FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.249.832
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
Kako je postalo dosadno sa ovom fifom i protiv nje i protivnika plus..........
15 godina
obrisao cijeli klub u ultimate teamu, dpoi*dilo mi više fakat
12 godina
neaktivan
FIFA 13

Prodajem SIF Michua CDM 4-2-3-1  - cijena po dogovoru

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
znači i u 5. diviziji ultimate teama postoje cheateri..
13 godina
neaktivan
FIFA 13

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Gledam ovo pa mi zanimljivo jer ovo mi izgleda dosta dobra igra za 2006 godinu...

Da mogu sada bi ovo igrao jer fifu 13 prestao igrati. Probao opet pes 13, ali to mi je skroz ne igrivo.

Bit će da su godine u pitanju, ostario sam{#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Meni je na ovom klipu bolje uradjen ronaldinjo neo sada,koja komaedija!!!!!!!!!!!!!!
14 godina
Nokialino kaže...
Meni je na ovom klipu bolje uradjen ronaldinjo neo sada,koja komaedija!!!!!!!!!!!!!!

Prošlo je 7 godina od tog videa, ljudi stare ..

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
Pocne tekma, i odigrali 10 min Izbaci me van I veli da sam ja kriv za diskonekciju I uzme mi bodove i sve Jel to cheater?
15 godina
ako ti je tekma registrirana i upisan ti je poraz onda ne
16 godina
Sad neka budala nece igrat.. Za poludit.. Valjda ostavil joystick i otiso na wc Igro je samo prve 3 minute dok mu nisam zabio gol, onda do kraja tekme nije dirao joystick
Poruka je uređivana zadnji put uto 26.2.2013 18:33 (soja).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li ea fifa 13 forum na kojem odgovaraju na pitanja? Volio bi ih pitati kad će tribine u igrici biti bliže golu kao što je to u stvarnosti. Pisao sam ovdje več o tome, ali bi volio njih pitati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
soja kaže...
Pocne tekma, i odigrali 10 min Izbaci me van I veli da sam ja kriv za diskonekciju I uzme mi bodove i sve Jel to cheater?

Kako misliš, uzme bodove?

15 godina
marcus1950 kaže...

Ima li ea fifa 13 forum na kojem odgovaraju na pitanja? Volio bi ih pitati kad će tribine u igrici biti bliže golu kao što je to u stvarnosti. Pisao sam ovdje več o tome, ali bi volio njih pitati.

Sta nema old traford tribine blizu gola u fifi?

Ako sam ti pomogao pretisni gumb HVALA!
14 godina
neaktivan
Ova fifa je skroz luda al zaista igrao sa silver timom gold cup,i naletimna lika u 352 znaci extra brazilski tim mesavina silver i gold igraci i prvo poluvreme poludeo ,jednostavno nesto mi nije dalo da dam gol i pomislim evo kazne al na srecu lik je slabiji kvalitet i tako da odemo na poluvreme nula prema nula,krene drugo primetim ocigledan skripting i primim gol,tu se iznerviram i pobedim sa 4 razlike ali i do tih cetiri gola mogla su jos 4 pasti da nisam pogadjao sa 1 stative ili masio totalno prazan gol a davao ludacke golove.
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel neko zainteresiran za igranje lige FIFA13 u managerskom stilu?

Organizirat ligu sa pravilima oko načina odigravanja, transferima, vođenju financija itd a preko creation centra napraviti ekipe sa vlastitim grbovima, dresovima i imenima. Igralo bi se na BPL forumu po uzoru na BPL PES manager koji tamo ima tradiciju od nekoliko godina.

1 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
soja kaže...

Kako misliš, uzme bodove?

Nisam dobio niti jedan coins, brojalo mi se ko da sam odigrao tekmu i izgubio, a bilo je 0:0 ,a pogledao sam ruter i bio sam spojen na internet jer sam mislio da mi je stvarno pukla veza..
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ima li itko da je u lošoj financijskoj situaciji što se tice futa. Dijelim par contracta, coinse i tako. Molim da mi se ne javljaju bogatuni

0 0 hvala 0
13 godina
antiljano27 kaže...

Ima li itko da je u lošoj financijskoj situaciji što se tice futa. Dijelim par contracta, coinse i tako. Molim da mi se ne javljaju bogatuni

mogo bi meni koji koins udijelit {#}

17 godina
soja kaže...

Nisam dobio niti jedan coins, brojalo mi se ko da sam odigrao tekmu i izgubio, a bilo je 0:0 ,a pogledao sam ruter i bio sam spojen na internet jer sam mislio da mi je stvarno pukla veza..

pa nije ti onda ništa oduzeo već ti nije ništa dao...

13 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
antiljano27 kaže...

stavi onog cavanija za za 50k, i nema frke, dobit ces, vidiš kako sam dobar :D

14 godina
antiljano27 kaže...

Daj upao sam u krizu, nemam vise para ni za kupit contractse za toty ronalda... šala mala :P

Reko je da neda bogatunima :P

Dijelim i ja nesto, ali samo novima kojima su coinsi stvarno potrebni. (PC)

12 godina
neaktivan
antiljano27 kaže...

Ako si jos dobre volje udijeli i meni nesto :D

Dat cu i ja tebi kad ce ti trebat :)

13 godina
neaktivan

Dodaj me na origin.Isti je nick i nemojte očekivat puno, ja sam ovo više mislio kao pripomoć za dizanje na noge i da se pokrenete i da vam bude lakše :D 

12 godina
neaktivan

Ma ipak nije potrebno, rađe daj nekom kome vise treba, imam 250 coins al imam ok igrace za igranje :)

14 godina
StilaMANIAC kaže...

Ma ipak nije potrebno, rađe daj nekom kome vise treba, imam 250 coins al imam ok igrace za igranje :)

daj link od squada :)

13 godina
FIFA 13

Pa koji je ubojica ovaj Cazorla. Ne znam zasto sam forsiro Gerrarda. Igram protiv OP ekipe sa plavim marcelom. IF Messi, IF ozil, Robben. Ono stvarno genijalna ekipa. Ali cazorla mete onog Llorisa na golu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
SimeKZ kaže...

Pa koji je ubojica ovaj Cazorla. Ne znam zasto sam forsiro Gerrarda. Igram protiv OP ekipe sa plavim marcelom. IF Messi, IF ozil, Robben. Ono stvarno genijalna ekipa. Ali cazorla mete onog Llorisa na golu. 

Predobar je, a kad je NIF tako dobar, nemogu ni zamislit kakav bi SIF mogao biti

http://www.futhead.com/fifa/players/11730/

13 godina
FIFA 13

Razbio sam lika 4-0 Cazorla 3 komada i to sve sa kojih 25m. Bio je jedan genijalan gol iz voleja i malu mrezicu, steta sta nisam spremio kad ima samo 7 mjesta na onlinu da pokazem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Razbio sam lika 4-0 Cazorla 3 komada i to sve sa kojih 25m. Bio je jedan genijalan gol iz voleja i malu mrezicu, steta sta nisam spremio kad ima samo 7 mjesta na onlinu da pokazem.

Meni danas Gospon Santini 2 komada glavom a heading oko 60:)

najsalđe je bio zadnji ejr je pao u 90. min.

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice