- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovaj impact engine neka rađe maknu ako će bit ovako jadan i u sljedećoj FIFI.
Upravo sam odigro najbolju tekmu ikad Nakon 90 min. bilo je 3:3, prvi produžetci su isto bili 3:3 i onda u 110 min. zabijem gol sa Emenikeom i nakon toga još 4 gola s njim, 8:3 je završilo(finale gold cupa), ovaj Emenike je ubojica, ni Puyol ga nije mogao držat kolko je jak
Btw. sa Emenikeom sam u 13 utakmica zabio 37 golova, nemam neku jaku momčad(Emenike ima najveci rating od svih), al sluze me dobro za sad, a i bas je lijepo pobjedit nekog tko ima sve rare igrače sa 85+ rating i 100 chemistry
Ne vidim svrhu u tome,nemas dozivljaja,kao malo pre igram protiv lika i rezultat je bio indentican kao deportivo-barsa (4-5),ja sam pobedio a zasto to kazem,jer je meni trebala samo pobeda da bi opstao u diviziji 1 i imao sam neku tu tenziju da moram da dobijem tu narednu tekmu i kao sto sam rekao dobio a rezultat se kretao slicno kao barsin.I milina mi je bilo igrati ovakav mec.I sada ja pitam koja je to fora da ja sada uzmem i citujem pobedu i kao VAAU ostao sam u diviziji 1 bez muke.Ma idi bre,bas bi voleo da vidim toh koji cituje da odigra samnom pravi fudbal jedan na jedan da vidim da li tu moze da vara,moze ali malo sutra.
Evo sada naleteo na jednog TAKVOG,lik imao cristinu,mesija,dani alvesa,albu,ramosa,pepea,casiljasa,modrica di mariju,sanceza i ne verujem da je mogao za ovo kratko vreme da dobije sve ove igrace u gold paketu kao mi ,koji igramo bez toga,i na kraju popio sedmicu na loto-u.I sta mu vredi svi ti igraci,ja vas sada pitam kada nije znao gde se nalazi onaj OGbona ih je sve strpao u dzep.
Taj Ogbona je zvijer isto, rating skoro ništa ne znači u FIFI, pa i Luiz je na 79 pa je jedan od boljih obrambenih.
Zadnjih par dana nisam nista pisao, samo promatrao temu i tako...
Dajte pisite molim vas vi neki ako mozete sa nekakvim razmacima nakon tocke, i opcenito sa odlomcima, ovako boli glava citat, dobis osjecaj kao da si pijan ili sta vec...
Najavljen je novi update za FIFU 13, ali se nezna kad dolazi, al je najavljen...cemo da vidimo sta ce on donijeti.
Ne vidim svrhu u tome,nemas dozivljaja,kao malo pre igram protiv lika i rezultat je bio indentican kao deportivo-barsa (4-5),ja sam pobedio a zasto to kazem,jer je meni trebala samo pobeda da bi opstao u diviziji 1 i imao sam neku tu tenziju da moram da dobijem tu narednu tekmu i kao sto sam rekao dobio a rezultat se kretao slicno kao barsin.I milina mi je bilo igrati ovakav mec.I sada ja pitam koja je to fora da ja sada uzmem i citujem pobedu i kao VAAU ostao sam u diviziji 1 bez muke.Ma idi bre,bas bi voleo da vidim toh koji cituje da odigra samnom pravi fudbal jedan na jedan da vidim da li tu moze da vara,moze ali malo sutra.
Evo sada naleteo na jednog TAKVOG,lik imao cristinu,mesija,dani alvesa,albu,ramosa,pepea,casiljasa,modrica di mariju,sanceza i ne verujem da je mogao za ovo kratko vreme da dobije sve ove igrace u gold paketu kao mi ,koji igramo bez toga,i na kraju popio sedmicu na loto-u.I sta mu vredi svi ti igraci,ja vas sada pitam kada nije znao gde se nalazi onaj OGbona ih je sve strpao u dzep.
Al ga ti možeš trkeljat, kad čitam ove škrabotine srpsko-hrvatske dobijem meku stolicu.
Odigrao sam samo par utakmica na Ultimate i vise ne mogu, trazi da produzim ugovore sa igracima a ne moze. U cemu je problem? Daj neka neko odgovori ne hebete me ni 5% kad postavim pitanje,koji vam je
dobio sam pique-a u packu pa prodajem, imate popust od 10k posto smo forumske kolege :). formacija 4-3-2-1 , znaci 10k manje nego trenutna vrijednost u ovoj formaciji na marketu. Javite se na pm, nemojte samo da vam prodam pa da ga vi onda bacite na market za 10k vise :D . Nadam se da ce se javiti oni kojima treba za squad. poz
Odigrao sam samo par utakmica na Ultimate i vise ne mogu, trazi da produzim ugovore sa igracima a ne moze. U cemu je problem? Daj neka neko odgovori ne hebete me ni 5% kad postavim pitanje,koji vam je
Kupiš ugovor na auction house, klikneš na igrača, odabereš apply consumable, nađeš ugovor i staviš mu.
da li mogu obrisati fifu i ponovno instalirati na originu.. mijenjam si hardisk.. pa oće biti problem ako odem na uinstall pa install.. hvala
da li mogu obrisati fifu i ponovno instalirati na originu.. mijenjam si hardisk.. pa oće biti problem ako odem na uinstall pa install.. hvala
Možeš.
Trebam neki savjet da dođem do 5 stars teama... sad imam 4,5 zvijezdice, a 5 mi treba za ultimate tournament, kako bi najisplatljivije mogao doći do 5 zvijezdica ? koje igrače kupiti sa višim ratingom ? inače team mi je ovo:
http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fWe6CDeznHHG7:pc
(inače chemestry mogu dovesti do 100 bez beda, samo odmaram igrače pa je trenutno tako kako jest)
Molim vas pomozite..kupio sam novi joystick( Acme GA06 ) koji mi drugačije radi na Fifi i na ostalim igrama. Na Fifi npr. umjesto tipke x moram pritisnuti trokut,sve su mi kontrole pomiješane..zna li netko rješenje? hvala unaprijed ;)
Što ti je u njemu jadno? Meni je s njim gušt igranja još veći...
Trebam neki savjet da dođem do 5 stars teama... sad imam 4,5 zvijezdice, a 5 mi treba za ultimate tournament, kako bi najisplatljivije mogao doći do 5 zvijezdica ? koje igrače kupiti sa višim ratingom ? inače team mi je ovo:
(inače chemestry mogu dovesti do 100 bez beda, samo odmaram igrače pa je trenutno tako kako jest)
gleda ti se ocijena igraca na klupi (substitutes) tako da nemozes imat 80+ gold tim u prvih 11 a na klupi bronze 60
pogledaj ovdije
gleda ti se ocijena igraca na klupi (substitutes) tako da nemozes imat 80+ gold tim u prvih 11 a na klupi bronze 60
pogledaj ovdije
wtf, nešto ne valja s ovim linkom mojim... a sad ne mogu naravno u fut app jer je error na serverima.. linkat cu natrag kasnije
EDIT http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#fWe6CDeznHHG7:pc
ovo je sadašnji team
Jel treba ko Evru (LB) u 4-1-2-1-2 formaciji nek javi.
dobio Thiaga Silvu i Hoarau iz PSG-a, neka preporuka za kolko da ih prodam?
silva za 220000 pocetna, buy now 235000
zasto? jer poceo sam slagati 4-3-3 brazilce, jel bolje za uzmem onda onaj formation modifier iz 4-4-2 u 4-3-3 i ostavim si silvu?
Ma prodaj ga mozda najdes i jeftinijeg za koji dan
Kako da postavim moj squad?
Ako netko želi kupiti Fifu 13 , danas je na g2play. net može kupiti za samo 150 kn :D
treba nekome remy u 4-3-3 formaciji
Ako netko želi kupiti Fifu 13 , danas je na g2play. net može kupiti za samo 150 kn :D
Jel mi hoce netko ovo uzet, molim vas nek mi se netko javi na PM. Ajde jel ima dobre duse ?
Jel mi hoce netko ovo uzet, molim vas nek mi se netko javi na PM. Ajde jel ima dobre duse ?
Imas bank transfer, tako da ako nemas nikakvu karticu mozes kupit, osim ako si teska sirotinja.
A sta znaci taj Bank Transfer, uputi me. Jos cekam onaj studentski paket iz PBZ.a tak da jesam sirotinja.
EDIT: Puno mi je lakse da mi netko to sad uzme dok ne istekne, a ja mu uplatim sutra popdne novce. Ako ga je strah da ga ne zaribam posaljem i sliku osobne ili nest'. Bolje da platim 150kn nego 350kn.
Što ti je u njemu jadno? Meni je s njim gušt igranja još veći...
Ma i dalje ima hrpu bugova, jučer mi je igrač napravio okret za 360 i ozljedio rame makar blizu njega nije bilo ni jednog igraca, prije tog sam igrao sa frendom i ozljedilo se 5 igrača u jednoj utakmici i to sve zbog nekakvih jadnih padova.