FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.248.904
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
FIFA 13

Evo signature-a kojeg sam napravio za antiljano27 :)

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
Moj PC  
4 0 hvala 2
13 godina
FIFA 13

Neko je pito score u FUT.u.

479 - 57 - 349

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

evo novi sam u fifi pa dal se kako moze namjestit da kada drzim x za uzmanje lopte da igrac ide automatski na njega a ne da ja moram uzimat sa tacklom loptu.... 

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
99Mile99 kaže...

evo novi sam u fifi pa dal se kako moze namjestit da kada drzim x za uzmanje lopte da igrac ide automatski na njega a ne da ja moram uzimat sa tacklom loptu.... 

Jesi probao prošetati opcijama unutar igre?

Ono, pucat ću s ovim, dodavat s onim a obranu igrati legacy ili tactical defending?

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.8.2013 19:56 (movie).
12 godina
neaktivan
FIFA 13

pa trazio jesam ali neznam sta treba promjenit da mi odma napadaju da nemoram ja takl radit

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
99Mile99 kaže...

pa trazio jesam ali neznam sta treba promjenit da mi odma napadaju da nemoram ja takl radit

Pa nije neka nauka. Ako imaš dvije mogućnosti igranja obrane i ako ti je sada na tactical defending, prebaciš na onu drugu opciju legacy defending i vidiš kako ti se sad igrači ponašaju..

12 godina
neaktivan
FIFA 13

Znaci imam pitanje,kako napraviti novi klub,al da stari ne brisem nego da si sve posaljem na ovaj novi,pa kasnije ovaj izbrisem

0 0 hvala 0
17 godina
Mic_zap kaže...

Znaci imam pitanje,kako napraviti novi klub,al da stari ne brisem nego da si sve posaljem na ovaj novi,pa kasnije ovaj izbrisem

Odi na web apps, samo čitaj kaj ti piše i ne možeš fulati...

12 godina
neaktivan

dali mozes dat link,jer nemrem bas nac

17 godina
Mic_zap kaže...

dali mozes dat link,jer nemrem bas nac

http://www.easports.com/fifa/play

16 godina

Ja sam izbrisao momčad i ovaj vikend ću se malo zafrkavati sa Balkan momčadi (startao sve iz početka, bronca se svijetli u momčadi) , 

ovako imam namjeru to složit 

Begovic

(Handanovic) 

Ivanovic    Subotic    Vidic     Kolarov 

(Basta)    (Corluka)   (Spahic)     (?)

Rakitic

(Pjanic)

Modric       Jovetic     

(Sharbini)     (Ljajic)

Shaqiri                   Perisic

(Lulic)                   (Ilicevic)

Mandzukic

(Dzeko)

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.8.2013 14:50 (matekws).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Odlučio sam ipak ne napravit ovaj giveaway jer je više lošega izašlo iz toga nego dobroga. Nema potrebe za objašnjenjem. Možda cu radit na EA forumu neki giveaway pa se tamo mozete priključit. 

Sumnjam da cu ovdje ikad više pokušat išta slično :D

3 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Odlučio sam ipak ne napravit ovaj giveaway jer je više lošega izašlo iz toga nego dobroga. Nema potrebe za objašnjenjem. Možda cu radit na EA forumu neki giveaway pa se tamo mozete priključit. 

Sumnjam da cu ovdje ikad više pokušat išta slično :D

Nemoj radit giveaway ovdje na forumu jer su ljudi nezahvalni i bacaju thumds down makar ti podjelio milijune. Hrpa klinaca kruži na bugu izgleda. 

17 godina
FIFA 13

Eh ta fifa?   PSG - Ajaccio 1 - 1    PSG 36 udaraca po golu a Ajaccio 1.  Uz sve to nekoliko prečki, nesviran penal i pregršt zicera za PSG ali proradio momentum i mogu se ebati, mislim na igrače PSG-a... Već dugo nisam gledao ovakvu tekmu koja završava s ovako nepoštenim rezultatom.. I mag sušec se isto izjasnio. Cavani zabio lijep gol. Ovo mu je prvi u dresu PSG... što bi rekla suzana mančić, više sreće u sljedećem izvlačenju...

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 23:29 (movie).
Moj PC  
0 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

ljudi sta kazete  legacy ili tactical kako vi igrate?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
99Mile99 kaže...

ljudi sta kazete  legacy ili tactical kako vi igrate?

Tactical ofc..

01010101 00100000 01001101 01100001 01100100 00111111
13 godina
FIFA 13

Bitno da oni imaju popravak servera cijeli hebeni dan... pregenijalni su. Taman nabijam statse za FIFU 14 :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dajem BF3 origin acc za fifa coinse

17 godina
SimeKZ kaže...

Bitno da oni imaju popravak servera cijeli hebeni dan... pregenijalni su. Taman nabijam statse za FIFU 14 :)

Baš sam htio sad malo igrati i ono... zaheb..

13 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

Dajem BF3 origin acc za fifa coinse

nevjerujem da ces ista dobit, posto za 5 dolara dobijes 8 igrica + BF3

14 godina
neaktivan

gdje to?

13 godina
neaktivan
FIFA 13

ekipa igram karijeru kao manager, mogu li u isto vrijeme vodit i repku?

0 0 hvala 0
13 godina
mirkossam kaže...

gdje to?

https://www.humblebundle.com/

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Odigrao jučer finale turnira sa ea foruma osvojio ga. Uvjet je bio da se mora igrat sa jednom državom i tako ja izaberem senegal i osvojim to, usprkos brazilu, engleskoj, francuskoj, belgiji itd itd itd. I valjda nekog k***a znam igrat. 

Uz taj turnir koj sam završio, započeo sam jedan drugi koji se zove povratak Premier lige i mora se uzet jedan klub iz premiershipa. I tu lagano suvereno vladam. No koji je point. Ne, ja neznam igrat. Ne, neznam pucat, neznam dodavat. Stupid EA, bs EA, stupid game, ovo ono. Svi se žale na nešto, nikad oni nisu krivi za gubitak. Svaki drugi mi se jada kako nema sreće, kako ga nece ništa, dok mene sve ide. I oni su u to uvjereni. 

Score mi je 800-200 u UT-u i zar je to sve samo produkt sreće, EA ili neznam kojeg vraga. Prekipjelo mi je više i morao sam se negdje ić ispuhat. Zahvaljujem se :D 

5 0 hvala 0
17 godina
antiljano27 kaže...

Odigrao jučer finale turnira sa ea foruma osvojio ga. Uvjet je bio da se mora igrat sa jednom državom i tako ja izaberem senegal i osvojim to, usprkos brazilu, engleskoj, francuskoj, belgiji itd itd itd. I valjda nekog k***a znam igrat. 

Uz taj turnir koj sam završio, započeo sam jedan drugi koji se zove povratak Premier lige i mora se uzet jedan klub iz premiershipa. I tu lagano suvereno vladam. No koji je point. Ne, ja neznam igrat. Ne, neznam pucat, neznam dodavat. Stupid EA, bs EA, stupid game, ovo ono. Svi se žale na nešto, nikad oni nisu krivi za gubitak. Svaki drugi mi se jada kako nema sreće, kako ga nece ništa, dok mene sve ide. I oni su u to uvjereni. 

Score mi je 800-200 u UT-u i zar je to sve samo produkt sreće, EA ili neznam kojeg vraga. Prekipjelo mi je više i morao sam se negdje ić ispuhat. Zahvaljujem se :D 

Priznaj, sila je s tobom...

13 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Ja te razumijem...i cestitam. Dobro znam kakav si igrac osjetio sam na svojoj kozi. Nemoj se obazirati na to i samo nastavi u pobjednickom duhu.

Ja sam nedavno igrao sa jednim likom i z Vojvodine koji me pitao da li sam haker, jer mu je neshvatljivo da me ne moze dobti jer inace pobjedjuje sve zivo. Ja sam igrao sa BVB 09 a on sa Bayernom, Chelsea-om, Man U, te na kraju kada mu je pukao film uzme BVB09 nakon sto je izgubio ponovo sa Bayernom. Sta sada? Obojica da igramo sa Borussiom...i ja lijepo prebacim na Bayern i opet ga pobjedim. Cak me poceo optuzivati da sam zabijao golove iz jednog-dva suta po golu, a ja citavu tekmu gradim za dvije-tri idealne prilike koje moram realizirati...nakon sto su mi se smucili njegovi izgovori, nanizam par tekmi u kojima ne samo da sam pobjedio vec sam nabijao statistiku u svoju korist i lijepo mu prezentirao, da bi na kraju ispao tamo neki haker...jbg netko nezna prihvatiti poraz i to je to...ja kada izgubim sve sto mozes cuti od mene  je "svaka cast... cestitam" ni manje ni vise...bez obzira prati li suparnika momentum ili andjeli lebde kraj njega dok igra {#}.

l'architetto
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 15:01 (KODAK17).
14 godina
HDesignz kaže...

ekipa igram karijeru kao manager, mogu li u isto vrijeme vodit i repku?

Da ako dobijes poziv. Ili odes u onaj shop i kupis da te pozovu xD

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan

EDIT: Previd mene...:) zanemarit :)

FIFA 13 FUT Team: http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gEex0KsOnIHku:pc
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.8.2013 19:14 (TheDarkSide).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice