FIFA 13

poruka: 11.485
|
čitano: 2.254.408
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
15 godina
Re: FIFA 13
TheDarkSide kaže...

Meni je rekao dan prije izlaska igre, ili na dan izlaska...tko zna mozda i prije stignu...nadam se...:)

FUT igram aktivno na FIFA 12, tako da tih 24 paketa dobro ce doci :)

Još kad bi spojili xbox, ps3 i pc market bilo bi super :)

ma lako moguće da stignu ranije, mi smo primjerice prošle godine napravili preorder na base-hostu i rečeno je da će key stići dan prije ili na dan izlaska, a dobil ismo key nekih 5 dana prije.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Meni je rekao dan prije izlaska igre, ili na dan izlaska...tko zna mozda i prije stignu...nadam se...:)

ma lako moguće da stignu ranije, mi smo primjerice prošle godine napravili preorder na base-hostu i rečeno je da će key stići dan prije ili na dan izlaska, a dobil ismo key nekih 5 dana prije.

Tako nesto bi bilo super...taman da stignem komotno skinut igru...prebacit drzavu na UK u originu da mogu igrat 25 ja mislim...odnosno dan, ili par dana prije...

17 godina
Iggx kaže...

Trebali su se potruditi staviti hrvatsku koja je deveta momčad svijeta. I ako je hns tražio više novaca, hrvatska nije neka nevažna reprezentacija da se samo tako odustane. Mene kao kupca ne zanima koji je razlog tome, već me zanima da je hrvatska unutra. To je problem koji izdavači igre trebaju riješit.

Jer li sramota fife kaj nema ligu prvaka zato kaj je s uefom prava za nju potpisao konami?  Tko kaže da s hrvatskom nije isti ili sličan slučaj?  Trebalo bi provjeriti o čemu je riječ.  Znam da je prije koju godinu hrvatska bila maneken pesa.

Kako je danas ne bi napamet nagađao...

13 godina
antimadridista kaže...
TheDarkSide kaže...

Kad bi došao ranije onda bismo mogli igrat od 25.9. prebacivanjem svoje zemlje na US.

EDIT: prestignut, ali nije UK nego US.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 22:27 (KiX777).
13 godina
movie kaže...
Iggx kaže...

Trebali su se potruditi staviti hrvatsku koja je deveta momčad svijeta. I ako je hns tražio više novaca, hrvatska nije neka nevažna reprezentacija da se samo tako odustane. Mene kao kupca ne zanima koji je razlog tome, već me zanima da je hrvatska unutra. To je problem koji izdavači igre trebaju riješit.

Jer li sramota fife kaj nema ligu prvaka zato kaj je s uefom prava za nju potpisao konami?  Tko kaže da s hrvatskom nije isti ili sličan slučaj?  Trebalo bi provjeriti o čemu je riječ.  Znam da je prije koju godinu hrvatska bila maneken pesa.

EA ima više para od Konamija....njima još fali UEFA prvenstva( champions league, euro league i  club world championship) Neka EA da masu para UEFI...da pobe taj ugovor sa PES-om...vjerovatno postoji negdje u ugovoru kakva rupa da EA moze doletit sa masom para i da UEFA promijeni mišljenje...ili da se nekako napravi da licencu moze i FIFA dobit usporedno sa PES-om

17 godina
TheDarkSide kaže...

EA ima više para od Konamija....njima još fali UEFA prvenstva( champions league, euro league i  club world championship) Neka EA da masu para UEFI...da pobe taj ugovor sa PES-om...vjerovatno postoji negdje u ugovoru kakva rupa da EA moze doletit sa masom para i da UEFA promijeni mišljenje...ili da se nekako napravi da licencu moze i FIFA dobit usporedno sa PES-om

Nažalost, u ozbiljnom svijetu ozbiljni ljudi rade ozbiljne ugovore.  Nije mamić u igri...  Kad izađu postojeći ugovori ea sports će moći ponuditi uvijete koje možda neće moći pratiti konami.  Vidjet ćemo, do tada s ovim perjem kiti se samo konami...

13 godina
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Nažalost, u ozbiljnom svijetu ozbiljni ljudi rade ozbiljne ugovore.  Nije mamić u igri...  Kad izađu postojeći ugovori ea sports će moći ponuditi uvijete koje možda neće moći pratiti konami.  Vidjet ćemo, do tada s ovim perjem kiti se samo konami...

Zar nije negdje pisalo da je KONAMI produzio ugovor taj za UEFA prvenstva? Opet sipak FIFI...ocito...

13 godina
FIFA 13

Odgovor sa eplati: "Ne dajem keyeve prije jer je pravilo EA da ce svi keyevi koji budu aktivirani prije roka biti banirani. Buduci da se EA striktno drzi tih pravila i da ce to u stvari biti tako, onda da bih ja izbjegao sukobe sa kupcima zbog dobivenih banova ne isporucujem keyeve ranije."

0 0 hvala 1
13 godina
KiX777 kaže...

Odgovor sa eplati: "Ne dajem keyeve prije jer je pravilo EA da ce svi keyevi koji budu aktivirani prije roka biti banirani. Buduci da se EA striktno drzi tih pravila i da ce to u stvari biti tako, onda da bih ja izbjegao sukobe sa kupcima zbog dobivenih banova ne isporucujem keyeve ranije."

Znaci ima ih...dobro je...cekanje nije problem...pitaj ga kad tocno na koj datum misli ih slat...odnosno kad je "sigurno" ih ubacit u origin, na dan izlaska igre...malo je konfuzno kad ustvari izlazi? 27-28?

13 godina
FIFA 13

Igra se legalno može aktivirati 25. u US, tako da nam može onda dati key.

0 0 hvala 0
13 godina
KiX777 kaže...

To je on rekao ili predpostavka...? Da nebi onda dobili ban sta smo aktivirali sa hrv ip-a kao da smo u US... xd...

13 godina
TheDarkSide kaže...
KiX777 kaže...

To je on rekao ili predpostavka...? Da nebi onda dobili ban sta smo aktivirali sa hrv ip-a kao da smo u US... xd...

Predpostavka. Prošle godine oni koji su dobili key sa Base-Hosta su aktivirali kao da su iz US i evo i dan danas igraju.

15 godina
FIFA 13

a ocu li ja moci to promijeniti posto sam kupio preko indijskog origina??

lnova65

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Mislim da možeš, ali ja ne bih zato što si uzeo preko Origina, drugo je kada dobiješ key, oni neznaju odakle ti, dok tu znaju.

0 0 hvala 0
15 godina
lnova65 kaže...

misliš promijeniti lokaciju? naravno, možeš promijeniti kad hoćeš, ja sam to napravio prošle godine kao i dsota nas i nije bilo nikakvih problema.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
lnova65 kaže...

misliš promijeniti lokaciju? naravno, možeš promijeniti kad hoćeš, ja sam to napravio prošle godine kao i dsota nas i nije bilo nikakvih problema.

a kako to sam mislio pitati?

lnova65
13 godina
KiX777 kaže...

Mislim da možeš, ali ja ne bih zato što si uzeo preko Origina, drugo je kada dobiješ key, oni neznaju odakle ti, dok tu znaju.

Mislim da vode evidenciju i oko keyeva, tako da mislim da bi mogli cak i znat kome odkud kakav key..odnosno za koje trziste je namjenjen...

Jesu i prosle godine bila ovakva pravila EA-a sta se tice tog baniranja?

15 godina
lnova65 kaže...
antimadridista kaže...
lnova65 kaže...

a kako to sam mislio pitati?

na EA.com se prijaviš na svoj account i tamo imaš postavke accounta i samo promijeniš lokaciju na USA, bar je tako bilo prošle godine, a od tada to nisam mijenjao, ali vjerojatno je ostalo isto.

13 godina
FIFA 13

Key sa eplati dobijamo 27.9. iza ponoći. {#}

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
movie kaže...
Iggx kaže...

Pa očito je fifa i tad ponudila manje novaca nego konami ili je zbog nekih drugih razloga dobio konami. Kako god, čija je sramota nego fifina? Da su tad bili popularniji od pesa i ponudili više novaca sad bi se oni hvalili ligom prvaka. Ista stvar s hrvatskom, samo što sam siguran da pes nema ekskluzivna prava na hrvatsku već da ea više manje boli briga za nas tj. da im nismo dovoljno važni da se natječu za prava. To je isto njihova sramota, jer koliko god malo kupaca ovdje imaju, hrvatska je deveta u svijetu i morali bi je imati pod reprezentacijama.

Ili hoćeš reći da postoji mogućnost da naši u HNSu mrze fifu, a obožavaju PES pa namjerno ne daju fifi prava :D?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.9.2012 23:34 (Iggx).
15 godina
FIFA 13

još jedan gameplay - Španjolska vs Italija

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
KiX777 kaže...

Key sa eplati dobijamo 27.9. iza ponoći. {#}

Znaci negdje poslje ponoci 27.9...pa ok je to:))...taman stavim skidat i spavat, kad se probudim krece deranje ( i godišnji ) xd

17 godina
Iggx kaže...

Pa očito je fifa i tad ponudila manje novaca nego konami ili je zbog nekih drugih razloga dobio konami. Kako god, čija je sramota nego fifina? Da su tad bili popularniji od pesa i ponudili više novaca sad bi se oni hvalili ligom prvaka. Ista stvar s hrvatskom, samo što sam siguran da pes nema ekskluzivna prava na hrvatsku već da ea više manje boli briga za nas tj. da im nismo dovoljno važni da se natječu za prava. To je isto njihova sramota, jer koliko god malo kupaca ovdje imaju, hrvatska je deveta u svijetu i morali bi je imati pod reprezentacijama.

Ili hoćeš reći da postoji mogućnost da naši u HNSu mrze fifu, a obožavaju PES pa namjerno ne daju fifi prava :D?

Ja to nisam rekao niti znam.  Samo sam rekao da se pita u hns-u u čemu je problem jer sigurno su kontaktirani glede igre i prava na hrvatsku reprezentaciju...

13 godina
neaktivan
FIFA 13

Ako preordaš samo key to znači da treba skinut igru sa torenta i onda ukucat ovaj key koji si dobio kad instaliraš?btw ne mora bit ultimate edition kad je skidaš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pavone kaže...

Ako preordaš samo key to znači da treba skinut igru sa torenta i onda ukucat ovaj key koji si dobio kad instaliraš?btw ne mora bit ultimate edition kad je skidaš?

Ne. To znači da ćeš upisati key u origin i onda će ti se igra skinuti. Nikakvi torrenti ti nisu potrebni.

13 godina
neaktivan

cool hvala {#}

13 godina
neaktivan
I ja bi da kupim pre order ali nemam mogucnosti da kupim preko neta a imam kes za fifu 13 da je kupim cim se pojavi u game-su koja se nalazu u trznom centru uscu.Da li znate jos neki nacin da je kupim recimo sutra a da posle dobijem key kada bude zvanicno izasla.hvala
15 godina
Red_Star_Forever kaže...
I ja bi da kupim pre order ali nemam mogucnosti da kupim preko neta a imam kes za fifu 13 da je kupim cim se pojavi u game-su koja se nalazu u trznom centru uscu.Da li znate jos neki nacin da je kupim recimo sutra a da posle dobijem key kada bude zvanicno izasla.hvala

pa možeš kupiti na određenim stranicama tako da u banci uplatiš novac na njihov račun, a key ti dođe na mail, to je primjerice moguće u base-hostu i mislim da je moguće i na eplati također. Ja sam tako naručivao prošle godine jer nisam imao karticu i sve je prošlo u redu.

14 godina
FIFA 13

Vjerojatno ću i ja uzet sa eplati. Nakon dema naravno. Nije mi jasno kak to da se dobiju FUT bonusi, ali ne žalim se {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 13

Demo za PC izlazi u 9 sati po UK vremenu tj. kod nas u 10. 

Za Xbox 360 između 11-15 sati, a za PS3 isto između 11-15 sati po našem vremenu.

Odbrojavanje: http://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20120911T10&p0=281&msg=Fifa+13+PC+Demo

Demo će se najvjerovatnije moći skinuti sa http://www.ea.com/intl/football/

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.9.2012 9:52 (KiX777).

1 0 hvala 6
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: FIFA 13 nickovi - da se ekipa lakše skupi, Fifa 13 UT prodaja igraca
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice