FIFA 14

poruka: 12.463
|
čitano: 1.664.432
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Fifa 14
dreammaker kaže...

Movie, a i ostali, što mislite kolike su šanse da nextgen Fifa 15 osvane na PC-u?

100%

16 godina
antiljano27 kaže...
dreammaker kaže...

Movie, a i ostali, što mislite kolike su šanse da nextgen Fifa 15 osvane na PC-u?

100%

100%?! To bi trebalo značiti da imaš neku informaciju koja nama ostalima nije poznata?

šumski put je bio ravan.
13 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
antiljano27 kaže...
dreammaker kaže...

100%

100%?! To bi trebalo značiti da imaš neku informaciju koja nama ostalima nije poznata?

Dobro, mozda sam pretjerao, ali po mom skromnom mišljenju, mogu zaboravit na PC igrače ako fifa 15 nebude next gen na PC-u. Puno igrača odustaje jer se ne izdaje u isto vrijeme, a kamoli kad nebi ni godinu poslije stavili. Plus, pritisnut ce ih, nadam se, i PES do tada pa ce im to biti još jedan poticaj. 

16 godina
antiljano27 kaže...
dreammaker kaže...
antiljano27 kaže...
dreammaker kaže...

100%

Dobro, mozda sam pretjerao, ali po mom skromnom mišljenju, mogu zaboravit na PC igrače ako fifa 15 nebude next gen na PC-u. Puno igrača odustaje jer se ne izdaje u isto vrijeme, a kamoli kad nebi ni godinu poslije stavili. Plus, pritisnut ce ih, nadam se, i PES do tada pa ce im to biti još jedan poticaj. 

Iz tvojeg posta u Božje uši {#} Ali ne zaboravimo kako su nas ignorirali godinama u prijašnjim next genovima? Tek smo u Fifi 12 dobili punokrvi "next gen" koji je praktički već 4 godine star engine bio.

šumski put je bio ravan.
17 godina
dreammaker kaže...

I više nego realne...  nove konzole će biti prisutne već gotovo godinu dana na tržištu. Uzet će zamah a firmi će biti jednostavnije raditi jednu igru nego dvije..

14 godina
movie kaže...

I više nego realne...  nove konzole će biti prisutne već gotovo godinu dana na tržištu. Uzet će zamah a firmi će biti jednostavnije raditi jednu igru nego dvije..

Tvoja strana je full optimistična, pa ti evo sad moje malo manje optimistične.

Nove konzole neće biti svugdje prisutne godinu dana jer na nekim tržištima izlaze tek 2014. Upitno je koliko će se prodati u prvi mah. I tvoja je pretpostavka da će EA prestati raditi FIFU za PS3 i Xbox 360 što ne vjerujem da će se dogoditi tako brzo. Upitno je da li će se ta famozna prosječna konfiguracija PC gamera koju EA koristi kao izgovor povećati do te mjere da taj njihov engine može raditi.

Živi bili... pa umrli. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Fifa 14

Mora doc slijedece godine jer nismo u 15.st. A bogami ne isplati im se izgubiti PC trziste.

Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Fifa 14

Pa ps3 i xbox 360 verzije će vjerojatno izlazit još dosta godina kao što je slučaj i na predprošloj generaciji. U biti, ista igra sa drugim rosterom. Easy money.

Teoretski, ignite verziju možemo dobiti na godinu ali i za 2-3-4 godine. Ovisi kako EA odluči.

I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Fifa 14

Momci jedno pitanje:

Dali če se močiFifa coinsi iz Fife 13 prebaciti na fifa 14...

Ja igram na ps3 i znam da če se moči sa 13 prebaciti na 14 na ps4 i xone,ali hoče se moči sa fifa 13 ps3 coinsi prebaciti na fifa 14 ps3...

X...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Nove konzole neće biti svugdje prisutne godinu dana jer na nekim tržištima izlaze tek 2014. Upitno je koliko će se prodati u prvi mah. I tvoja je pretpostavka da će EA prestati raditi FIFU za PS3 i Xbox 360 što ne vjerujem da će se dogoditi tako brzo. Upitno je da li će se ta famozna prosječna konfiguracija PC gamera koju EA koristi kao izgovor povećati do te mjere da taj njihov engine može raditi.

Živi bili... pa umrli. 

Konzole na najbitnijim tržištima izlaze već ove godine.Na ostalim tržištima izlaze početkom sljedeće. Sasvim dovoljno da se stekne solidna baza kupaca a ne treba biti genijalac da bi se shvatilo da će se dobro prodavati, da ne kažem kao vruće kifle. EA nije prestala raditi igre niti za PS2 nakon izlaska PS3 ali je prestala razvijati igru za PS2 te se samo štancala nova igra s novim nazivom i rosterom a sam gameplay i sve ostalo nije se mijenjalo. Tko kaže da to neće biti slučaj s PS3 i xboxom? Godina dana života u ovoj branši je puno i dosta doga se mijenja. Tko kaže da se neće stvoriti preduvjeti za next gen na računalima za sljedeću godinu?  Realno, ne vidim niti jedan razlog da pc igrači sljedeće godine ne zaigraju next gen fifu...

14 godina
movie kaže...
Realno, ne vidim niti jedan razlog da pc igrači sljedeće godine ne zaigraju next gen fifu...

Realno, ja ne vidim ni jedan razlog da pc igrači ove godine ne zaigraju next gen fifu.

@tko god je pitao

Nema prebacivanja coinsa. Potroši dok još stigneš.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
X Malisse kaže...

Momci jedno pitanje:

Ja igram na ps3 i znam da če se moči sa 13 prebaciti na 14 na ps4 i xone,ali hoče se moči sa fifa 13 ps3 coinsi prebaciti na fifa 14 ps3...

Nece se nista moci prebaciti. To sta ce se prebacivati ce biti coinsi sa FIFA 14 na FIFA 14 next gen...

17 godina
X Malisse kaže...

Momci jedno pitanje:

Naravno da neće... ne trebaš ni pitati..  omogućeno je zbog kasnijeg izlaska next gen konzola da kupci fife 14 za PS3 i xbox mogu u slučaju kupnje fife 14 za next gen konzole prebaciti svoje momčadi i coinse na novu platformu. Isto će se moći napraviti i s fifa pointsima. Isto tako kupci fife 14 za PS3 moći će kupiti fifu 14 za PS4 za 10 dolara te je skinuti s PSN-a. pošto je ea potpisnik partner programa sa sonyem. Ovo će vrijediti za cijeli niz igri i izdavača...

13 godina
Fifa 14

Ima tu dosta pacijenata sta lupaju TD na konstruktivan i kvalitetan post.... sta reci :D 

Moj PC  
3 3 hvala 2
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ima tu dosta pacijenata sta lupaju TD na konstruktivan i kvalitetan post.... sta reci :D 

PES army

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 0:10 (bjong).
14 godina
neaktivan
Fifa 14

Nema prebacivanja coinsa, ajde malo upotrijebiti glavu i logiku. 

FUT postoji od 09, da se coinsi mogu prebacivati između verzija svi bi imali par ronalda, messija i ekipe. Imao bi 100milijuna coinsa i igranje bi dosadilo nakon 2mj uvrh glave. Već mi je i sa ovih 10milja dosadilo brzo :) 

2 0 hvala 0
17 godina
DangerouS kaže...

Nema prebacivanja coinsa, ajde malo upotrijebiti glavu i logiku. 

FUT postoji od 09, da se coinsi mogu prebacivati između verzija svi bi imali par ronalda, messija i ekipe. Imao bi 100milijuna coinsa i igranje bi dosadilo nakon 2mj uvrh glave. Već mi je i sa ovih 10milja dosadilo brzo :) 

Glumi onda robin hooda. Otimaj bogatima i dijeli siromašnima.. nađi si novu zabavu..

14 godina
neaktivan
Fifa 14

Ako se igra na konzolama, puno je lakše kupovati dobre igrače, tako da to nije nikakav hendikep, naravno Messi i Ronaldo su preskupi, ali i to je moguče uz dosta igre. Na pc-u je velika razlika što prevladavaju cheateri i igranje je nemoguče, a trade u večini slučajeva nema smisla jer je market sheban. Tako da prebacivanje coinsa nema smisla i bilo bi preglupo da to naprave.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 11:00 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
ja bih voleo da ovog puta cheateri zaobidju fifu i samim tim trade bude kako treba i da bude vise igraca mada sumnjam sada je lakse tj jeftinije kupiti konzolu nego pc....
12 godina
neaktivan

@ Red Star

Imas i u Srbiji preorder ali je skuplji nego u HR, mislim cena je ista kao na originu, prevedeno u nase dinare izadje 5499 din. Imas je naruciti na nekoliko sajtova, evo ti jedan, prodavnica je iz Subotice i podrzava placanje e-bankingom, cak mozes i uplatnicom platiti.

http://www.gamesguru.rs/pc/fifa-14-preorder

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 11:13 (zegi69).
13 godina
neaktivan
hvala nasao sam jednog lika koji prodaje za 3900 dinara...od njega sam uzeo i prosle godine uz fifu 14 dobijam 4 gold paketica i jos nesto....uplacujem mu uplatnom tako da hvala jos jednom...
13 godina
Fifa 14

Svi koji kupe normalnu verziju dobiju 4 paketica, samo ultimate edition dovije 24paketa... Moras sa nekim igracima i krenuti grat FUT :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Svi koji kupe normalnu verziju dobiju 4 paketica, samo ultimate edition dovije 24paketa... Moras sa nekim igracima i krenuti grat FUT :D

Ako je suditi po onome sto sam dobio u Fifi 13, onda neka se gone  i oni i njihovih 24 pack-a...Ja ne mogu shvatiti da ja nisam dobio poštenog igrača u tim Pack-ovima... {#} Da mi ih daju besplatno ne bi ih uzeo, kamo li još nadoplatio...MAMICU IM ŠKRTU  

l'architetto
13 godina
neaktivan
ja sam sam jednom dobio extra igraca a to je xavi kad je bio totw i to je to ...sve ostalo buranija....
17 godina
Đapa club kaže...

Ako se igra na konzolama, puno je lakše kupovati dobre igrače, tako da to nije nikakav hendikep, naravno Messi i Ronaldo su preskupi, ali i to je moguče uz dosta igre. Na pc-u je velika razlika što prevladavaju cheateri i igranje je nemoguče, a trade u večini slučajeva nema smisla jer je market sheban. Tako da prebacivanje coinsa nema smisla i bilo bi preglupo da to naprave.

Ja igram i na računalu i na PS3 i ono što složim na računalu za 6 mjeseci na konzoli ne mogu složiti za dvije godine tako da se ne slažem s tobom. Što se marketa tiče, ista stvar. Na konzoli je gotovo nemoguće da ćeš naletjeti na nešto povoljno a skupo prodati dok na računalu na takve kombinacije naletim par puta dnevno. Na računalu uz malo dobre volje, mašte, prepoznavanja što se trenutno traži te puno slobodnog vremena možeš čuda zaraditi dok na PS3 to ne drži vodu.  Svi oni potezi koji su mi na računalu donijeli coinse na PS3 ne vrijede ili jako slabo pale..

Isto tako, osobno nisam imao problema cheaterima... fut sam počeo igrati prvi put u 1 mjesecu i do danas ne znam je li me igra spojila s 10 prevaranata. No dobro, to je očito početnička sreća...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
Đapa club kaže...

Ja igram i na računalu i na PS3 i ono što složim na računalu za 6 mjeseci na konzoli ne mogu složiti za dvije godine tako da se ne slažem s tobom. Što se marketa tiče, ista stvar. Na konzoli je gotovo nemoguće da ćeš naletjeti na nešto povoljno a skupo prodati dok na računalu na takve kombinacije naletim par puta dnevno. Na računalu uz malo dobre volje, mašte, prepoznavanja što se trenutno traži te puno slobodnog vremena možeš čuda zaraditi dok na PS3 to ne drži vodu.  Svi oni potezi koji su mi na računalu donijeli coinse na PS3 ne vrijede ili jako slabo pale..

Isto tako, osobno nisam imao problema cheaterima... fut sam počeo igrati prvi put u 1 mjesecu i do danas ne znam je li me igra spojila s 10 prevaranata. No dobro, to je očito početnička sreća...

ako imas puno vise pobjeda od poraza onda sa citerima spaja stalno jer oni imaju samo pobijede. ja sam igrao fut od kad je izasla fifa 13 i mogao sam igrat seasons do 1. mjeseca. od tad me stalno spajalo sa citerima jer sam imao jako puno vise pobijeda od poraza(i sad imam) pa sam do 5. mjeseca igro samo kup jer nisam mogao seasons.

13 godina
Fifa 14

Istina. Tocno negdje par dana poslije nove godine je postalo ne moguce igrati FUT Season - Division kako vec...

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Ja već 2 mjeseca igram divizije i cheatera više nema, nema im smisla jer su cijene coinsa toliko niske da im je bolje ić radit u McDonalds ko čistač, više će zaraditi. Naletio sam eto možda na 2 cheatera a u zadnje vrijeme igram jako puno utakmica. Sve u divziji 1, gdje ih je bilo najviše. Market je sjeban, ali trade je puno lakši ako znaš što radiš. Igrao sam od FUT09, iako sam njega i 10tku igrao casual, 11icu i 12icu sam igrao aktivno i jedva sam dogurao do milju coinsa.

Nikad nisam imao priliku igrati sa Ronaldom, dok sam na PCu došao do Ronalda u trenutku kad je koštao 8milja i kupio ga, svega u 3 mjeseca. Market je sjeban, no lakši za zaraditi, jer cijene igrača variraju.

Primjerice jedan IF Torres danas košta 800k, sutra će 900. Tako da ako ste očajni i mislite da se igrač neće prodati, nemojte ga baciti 3 dana na market jer će ljudi stalno vidjeti vašeg igrača i undercutat vas u cijenu, nego po 1h stavljate dok se ne proda :) Prodat će se sigurno kad-tad.

@movie

Nisi me skužio, meni sad FUT još nije dosadio, a puno sam coinsa podjelio već, preko 2milje, sprašio još 2 na pakete i sad sam na nekih 5 :) 

Inače tvorac trainera koji je uništio FUT13 je taj trainer složio isključivo da se offline koristi, no budale su otkrile da šljaka i online. On navodno više neće raditi nikakve trainere jer je ljut što se zloupotrebljava, no čisto sumnjam da neko neće izaći sa nekim novim trainerom na FIFI14. 

Ipak igra je jeftinija, trade lakši pa ostajem na PCu.

FUT14 baza igrača, vjerojatno će doći do sitnijih promjena ali eto kucajte Croatia i stisnite search i izbacit će vam sve HR igrače u FIFI14.

http://www.facebook.com/NixisFUT/posts/193873584123579 

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2013 14:49 (DangerouS).
13 godina
Fifa 14

Ima jako puno nasih igraca koliko vidim. MOzda cu odmah na pocetku probat sloziti hrvatsku ekipu... Zanimljivo, Dudu je tu, Srna... fino, fino...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Slažem se, bit će hrpa igrača, jedino mi je žao što nema Rebića i još par ovih mladića iz Serie A, ali možda ga dodaju pošto je ova baza starija a on je nedavno transferiran :) 

Al Dudu+Mandžo i iza njih Modrić i Rakitić. Raketa konačno ocjenu dobio koju zaslužuje. Obavezno u FUT13 probajte Raketu, zvjer od igrača, najbolji izvođač slobodnjaka ove godine za mene, bolesni free kick statsi :D

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice