FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.251.126
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
neaktivan
FIFA 13

Upravo kupio Sancheza iz Barce za 13 k sa 94 contracta, LOL.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 13

A stvarno bi htio neymara imat, zbog 5 star skillova i jedan mi je od bolji igraca u igri, ali ako ga se nemoze ubacit sta sad :) dodan si!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Hebem im led njima i stekanju. Ne mogu niti Bronze cup odigrati kako bog zapovijeda. A utakmicu da ne pricam kolko ljudi izade van nakon 0-1, 0-2 vodstva nakon 40min. I to pogotovo oni koji imaju cijeli tim zlatni a ostalo banana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 13
Jabulani kaže...

Najgore je kad nekog uništavaš, ali neće lopta uc u gol i on mi iz jednog jedinog udarca zabije neki jadan gol.

Zar te to ne podsjeća na barcu i chelsea prošle sezone?

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kako stojite sa cheaterima?

Ja ih osobno nisam sreo previse, a  i u division 1 sam, tamo ih je kao najvise... Procitao sam na EA forumu, da ih opet ima dosta, da ljudima od 10 utakmica 8 bude cheatera.

Jedna informacija koju sam procitao da ako vidis da je cheater, prilikom loadanja igre, kad se vidi njegov squad stisnes ALT+F4 i ne gubis ugovore.

PS

Ajde molim vas, ako vec niste odite ovdje (EA FORUM), tu je peticija za zaustavljanje cheatera na FUT 13 PC, i samo se registrirajte, i napisite tamo Signed, vjerojatno nece nista pomoc, al ipak postoji nada...

http://forum.ea.com/uk/posts/list/1928843.page

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 0:52 (Smece2).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Pa jel si probao da to uradis kada stisnes ALT + F4?

I kako ja da znam koje citer a ko ne?
15 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Nisam probao(ali je potvrdjeno od drugog tipa na tom forumu, tako da vjerojatno radi), tesko je prepoznati cheatera, jer je meni tip danas cheatao sa bogovskom momcadi, ali ako ti se u division 1 pojavi broncana momcad bez chemistriy-a, taj je cheater... Znaci prije nego sto pocme igra tebi ce pisat da se tvoj protivnik disconnecto, a on dobije pobjedu i bodove... Tako da ce se opet dogoditi sranje ko prosle godine, di ce ugovori ici za full visoko, a cheateri ce kontrolirati market...

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 0:55 (Smece2).
15 godina
neaktivan
eZo kaže...

Upravo kupio Sancheza iz Barce za 13 k sa 94 contracta, LOL.

I prodao ga za 18.5. Fin profit.

balkan-gaming.net - NBA, PES i FIFA online
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Glupo je nekoga okriviti da je cheater na osnovu dobre momčadi. No moja metoda je ta da odigram tekmu protiv takvog i ako pobjedim siguran sam da je low skill player koji je korisitio cheat. Moja statistika u prvoj diviziji je oko 4 od 10 tekmi protiv nevjerovatno jakih momčadi. Da se pohvalim uspio sam danas iz sveukupno drugog pokušaja osvojiti division one i to igrajuči na tipkovnici, tako da ima nade za nas (anti)cheatere.

No največim cheaterom smatram EA-u koja je očigledno na principu koliko daš, toliko dobiješ. Danas sam otvorio 7 gold packova, i nisam dobio ništa dostojno naziva gold. Zahebite kontrakte i ostale pizd., ovaj mod se igra zbog igrača i da u sedam packova nije sjelo nego normalno ime je sramota(najbolji igrač u tih sedam packova Caceres). Vjerovatno oni koji kupuju sa microsoft pointsima bivaju bolje nagrađeni.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 1:45 (Đapa club).

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Glupo je nekoga okriviti da je cheater na osnovu dobre momčadi.

Neokrivljujem ga na temelju dobre momcadi, nego na temelju toga sto je napravio cheat...
14 godina
neaktivan
Smece2 kaže...
Đapa club kaže...

Glupo je nekoga okriviti da je cheater na osnovu dobre momčadi.

Neokrivljujem ga na temelju dobre momcadi, nego na temelju toga sto je napravio cheat...

Bez uvrede to nije išlo tebi nego općenito cijeloj tezi. Također kada vidim lika sa prejakom ekipom kažem sebi da je hebeni cheater, ali nikada nemogu biti 100% siguran.

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.10.2012 4:33 (Đapa club).
14 godina
Đapa club kaže...

Glupo je nekoga okriviti da je cheater na osnovu dobre momčadi. No moja metoda je ta da odigram tekmu protiv takvog i ako pobjedim siguran sam da je low skill player koji je korisitio cheat. Moja statistika u prvoj diviziji je oko 4 od 10 tekmi protiv nevjerovatno jakih momčadi. Da se pohvalim uspio sam danas iz sveukupno drugog pokušaja osvojiti division one i to igrajuči na tipkovnici, tako da ima nade za nas (anti)cheatere.

No največim cheaterom smatram EA-u koja je očigledno na principu koliko daš, toliko dobiješ. Danas sam otvorio 7 gold packova, i nisam dobio ništa dostojno naziva gold. Zahebite kontrakte i ostale pizd., ovaj mod se igra zbog igrača i da u sedam packova nije sjelo nego normalno ime je sramota(najbolji igrač u tih sedam packova Caceres). Vjerovatno oni koji kupuju sa microsoft pointsima bivaju bolje nagrađeni.

Ja sam otvorio 7 packova sa FIFA pointsima i isto nisam dobio ništa... bačenih 10 eura... al bar mi je malo pomoglo u bržem napredovanju, ako ništa s ugovorima...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Jabulani kaže...

Najgore je kad nekog uništavaš, ali neće lopta uc u gol i on mi iz jednog jedinog udarca zabije neki jadan gol.

Pa tu vecina igra ko Chelsea protiv Barce, ultra defensive i kontre.

13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...
movie kaže...
Jabulani kaže...

Pa tu vecina igra ko Chelsea protiv Barce, ultra defensive i kontre.

Sinoc pred spavanje,rekoh ajde da bacim jednu na na UT season i naletimna lika sa formacijom 5-3-2,u napadu je imao Balotelija i Aguera,ja sam igrao sa Italijanima,bukvalno al bukvalno celo prvo poluvreme sam napadao i napadao i lopta jednostavno nece u gol i kazem sebi primam ga u 45 na samom kraju prvog poluvremena i tako i bude ,jedna ne paznja moja,a kako i ne bi kada non stop napadas,normalno je da ce mi poptustiti koncetracija i ja primim gol na kontru.Lik je sve vreme staviio na ULtra Defensive i pocelo drugo poluvreme i ja u prvih pet minuta dam gol i pazite sada,lik krece u napad,znaci vise ne igra kukavicki zatvoreno vec ide da mi da gol i na kraju tekme 5 prema 1 za mene.Steta sto nisam imao sluske sa mikorfon rekao bi mu svasta.Covece ti imas ispred sebeb pored onih pet u odbrani , imas i onu trojicu samo ova  dvojica ostaju napred,treba to proci kada a nemas prostora svi su u 16 metara.

Jednostavno trebas da imas zivce i koncetraciju ko KONj  da bi pobedio budalu poput ove protiv koje sam igrao i plus je imao ROze loptu.{#}

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Bok

imam pitanje, dal se mogu lopte namještat i stadioni, vrijeme itd. online kad igraš seasons ili ne?

Vidim da dosta ljudi igra FUT, je to najbolja opcija na FIF 13 ili?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 13
100JKO
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

A seres?

100JKO
14 godina
httpsmaniac kaže...

dobio sam pique-a u packu pa prodajem, imate popust od 10k posto smo forumske kolege :).  formacija 4-3-2-1 , znaci 10k manje nego trenutna vrijednost u ovoj formaciji na marketu. Javite se na pm, nemojte samo da vam prodam pa da ga vi onda bacite na market za 10k vise :D . Nadam se da ce se javiti oni kojima treba za squad. poz

Da pohvalim httpsmaniac-aOdrađen trade za 20k.

Evo, Pique je uglazbljen u momčad:

http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fVM2hkx2nHP64:pc¸

15 godina
Smece2 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Nisam probao(ali je potvrdjeno od drugog tipa na tom forumu, tako da vjerojatno radi), tesko je prepoznati cheatera, jer je meni tip danas cheatao sa bogovskom momcadi, ali ako ti se u division 1 pojavi broncana momcad bez chemistriy-a, taj je cheater... Znaci prije nego sto pocme igra tebi ce pisat da se tvoj protivnik disconnecto, a on dobije pobjedu i bodove... Tako da ce se opet dogoditi sranje ko prosle godine, di ce ugovori ici za full visoko, a cheateri ce kontrolirati market...

točno to se meni jučer dogodilo, a trebao mi je 1 bod za osvajanje divizije 1 {#}

15 godina
neaktivan
Goldmember kaže...
Smece2 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

točno to se meni jučer dogodilo, a trebao mi je 1 bod za osvajanje divizije 1 {#}

Da i meni je bilo jednom tako, samo je meni trebalo za ostajanje u diviziji 1 :D... Caka je da nekad skine tekmu, nekad ne... To mi jos nije jasno, valjda ako ti je jedna tekma ostala da odlucuje, onda ju skine...

I sto je najbolje nakon 7 takvih cheatova u division 1 dobiju 8k i premium gold pack.

Nego, dal je vama trade pile u redu, meni pokazuje neke cudne stvari, kao da sam prodao wiese-a za 2,5k, neke broncane contracts i takve gluposti... Ja to nisam radio, pa me zanima dal je samo meni, pa da mjenjam password, ili je svima?

15 godina
Smece2 kaže...
Goldmember kaže...
Smece2 kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Da i meni je bilo jednom tako, samo je meni trebalo za ostajanje u diviziji 1 :D... Caka je da nekad skine tekmu, nekad ne... To mi jos nije jasno, valjda ako ti je jedna tekma ostala da odlucuje, onda ju skine...

I sto je najbolje nakon 7 takvih cheatova u division 1 dobiju 8k i premium gold pack.

Nego, dal je vama trade pile u redu, meni pokazuje neke cudne stvari, kao da sam prodao wiese-a za 2,5k, neke broncane contracts i takve gluposti... Ja to nisam radio, pa me zanima dal je samo meni, pa da mjenjam password, ili je svima?

meni kaže neke prošle trejdeve. iz prošlog tjedna čini mi se...

14 godina
FIFA 13

Meni jedno vrijeme nije prikazivao prodane iteme, pa mi sad sve odjednom prikazalo sve te stare prodaje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Jel moguce da opet steka... pa poludit cu. NIkako da osvojim vise tu 6 diviziju :) Ne mogu 2 tekme odigrat za redom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Volos kaže...

Meni jedno vrijeme nije prikazivao prodane iteme, pa mi sad sve odjednom prikazalo sve te stare prodaje...

takodjer

13 godina
neaktivan

MOJ rekord od kada sam poceo igrati FUT season: A u gold paketu naravno nista,mada to sam i znao i to nije nista novo,jer sam se vec sa tim pomirio jos u fifi 12.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Sada igram gold turnir, a ekipa protiv koje sam igrao je bila bronze, kako je takvo što moguče..

0 0 hvala 0
14 godina
Đapa club kaže...

Sada igram gold turnir, a ekipa protiv koje sam igrao je bila bronze, kako je takvo što moguče..

Pa gold je max a ne min.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
Red_Star_Forever kaže...

MOJ rekord od kada sam poceo igrati FUT season: A u gold paketu naravno nista,mada to sam i znao i to nije nista novo,jer sam se vec sa tim pomirio jos u fifi 12.

Svaka čast! Koju formaciju igraš, koja ekipa? 

13 godina
FIFA 13

Ukoliko trazite neka natjecanja ili lige onda ovjde nemojte traziti http://www.fifa-onlineliga.com.hr/ forum zjapi prazan bez ikakvih obavijesti sta se događa, a kad sam admina pitao di vi obavjestavate ljude rekli su na chatu, pa mislim toliko o ozbiljnosti foruma i stranice, također morate biti izgleda 24h aktivni da vas ne izbace ili nesta. Ovo je samo moje osobno iskustvo i potreba da vas obavijestim, da ne biste kasnije rekli...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Pogledajte ovog tipa, danas je ovo već treči s takvom ekipom. Lik nema pojma i vodim ga 2-0 i on okrene na 3-2 jer ovaj Balotelli ne promašuje.

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice