Hmmm...meni je interesantno to da je Agbonlahor ili Bneteke Kiki ili Messi za jednog Suareza...sta ocu reci? Mislim da netreba stvarati imiđ na necemu sto ima iskrivljenu sliku i krivu predodjbu kada je u pitanju virtualni nogomet...koliko uopce ima smisla uzimati FUT kao jedan zabavni show mod kao mjerilo kvalitete pojedinih igraca? Ti mozs sloziti ekipu u kojoj te igra gura na nacin da tamo neki Agbonlahor rastura sve zivo, ali sta onda kakda se vratis u realnost pa uzmes Aston Villu a protivnik Man U pa te lijepo nakanta sa 4-5 komada od toga RvP zabio 3. Sta onda? Poslije ti uzmes Real i ponovo izgubis... Tko je tu sada dobar ili bolji
Govorimo o futu. Kao i u svakoj igri tako i u futu ima boljih i lošijih igrača. Neki znaju iskoristiti prednosti pojedinih igrača a neki ne znaju. Tu dolazimo do razlike i kvalitete pojedinih igrača. Primjerice, antiljano me masakrirao s vargasem a ja s tim vargasem nisam u deset tekmi uspio loptu štopati. Dok je on igrao s tom srebrnom belgijskom momčadi letjeli su a kad sam ih sebi složio nisam ni približno bio uspješan kao on. Znači da ima razlike u kvalitetei pojedinog igrača. Nije samo dovoljno složiti neku ekipu i očekivati da te igra nosi. Očito i ti moraš nešto pokazati. Bio mod zabavan ili nezabavan ne možeš očekivati da ćeš uzeti gamepad u ruke i da će igra sve odraditi za tebe ili da igra sve odradi za tvog protivnika ako izgubiš... I da, što je realnost? Kažeš kad se vratiš u realnost. Što je realno u virtualnom nogometu? Samo onda kad ti odgovara određeni mod i dobijaš ili ...? Primjerice, fut je nerealan jer većinom ja dobijam a seasons je realan jer većinom ti dobijaš?
Pa zar sam nisi rekao da je FUT samo jedan mali mod za koji se nije ni slutilo da ce steci takvu popularnost i KOJI SLUZI ZABAVI...Od kuda sada odjednom da je FUT mod koji je ravnopravan onome sto cini temelj FIFE? Procitaj sto si napisao u jednom postu tamo na PES 2014 temi...
I daaaa... pravi klubovi i sve vezano za njih unutar same igre sigurno predstavlja realnost za FUT...Nitko me nemoze uvjeriti u suprotno...eto pod tim sam mislo pod realno u FIFI, a ne doslovno realno kada se poredi stvarni nogomet i FIFA