FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.251.300
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
14 godina
neaktivan
FIFA 13

Jel se i vama zna dogoditi da vam protivnik od 4 udarca općenito prema vratima, zabije 3 gola i to po mogućnosti u prvih 20 minuta? A vi nakon toga gađate i prečke i stative a lopta neće i neće u gol. Meni se to dosta puta zna dogoditi. Protivnik od npr 5 udarca, zabije mi 4 gola, a ja imam preko 15 udarca u gol, još 2 prečke i 3 stative, 77% posjed lopte i ne zabijem mu ni jedan.

EDIT: Više neznam koju psovku da izmislim. :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 12:15 (ll2p).

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Meni je ovaj UT fenomenalan. Totalno se uzivis u tu briju i samo mazes. Jucer Pobijedio jednog lika 3-1 i sa drugim 0-0 mada sam fulo cuda... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 13

EA je zaboravio napomenuti da će svaki od ovih 24 paketa iz ultimate verzije biti smeće.

Moj PC  
7 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 13

pozdrav svima,novi sam na forumu i naravno igram fifu,al imam malo frendova na originu pa ak nekom nije tesko i spreman je odigrat koju dobru tekmu nek me doda na origin

rajhner

hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 13
CroChef kaže...

Volim ovakav biznis.

Ajmo vidjet sta je u free packu...

jako lose.

Jučer sam uzeo Joao Pereiru za 4000 i prodao za 7000 i odmah naletim na drugog, uzem i prodam za identično. Također se na Marku Marinu da dobro zaraditi, a i na Oscaru iz Chelsea. Kod skupljih igrača se slabije snalazim kada imam coinse jer slabije pratim njihove cijene.

EDIT: ode Subotić za 11K a kupljen je bio za 5.6...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 14:04 (Đapa club).
15 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

EA je zaboravio napomenuti da će svaki od ovih 24 paketa iz ultimate verzije biti smeće.

Nisu smeće, dobiješ barem ugovore.

15 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Sad odigrao u FUT-u protiv lika, Ja sa mojim brazilcima na 100, on sa nekim mjesanim zlatnima sa negdje 44 chem...I dobro pocne utakmica...i dobijem tako glupav gol u prvoj minuti iz kornera...i dobro nastavim ja...pocela rafalna paljba po golu mu, al nece lopta u gol pa ni da je prazan, sve zivo i nezivo ispromasivali mi igraci, doslovno stopostotne šanse...41. minuta...po 150ti put izlazim sam na golmana i idem sa finess shotom ubadat desni kut gore...kad pogodi precku i lopta se vrati napadacu mi na glavu koji NAPOKON zabija za 1:1...nakon toga opet rafalna paljba do 45. minute, kad dajem for emersonu koji sa  ljevog ruba šesnes finesom zabija u desni kut gore neobranjivo 1:2 za mene. Zavrsi prvo pluvrijeme...gledam statistiku...32 udarca, od toga 26 u okvir, i od toga vjerovatno 10-15 stopostotnih šansi, posljed lopte 70-30 za mene, znaci doslovno se igralo samo u njegovoj polovici, tocnije šesnestercu...divim se liku kako je uspio podnijet takav pritisak cijelo poluvrijeme...

Krece drugo poluvrijeme, opet hebena rafalna paljba i promašuju sve zivo i nemoguce...do 61. kad opet sa ruba šesnesterca, ovog puta sa desne strane sa eder luisom pucam u ljevi gornji kut neobranjivo. 1:3 za mene....nakon toga opet rafalna paljba po njegovom golmanu do 73. kad iz kornera volejem emerson zabija za 1:4. Nakon toga nastavila se rafalna paljba po golu mu i nije bilo nikakvih uspijesnih stvari. Statistika nakraju, zao mi je sta nisam slikao, da se fasciniram, sam sebe malo, ali bilo je 63 udarca (44 na gol) i ja sam uspio zabit samo 4 gola...posljed 82:18 znaci ono covijek tako rec lopte nije vidio... ja sam se preznojio igrajuci nakon svih tih promašaja a mogu mislit kako je njemu bilo...ni sam nezna kakva ga je sreca spasila da bude rapsodija od 10-15 golova.

Ne golman mu nije bio spiderman, niti iker na drogama, jednostavno moji su stalno gađali prečke, lopta prolazila za milimetre pored gola i tako dalje.

Nakon ove utakmice sad, odlucio sam zavrsit sa FUT-om za danas:) Nek se momci vrate u formu, jer ovo je van svih normala:) Dal se i vama događale ovakve stvari, da ono doslovno, lopta vam nece u gol ni pod svaku cijenu...

Najgore je kad nekog uništavaš, ali neće lopta uc u gol i on mi iz jednog jedinog udarca zabije neki jadan gol.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

To se meni sad desilo, bolji sam cijelu utakmicu. Pogađam grede, stative i na kraju primim neku kiflu i izgubim 1:0.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 13:57 (Praetorian1).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Ovako pobedio sam ovo kretena na slici mada to i nije vazno.Najvise me izritiralo sto je igrao sa ovom loptom,znaci hteo sam da mu razbijem glavu,oci su me zabolele prvo poluvreme,jer je lopta bila crna i plus meni crni dresovi, mislim na donji deo i kada lopta dodje u zatamljeni deo ponekad i ne vidim loptu.I lik posle 55 minuta samo ostavio gamepad i cekao da se zavrsi tekma.

STvarno je bolesnik da stavlja crnu loptu.{#}{#}{#}{#}

14 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...

Ovako pobedio sam ovo kretena na slici mada to i nije vazno.Najvise me izritiralo sto je igrao sa ovom loptom,znaci hteo sam da mu razbijem glavu,oci su me zabolele prvo poluvreme,jer je lopta bila crna i plus meni crni dresovi, mislim na donji deo i kada lopta dodje u zatamljeni deo ponekad i ne vidim loptu.I lik posle 55 minuta samo ostavio gamepad i cekao da se zavrsi tekma.

STvarno je bolesnik da stavlja crnu loptu.{#}{#}{#}{#}

Katastrofa, općenito mrzim terene na kojima je sve puno sjene jer mi ubijaju vid.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

Kakve su one crne karte i jel ih se isplati uzimati? Čitao sam da se one ravnaju po real life formi igrača..

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 14:27 (Đapa club).

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Đapa club kaže...
CroChef kaže...

Volim ovakav biznis.

jako lose.

Jučer sam uzeo Joao Pereiru za 4000 i prodao za 7000 i odmah naletim na drugog, uzem i prodam za identično. Također se na Marku Marinu da dobro zaraditi, a i na Oscaru iz Chelsea. Kod skupljih igrača se slabije snalazim kada imam coinse jer slabije pratim njihove cijene.

Najjaci lik za prodaju, ima ih po 1.8k za kupit, a prodaju se ko ludi za 5k :D

14 godina
neaktivan
CroChef kaže...
Đapa club kaže...
CroChef kaže...

Volim ovakav biznis.

jako lose.

Najjaci lik za prodaju, ima ih po 1.8k za kupit, a prodaju se ko ludi za 5k :D

Da dobro se prodaje, a i dobar je igrač, slabo pratim ostale formacije, uvijek se baziram na jednu, zato valjda propustim ove za 1.8k.{#}

13 godina
FIFA 13

Od FUT-a  sam odustao, jer mi se nedaju contacti i ono fitness paziti kupovati, tako da samo picim Seasons i sve uz to. Jednostavno brzo

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
RedHill kaže...

Od FUT-a  sam odustao, jer mi se nedaju contacti i ono fitness paziti kupovati, tako da samo picim Seasons i sve uz to. Jednostavno brzo

Contracti i fitnes se da jako jeftino nabavit...Nabavim shiny gold contracte za 600-700 a fitnese od +60 zlatne i za 200 cak, al vecinom 300..:))

Origin ID za FIFU 13: ReaLazio
14 godina
neaktivan
RedHill kaže...

Ma treba biti strpljiv kasnije to nije problem, osim ako kupuješ dobre igrače, a ne ostavljaš pare za ostalo.

14 godina
Praetorian1 kaže...
Hexfire kaže...

No stvarno, dobim 2 obična gold contracta ukupno vrijedna 500 coinsa. Sramota da od tih 12 kartica koje dobijem zaradim 1-2 tisuće ako mi se posreći.

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ja moju fifu prodajem pa ako neko hoce neka se javi izludjuje me UT.jeftino

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...
Praetorian1 kaže...
Hexfire kaže...

No stvarno, dobim 2 obična gold contracta ukupno vrijedna 500 coinsa. Sramota da od tih 12 kartica koje dobijem zaradim 1-2 tisuće ako mi se posreći.

Šta je tu sramota kad gold pack platis 5.000?

tj. toliko bi platio da kupujes i ne racunas da mozes zaradit i 100 puta vise ako ti se posreci

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 16:31 (KiCo77).
13 godina
neaktivan
FIFA 13

Dali netko zna što znači skraćenica cs u statistici od igrača kada igraš sezonu,ima rubrika koliko je koji igrač golova dao koliko asista pa onda cs pa kartoni pa prosječna ocjena hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ak75 kaže...

Dali netko zna što znači skraćenica cs u statistici od igrača kada igraš sezonu,ima rubrika koliko je koji igrač golova dao koliko asista pa onda cs pa kartoni pa prosječna ocjena hvala unaprijed.

clean sheet? za golmana?

League of Legends EU West: Dmanz
13 godina
neaktivan

ne nije za golmana već za sve igrače.

14 godina
KiCo77 kaže...

tj. toliko bi platio da kupujes i ne racunas da mozes zaradit i 100 puta vise ako ti se posreci

Ajd molim te, a zašto bi morala biti lutrija? I nerviranje svaki put kad otvorim pack. Umjesto da dobim fino barem 3 shiney ugovora i jednog shiney igrača pa ostalo neka bude random i ovisno o sreći, ne ja dobijem loptu, 3 fizioterapeuta i igrače za koje nitko nikad nije čuo. 

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Vamos

Slabije formacije sam stavio oko 2.5k (kupljene za oko 1.5). Jace su od 3-5k 

0 0 hvala 0
14 godina
Hexfire kaže...
KiCo77 kaže...

Ajd molim te, a zašto bi morala biti lutrija? I nerviranje svaki put kad otvorim pack. Umjesto da dobim fino barem 3 shiney ugovora i jednog shiney igrača pa ostalo neka bude random i ovisno o sreći, ne ja dobijem loptu, 3 fizioterapeuta i igrače za koje nitko nikad nije čuo. 

Pa naravno, tako da cim uplatim 10€ u igru nemoram vise ni utakmice igrat jer imam 70 shiny ugovora i 10 ronalda, i btw ne dobiju se 4 shiny kartice nego 3 u premiumu a 1 u obicnom

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 18:09 (KiCo77).
13 godina

uništit će užitak igre sa silovanjem tog pace-a u FUT-u...pa čovječe korisniji igrač je Esswein od Falcao-a :(

14 godina
BoobZ kaže...

uništit će užitak igre sa silovanjem tog pace-a u FUT-u...pa čovječe korisniji igrač je Esswein od Falcao-a :(

Zar nije logicno da brzi igraci brze trce i prelaze obranu?

Da imas pravo, bilo bi logicnije da su oni sa 70 i oni sa 90 jednako brzi.(sarkazam)

13 godina

znači tebi nije uništavanje igre nabijanje lopte iz obrane i flyby za 90+pace inače prosječnih igrača?

15 godina
neaktivan
Đapa club kaže...

Katastrofa, općenito mrzim terene na kojima je sve puno sjene jer mi ubijaju vid.

Al te sjene su realne, evo dvije slike od Veltins arene u RL. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 18:19 (Praetorian1).
14 godina
BoobZ kaže...

znači tebi nije uništavanje igre nabijanje lopte iz obrane i flyby za 90+pace inače prosječnih igrača?

Ne, pricas ko da nikad nisi gledao tekmu i vidio dugu loptu iz kontre, a ako ti inace svaki pass tako prolazi zapitaj se sta ti je s obranom

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.10.2012 18:27 (KiCo77).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice