Nebi za Messia dao ni 100k, kad u UT ionako nema razlike između njega i npr. Patoa.
ili npr. Emenike koji je radi strenghta i bolji.
Nebi za Messia dao ni 100k, kad u UT ionako nema razlike između njega i npr. Patoa.
ili npr. Emenike koji je radi strenghta i bolji.
Možeš, ali je pre pre teško, puno mi je lakše sa Englezima nego Španjolcima, a najbolje od svega kad sam prodao Španjolce ostalo mi je kusura 250 000 coinsa. Zašto bi se mučio kad ovako imam i ovce i novce :)
Ima iko key da moze dati :D Plss
Ima iko key da moze dati :D Plss
Mijenjam ja za 150 kuna.
Možeš, ali je pre pre teško, puno mi je lakše sa Englezima nego Španjolcima, a najbolje od svega kad sam prodao Španjolce ostalo mi je kusura 250 000 coinsa. Zašto bi se mučio kad ovako imam i ovce i novce :)
pa potrosi i to pa ti nece ostat XD Rooney, Aguero waitning for you
pa potrosi i to pa ti nece ostat XD Rooney, Aguero waitning for you
sad imam 4 strikera: Hernandeza, Podolskog, Benta i Balotellia. Pitam se dal Rooney ili Aguero vrijede tih coinsa, jesi imao nekog od njih u futu?
pa moze se od igranja osvojit. dobijes nagrade od pobjede u diviziji i slicno
evo ti moj ekipe, nikad nisam dobio u packu igraca vrijednijeg od 5k
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#kofSMmqYnIbbV:pc
sad imam 4 strikera: Hernandeza, Podolskog, Benta i Balotellia. Pitam se dal Rooney ili Aguero vrijede tih coinsa, jesi imao nekog od njih u futu?
Imao sam oboje, Rooneya jako kratko, mozda 1 dan i nisam puno igrao s njim jer sam vidio da mi bas neide sa eng/spa hybridom pa sam rasprodao sve engleze i vratio se na spanjolce. Rooney ima jako dobar longshoot, ja sam ga igrao u st pa je bio prespor, al ako igras 1-2 napad znaci 2 sta i on u CF bit ce ti predobar, aguera koristim u svojoj spanjolskoj momcadi ( podignem mu chemistry sa Di Mariom i Costom ) i jako je brz i okretan, nevjerovatan šut , al mozda nije vrijedan bas toliko novca.
sve od igranja, a u jednom paketu sam dobio Yaya Tourea i on je otišao za 65000. al nije ni u ratingu sve, recimo kao LM od Engleza najbolje mi se pokazao Jarvis, a platio sam ga 700 coinsa sa 75!! contracta.
sve od igranja, a u jednom paketu sam dobio Yaya Tourea i on je otišao za 65000. al nije ni u ratingu sve, recimo kao LM od Engleza najbolje mi se pokazao Jarvis, a platio sam ga 700 coinsa sa 75!! contracta.
ofc, zbog pace-a
Villa je cisti primjer kako pace nije bitan ako znas igrat, nemoram trcat ko budala kad villa zabija i sa preko 30 metara
Zanima me nešto u vezi aukcija znači gledam na youtubu da neki imaju preko milijun live aukcija dok meni maksimalno pokaže 200 tisuča jel to ovisi o serveru il šta?
Mislim da je to bilo u pocetku, Jer se i meni cesto vrti izmedu 180k - 220k nikad preko toga...
Na konzolama ima više FUT igrača pa time i više aukcija.
Ja sad krecem sastavljat Bundesliga team sa vecinom hrvata sta uspijem nac, Perisic, Mandzukic... I samo idem na rating, pa cu vidit sta ce bit....
ofc, zbog pace-a
Villa je cisti primjer kako pace nije bitan ako znas igrat, nemoram trcat ko budala kad villa zabija i sa preko 30 metara
nisam mislio samo na pace, imaju i Gervinho i Young pace, a ono što Jarvis ima je 5* weak foot i fenomenalan crossing, a mislim da znam igrat, sa Falcaom sam zabio preko 100 golova u oko 120 utakmica, a znaš i sam da je spor.
Evo krenuo slagat Bundesligu http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#k8kwfcclnIbA4:pc
A ovo je trenutna prva postava druge ekipe... http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#gpuJuTwGnIbA9:pc
Ki iz Swansea kupljen za 350 coinsa, a prodan za 6000... No posao dana bi moga biti jedan igrač koji je kupljen za 5k, a cijena na aukciji je sada 40k..
Ki iz Swansea kupljen za 350 coinsa, a prodan za 6000... No posao dana bi moga biti jedan igrač koji je kupljen za 5k, a cijena na aukciji je sada 40k..
ma koji to?
eto, ja sam skroz završio s svojim talijanima :)
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#hqHtLBeWnIbPE:pc
eto, ja sam skroz završio s svojim talijanima :)
http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#hqHtLBeWnIbPE:pc
dooo jaja ekipa
ma koji to?
Silver igrač, kažem ti kada ga prodam.
EDIT: ako ga prodam, ali sam siguran da će otiči za dobru cijenu.
Jel postoji kartica RB -> LB?
ne.
napokon normalan pack :) dobio davida silvu i bespla još jedan gold pack :)
ne.
:(
Poceo sam igrat offline kupove s nekim šrot gamepadom, samo da zaradjujem novcice.
Osvojio onaj novi kup...
Osvojia sam dva put zaredom diviziju 1 s ovom momčadi.
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#uM77WlzhnIbWW:pc
Prvi put sam ima 7-0-2 i ima sam malo sreće, nakon sta sam ima 5 pobjeda zaredom (iako sam starta porazom) malo sam se pripa uspjeha osvajanja divizije i onda sam lošije igra, nemam onaj pobjednicki mentalitet da mogu otic laganini do kraja :D i ostale dvi sam pobijedija jedan razlike u zadnjim minutama utakmice i izgubija jednu iako bi vjerojatno te lako dobija da sam bija na razini...
Drugu sam ima 6-3-1, a starta sam jos gore, sa 0-2-1, ali ipak pobjede su krenile i jos jedna titula je bila tu. U paketicima, naravno nista...Toivonen u prvom najbolji, a u drugom Atsu u 5-2-2-1...niko ih nije tija ni za malo vise od od quick sella pa sam ih posla nazad.
Sad sam se isa malo zezat pa sam kreira ovu ekipu :)
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#gDw0KbZ3nIbXD:pc
Kronično nedostaju reprezentativci...Žalosno je da je Ivan Turina najbolji hrvatski vratar na igri :D Stopera osim Ćorluke i Lovrena nema, ali tu je Punčec sa 75 paceom. Na klupi imamo, Mikulica, a planiram dovest Schildenfelda kojeg sad nema na 'lageru'. Nema niti jedan igrac na RM poziciji osim In form Rakitica, ali njega koristimo na CM-u, pa mi tu igra Marin Tomasov sa RW pozicijom, kao i zamjena Grbac. U sredini je jos i Badelj kojeg sam pretplatija (1100 coinsa) jer je bio jedini jos CM uz Rakitica u ovoj formaciji iako sam kasnije skuzija da je ova 3-4-1-2 jeftina pa se mogu nac formation modifieri za 150, a Badelj u drugoj formaciji za 400-500...Moga sam i Rakitica uzet za 700 samo da sam malo priceka, ali nema veze (platija ga isto 1100), zamjena im je Jajalo. Lijevu strane drze Perisic i Pranjic, namjeravam uzet Ilicevica kojem su mogli stavit i RM poziciju, dobro bi doša, ali ipak mu je LM prirodniji, a posto je shiny silver nije bas ni jeftin. Fali Modrić naravno kao glavni igrac, ali nemam coinsa trenutno za njega, steta jer je bija jedan za 13000, a ja imam 5000, pa sad tu igra Anas Sharbini dok on dođe :) Mislim se prebacit i Petrica na CF. Napad drže poznati tandem sa Eura Jelavic i Mandzukic :) Na klupi su jos Olic i Vukušic...Sve ih vodi Slaven Bilić :)
Eto složija sam Hrvate bez Modrića zasad, za oko 13500 coinsa.
Ima li netko formiran klub u pro clubs? Igra li itko uopće pro clubs?