FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.544
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
BoobZ kaže...

eh koliko sam ja takvih protivnika imao :)

I? Imao sam i ja (fifa12) pa i dalje nisam to radio.

Ako su oni jadni ne moras i ti biti. Uci ljude primjerom.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo i moj BPL team koji sam počeo slagati jučer:

http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gD5uwdI9nIpBj:pc

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Igram finale Gold Cupa...frajer mi niej doso 3 puta do gola doslovno, dok ja se raspucao po njegovom golu da je to bilo tesko za gledat xd...

I onda u 89 minuti, nakon sta sam izvađao korner po 100 put u toj utakmici...on cisti loptu koju izbija do svog jedinog napadaca negdje na centru...i uspijeva nekako proc pored moja dva branica FB-a...i ide jedan na jedan sa golmanom...pokusava lob...golman skida al lose skida jer lopta i dalje ide prema golu...golman trci pokusava je boksat iznad precke, boksa je lopta pogađa gredu i odbija se od glave od golmana u gol....

Ja stojim i gledam...lik me pobjedio iz jedne jedine šanse i kontre u cijeloj utakmici...i to 89 minuta...

Dolazi mali od ujaka i govori "bit ce bolje"...a ja ono "ma da da bit ce...nakon par apaurina" :)

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Ja sam prvo vodio lika 4-3, da bi on nakon mojeg gola izjednačio(90 minuta), a zatim sam ga poveo 5-4 u 90+ i to duboko u produžecima. Mislim si baš u glavi da će se nešto morat desit da dobijem gol i vjerujte mi moja obrana Kompany, Kaboul su se doslovno makli da ovaj zabije gol. Nakon dugo vremena sam poludio iako sam rekao da neču više, ali ovo su izvanredne situacije gdje igra kao da namješta rezultat.

EDIT: nakon posljednjeg patcha pace više neigra toliku ulogu, barem sa ja primjetio to, a i neki su pisali o tome. I dalje se po krilima može pretrčat, ali ne kao prije.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.12.2012 20:25 (Đapa club).

0 0 hvala 0
13 godina
Dr. Zoidberg kaže...
BoobZ kaže...

eh koliko sam ja takvih protivnika imao :)

I? Imao sam i ja (fifa12) pa i dalje nisam to radio.

Ako su oni jadni ne moras i ti biti. Uci ljude primjerom.

znam, znam, živci prorade ali radim na tome {#}

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Pa dečki vi ste 0, mene će an promatranje poslat zbog fife xD

Ja zbog nekakve glupe izgubljene lopte popyzdim a kad primim gol, nemrem vam opisat šta bi mogo napravit sve haha :P

ELS BLAUGRANES <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Đapa club kaže...

Ja sam prvo vodio lika 4-3, da bi on nakon mojeg gola izjednačio(90 minuta), a zatim sam ga poveo 5-4 u 90+ i to duboko u produžecima. Mislim si baš u glavi da će se nešto morat desit da dobijem gol i vjerujte mi moja obrana Kompany, Kaboul su se doslovno makli da ovaj zabije gol. Nakon dugo vremena sam poludio iako sam rekao da neču više, ali ovo su izvanredne situacije gdje igra kao da namješta rezultat.

EDIT: nakon posljednjeg patcha pace više neigra toliku ulogu, barem sa ja primjetio to, a i neki su pisali o tome. I dalje se po krilima može pretrčat, ali ne kao prije.

oho ima se Kompany, jel vrijedi tih coinsa?

13 godina
FIFA 13

Ja sam toliko bjesan kad upalim fifu da sam evo ispao od Real Madrida u polufinalu SP kupa. Ne mogu niti hebeni komp vise pobijedit. Toliko sam jadan. Kad vidim te ekipe protiv kojih igram. Da jedan Raul Albiol ne moze izgurat Aguera i uzet mu loptu, nego ovaj prode kroz njega. A dok ja sa Sanchezom isto to pokusavam, ostane na pokusaju. Reko sam da necu vise igrat, ali opet sam upalio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Turnir u FIFI 13 Osijek 2vs2
javite frendovima

https://www.facebook.com/events/560587833955875/

Maksimalni broj ekipa: 20
Datum: 15.12.2012.
Početak turnira: 17:00h

Kotizacija (po ekipi):
120 kn

Igra se na računalima (PC).

Prijave:

- u igraonici osobno

- dogovor preko mobitela (091/4300-647)

Sustav natjecanja:5 skupina po 4 ekipe. Prvi i drugi iz skupina prolaze u osminu finala (knockout do finala). Finale i za 3. mjesto se igraju na dvije dobivene.Svaka ekipa bira svoj klub (s kojim će igrati do kraja turnira, može biti više ekipa sa istim klubom).Broj skupina može ovisiti o broju prijavljenih ekipa. Nagrade:1. 50% kotizacije (+5 sati igranja u igraonici)2. 20% kotizacije (+4 sati igranja u igraonici)3. 10% kotizacije (+3 sata igranja u igraonici)4. 2 sata igranja u igraonici

Pravila:
- grupe se formiraju sa po 4 ekipe (izvlačenjem), gdje dvije najbolje plasirane ekipe prolaze dalje
- knockout faza počinje nasumičnim izvlačenjem grupa
- update (zadnji mogući Originov)
- dužina trajanja poluvremena: 5 min
- težina: Legendary
- sudac: Random
- stadion: Allianz Arena (osim ako se ekipe ne dogovore drugačije)
- season: summer
- vrijeme: 21:00
- vrijeme: Clear
- pitch pattern: default
- pitch wear: none
- game speed: fast (osim ako se ekipe ne dogovore drugačije)
- ball: adidas DFL OMB

Napomena:Sudionici turnira smiju ponijeti svoj gamepad ukoliko ga igra potpuno podržava. Igraonica je opremljena s Logitech Rumble F510 gamepadima.

Ova pravila i informacije su podložne promjenama. (zadnje promjene 12.12.2012)

https://www.facebook.com/notes/log-inn/fifa-inn-13-2v2-turnir/10151242386419857

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 18:51 (milanji).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
BoobZ kaže...
Đapa club kaže...

oho ima se Kompany, jel vrijedi tih coinsa?

Zasada odličan, a drugi je problem što ja igram na tastaturi pa se pogubim u obrani. Jako je dobar u igri glavom i sve visoke lopte odbija, pace mu je solidan, dodavanja odlična i vrlo je agilan. Zasada najbolji obrambeni kojeg sam koristio, ali koliko dođe i mora biti.{#}

EDIT: Ako netko ima Toure(CM) iz Citya neka se javi za neki trade...nudim neke Brazilce za njega uz nadoplatu.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel može kakav savjet u vezi igranja obrane? Imam stalno dojam da kad ja imam loptu i idem u napad protivnik mi se odma zakelji na mene ono na 10cm i pocne me gurat i uzimat loptu, a kad ja pokusavam njihovima se tako priblizit to najcesce zavrsi tako da moj napravi krug oko njegovog i gleda kako mu ovaj bjezi bez povratka. Onaj contain gumb mi drzi obrambenog na tipa 3 metra od protivnika stalno, a cim to pustim najcesce me odma predju...

I druga stvar, kako dovraga uspijevate ovo kupove osvojit... ja nikako da do finala dodjem, kamoli osvojit to. Dobim jednu, cak i dvije, pa onda bezveze totalno spusim. I tako uvijek... Dodje mi fakat nekad kontroler bacit :p

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
MBuda kaže...

Jel može kakav savjet u vezi igranja obrane? Imam stalno dojam da kad ja imam loptu i idem u napad protivnik mi se odma zakelji na mene ono na 10cm i pocne me gurat i uzimat loptu, a kad ja pokusavam njihovima se tako priblizit to najcesce zavrsi tako da moj napravi krug oko njegovog i gleda kako mu ovaj bjezi bez povratka. Onaj contain gumb mi drzi obrambenog na tipa 3 metra od protivnika stalno, a cim to pustim najcesce me odma predju...

I druga stvar, kako dovraga uspijevate ovo kupove osvojit... ja nikako da do finala dodjem, kamoli osvojit to. Dobim jednu, cak i dvije, pa onda bezveze totalno spusim. I tako uvijek... Dodje mi fakat nekad kontroler bacit :p

Nisam daleko od tvoje realnosti, ali se tješim da je radi tastature. Nema puno pameti kada je kup u pitanju, osim da moraš dobiti sve ostale, nema se tu ništa za dodati. Osobno ne igram kup natjecanje jer mi se čini neisplativo, a i vrlo je frustrirajuče.

13 godina
neaktivan

Dede i Luiz mi rade cuda u obrani...jos ce doc i Santana umjesto Luiza i obrana kompletna...+ Alveš i Marcelo na bokovima...Tiago SIlva je primamljiv, al cijena mu je "prava" sitnica...

14 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Dede i Luiz mi rade cuda u obrani...jos ce doc i Santana umjesto Luiza i obrana kompletna...+ Alveš i Marcelo na bokovima...Tiago SIlva je primamljiv, al cijena mu je "prava" sitnica...

Alves RB(Barcelona) je skuplji i od Tiaga Silve, oko 300-400K je koštao prije neki dan.

13 godina
FIFA 13

Jel Jack Rodwell inace takva masina za pikanje golova sa 30m u prvi kut ? Jer meni je upravo stisno 3 komada.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ovaj futwiz je smece... jucer kupim jednog silver informa posto vidim da je cijena oko 27k (ja ga uzeo za 14k) i danas idem vidjet cijenu sad pise prosjecno 16k ...

i normalno tri nove kartice stavljene svi stavili do 18k 

0 0 hvala 0
14 godina
CroChef kaže...

Ovaj futwiz je smece... jucer kupim jednog silver informa posto vidim da je cijena oko 27k (ja ga uzeo za 14k) i danas idem vidjet cijenu sad pise prosjecno 16k ...

i normalno tri nove kartice stavljene svi stavili do 18k 

To je onak, logično...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Mislim napravit ekipu s ludim frizurama.... u planu su Pinto, Dante, Witsel, David Luiz... sad trazim ostale :)

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 13

Apsolutno se slažem sa ovim tvrdnjama na ovim postovima iznad, mislim tolko popi***m da je to čudo. Raspucavam brutalno po golu bez prestanka da bi ja dobiu gol u 90+, i to ima masa utakmica da se tako desi, razumio bih da se to dogodi 1 u 100 utakmica, al na svakoj drugoj prakticki, cijelo vrijeme dominiram bez problema igrom, i onda dobijem gol u kojem već prije u napadu znam da će biti gol. Jednostavno kako god protivnik puca zabit ce, ako pogodi golmana odbit ce mu se, ako blokiram zabit ce iz kornera glavom, i to su jednostavno ne zaustavljive situacije. Digne mi tlak bezveze...Ili ima trenova kad mi se obrana SKROZ pogubi, jednostavno bježe od lopte. Uglavnom tolko o tome, i da. Uz talijane koje sam nekoć još postao evo sad ovdje oba dvije ekipe, Talijanska + nova Brazilska :)

ITA:

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#jPZbRO8knIpVP:pc

BRA:

http://www.ea.com/soccer/fifa-ultimate-team/show-off#kn2ZBFkLnIpVN:pc

Sada se špara za Hulka i Robinha :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Reedy-nemoj kupovati Hulka, užasno je trom u igri i ovi jeftini tipovi poput Rafinhe su bolji. Robinho je dobar na LW poziciji, ali na LM ga baš ne bi preporučio zbog lošeg defendinga i nije baš prejak.

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 12:38 (Đapa club).

1 0 hvala 0
14 godina
CroChef kaže...

Mislim napravit ekipu s ludim frizurama.... u planu su Pinto, Dante, Witsel, David Luiz... sad trazim ostale :)

http://www.futhead.com/fifa/squads/112/

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
Đapa club kaže...

Reedy-nemoj kupovati Hulka, užasno je trom u igri i ovi jeftini tipovi poput Rafinhe su bolji. Robinho je dobar na LW poziciji, ali na LM ga baš ne bi preporučio zbog lošeg defendinga i nije baš prejak.

Hvala na savjetu, ne znam Hulk mi djeluje fantastično po statistikama, probat cu ga prije u offline modu...

13 godina
Reedy kaže...
Đapa club kaže...

Hvala na savjetu, ne znam Hulk mi djeluje fantastično po statistikama, probat cu ga prije u offline modu...

prekine mi frajer tekmu haha

14 godina
neaktivan
Reedy kaže...
Đapa club kaže...

Možda je dobar na RW poziciji ja sam ga imao u 3-5-2 formaciji i nakon dvije tekme sam ga mankuo. Možda sam ubrzano reagirao, ali nitko ga nije nahvalio na futheadu i svi se žale da je pretrom.

13 godina
neaktivan

slažem se sa đapom, pace ne djeluje ni približno koliko piše. i baš je nekako trom. i još par ljudi mi je to potvrdilo 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Hoce neko trampu za bf3 nudim fifu 13 260 sati igrano.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
CroChef kaže...

http://www.futhead.com/fifa/squads/112/

Haha, ne taj 

http://www.futhead.com/fifa/players/1227/

13 godina
neaktivan

Treba nekom david luiz? 4-3-2-1 je al lako se to promjeni...nek se javi na PM...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Evo moj jedan zanimljiv hybrid od kojih sam pokusa sta vise dragih igraca uvalit :D

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cCozqttKnIp5g:pc

Witsel (njega sam mora uzet IF :) ) i Varela su mi bili osnova...al dosli su tu jos neki koji su mi dragi tipa Coentrao, Fellaini, Hulk...Pepe mi nije drag al eto dobar je pa da ga isprobam. Šteta sta ne mogu Chamakha nekako uvalit da ima 9 chemistry, al nema veze mora bit bar na klupi. Sasvim u redu djeluje ekipa...

Ovo je prvi put da cu probat sa 4-3-3 formacijom pa cemo vidit, dosad mi se najbolje pokazala 3-5-2, a koristija sam 4-1-2-1-2 i 3-4-1-2...

Najpoznatija stranica na balkanu napokon organizira i lige u FIFA-i 13. Slobodno se registirajte http://www.balkan-gaming.net/bplforum/
Poruka je uređivana zadnji put čet 13.12.2012 17:19 (axest).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Oako nesto :)

http://www.futwiz.com/squad/447707

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice