FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.262
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
DangerouS kaže...

Mislim da je on u Bundesligi dosta igrao RM, čak je dobio RM TOTS karticu, a one se dobivaju na poziciji di je igrač najviše igrao.

di ću s robbenom, baš sam mislio pravit bayern u fifi 14

14 godina
neaktivan
Fifa 14

a i vidić nije zaslužio 87

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
bjong kaže...
DangerouS kaže...

Mislim da je on u Bundesligi dosta igrao RM, čak je dobio RM TOTS karticu, a one se dobivaju na poziciji di je igrač najviše igrao.

di ću s robbenom, baš sam mislio pravit bayern u fifi 14

Mullera na CAM baciš tako da ga staviš u igru dok počne tekma, onda ti se ne "računa" chemistry ;)

13 godina
neaktivan

Mene samo zanima na osnovu cega je Aguero dobio +1 i sad je na 88?!?! D.Silva ostao na 88, obojica su imali losu sezonu i ne zasluzuju da ostanu ili dobiju upgrade, trebali su biti downgrade-ani! Falcao 90 i sad je u rangu Ribery-ja, ne vidim nikakav smisao u tome. Također Di Maria ostao na 86 iako je bio nista posebno prosle sezone, ako je on 86 onda i Muller treba da bude 86.

A.Cole dobio +1 pa koji im je đavo, on nije trebao ostati na 84 a kamoli da dobije upgrade.

Lahm ostao na 87 ali je sad goli k****, skinuli mu od svakog statsa po jedan ili dva a dali mu +2 na passing {#}.

Tri top golmana na svijetu su 86, haha, ajd za Buffona dovoljno je ostat 86 ali Neuer je trebao da bude 88 kao i Casillas koji je zasluzio -1. 

Mislio sam da prokomentarisem jos puno igraca ali uzelo bi mi puno vremena a i ne da mi se. 

Uglavnom nisam zadovoljan pojedinim ocjenama igraca, ustvari malo je njih sa kojima sam zadovoljan. 

Navijac sam Bayerna i ako ove godine ne bude najjaci na igri po overall prvih jedanaest i zamjena dobro cu razmisliti da li cu kupiti FIFU 14. Vjerovatno ce ovo nekom zvucati glupo ali zamislite da je RM osvojio treble prosle sezone, pa svakom njihovom igracu bi dali po minimalno jedan upgrade i bili bi jos vise OP nego sto su u FIFI 13.

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Muller je CAM, ali prosle sezone igro je vecinu RM jer je Robben bio ozljedjen, nakon sto se Kroos ozljedio Robben je vracen u prvu ekipu na RM, A Muller na CAM.

Ove sezone bi moglo biti razlicitih karata, tipa Lahm na CDM, Muller na ST i tako...

0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
partwish kaže...

Ček, ček, ček... ja se sad osjećam pomalo glupasto, o kakvim se to varalicama radi? Što točno rade? Igram FUT dosta, ali nikada se nisam opterećivao s takvim stvarima niti sam mislio da postoje varalice... Vjerojatno zato što nikada do sada nisam obilazio forume, pa bih molio pojašnjenje oko toga. Hvala.

To su ti oni likovi koji ti izađu iz igre prije nego je igra i počela ili nakon par sekundi...

Dobro, na takve sam često znao naletiti... Ali što oni dobiju s time što brzinski prekinu?

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
14 godina
neaktivan
Fifa 14

onaj Rob Hodson je brijem jedan od najlosijih cm-a. Vecina ih je na twitteru odgovarala na probleme, ovaj samo komunicira s 5% i to vecina youtubera.

A i vecini samo sere...

You guys seem a little tense LOL

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
httpsmaniac kaže...

Mene samo zanima na osnovu cega je Aguero dobio +1 i sad je na 88?!?! D.Silva ostao na 88, obojica su imali losu sezonu i ne zasluzuju da ostanu ili dobiju upgrade, trebali su biti downgrade-ani! Falcao 90 i sad je u rangu Ribery-ja, ne vidim nikakav smisao u tome. Također Di Maria ostao na 86 iako je bio nista posebno prosle sezone, ako je on 86 onda i Muller treba da bude 86.

A.Cole dobio +1 pa koji im je đavo, on nije trebao ostati na 84 a kamoli da dobije upgrade.

Lahm ostao na 87 ali je sad goli k****, skinuli mu od svakog statsa po jedan ili dva a dali mu +2 na passing {#}.

Tri top golmana na svijetu su 86, haha, ajd za Buffona dovoljno je ostat 86 ali Neuer je trebao da bude 88 kao i Casillas koji je zasluzio -1. 

Mislio sam da prokomentarisem jos puno igraca ali uzelo bi mi puno vremena a i ne da mi se. 

Uglavnom nisam zadovoljan pojedinim ocjenama igraca, ustvari malo je njih sa kojima sam zadovoljan. 

Navijac sam Bayerna i ako ove godine ne bude najjaci na igri po overall prvih jedanaest i zamjena dobro cu razmisliti da li cu kupiti FIFU 14. Vjerovatno ce ovo nekom zvucati glupo ali zamislite da je RM osvojio treble prosle sezone, pa svakom njihovom igracu bi dali po minimalno jedan upgrade i bili bi jos vise OP nego sto su u FIFI 13.

Slažem se da su dosta statsa loše napravili, ali overalli ništa u igri ne znače tako da mi je to glup razlog za ne kupiti igru ;) 

Falcao i Ribery nisu iste pozicije, Falcao je možda i najbolja špica na svijetu trenutno, Ribery uz Ronalda najbolje krilo :) 

17 godina
partwish kaže...

Dobro, na takve sam često znao naletiti... Ali što oni dobiju s time što brzinski prekinu?

Imaju programčić pomoću kojeg si upišu željeni rezultat nakon prekida tako dok ti odigraš jednu tekmu oni odigraju dvadesetak i zarade isto toliko puta više coinsa od tebe..

Zato si prije svake tekme stisni "alt + tab"  da ne gubiš contracts i tekmu koju onda možeš ponoviti..

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 22:27 (movie).
14 godina
Fifa 14

Vidio sam na fejsu da su objavili LISTU TOP 50 IGRACA u FUT 14.

Večini je smanjen rateing, samo je bale napravljen ko Isus, i uz to je CF. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Cudi me iskreno sto mu nije overall povećan. Ali bilo je za očekivati pošto je cover star i overhypean da će dobit monster statse. {#}

0 1 hvala 0
15 godina
Fifa 14

Bome skoro su svima nerfali pace sto je ok :) samo jednu stvar nekuzim a to je stavljanje na CB-a (High/medium) workrate -.- glupost.. meni je najidealnije (medium/medium)ili (medium/high) ..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Bome skoro su svima nerfali pace sto je ok :) samo jednu stvar nekuzim a to je stavljanje na CB-a (High/medium) workrate -.- glupost.. meni je najidealnije (medium/medium)ili (medium/high) ..

H/M workratse ima jako puno CBova u FUT13. Ništa novo.

13 godina
Fifa 14

Nemojte gledati ocjene ove prve... to je samo dio koji odreduje overvall. One ostale ocjene tipa strenght, shooting i ostalo odreduje. Koliko ja vidim ljudi se ljute sta je Modric dobio 85 i sta je Vidic 87... Mada je to sve postavljeno u neke druge ocjene pa ima neku logiku.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Fifa 14

Kad vidim da Messiju stave 92 pace jednostavno bi plako, bem ti realnost. Ronaldo Weak Foot 4 zvjezdice, ne shvaćam, zar EA ne prati utakmice -.-

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Fifa 14

A koliki bi to pace Messi trebo imati ? A CR.a nisam bas vidio da roka sa lijevom nogom posto igra lijevog krilnog/lijevu poluspicu... ovo je skroz dobro.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
on igra levo tj poluspica ali vuce ka levoj strani da bi mogao sa lotom uci ka golu i sutirati svojom jacom nogom,sto je po meni ok.mada sto se tice mesijevog i ronaldovog pace-a sasvim korektno dovoljno da vidite njegov gol protiv valnsije kad je prosao pored odbrane ko brzi voz al dobro ocito ne volite ta dva igraca koji su tip top al sta da vam radim....pazi vi za njih govorite sto je toliki pace a ja se bunim sto je ronaldinju pace 55 ,kao sto neko rece pa nije on mecelder u tom rangu sporosti,pogledajte malo klipove od pre dva meseca tj pogledajte tekmu finale copa libertadores i videce da on (ronaldinjo)nije za 55 pace vise nesto poput cazorle al dzabe ja vama da objasnjavam..sve sami svetski naucnici a kad dodje partija svi imaju napadace 92 i slicno.....i udare ultra defens i kao super i kad izgube jao pa usrecilo ga ma vazi (i ovo se odnosi u globalu)
13 godina

Da se razumijemo...Messi i CR po Paceu odnosno brzini...ubrzanju i top speedu se NEMOGU mjerit i totalna je glupost da Messi ima bod manje od CR-a...Jeste vidli vi kad sprinteve Ronalda? Trcanje i to?? Jedino je mozda Wolkot brzi od njega... Tu ne pricamo o trcanju i vodjenju lopte samo, nego i trcanje, kretanje BEZ lopte. Ne da govorim u korist CR-a jer sam navijac Real Madrida..al dajmo malo realno gledat. Kao i sta kazem da je Messi brzi od ronalda sta se tice driblinga na malom prostoru...sta je je!

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

A koliki bi to pace Messi trebo imati ? A CR.a nisam bas vidio da roka sa lijevom nogom posto igra lijevog krilnog/lijevu poluspicu... ovo je skroz dobro.

Ma usporedi da CR ima pace 93, a Messi 92. I sad pogledaj kako je u stvarnosti, koliko je Ronaldo zapravo puno brži nego Leo, a ovdje je razlika samo 1.
CR koristi lijevu nogu jednako kao i desnu(ne snaga), ako me shvaćaš šta mislim xD

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 1:58 (matić_žu).
16 godina
neaktivan
movie kaže...
X Malisse kaže...

Momci jedno pitanje:

Dali če se močiFifa coinsi iz Fife 13 prebaciti na fifa 14...

Ja igram na ps3 i znam da če se moči sa 13 prebaciti na 14 na ps4 i xone,ali hoče se moči sa fifa 13 ps3 coinsi prebaciti na fifa 14 ps3...

Naravno da neće... ne trebaš ni pitati..  omogućeno je zbog kasnijeg izlaska next gen konzola da kupci fife 14 za PS3 i xbox mogu u slučaju kupnje fife 14 za next gen konzole prebaciti svoje momčadi i coinse na novu platformu. Isto će se moći napraviti i s fifa pointsima. Isto tako kupci fife 14 za PS3 moći će kupiti fifu 14 za PS4 za 10 dolara te je skinuti s PSN-a. pošto je ea potpisnik partner programa sa sonyem. Ovo će vrijediti za cijeli niz igri i izdavača...

Pozdrav movie {#} vratia se šime :)

Znači kažeš da je najbolje prodati coinse što prije ,zar ne!Dok se još uvijek može dobiti neka lova za njih!

X...
15 godina
Fifa 14

istina je da su Messiju dosta nabili pace, ali u passingu su ga podcijenili. On je godinama uz Ozila najbolji asistent na svijetu, ima strašan osjećaj za dodavanje i trebao bi imati bolju ocjenu za passing. Ali to je ionako FUT, neke pretjerane realnosti tu neće ni biti {#}

inače, dobar je ovaj trailer od danas za Career Mode, taj mod izgelda stvarno sve bolje iz godine u godinu...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 2:05 (antimadridista).
Moj PC  
2 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Fifa 14

A čudite se ko picek glisti, pa Messi je globalni cover star FIFE. Ista stvar je bila prije 2god s Rooneyem. 

3 0 hvala 0
14 godina
Fifa 14

Ne znam kak točno igra računa, ali po meni bi pace morao biti kombinacija: šprinta, brzine s loptom, ubrzanja i agilnosti. Kad bi uzeo ta 4 segmenta, onda su Ronaldo i Messi stvarno tu negdje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
movie kaže...
partwish kaže...

Imaju programčić pomoću kojeg si upišu željeni rezultat nakon prekida tako dok ti odigraš jednu tekmu oni odigraju dvadesetak i zarade isto toliko puta više coinsa od tebe..

Zato si prije svake tekme stisni "alt + tab"  da ne gubiš contracts i tekmu koju onda možeš ponoviti..

Pas mater u kojoj sam ja zabludi živio!!! A što točno dobijem sa alt+tab?

http://www.powerplaymanager.com/r802803/ sportski menađer. probaj i uživaj!
13 godina
neaktivan
ko da je sad to bitno za 6 dana ti izlazi fifa 14 pa ces nju peglati...
17 godina
X Malisse kaže...

Pozdrav movie {#} vratia se šime :)

Znači kažeš da je najbolje prodati coinse što prije ,zar ne!Dok se još uvijek može dobiti neka lova za njih!

Pozdrav šime, nadam se da ti je bilo dobro... gledam, teško ćeš coinse prodati. Cijena je pala da ne može niže no uvijek vrijedi probati..

17 godina
partwish kaže...

Pas mater u kojoj sam ja zabludi živio!!! A što točno dobijem sa alt+tab?

Pa napisao sam ti gore. Ako ti lik tako izađe iz tekme nećeš gubiti contracts niti ćeš biti eliminiran recimo iz kupa već ćeš moći ponoviti recimo finale u koje si ušao dok u diviziji neće ti se računati ta tekma nego ćeš je moći ponoviti... ja niti jednu tekmu ne započinjem a da to ne stisnem...

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2013 12:02 (movie).
13 godina
neaktivan

da je aktivno igrao koliki bi njemu pace bio 200..... 

13 godina
Fifa 14

Kakva je to lakoca zabijanja, to su strahote...

Moj PC  
6 0 hvala 0
13 godina

Taj je doslovno sam prelazio kompletnu obranu i sve...nisi ga mogo ni srusit ni faulirat...jednostavno jedan jedini...dribling na velikom i malom prostoru..vizija za gol...za njega bi dribbling i ball control trebao bit 150

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice