FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.146.334
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja jednostavno ne razumijem ove sitne jadne duše na koje nailazim s vremena na vrijeme. Zar je tako teško prihvatit poraz? 

Igram protiv nekog randoma u diviziji, i trgam ga, frajer pocne uklizavat, zabijat autogolove i slično. I u 90' doda loptu golmanu i ja ga natjeravam i on cijelo vrijeme kombinira, dodaje i neda da lopta izadje van da sudac svira kraj. Evo prošlo je 10 minuta kako on stoji pred golom, ja iz principa necu ništa, evo malo surfam po netu, čitam portale dok on sjedi pred monitorom i gubi vrijeme. I probao sam mu se nakon 6-7 minuta približit, možda je pustio gamepad, ne, čim sam se približio on počne opet kerefeke izvađat. 

Jada i ljudi šta igraju ovu igricu. 

6 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Žalosno je što i u 14-ici to neće sredit, neg ću i onda dobit sijede koje već i imam previše na žalost!! {#}

Maurer
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Žalosno je to što ćemo mi na PC-u dobit Fifu 13, kak onda očekivat da nešta drugo sređuju?

Moj PC  
0 4 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 13

najavili su pristup fifi 14 ultimate teamu web app.  15.9 . . . .   a igra izlazi krajem 9 mjeseca, kako ću onda moć napraviti pristup. . . bez igre. ?  

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
barcaINTER kaže...

najavili su pristup fifi 14 ultimate teamu web app.  15.9 . . . .   a igra izlazi krajem 9 mjeseca, kako ću onda moć napraviti pristup. . . bez igre. ?  

Svi koji su imali fifu 13, to je sigurno, a ako si npr. prednaručio fifu 14 a da nisi imao fifu 13 neam pojma da li imaš pristup. 

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima neko da prodaje ps3 coinse  ?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 2 hvala 0
16 godina
antiljano27 kaže...

Ja jednostavno ne razumijem ove sitne jadne duše na koje nailazim s vremena na vrijeme. Zar je tako teško prihvatit poraz? 

Igram protiv nekog randoma u diviziji, i trgam ga, frajer pocne uklizavat, zabijat autogolove i slično. I u 90' doda loptu golmanu i ja ga natjeravam i on cijelo vrijeme kombinira, dodaje i neda da lopta izadje van da sudac svira kraj. Evo prošlo je 10 minuta kako on stoji pred golom, ja iz principa necu ništa, evo malo surfam po netu, čitam portale dok on sjedi pred monitorom i gubi vrijeme. I probao sam mu se nakon 6-7 minuta približit, možda je pustio gamepad, ne, čim sam se približio on počne opet kerefeke izvađat. 

Jada i ljudi šta igraju ovu igricu. 

U čemu je fora recimo kad liku zabijem gol a on nakon toga neće kreniti s centra? Samo stoji dok mu ja ne uzmem loptu. Nakon toga nastavi igrati. U zadnje vrijeme gotovo svaki igrač to radi s kojim igram?

12 godina
FIFA 13
Najjaci su oni koji dobiju gol u 80min pa onda dok su na centru lupaju sve pauze koje imaju u ocekivanju da ces odustat. Teski debili...
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
Najjaci su oni koji dobiju gol u 80min pa onda dok su na centru lupaju sve pauze koje imaju u ocekivanju da ces odustat. Teski debili...

nekad kad me tako nazivcraju s tim pauzama, onda im i ja to lijepo napravim... pa dodavanja u obrani... al osobno nikad nisam prvi to napravio 

14 godina
FIFA 13

Pozdrav ekipa, ja bih molio sve igrace koji igraju virtual pro clubs i kupit ce fifu 14 da glasaju za to da li bi htjeli igrati za Croatia FVPA , nacinalne turnire koji ce se odrzavati kao i svake godine, pravila su jednostavna 11 igraca je potrebno utakmice se igraju svaka 2 dana utakmice se moraju sniminiti i uplodati na youtube, ali o tome kasnije sad bih volio vidjet koliko nas je i da li se to isplati uopce raditi i prijavljivati, hvala.

5 DA
0 NE
Omsi bus simulator: http://omsibussimulator.net/forum
Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
CroatianRacer kaže...

Pozdrav ekipa, ja bih molio sve igrace koji igraju virtual pro clubs i kupit ce fifu 14 da glasaju za to da li bi htjeli igrati za Croatia FVPA , nacinalne turnire koji ce se odrzavati kao i svake godine, pravila su jednostavna 11 igraca je potrebno utakmice se igraju svaka 2 dana utakmice se moraju sniminiti i uplodati na youtube, ali o tome kasnije sad bih volio vidjet koliko nas je i da li se to isplati uopce raditi i prijavljivati, hvala.

Ja sam za, Croatianraceru 

EDIT: da ne radim post za postom. Baš sam pitao na EA forumu zašto je to tako, mozda netko ovdje zna. Postoji li normalan razlog ili se netko jednostavno zeznuo?

davies davies
Poruka je uređivana zadnji put sub 24.8.2013 22:36 (antiljano27).
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako bi isprobao fifu instaliro sam fifa 13 demo.. Zanima me sljedece zasto mi sjecka igra kad sam blize golu nije nista strasno ali opet.. 
Igram na visokim detaljima super ide na sredini terena ali kad se priblizim golu sjecka, zatim sam spustio detalje i ista stvar. Dal je full igra malo bolje optimizirana??

Moram priznat kao pes-ovac da je fifa napravila ogroman napredak nema sta..

konf: phenom x4 9500
     ddr2 800Mhz 4gb
     2400xt ati radeon 512mb

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jeti kaže...

Kako bi isprobao fifu instaliro sam fifa 13 demo.. Zanima me sljedece zasto mi sjecka igra kad sam blize golu nije nista strasno ali opet.. 
Igram na visokim detaljima super ide na sredini terena ali kad se priblizim golu sjecka, zatim sam spustio detalje i ista stvar. Dal je full igra malo bolje optimizirana??

ddr2 800Mhz 4gb
     2400xt ati radeon 512mb

Poznato je da se ea sports i ati ne ljube previše ... pogotovo s karticom starom nekoliko godina, ako se ne varam pojavila se negdje 2007 god.

12 godina
neaktivan
movie kaže...
Jeti kaže...

ddr2 800Mhz 4gb
     2400xt ati radeon 512mb

Poznato je da se ea sports i ati ne ljube previše ... pogotovo s karticom starom nekoliko godina, ako se ne varam pojavila se negdje 2007 god.

jednostavno je preslaba katrica, čak i u vrijeme izlaska je bila low end kartica. ja sa svojom nemam problema u nijednoj igri iako je kupljena davne 2009 {#}

14 godina
neaktivan
FIFA 13

jasno mi je da je slaba graficka.. Bune me to sto pri high detaljima i pri low isto ide nema promjena:S

Instalirat cu si i full vrijedi probat.. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 13:57 (Jeti).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Pozdrav svima

Pozivamo vas na redizajnirani FIFA-eXpert uz 1.FeX PC FUT Turnir.   Redizajnirali smo FIFA-eXpert, kompletno portal i forum te dodali nekoliko sitnica koje će vam olakšati kretanje i korištenje portala i foruma. 

Do sada smo održavali samo PlayStation 3 natjecanja a sad smo se odlučili i na prvi PC Turnir, tj. PC FUT 13 Turnir! Pozivamo vas sve da nam se pridružite na Forumu i sudjelujete na 1.FeX PC Turniru. Fond nagrada je 200 000 coinsa (moguće povećanje) Link za prijave: http://fifa-expert.com/forum/index.php/topic,19937.msg0/boardseen.html#new Ukratko ćemo vam objasniti što smo sve promjenili/dodali.

Portal:

-Redizajn s novim templateom (temom)

-Tablice turnira i liga će se odsada nalaziti na desnoj strani portala

-Dodali smo Hall Of Fame -Impressum sa podacima vezanim za sajt

-Novi logo i kombinacija boja

-Preglednije vijesti i popis natjecanja

Forum:

-Redizajn s novom temom te novim logom

-MEDALJE! Dugo najavljivanje medalje, ukoliko ste bili u TOP 3 u određenoj ligi i turniru od nastanka FeXa, dobili ste svoje medalje u profile. Ukoliko vam nije jasno što koja medalja predstavlja, post ispod ovoga sadrži kompletno objašnjenje

-Default Avatari

-Najnoviji postovi dodan u glavni Menu

-Statistika i Posljednji postovi na dnu foruma

-Dodajte temu u Bookmark i u glavnom meniju pod 'My Bookmarks' imate sve željene teme na jednom mjestu!

-Multi Quote gumb u temama

-Redizajn profila i kućića te dodavanje dodanih kućica kao što je "VP Pozicija"

-Nove rank sličice napravljene ručno

-Posložili smo podforume da forum bude pregledniji

-Dodali komentiranje na Profil. Od sada možete ostaviti komentar na nečijem profilu

-Novi smajlići , preko 20 novih!

+ još dosta sitnica koje ćete sami otkriti tijekom korištenja foruma.

BlueHell
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.8.2013 15:37 (BlueHell...).

3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Igra li se kome 2vs2 MANUAL?

Dream i ja imamo sobu istoga imena pa ako se nekome igra neka uleti..

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

Htio sam imati balea i reus-a u timu za kraj sezone pa evo kako je ispalo.. idem sad to slozit :P

http://www.futhead.com/fifa/squads/14673589/ 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 13

ja imam problem pri instalaciji, kada instaliram i krekujem i kad hocu da udjem samo mi izbaci neki prozor i pise mi kao da nisam instalirio origin. sta da radim ?

0 2 hvala 0
14 godina
bubaaa kaže...

ja imam problem pri instalaciji, kada instaliram i krekujem i kad hocu da udjem samo mi izbaci neki prozor i pise mi kao da nisam instalirio origin. sta da radim ?

Ovdje ti svi imaju originale pa ti vjerojatno nece niko pomoc hah.. ja ti predlazem da skines opet crack i crackiras.. ovo ti moze bit samo ako si krivo cracka.. 

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Inače, organiziramo FUT13 turnire na FeXu. Fond nagrada je preko 500,000 coinsa. Za PS3 i PC igrače.

http://www.fifa-expert.com/index.php/fut13-pc-ps3-turniri-prijave

I Team Play turnir prijave su u tijeku, 5v5! Ovaj turnir je samo za PS3.

http://www.fifa-expert.com/index.php/5v5-team-play-prijave

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Odlučio sam napravit jednu wtf momčad. Htio sam reakciju protivnika, kada ju vidi, da bude upravo, wtf, kakva je ovo momčad :D 

Zasada se čak i nemogu požalit, 7-0-0 div1 sa njima. 

EDIT: samo da se požalim još malo kakvih sve ljudi ima. Frajer je organizirao turnir na ea forumu. Ligu sa 11 momčadi. Osvojim bez izgubljene, najbolja gol razlike i sve. Pobjednik dobiva 500k. Ja sam na momčad utrošio preko 100k (gardner, tots mignolet, pretvaranje sessa u st-a i slično) i sad je frajer nesto, ne javlja se već nekoliko dana. Ako ništa drugo, valjda ce ga bit previše sram da se pojavljuje više tamo. Uz to sam bzvz trošio pare kad sam imao tih 500 u rezervi, preloše. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 1:33 (antiljano27).

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

EDIT: samo da se požalim još malo kakvih sve ljudi ima. Frajer je organizirao turnir na ea forumu. Ligu sa 11 momčadi. Osvojim bez izgubljene, najbolja gol razlike i sve. Pobjednik dobiva 500k. Ja sam na momčad utrošio preko 100k (gardner, tots mignolet, pretvaranje sessa u st-a i slično) i sad je frajer nesto, ne javlja se već nekoliko dana. Ako ništa drugo, valjda ce ga bit previše sram da se pojavljuje više tamo. Uz to sam bzvz trošio pare kad sam imao tih 500 u rezervi, preloše. 

idiot šta reć...

16 godina
antiljano27 kaže...

Odlučio sam napravit jednu wtf momčad. Htio sam reakciju protivnika, kada ju vidi, da bude upravo, wtf, kakva je ovo momčad :D 

Zasada se čak i nemogu požalit, 7-0-0 div1 sa njima. 

Ha, ha... od kud samo izvlačiš ovakve ideje? S ovom momčadi imaš 7-0 a ja bih imao vjerojatno 0-7 i to mi je najbolja fora kod tebe. Što god složiš ubojito je do bola..

12 godina
neaktivan
movie kaže...

Ha, ha... od kud samo izvlačiš ovakve ideje? S ovom momčadi imaš 7-0 a ja bih imao vjerojatno 0-7 i to mi je najbolja fora kod tebe. Što god složiš ubojito je do bola..

Više manje dosada, a i htio sam stavit dva igrača u momčad koja nikad nitko sigurno nije kombinira (kandji i chalobah) :D 

I vidi ovu zvijer molim te, najbolji udarac u igrici sigurno ima ovaj čovjek. 

15 godina
matekws kaže...

Ja sam izbrisao momčad i ovaj vikend ću se malo zafrkavati sa Balkan momčadi (startao sve iz početka, bronca se svijetli u momčadi) , 

ovako imam namjeru to složit 

Begovic

(Handanovic) 

Ivanovic    Subotic    Vidic     Kolarov 

(Basta)    (Corluka)   (Spahic)     (?)

Rakitic

(Pjanic)

Modric       Jovetic     

(Sharbini)     (Ljajic)

Shaqiri                   Perisic

(Lulic)                   (Ilicevic)

Mandzukic

(Dzeko)

Eto , nakon 13 dana igre od početka složio identično zasad. 
http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/ultimate-team/show-off#b4xgeT5hnJTBU:pc

Lijepo je igrati s njima, izazovno , ali zabavno. 

Edit: Slika, jer mi mijenja igrače na linku.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.8.2013 14:42 (matekws).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovo je posvećeno movieu i njegovom vargasu koji, kako on kaže, se nemoze sastat s loptom :D 

Skoro sa centra, a Neuer na golu :)

http://www.easports.com/uk/fifa/football-club/videos/ugc/168972064

0 0 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...

Uspio si hahahah, prvo sam to pomislio. How much coins?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
12 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
antiljano27 kaže...

Uspio si hahahah, prvo sam to pomislio. How much coins?

200 tinjak tisuća za kouyate, isto toliko za TOTS mbokani, i ostatak sve skupa oko 100k, i drago mi je da sam uspio :D 

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 1:28 (antiljano27).
13 godina
FIFA 13

Nakon 2 mjeseca pauze ponovo sam se vratio :D

imao sam nekih 650k i prodao sam tots hamsika (koj mi se nikad nije sviđao) za 1m. zarada 400k.

S tim parama sam kupio Neymara i Isca, uživam u njima. Nikada nisam previse eksperimentirao, klasika, La Liga.

Neymar mi je i dalje jedan od najdrazih u Fifi 13, uz Ronalda, TOTS Balotellia i Sau-a. Isco perfektan, malo da promjenim Modrica. Villa ubija sa long shootovima.

Napokon se necu morat vise jebavat sa chemistryem i formacijama u fifi 14.. 20k za formaciju je malo previse.. cak i za one koji imaju.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.8.2013 1:33 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice