FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.828
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
FIFA 13

I dalje ništa. Broj aukcija pada pa je sada ispod 50 tisuća. Valjda čekaju da promet totalno stane pa da nešto pokušaju srediti... smiješno.... dva dana gledam kako mi je mukotrpno skupljena milja coinsa negdje u oblacima..

Sramota...

Sva sreća pa sam neki dan kupio nekih 150 contracta i natovario sve igrače do maksimuma. Kupovao sam ih po 300 coinsa a kako stvari sada stoje za koji sat ih neće biti ni po 1000 coinsa.. Ako se ovakovo stanje ne promjeni za dan dva nastat će pravi kolaps...

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.4.2013 13:28 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Ne mozes niti igrat FUT kad nema contracta po normalnoj cjeni za kupit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

nemos virovat,majku im jeb..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

nisam tjedan dana igrao fifu..što se desilo sa ugovoriam i igračima u futu?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
SimeKZ kaže...

Ne mozes niti igrat FUT kad nema contracta po normalnoj cjeni za kupit.

Kao da sam znao pa sam se natovario do vrha neki dan.. nevjerojatno da još uvijek nisu riješili problem... inače na PS3 sve radi normalno niti je bilo ikakvog problema a igrača je neusporedivo više..  čisti nemar i pokazatelj koliko se drži i koliko znači PC gaming...

13 godina

sad se pare obrću, tko ima igrača u klubu da nisu zaglavili u trade pile-u i slično, Diouf i ostali quick sell igrači idu po 5-6000 coinsa kad je slaba ponuda.

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...

sad se pare obrću, tko ima igrača u klubu da nisu zaglavili u trade pile-u i slično, Diouf i ostali quick sell igrači idu po 5-6000 coinsa kad je slaba ponuda.

Koliko mogu dobiti za Persia na CAM ja sam ga stavio na 40k...nisam se bas proslavio s njim...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
FIFA 13

Je li ima kakva najava kad će riješiti problem i jesu li uopće svjesni problema?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

zaglavili mi aguero i maicon .    . . .kupio iniestu, i sad ga lijepo gledam al ne diram , para nema. . . . .chatao sam sa onim njihovim budalama od agenata i mislim 

da ih boli k.....    poslao sam email i rekli su da su svijesni problema i da ga rješavaju, zahvalili na strpljenju..... i to je to . . majku im j....     

koji ku... ima veze sto je vise korisnika na ps3. . .  pa zar ja nisam kupio usranu igru isto kao i oni, neka zastite original pc igru malo bolje pa ce i pc korisnika bit vise. . . 

ali to su kreteni......   . . kupi. . . a onda ko te je. . . . . . beeeeeeeeeeeee

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 13

37 tisuća i dalje pada... valjda čekaju da broj dođe na nulu pa će nešto onda pokušati napraviti... sve mi puno, nemam više kamo kartice staviti.  Ovo nije normalno!  Uništili su igru u dva dana..

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 0:27 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

http://9gag.com/gag/7090129

:D

jedna prigodna za trenutna dogadjanja 

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Totalno to covjece.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

fala k 

napokon popravili trade pile

2 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

Znaci.. ovaj UT je govno tesko.. znaci dobio sam negdje 10 tekmi zaredom.. onako chill.. i od jednom.. pocmem gubit svaku.. sve nes retardirano.. i pazi sad ovo.. imam jos jednu tekmu za odigrat.. ak ju dobijem ostajem u div1 i dobijem lika sa svim bronze igracima max 64 jacine.. i sta bude? lik  me unistava.. obrana mu igra savrseno.. bale ni jednom ni uspio pretrcat po strani nijednom!! sa van persiem pogodio oko 4 stative.. i sad fora je u tome da je lik sa nekim *urcevim bronze igracom izguro vidica halo? jel to normalno.. tako mi dodje da izbrisem ovu igricu.. cijela je namjestena...  

Manga koja je izgurala vidica u tren oka... !

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 11:33 (Encyanix).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Encyanix kaže...

Znaci.. ovaj UT je govno tesko.. znaci dobio sam negdje 10 tekmi zaredom.. onako chill.. i od jednom.. pocmem gubit svaku.. sve nes retardirano.. i pazi sad ovo.. imam jos jednu tekmu za odigrat.. ak ju dobijem ostajem u div1 i dobijem lika sa svim bronze igracima max 64 jacine.. i sta bude? lik  me unistava.. obrana mu igra savrseno.. bale ni jednom ni uspio pretrcat po strani nijednom!! sa van persiem pogodio oko 4 stative.. i sad fora je u tome da je lik sa nekim *urcevim bronze igracom izguro vidica halo? jel to normalno.. tako mi dodje da izbrisem ovu igricu.. cijela je namjestena...  

Igram jučer kup protiv lika sa srebrnim igračima. Imam najbolju momčad koju možeš složiti od engleza. Krene tekma, frajer uđe u 16m ja mu uzmem loptu a sudac svira penal? Nakon toga zabijam si bizarna dva autogola. Ni sad mi još nije jasno kako?  Frajer probije u trku stranu, zavrne na prvu stativu gdje lopta pogodi mog igrača i dva puta se odbije u gol.  Lloris samo gleda kako lopta ulazi...

Stižem lika, milju šansi, stativa i što se dogodi? Opet penal za lika. Na rubu 16m uzmem loptu, nitko nije pao no pomoćni nešto maše a sudac svira penal. Rezime. Dva penala i dva autogola i sada ti pobijedi. Uz sve to lik ima momčad koju u napadu ne mogu stići a kojoj u obrani ne mogu pobjeći. Srebrni igrači samo tako pretrčavaju i stižu balea i hazarda da je bilo smiješno gledati? 

Clichy po svojo strani ne može u trku pratiti bilo kojeg njegovog napadača. Toliko je spor da je to bilo smiješno za gledati? I sada ti igraj. Lik ništa ne radi nego čopi igrača i s njim trči okomito na gol u punom trku. Zabija se, ruši, grabi, nema prekršaja, samo ide..

Ovakvu tekmu još nisam odigrao. Nakon toga krenem novi kup i naleti mi lik a ono, ako nema bolju momčad onda ima jednako jaku kao moja. Uvalim mu lakih 7 komada a da se nije snašao. Sve što puknem, zamislim, odigram prolazi bez problema. Lik ne može dva dodavanja sastaviti a kamo li nešto odigrati. Fakat, koji je smisao ovakvih karachina?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 11:55 (movie).
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...

Neces vjerovat, to kada igra pocne navijati za suparnika, meni prerasta u zadovoljstvo (iako u zadnje vrijeme voda ide na moj mlin)  jer imam feeling da uspjevam nadmudriti i EA momentum i protivnika...Borim se protiv toga, na sve moguce nacine...cinim sve da lopta dodje do Silve, jer taj zna cuvati loptu ili opcenito krenem muljati sa njom, samo da je sto duze u mom posjedu, cim recimo zadje, ja pravim izmjenu, neprodje malo ja opet pravim izmjenu, pa mu uvalim pauzu i cekam 30s + pustam animaciju do kraja, pokusavam mu izvaditi zivac na sve moguce nacine sve dok taj EA momentum ne popusti, a u biti kolko god igra pomagala protivniku, treba ga znati iskoristiti iako se zna desiti da si nemocan bez obzira na sve, npr., kada je korner...tada nema spasa.  

Ako nekoga zanima kako izgleda Real Life "EA momentum" neka pogleda sazetak tekme Reading-Liverpool 13.04.2013.god.

A ovo za Vidica, ako ostavimo igru po strani, zar mislis da nema igraca koji igraju u nizoj ligi koji mogu izgurati Vidica??? Ja se nebi kladio na to.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 13:23 (KODAK17).
15 godina
movie kaže...
Encyanix kaže...

Igram jučer kup protiv lika sa srebrnim igračima. Imam najbolju momčad koju možeš složiti od engleza. Krene tekma, frajer uđe u 16m ja mu uzmem loptu a sudac svira penal? Nakon toga zabijam si bizarna dva autogola. Ni sad mi još nije jasno kako?  Frajer probije u trku stranu, zavrne na prvu stativu gdje lopta pogodi mog igrača i dva puta se odbije u gol.  Lloris samo gleda kako lopta ulazi...

Stižem lika, milju šansi, stativa i što se dogodi? Opet penal za lika. Na rubu 16m uzmem loptu, nitko nije pao no pomoćni nešto maše a sudac svira penal. Rezime. Dva penala i dva autogola i sada ti pobijedi. Uz sve to lik ima momčad koju u napadu ne mogu stići a kojoj u obrani ne mogu pobjeći. Srebrni igrači samo tako pretrčavaju i stižu balea i hazarda da je bilo smiješno gledati? 

Clichy po svojo strani ne može u trku pratiti bilo kojeg njegovog napadača. Toliko je spor da je to bilo smiješno za gledati? I sada ti igraj. Lik ništa ne radi nego čopi igrača i s njim trči okomito na gol u punom trku. Zabija se, ruši, grabi, nema prekršaja, samo ide..

Ovakvu tekmu još nisam odigrao. Nakon toga krenem novi kup i naleti mi lik a ono, ako nema bolju momčad onda ima jednako jaku kao moja. Uvalim mu lakih 7 komada a da se nije snašao. Sve što puknem, zamislim, odigram prolazi bez problema. Lik ne može dva dodavanja sastaviti a kamo li nešto odigrati. Fakat, koji je smisao ovakvih karachina?

Iskreno.. sad sam bas isao gledat neke dobre silver ekipe sto su ljudi slozili.. i sad ja ono aje bacit cu nekih 10k na tu silver ekipu.. kad ono igrace po preko 60k dođu.. mislim bzvz.. sad slazem taj neki silver team.. ono u timu su mi norvezani jamajkani i amerikanci.. mislim od kad takve zemlje znaju igrat nogomet? stvarno glupo.. što uopce skupljat za nekog if balea i ostalu ekipu kad mozes napravit silver tim i sve ih unistit..

12 godina
neaktivan
FIFA 13
ne znam jel neko probo onaj tim koji sam prije stavio ? http://www.futhead.com/fifa/squads/7717988/#squad-player

za 56 k ili cak i manje mozes slozit ovaj odlican tim. fora je igrat sa silver igracima jer su nepoznati pa moras malo istrazit.

ako netko ima stvarno jako puno novca nek si slozi ovaj tim http://www.futhead.com/fifa/squads/9269456/ . najvise ce vas doc ova 3 cb-a

0 0 hvala 0
15 godina
aswada kaže...
ne znam jel neko probo onaj tim koji sam prije stavio ? http://www.futhead.com/fifa/squads/7717988/#squad-player

za 56 k ili cak i manje mozes slozit ovaj odlican tim. fora je igrat sa silver igracima jer su nepoznati pa moras malo istrazit.

ako netko ima stvarno jako puno novca nek si slozi ovaj tim http://www.futhead.com/fifa/squads/9269456/ . najvise ce vas doc ova 3 cb-a

ja slazem ovaj tu http://www.futhead.com/fifa/squads/137601/ fali mi jos 3 igraca kojih trenutno nema na aukciji..

16 godina
neaktivan
FIFA 13

http://www.futhead.com/fifa/squads/8927956/

ovo je moj silver squad, nije skup ako se pametno kupuje :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
aswada kaže...

Pa kaj nije glupo da cijela momčad u kojoj nema igrača koji ima pas preko 70 ima pas igru bez greške a moji silva, hazard rooney, gerrard i toure ne mogu povezati dva dodavanja? Koji je onda uopće smisao ocjenjivanja pojedinih segmenata igre igrača kad se to uglavnom ne primjećuje na terenu.  Samo bih dodao demineru17 da nije čudno kad netko izgura vidića ali je čudno kad to napravi minijaturni giovinco ili isti takav srebrni ili bronćani igrač. Još kad im pogledaš ocjene, smijeh i nevjerica su veći... i za kraj, kako prevariti momentum kad ne mogu doći do lopte dok protivnik ne zabije gol? I kad mu je oduzmem odmah se odbije njemu? Ako je pokušam izbiti, izbijem je njemu? Ako pokušam dodati ili je dodam njemu ili moj ne uspijeva zaštopati najobičnije dodavanje ili jednostavno krivo dodam na par metara? Jednostavno, igra je odlučila da moram primiti gol i tako mora biti...  mogu se ja na glavu postaviti ali neću ništa promijeniti...  i šlag na tortu, kad i dođem do gola onda pogodim stativu na prazan gol s ruba peterca? Pa ti igraj....

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 13:53 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...

Samo bih dodao demineru17 da nije čudno kad netko izgura vidića ali je čudno kad to napravi minijaturni giovinco ili isti takav srebrni ili bronćani igrač. Još kad im pogledaš ocjene, smijeh i nevjerica su veći... i za kraj, kako prevariti momentum kad ne mogu doći do lopte dok protivnik ne zabije gol? I kad mu je oduzmem odmah se odbije njemu? Ako je pokušam izbiti, izbijem je njemu? Ako pokušam dodati ili je dodam njemu ili moj ne uspijeva zaštopati najobičnije dodavanje ili jednostavno krivo dodam na par metara? Jednostavno, igra je odlučila da moram primiti gol i tako mora biti...  mogu se ja na glavu postaviti ali neću ništa promijeniti...  i šlag na tortu, kad i dođem do gola onda pogodim stativu na prazan gol s ruba peterca? Pa ti igraj....

Znam znam, da ponekad sve lici na zescu smijuriju, ali kada citam vase postove imam osjecaj da vam se to dešava svaku drugu tekmu??? Meni se desi možda jedna u 8 odigranih i bez extremno cudnih situacija tipa Giovinco nosi na leđima Vidića i tako trći u sprintu sa loptom prelazi vratara i zabija petom gol. A da probas ovo: Svjesno oslabi momcad nekad uz Kompany-a neka ti igra Lescot ili Tore ili kada ti na CAM igra Silva, na ST neka ti igra Bent ili neki drugi sa stats 82-85, jednostavno gledaj da ako na jednoj poziciji imas top igraca da na drugoj imas osrednjeg, pa javi da li ima rezultata. Pa meni je svjesno znao  igrati Zabaleta (RB) i super se snalazio. Trenutno mi na CDM igra jedan Javi Garcia i super se snalazi, te jedan Lescott, taj još uspije zabiti jer ima strašan skok i heading...Predpostavljam da kad kupujes igraca odes malo na futhead. Analiziraj malo Javi Garciu i vidjet ces koliko taj paše, recimo, ako igras 4-2-3-1 formaciju, ali pazljivo analiziraj. Pozzzz!!! 

Edit:

Sjecate se okršaja Milana i Barcelone, kada je Milan(nikad jadniji) dobio 2-0. Po meni jedan klasican momentum, gdje Barca igra izgubljeno kao  da su iz Liga Adelante...vec poceli ismijavati najboljeg igraca svijeta "Leo Messi-Leo Gdjessi".  

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 15:19 (KODAK17).
17 godina
KODAK17 kaže...

Znam znam, da ponekad sve lici na zescu smijuriju, ali kada citam vase postove imam osjecaj da vam se to dešava svaku drugu tekmu??? Meni se desi možda jedna u 8 odigranih i bez extremno cudnih situacija tipa Giovinco nosi na leđima Vidića i tako trći u sprintu sa loptom prelazi vratara i zabija petom gol. A da probas ovo: Svjesno oslabi momcad nekad uz Kompany-a neka ti igra Lescot ili Tore ili kada ti na CAM igra Silva, na ST neka ti igra Bent ili neki drugi sa stats 82-85, jednostavno gledaj da ako na jednoj poziciji imas top igraca da na drugoj imas osrednjeg, pa javi da li ima rezultata. Pa meni je svjesno znao  igrati Zabaleta (RB) i super se snalazio. Trenutno mi na CDM igra jedan Javi Garcia i super se snalazi, te jedan Lescott, taj još uspije zabiti jer ima strašan skok i heading...Predpostavljam da kad kupujes igraca odes malo na futhead. Analiziraj malo Javi Garciu i vidjet ces koliko taj paše, recimo, ako igras 4-2-3-1 formaciju, ali pazljivo analiziraj. Pozzzz!!! 

Naravno da sve analiziram i kupujem igrače za koje mislim da mogu pomoći u mom načinu igre. Imam dvije momčadi. Talijane i engleze i interesantno da mi se ova teretana od strane ea sportsa događa uglavnom s englezima?

S talijanima kaj veliš, jednu od osam. Prošli tjedan sam popisdio i sve ih prodao, mislim engleze. Izdržao dva tri dana i opet ih sve kupio. Složio novi klub, unio dvije tri igračke promjene ali sve je ostalo isto. Toplo hladno.  Nije nauka vidjeti kad je protivnik bolji a kad igra jednostavno ne da igrati.. Pa što reći kad u jednoj tekmi imaš dva bizarna penala i dva još bizarnija autogola. Naravno, kad stigneš protivnika evo novog penala...

Samo bih dodao da se ovakva shranja ne događaju kad igram s protivnikom koji ima podjednaku momčad ili bolju od moje već uvijek s protivnikom koji ima izrazito lošiju momčad ili sklepanu zbrda zdola maksimalnog che70?

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 15:23 (movie).
13 godina
neaktivan
movie kaže...
KODAK17 kaže...

Samo bih dodao da se ovakva shranja ne događaju kad igram s protivnikom koji ima podjednaku momčad ili bolju od moje već uvijek s protivnikom koji ima izrazito lošiju momčad ili sklepanu zbrda zdola maksimalnog che70?

Ja takvim odmah otkažem match...jer se u mom slucaju ispostavilo da su cheateri.

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 15:38 (KODAK17).
17 godina
KODAK17 kaže...

Ja takvim odmah otkažem match...jer se u mom slucaju ispostavilo da su cheateri.

Ja uredno prije tekme stisnem alt+tab. Ne znam je li pomaže ali znam da nisam na lopinu naletio otkako to radim...  no sad imam drugih problema... nikad zadovoljan.

Hoćemo večeras probati? Možda nas konačno spoji?  Poslije 22h sam za računalom...

Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 15:43 (movie).
17 godina
KODAK17 kaže...

Edit:

Sjecate se okršaja Milana i Barcelone, kada je Milan(nikad jadniji) dobio 2-0. Po meni jedan klasican momentum, gdje Barca igra izgubljeno kao  da su iz Liga Adelante...vec poceli ismijavati najboljeg igraca svijeta "Leo Messi-Leo Gdjessi".  

Ja se iz te utakmice jedino sjećam da milan ne bi zabio gol do sutra da sudac nije zažmirio kod prvog gola.  Barca je igrala koliko je trebalo i bez problema bi završilo bar 0-0 da se nije pojavio ea sports momentum, pardon sudac...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

sad cu okrenut pare na jouninhu i rafaelu sobisu..svi su u cm :D

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Eto igram sad hebeni FUT nakon 100 godina uspijem uopce odigrat, spoji me sa pace whore imbecilom sa Reus, Esswein i ostali. I naravno da ce jos sve bit na njegovoj strani. Nepostojeci penal, lik njegov stoji moj golman pokupi loptu prije njega ovaj padne i penal. Esswein je nesto tipa Messi a reus je brzi od TGV.a. Sprdacina od igrice cista. Sturridge ne moze gurnuti tam onekog kepca. A da ne pricam koliko je Neuer OP golman da frajer je obranio svaki Cazorlin udarac na gol.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

meni samo nije jasno zašto igrate taj UT kad znate kakav je i znate da će te samo živce izgubiti? ja sam to počeo igrati samo na izlasku FIFA 12 i kad je izašla FIFA 13 da vidim je ise što popravilo. Ali taj mod služi samo za izgubiti živce, ništa drugo. Dok malo ne porade na relanosti i još nekim drugim stvarima, nema šanse da ću to više zaigrati.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 15.4.2013 21:20 (antimadridista).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
antimadridista kaže...

meni samo nije jasno zašto igrate taj UT kad znate kakav je i znate da će te samo živce izgubiti? ja sam to počeo igrati samo na izlasku FIFA 12 i kad je izašla FIFA 13 da vidim je ise što popravilo. Ali taj mod služi samo za izgubiti živce, ništa drugo. Dok malo ne porade na relanosti i još nekim drugim stvarima, nema šanse da ću to više zaigrati.

Ovisnost je gadna stvar iako znaš da će loše završiti...

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice