jeli se zna u koliko sati sutra stiže demo?
procitao sam 9.30 po UK, znaci 10.30 kod nas
jeli se zna u koliko sati sutra stiže demo?
procitao sam 9.30 po UK, znaci 10.30 kod nas
valjda za sve
Iz EA Sportsa stiže odlična vijest za sve ljubitelje simulacija nogometa – za dva dana, točnije 10. rujna će biti dostupna demo verzija igre FIFA 14 za PC, Playstation 3 i Xbox 360.
Evo jedna vazna stvar me zanima.. a to dal ce chemistry style bit samo jednu tekmu ili pernament? jer ako je pernament.. to je takva glupost.. nevidjena,, svi ce nabrijavati pace.. nece biti fora definitivno..
Evo jedna vazna stvar me zanima.. a to dal ce chemistry style bit samo jednu tekmu ili pernament? jer ako je pernament.. to je takva glupost.. nevidjena,, svi ce nabrijavati pace.. nece biti fora definitivno..
biti će permanent.
Pa bar je objašnjeno u videu.
Svakom igraču staviš Pace boost npr i dokle god ima maximalni chemistry dobiva maximalni bonus na pace. Ne vidi se iz videa koliko točno, ali pretpostavljam da bude 5-10.
U fifi 13 su svi statsi igrača išli gore za npr. 2 ingame, a ovdje ces ti birat koji statsi ti idu gore sa tim styleom dok su ostali statsi netaknuti.
Pa već par tjedana se zna da su u igru gdje je pace urnebesan dodali lako povećanje tog stata za svakog igrača.
To smo svi znali.. al npr ja i mozda jos njih par nismo znali da ce to bit pernament...
oce bit nekog drugog nacina da se skine demo osim origina? nisam imao fifu 13 org pa mi se neda opet skidat origin
oce bit nekog drugog nacina da se skine demo osim origina? nisam imao fifu 13 org pa mi se neda opet skidat origin
Iskreno nema logike da netko od to napravit jer se nekom neda skinuti origin
vjerojatno ce biti,uvijek se nadu biseri koji naprave da nemora origin
A kak to onda tebi kod dolazi i skidas igru 24. a u Europi je dostupno tek 27.9., hoce li te skuzit ljudi s EA servera?
ma nije da mi je tesko nego da ne skidan ako nemoran, ako bude bez origina sta bi ga skida opet, ako triba skinit cu, nije problem, samo se triba prisjetit sifre :P
Jesi ti pročitao što je anitlijano napisao? Dosad u FIFI13 svaki igrač s obzirom na Chemistry je dobivao +2 ili više na SVAKI SKILL. Taj boost se nije vidio na karticama.
Sada u FIFI14 neće više dobivati igrač automatski nego ćeš ti birati određeni boost.
Pa daj bokte pogledaj video...
Ne možeš poboljšati samo jedan stat nego dva ili tri, ovisno o stylu koji odabereš.
znači od sutra je dostupna demo verzija?
Neka ekipa sve stavlja na pace, meni bolje. Trebat ce znat izbalansirat savršeni chem style za svakog igrača posebno i u svakoj formaciji da iskoristiš potpuni potencijal igrača. Tako npr. sigurno neces u 4321 pumpat pace ovom lone strikeru nego ces mu dat onaj chem boost za heading/snagu/dodavanje da lakše proslijedi wingerima kojima ces pak dat shooting/dribbling štagod da te šanse zabijaju.
Ta prica ne pije vodu. U realnom zivotu da, ali u Fifi, ko je brzi taj je bolji. Tj. najbrzi igrac je ujedno i najbolji, nazalost.
Vec vidim 90% ekipa u Futu sa Pace ocenom 90+, i nazalost moras i ti da budes kao oni ako im zelis parirati.
Sad mi fali 1.10€ na paysafecardu.. jel ima netko mozda viska.. sutra ce opet poskupit kad izađe demo :S
Sad mi fali 1.10€ na paysafecardu.. jel ima netko mozda viska.. sutra ce opet poskupit kad izađe demo :S
javi mi se na poruku ako nisi riješio
javi mi se na poruku ako nisi riješio
Ma nis nisam sredio.. nevalja im konverter.. na njihovom official izbacuje da je 34.50€ = 249kn, sta je jako jeftino.. ali samo u teoriji.. u praksi nije dosta ni 270kn. 5 kodova sam spojio, i dalje nije dosta :'(
(slike)