Svi rezultati upisani , ja ću moći sutra odigrat koju, al od ponedjeljka malo žešće.
Uživajte!
Jaki_Savez_Zmaj - prcko_croatia 4:0
prcko_croatia - Jaki_Savez_Zmaj 1:2
Cecil i ekipa mogli bi prihvatit na originu da odigramo.
Filomen-mrkvajunior 1:8
C3c1l - prcko_croatia 1:0
AnchorMan86 - Separathor 1 : 3
Separathor - AnchorMan86 2: 1
carmichael - prcko_croatia 3-2
prcko_croatia - carmichael 0-6
Zamoljavam vas da na ovoj stranici:
http://www.balkan-portal.com.hr/
klikate svaki dan na reklame, jer time dobijam novce od googla kako bi vam mogao osigurati i nekakve novčane nagrade. Pozvoite i svoje prijatelje da naprave isto. Hvala Vam svima i sportski pozdrav.
1carmichael1 0-4 Cro-K-Justice
Cro-K-Justice 0-0 1carmichael1
AnchorMan86 1 - 0 1carmichael1
1carmichael1 3 - 2 AnchorMan86
Dvije atomske tekme
Imao sam feeling da se igračima pušilo iz kopački nakon onoliko trke. Nevjerovatno je i to, koliko momčad grize kada je tek kupiš, a kasnije (poslije 3-4 sezone) se vuku kao babe. Šteta!!!
1carmichael1 - RadiatedRat 2:3
RadiatedRat - 1carmichael1 2:2
RadiatedRat 8 - 0 amonra25
amonra25 0 - 4 RadiatedRat
Separathor - 1carmichael1 2 : 1
1carmichael1 - Separathor 2 : 2
Perfektna druga tekma, borbena (unatoč primljena 2 gola s glavom sa 16 i 17 metara (Kroos))
I da, tablica update-ana
mrkvajunior-C3c1l 2:0
Ja sam zbrojio 19 tekmi da sam odigro, ne znam kak mi je upisano 14
uzeo sam si vremena i zbrojio svoje tekme napisane ovdje pa ispada
19 utakmica - 14 - 3 - 2 omjer, 61-26 primljeni:zabijeni, 45 bodova
Nadma se da sam ti pomogo Matewks, bilo bi jos lakse da se ne gleda doma i vani nego samo upise :D
zbrojio sam neke stvari par puta... malo sam glupu tablicu si napravio :D u pravu si, imam 10 tekmi imam jednu sa acprom a drugu nismo odigrali.
Imam jednog ozbiljnog (starijeg) igrača koji bi igrao ligu umjesto jednog od ove dvojice, što nisu odigrali niti jednu tekmu. Prijavili su se izgleda da nas zezaju. Slao sam im private poruke kako na bug.hr, tako i preko originu, ali ništa. Šefe ako si za, da ubaciš ovog jednog mog kolegu, garantiram za njega da će odigrati dosta tekmi u kratkom roku i sustići nas???
Nista ako ne krenu, treba ih sprcit van pa nek si misle, prijavit se i onda tjedan dana ne mrdnut.
Anchor Man , budući da ne žurimo , dajmo neaktivnim članovima još 24 sata da odigraju , recimo sutra do 12:00 podne.
Ukoliko ne odigraju minimalno 2 tekme i ne dokažu se kao ozbiljni natjecatelji, zamjenit ćemo ih sa aktivnim članovima koje ćete predložiti.
Danas ću si dati truda da provjerim sve utakmice i ispraviti.
CrO_KiCo77 - 3:1 accpr0
Ja odustajem od lige nemam puno vremena pa ni nemogu igrat ligu tako da me slobodno zamjenite.
Cro-K-justice - mrkvajunior 0:3
1carmichael1 - CrO_KiCo77 1:1
CrO_KiCo77 - 1carmichael1 2:1
Zer0-LowBoby 2:3 cro-k
cro-k 4:1 Zer0-LowBoby
Poigrao sam se malo sa tablicom, ukoliko ima grešaka, možete mi slati poruku i ispravit ću kad stignem.
I MOLIM VAS DA PIŠETE ISHOD UTAKMICE U STILU : "origin_id vs origin_id" bez skraćenica jer je jednostavnije da vi točno napišete , nego da ja tražim da li je Cro-k = (justice ili KiCo)