stisnuo pa pc opet oduzme loptu. i ne znam dal je to jer sam stavio tezinu na legendary ali pc mi prebrzo oduzme loptu, dode mi iza ledja i odmah oduzme, nema onog navlacenja dok ja preko cijelog igralista navlacim igraca da mu oduzmem loptu. nadam se da je to samo zbog tezine.

fora je sto su ubacili da mozes probat UT. brzina mi se cini sporija al vidjet cemo u finalnoj verziji.

1 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Ja zasad igram samo FUT hahah.. nakon 2 utakmice dobijete jos paketic sa Ibrom i sl. :)

http://puu.sh/4nIZ3.jpg

Dribling mi se čini dosta tezi, nema vise onog brzog skretanja lijevo-desno.. 80% kornera/kroseva sam zabio :D

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Fifa 14

Nakon par tekmi mogu samo reć da mi se gameplay čini preprebrz

Stranice su trenutno nedostupne.
Moj PC  
1 3 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Ja zasad igram samo FUT hahah.. nakon 2 utakmice dobijete jos paketic sa Ibrom i sl. :)

http://puu.sh/4nIZ3.jpg

Dribling mi se čini dosta tezi, nema vise onog brzog skretanja lijevo-desno.. 80% kornera/kroseva sam zabio :D

Malo je teže kontrolirat igrača i pri trku puno lakše gubi loptu. Fizika lopte mi je puno bolja. Općenito igrači puno bolje reagiraju. Nikakva revolucija ali sasvim solidna evolucija na prošlo izdanje. Isto igram samo fut. Fora je...

15 godina
neaktivan
Fifa 14

Probao fifu i ostao doslovno paf. Sve šta mi se nije sviđalo više manje je popravljeno, pace nema toliki utjecaj više, igrači bolje grade loptu, udarci su puo realniji i passovi su realniji i puno lijepše izgledaju nasprem 13. I najviše što mi se sviđa igra je puno tromija, nije više 2 pasa i već si kod gola. Ovo napokon ima nekakvog smisla.

ELS BLAUGRANES <3
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.9.2013 12:24 (Tommy_123).
Moj PC  
4 2 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice