http://www.futhead.com/fifa/squads/8378943/#
evo mojih talijana...skupljam pare za buffona još...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ne ne, ova igra je definitivno nešto posebno, zašto jednostavno ne uninstaliraš igru i polomiš cd preko koljena pa si miran, ovo što se meni događa nema ni na youtubu...ne znam odakle mi živaca više, reko sam 100 puta još jedno sranje i ne igram,al ova igra je dobila više drugih šansi nego što bi dobila kim kardashian kod mene...
KOlko vidim ima raspalih budala i u seasonu. Sta sad ako ja vodim 6-2 ne moras ostavit joystick i pustit 30min igre da prode.
Ujutro sam fino igrao, no poslijepodne je bilo nemoguće odigrati normalnu tekmu. Ili mi je trzalo ko mutavo ili se jednostavno veza prekidala. Niti web apps nije normalno radio poslije 16h. Kaj su danas svi doma pa im serveri preopterećeni? Najgore, igram kup vodim i pukne veza a pri uspostavi nove veze dočeka me dnf jer sam kao prekinio vezu? I tako nekoliko puta. Na web apps-u me uredno dočeka poruka kako je server dolje kako bi usluga bila što bolja pa nek navratim kasnije? Pa kad je tako zašto mi daju dnf? Konačno sad uđem opet u fut i reko ako već ne mogu s nikim odigrati idem odigrati jednu sezonu off line. Prva minuta i opet ode veza i opet ista poruka i sve ispočetka. Odustao sam. Za danas je dosta ea terora na ovaj sveti dan. Gasim igru...
ne ne, ova igra je definitivno nešto posebno, zašto jednostavno ne uninstaliraš igru i polomiš cd preko koljena pa si miran, ovo što se meni događa nema ni na youtubu...ne znam odakle mi živaca više, reko sam 100 puta još jedno sranje i ne igram,al ova igra je dobila više drugih šansi nego što bi dobila kim kardashian kod mene...
He, he... sinoć igram, lik ima korner, centrira, moj igrač izbije loptu glavom, lopta dolazi do mog igrača i krećem u kontru kad sve prekida sudac i svira penal? Uz najbolju volju nisam uspio shvatiti što se dogodilo da je lik dobio penal? Zadnja tri dana protivnici su dobili više penala nego zadnja tri mjeseca. Svi na nogama lopta kod mene a lik dobije penal? Istovrmeno izađem pred njegovog golmana povaljam ga a on me odnese na treći red tribine i nikom ništa. Moj igrač leži u 16 m a on ima kontru... pa ti sad igraj... teretana je ku..c za ovu igru..
Nakon dužeg vremena danas sam zaigrao karijeru. Nakon futa to je nirvana...
Pa nije to neki problem. Ja sam uredno sa onim ircima kad se igralo guzio one zlatne kad likovi guraju ili samo na jednog igraca koji im se istice ili su pace whore.
Ja u seasonu sam u zadnjih 2 dana osvojio 3 kupa i jednom ligu sad sam u division 4. Potpuno drugaciji gameplay nego u FUT.u.
He, he... sinoć igram, lik ima korner, centrira, moj igrač izbije loptu glavom, lopta dolazi do mog igrača i krećem u kontru kad sve prekida sudac i svira penal? Uz najbolju volju nisam uspio shvatiti što se dogodilo da je lik dobio penal? Zadnja tri dana protivnici su dobili više penala nego zadnja tri mjeseca. Svi na nogama lopta kod mene a lik dobije penal? Istovrmeno izađem pred njegovog golmana povaljam ga a on me odnese na treći red tribine i nikom ništa. Moj igrač leži u 16 m a on ima kontru... pa ti sad igraj... teretana je ku..c za ovu igru..
Nakon dužeg vremena danas sam zaigrao karijeru. Nakon futa to je nirvana...
ma to za penale mi nemoj ni spominjat...gubim 1:0 i poslije gola sam bolji..stalno pred njegovim golom i onda dođe u 16 m sa fabregasom i ja pored njega trčim i on stane i sudac na penal?!
nit usporene snimke nit išta..žuti karton...2:0 ...završi 7:2 za njega...to je bila prva tekma u novoj sezoni i jedva sam nagreco 12 bodova da ostanem u ligi...primio sam u 3 tekme 21 gol...toliko se lopta protivniku odbija da je to smiješno za gledat..ne vrijedi ni razbijat više po sobi.
Koja je svrha chemistrya kad lik s che15 veze terenom i nakon što gubi 2-0, lakoćom preokreće rezultat? Ovo bolje da nisam vidio jer ovim filmićem ea sports nam se svima posrala u usta.
Gadljivo da gadljivije ne može biti... na stranu kaj ovaj lik u obrani igra kao da nema jednu ruku ali ovo nije normalno..
Ma daj ovaj protiv kojeg je igro nema veze s FIFOm. Pa samo ide solo sa OXladeom ili Theom, pa jel to igrac? To je nobina koju bi napunio 10-0 ili bi mi izaso van.
Ma daj ovaj protiv kojeg je igro nema veze s FIFOm. Pa samo ide solo sa OXladeom ili Theom, pa jel to igrac? To je nobina koju bi napunio 10-0 ili bi mi izaso van.
A gle, ja sam takve igrače uvijek mrzio. Koji će ti klinac ostalih deset kad igraš samo s jednim dok ne padne s nogu? No unatoč tome, liku se lopte odbijaju i situacija razvija na terenu kao da je sam crta.
Momentum ili ne znam kaj ali nije normalno da lik s che15 uspije protiv bilo koga zlatnog s ovom momčadi okrenuti 2-0? Ili se možda varam....
Pass igra majka, naucit se strpljivosti. Ja sam gubio tekme jer sam jurio na gol cim bi doso u posjed i naravno doso do toga da napadam sa 2 igraca na njegovih 5-6. Od kad radim pas igru sa povratnim loptama da vidis kako se prostor otvara pogotovo ako imas par igraca koji imaju Att work rate high. To je neizbjezno da ces zabiti gol ako imalo razumijes nogomet i akcije. Ja u kupu kad igram season moji protivnici ispod 5-6 komada ne prolaze :) Sve je stvar navike.
A gle, ja sam takve igrače uvijek mrzio. Koji će ti klinac ostalih deset kad igraš samo s jednim dok ne padne s nogu? No unatoč tome, liku se lopte odbijaju i situacija razvija na terenu kao da je sam crta.
Momentum ili ne znam kaj ali nije normalno da lik s che15 uspije protiv bilo koga zlatnog s ovom momčadi okrenuti 2-0? Ili se možda varam....
Pa da bas gledam i nevjerujem..drugu je izgubio 1-0..cocjece dođe mi neki sa brutalnom 70 chem ekipom i onda me guzi 3-0 pa daj molim te...
btw evo moje ekipe : http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#cPtAEbDMnJlRN:pc
Jucer sam nekog lika napucao sa 10-0 i izasao je u 66 min.
edit:ispricavam se
Pa da bas gledam i nevjerujem..drugu je izgubio 1-0..cocjece dođe mi neki sa brutalnom 70 chem ekipom i onda me guzi 3-0 pa daj molim te...
btw evo moje ekipe : http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#cPtAEbDMnJlRN:pc
Jucer sam nekog lika napucao sa 10-0 i izasao je u 66 min.
btw, ništa od tvoje ekipe... javlja neku grešku pri pokušaju otvaranja stranice..
meni uopce nece uc u fut, pise loading, crna pozadina te izade van i pise can't load fut pls try again i tak vec 2 dana
meni uopce nece uc u fut, pise loading, crna pozadina te izade van i pise can't load fut pls try again i tak vec 2 dana
Više, manje i meni tako zadnja dva dana? Očito previše igrača a premalo resursa da ih sve primi... evo sad više ni web apps ne radi. Dolje je već dobra dva tri sata... Iz igre sam uspio ući na market koji radi kao usporen film i uspio uzeti dva čecha na bidanju za 11k i 12k u 4-1-2-1-2 formaciji... zarada bi trebala biti lijepa.. u tom rusvaju, trzanja, blokanja i ispadanja iz futa nešto sam zgrabio ali isto tako i propustio. Dok stisneš, pa dok primi da si stisnuo prođe onih 12 sek i kaže, odhebi, gotovo je.. Uglavnom niti jučer niti danas nisam se naigrao... preloše je sve to...ebo servis ako je stalno dolje. Ako su prodali preko 12 milja igri valjda treba osigurati nesmetano i kvalitetno igranje igračima koji su ostavili novce kako bi uživali u igri ...
Pozdrav, iskreno neda mi se trazit po ovoj temi mozda je cak i napisano ono sto mi treba..
Novi sam u FIFI mislim sto se tice patcheva. Kada instaliram update od FIFE jel mogu odmah ic sa npr updateom 1.7? ili moram instalirati 1.2, 1.3, 1.4 etc (ne znam koliko updatea ima jer sam samo vidio v1.7 :D ). Ako moze netko da mi kaze bio bih zahvalan.
Pozdrav, iskreno neda mi se trazit po ovoj temi mozda je cak i napisano ono sto mi treba..
Novi sam u FIFI mislim sto se tice patcheva. Kada instaliram update od FIFE jel mogu odmah ic sa npr updateom 1.7? ili moram instalirati 1.2, 1.3, 1.4 etc (ne znam koliko updatea ima jer sam samo vidio v1.7 :D ). Ako moze netko da mi kaze bio bih zahvalan.
Ako je igra original origin sve sam napravi i updatea :D ne brini, a ako nije original mi ti nemozemo pomoci jer ne podrzavamo priatstvo
Ova igre ta napravi pacijentom zrelim za psihologiju ko zmaj.
Igram karijeru i uzeo sam portsmounth, je znam klub za onu stvar igraci fuj bljak. World Class tezina i pici. Ali nije mi jasno da svaku bolesnu tekmu moj protivnik igra ultra defensive. Igram full napadacki nekad i derem ali konstantno sa 2-3 igraca na njihovih 8. Puff kontra i gol gutam ko nista.
Je li i vama divizija 1 oslabila ? Meni je divizija 1 postala pre laka,previse je losih igraca u njoj.U 6 utakmica nema utakmice u kojoj nisam zabio 5 golova ,a u jednoj sam cak i 10. Tuzno :(
Je li i vama divizija 1 oslabila ? Meni je divizija 1 postala pre laka,previse je losih igraca u njoj.U 6 utakmica nema utakmice u kojoj nisam zabio 5 golova ,a u jednoj sam cak i 10. Tuzno :(
mogao bi i dat odgovor da me ne spajaju konstantno sa čiterima
jel vi vidite išta na stadionu Borussie Dortmund po suncu? brate u onom hladu uopće ne igram jer ne vidim ništa,samo pičim po suncu pa šta bude...eo sad sam upravo igro i primio gol u 90 za 3:2 iako sam gubio 2:0 i radovao sam se barem bodu...ali naravno...samir nasri iz odbijanca glavom..klasika
ljudi moji...SAMIR NASRI ... šta je to? ko je to? zašto on meni 3 utakmice za redom zabija 2-3 gola iz odbijanca??? zašto sve do njega lopte dolaze...zašto njega svi imaju u ekipi..pa ja kad bi ga dobio u paketu ošo bi na quick sell...oblije me više znoj kad neko njega ima u ekipi nego messija i kristijana...jel meni to treba pred spavanje ? (zaboravio sam napomenut da se sve te tri tekme odvijaju nigdje drugdje nego na westfalenstadionu!!!) PO SUNCU
ljudi moji...SAMIR NASRI ... šta je to? ko je to? zašto on meni 3 utakmice za redom zabija 2-3 gola iz odbijanca??? zašto sve do njega lopte dolaze...zašto njega svi imaju u ekipi..pa ja kad bi ga dobio u paketu ošo bi na quick sell...oblije me više znoj kad neko njega ima u ekipi nego messija i kristijana...jel meni to treba pred spavanje ? (zaboravio sam napomenut da se sve te tri tekme odvijaju nigdje drugdje nego na westfalenstadionu!!!) PO SUNCU
neki trećerazredni nogometaš, skoro anonimac...kakvo je to pitanje
blago vama dečki, ja nemogu igrat FIFU :s
blago vama dečki, ja nemogu igrat FIFU :s
nisi jedini..sestra mi obrisala i sad mi se skida...
koji su to jadnici da ne mogu sredit j***** servere da se normalno moze igrat fut,zalosno,treba ih ignorirat dok to ne srede
j*** ih dobar nogomet sto su napravili,ak ne mogu neke osnovne stvari sredit
nek se ugledaju na serijal cod i nek uloze malo u servere
pozivam sve na bojkot fife kad vec ne mozemo vladu skinit ;)