FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.253.975
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 13

igram puno toga online..ali nikad nisam kupovao igru preko neta...netrebaju mi origin podaci nego samo key od fife {#}  inbox pls

13 godina
neaktivan

jbg tebra...ako neko hoce da mi samo posudi...eto nek gleda preko skypea ili bilo preko cega..samo da probam!  samo mi key treba...ne podaci!

13 godina
neaktivan

Tebra nemoze se igrat FIFA 12 bez origin podataka. Preko tog ti ide sve, u PES-u je to drugacije jer nema origina nego samo mu kazes ID, Pass i CD key i to je to.

Ako ti rade ostale igre online nema razloga zasto nebi FIFA. Uostalom i ne treba ti kartica jer mozes narucit 13-icu preko ovih nasih stranica ka sta su eplati i basehost (koji jos nije otvoren, a vec duze vremena govore uskoro). Oni ti daju broj svog ziro racuna odes u banku/postu uplatis i dobijes key, aktiviras ga preko origina i igras.

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Nece te nitko zajebat ako kupujes prek neta, uplatis pare i oni ti posalju key i to je to, nista tesko.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
Jabulani kaže...

Nece te nitko zajebat ako kupujes prek neta, uplatis pare i oni ti posalju key i to je to, nista tesko.

Ništa u životu nije savršeno, pa ni kupovanje cd keyeva{#}. Koliko znam, s basehost je bilo nekih problema, ne znam da li su ljudi dobili pare natrag ili ne. U teoriji možeš naj**** čak i ako se već 10 puta kupio nešto od iste stranice.

13 godina
neaktivan

e toga se i plasim...brate nebi mi bio prob kupit fifu da imam 18 god...ali imam 15...sta ako me za*ebu?

15 godina
neaktivan
FIFA 13

Kakve veze ima ako te zajebu sa 15 ili sa 18 godina? 

Moj PC  
8 0 hvala 0
15 godina
FIFA 13

jeli zna netko jeli se prenose pare iz UT-a u FIFU 13 ili vrijede samo za FIFU 12?

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

kako nema veze brate...sa 15 god bi morao da uzmem to sa kartice od roditelja...a sa 18 sa svoje...kako objasniti mami da su me zajebali...?

15 godina
neaktivan

Pare se ne prenose, niti igraci, ali se prenose bid tokeni koji se koriste na web-appu... Pa bi trenutacno najpametnije bilo uloziti coinse u te bid tokene... Najavili su neke kao poklone za postojece igrace FUT-a, valjda neki packovi il nes tak, prosle godine su redovno davali prvih tjedan dana mislim, svaki dan kad bi se logirao na web app nekaj, il 500 coinsa, il bid tokena, 2x su mi dali mini gold pack i jednom silver pack... Tak nes...

I jos ti se prenosi level, a sada ces i sa njim moc otkljucavat nekaj na FUT-u(isto valjda coinse il nekaj tak slicno) i dresove... Ne znam tocno za taj level...

15 godina
maidkoric kaže...

kako nema veze brate...sa 15 god bi morao da uzmem to sa kartice od roditelja...a sa 18 sa svoje...kako objasniti mami da su me zajebali...?

ne moraš ništa sa karticom, dođeš fino kod tete u banku i uplatiš novac na račun i dolazi ti key na mail. Nije problem skupiti manje od 200kn za key, stvarno nije puno kad znaš koliko sati ćeš provesti na tome.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 21:20 (antimadridista).
15 godina
FIFA 13

Zanime me gdje će te kupti FIFU 13?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jabulani kaže...

Kupi si, dobije se za 100kn.

Ja mu je nudim za duplo manje od ovog sta si naveo...ja cekam sutra demo kao nikad dosad...a preorder je vec napravljen, ceka se key 27/28.9 :))

13 godina

Ja sam na eplati kao i par ostalih sa ovog foruma.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
13 godina
neaktivan
KiX777 kaže...

I ja isto, sad se ceka samo key :)) pa rokanje, a sutra krece rokanje demo-a xd jedva cekam, kao malo djete sam hhehe

15 godina
FIFA 13

WTF !? Upravo pročitao na Twitteru, Romily Broad napisao da nema Nou Campa ove godine u igri, a i u gameplayima se vidi da je Barcin domaći stadion neko generic s*anje. Kakva glupost!

Moj PC  
6 0 hvala 0
15 godina
KiX777 kaže...

Dakle to je ovo ? Platis, od kud se onda igrica skida? 

16 godina
matekws kaže...

Evo, upravo se skida, tko će dočekat kraj radnog vremena danas.. Sva sreća pa sutra slobodan dan pa mogu prste potrgat na gamepadu.
Tnx za link!

Upravo sam došao s posla, stavio instalirat, otuširao si, pojeo si obilno i dođem u krevet, gamepad spreman, pokrećem fifu12 demo i skužim koji fail.
Pardon svima na mojoj gluposti umornoj i lažnoj nadi :(

15 godina
FIFA 13

koje s*anje, ma daj ne mogu vjerovati...

Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
antimadridista kaže...

Pa na službenom je popisu.
A ako nije u igri- veliki minus od mene! 

15 godina
KiX777 kaže...
antimadridista kaže...

da, na službenoj je listi od prije nekoliko dana, ali na kraju nisu uspjeli dobiti licencu, ne mogu vjerovati da ću sa Barcom igrati na nekom generic stadionu, nije mi gušt to.

prvo mi izbace Hrvatsku iz igre, a sad još i ovo.

14 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
KiX777 kaže...
antimadridista kaže...

da, na službenoj je listi od prije nekoliko dana, ali na kraju nisu uspjeli dobiti licencu, ne mogu vjerovati da ću sa Barcom igrati na nekom generic stadionu, nije mi gušt to.

prvo mi izbace Hrvatsku iz igre, a sad još i ovo.

¸preloše, mogu vjerovati da je to istina dok cijela igra ne izađe

Sve me zene oko kuce jure kaze majka to je zbog frizure
13 godina
FIFA 13

Nadam se da će moderi iz fifa patch.com napraviti camp nou

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ovo kao da mi je neko lupio smar u vezi Nou Campa,navijac sam barse,i volim plus taj stadion,ajoj bas sam se iznervirao.
17 godina
TheDarkSide kaže...

Prema tvojoj konfi, meni bi trebalo radit 5× jače.... imam i7 sa 8 jezgra 3.6 ide do 4.2   8GB DDR3 1882 RAM-a   i 2× hd7870 2GB GDDR5 Crossfire mi je ugasen za FIFU 12, al bio on upaljen ili ugasen isto se desava...jednostavno engine zaduzen da vrti grafiku je napravljen a konzole, i onda mi sa jacim PC-ima dobivamo to trzakanje, koje sam rijesio sa Rivatunerom...

Kako onda ti objašnjavaš zašto meni trzaka a tebi ne a?

Ja imam nVidiu i ništa ne trza na 1920x1200 sve na max

14 godina
neaktivan
FIFA 13

ima ko link di će će se moći skinuti demo ..... nestrpljiv sam.....{#}

Cvky

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

mislim da će se demo moći skinuti sa origina čim izađe za europu,a to je kasno noćas ili sutra rano ujutro.

16 godina
FIFA 13

Prvo naša repka (i neke druge), sada Nou Camp... interesira me će što još biti izbačeno do izlaska igre... a mi budale im iz godine u godinu plačamo i podržavamo ih.oni svake godine naprave nekoliko poboljšanja i gluposti (poput izbacivanja momčadi, pada mi i na pamet ona totalna glupost gdje se u MP moglo koristiti samo golmana a ostale igrače je koristio komp na nekoj extra težini...(to je bilo na izlasku 12-ice)).

Stvarno sam ljubitelj serijala (igramo d '94) no misilim da ove godine ništa od virtualnog nogometa...Nadam se poboljšanju u 14 izdanju no sumnjam :(

Respect my authority!
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Mene osobno briga dal ima stadion od barce...em šta navijam za real madrid, pa sam još ravnodusniji...meni stadioni toliko nisu ni bitni, bitna i je igrivost, a ostalo m ene dira toliko

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice